View Full Version : P.R.M. - pro sau contra?
Suspect de bizar
22 Feb 2009, 15:57
Depinde ce ziare, depinde ce filme.
Cum ziceam: "Libertatea", "România mare", "Tricolorul"... Sau, dintre filme: "Legiunea sträinä", "Dincolo de America", "Supravietuitorul", "Poveste de cartier"...
De ce bagi Tricolorul ºi mai ales România Mare alãturi de Libertatea? :shock:
România Mare are de multe ori dreptate,ºi îs multe pagini culturale foarte interesante,scrise de oameni cu adevãrat onorabili.
Pitbull
22 Feb 2009, 16:31
Depinde ce ziare, depinde ce filme.
Cum ziceam: "Libertatea", "România mare", "Tricolorul"... Sau, dintre filme: "Legiunea sträinä", "Dincolo de America", "Supravietuitorul", "Poveste de cartier"...
De ce bagi Tricolorul ºi mai ales România Mare alãturi de Libertatea? :shock:
România Mare are de multe ori dreptate,ºi îs multe pagini culturale foarte interesante,scrise de oameni cu adevãrat onorabili.
Nu. Sunt douã foi scârboase, cele mai ruºinoase pete de cãcat pe obrazul presei româneºti (lucru firesc, origineazã din rectul vomei biped-demente Vadimache). Crâmpeiele de adevãr de-acolo sunt inevitabile, nimeni nu poate minþi 100%, ar fi o imposibilitate ilogicã. Iar cei care scriu acolo sunt cu adevãrat niºte curve, care-i vând babuinului subiecte care altundeva ar merita sã aparã.
E bine cã avem ºi asemenea publicaþii, ca pilde negative, ca avertismente - sã se vadã în ce hal poate decãdea morala ºi intelectul unei naþiuni.
Gata, back to topic.
Suspect de bizar
22 Feb 2009, 16:46
Morala ºi intelectul?Ai vãzut ce scria Liiceanu de tigaia lui ºi de cum se ungea pe corp?Pe înjurând ca porcul la Realitatea?Pe Patatievici fãcând românii nu ºtiu ce cuvânt complicat gãsit în DEX ce însemna cu oameni cu fruntea latã si primitivi?Sau expoziþiile sale frumoase?Sau Cãrtãrescu zicând cã România-i o curvã?
Pitbull
22 Feb 2009, 17:00
Am opiniile mele fatä de Liiceanu, Patapievici, Cärtärescu, Dinescu, atât pozitive cât si mai critice; nu-i idolatrizez, îi admir si respect doar ponderat si cu rezerve - dar de-aici si pânä la nivelul de abjectie al adunäturii de la R.M., calea-i lungä cât sä n-ai cu ce s-o mäsori.
BACK TO TOPIC! Altfel, îl încui!
(Te rog, aveam o pärere foarte bunä despre tine, nu mi-o strica; sunt foarte dezamägit cä ai cäzut în capcana asta, dar mä rog, oricine e supus greselii. Numai tine-ti-o pentru tine, n-o mai afisa public; e penibil, crede-mä!)
Suspect de bizar
22 Feb 2009, 17:03
Îs peremist de când mã ºtiu.Vadim îi singurul care a arãtat interes pentru maghiarizarea din Mureº,Harghita ºi Covasna (de altfel în tot Ardealul) în timp ce ceilalþi zic la Bucureºti cã-i imposibil sã se promulge autonomia.
Pitbull
22 Feb 2009, 17:10
Päcat... :(
Detest si dispretuiesc sleahta antinationalä, necivilizatä, demagogicä, vulgarä si imoralä numitä P.R.M. de când a apärut. Tie îti acord o sansä: probabil ai intentii oneste, dar nu întelegi realitatea. Am mai väzut cazuri. Un bun prieten al meu, dupä 1990 i-a îmbrätisat pe Iliescu si Vadim. Oricât am încercat sä-l trezesc... nici o sansä! Acum e alcoolic si incoerent. Ce sä-i faci, e plinä lumea de necazuri... :((
Splitez off-topicul, îl mut la Cafenea, si voi încerca sä mä abtin de a mai comenta, ca sä nu stric o relatie amicalä pläcutä.
Suspect de bizar
22 Feb 2009, 17:13
Antinaþionalã? :shock:
Pauline Kael
22 Feb 2009, 17:57
Ia uite Pitbull al nost' cum pierde vremea cu politichia....lasa baiatul in pace,e tanar,acum se formeaza.Si Petre Tutea si Noica au fost de dreapta si au cotit-o p-orma...Da,erau alte vremuri.Treci Pit acas' la topicul cu Mister.Ziceai ca ai treaba,eeee.
On: nu vreau sa citesc nik despre asa ceva,nici sa ma gandesc ca exista.
Suspect de bizar
22 Feb 2009, 18:00
Nici mie nu-mi place sã discut politicã.Nu existã centru,stânga,dreapta,exista un cioaln mare ºi suculent ºi fac orice sã punã mâna pe el.Pe Vadim îl simpatizez cã-i un poet bun,ajutã oameni fãrã publicitate,îi un om foarte deºtept ºi nu s-o prea prostituat(din aceastã cauzã a pierdut alegeri dupã alegeri) ºi mai ales i-a apãrat pe românii din aºa zisul „þinut secuiesc”.
Neuptolem
22 Feb 2009, 20:15
CONTRA POLITICAL. http://www.ymlover.ro/files/lista-cu-emoticoane/22.gif
europe_east
22 Feb 2009, 20:44
io's jumate unguroaica, ce te faci. n-am citit decat primul rand din acest topic, sper ca v-a dat pitbull la oase...:D
Pitbull
22 Feb 2009, 20:52
We are here to serve... :sleep:
Led-Ze-Pencil
22 Feb 2009, 22:16
nu, nu s-o prea prostituat:
http://www.poezie.ro/index.php/poetry/103890/index.html
Poem de inchinare
poezie [ ]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de Corneliu Vadim Tudor [Corneliu_Vadim_Tudor ]
2005-01-30 | | Înscris în bibliotecã de dan tristian
Avem un barbat intre noi si lumina
ne luam din luminile ochilor sai
e bland ca amurgul sfintind Bucovina
si aprig ca Oltul vuind printre vai
pamantul acesta l-a dat, intr-o iarna
asa cum da iarba dintai, prevestind
schimbarea la fata a firii si-a vechei
suflari romanesti cu peceti de argint.
Si multe zapezi l-au albit pe la tample
si-atatea adanci nedreptati l-au durut
taind pentru noi partii largi catre viata
el steagul de foc tot mai sus l-a tinut
astfel si-a urmat Ceausescu destinul
cu-o dragoste vie de oameni in piept
astfel nu mai mira pe nimeni ca astazi
e falnic stejar si carmaci intelept.
Iubindu-si lucid si din inima tara
osteanul din el n-are tihna deloc
si pieptul si-l pune viteaz la fruntarii
si pace el vrea, si belsug, si noroc
inchin, dar, un cantec de slava in cinstea
acestui tezaur de minte si har
el, care, luptand ne-a redat demnitatea
de neam de eroi si popor legendar!
si multe alte zeci de neprostituari de genul asta.
pentru amatorii de audio/video
http://video.rol.ro/hkfhnWaNR4-Corneliu_Vadim_Tudor_trag.htm
pentru amatorii de epistole:
http://www.scribd.com/doc/1652536/Tovarasului-NICOLAE-CEAUSESCUVadim
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.