View Full Version : Imitatio Christi-topicul cu scuze
Pauline Kael
19 Feb 2009, 13:19
Imi cer iertare de la Mafalda pentru ca am necajit-o,si sper ca va mai vb cu mine pe forum.
Imi cer iertare de la toti userii pe care i-am jignit,cu adaugirea ca ii voi evita forever,desi n-am absolut nimic cu ei,le doresc numai bine si sa fie iubiti(se stiu care).
Impacare-impacare.
Next.
:love: :love: :love:
Zapada mieilor in suflet.
Si o obiectie:pe Tamaraisa de ce n-o treceti la miss? :)
Ia nu mai fiti fixisti ca viata e scurta ca zborul pungii prin "American Beauty".
Toleranta si empatie.Festina lente.Ma duc sa fumez ca incep orele.
Pauline Kael
16 Apr 2009, 10:23
Doamne,iarta-ma ca expun asa,iarta mania si mandria.Iarta-i pe oamenii astia si oamenii astia sa ma ierte.Si pedepseste-ma pe mine,nu pe cei dragi mie.
Iertare tuturor.
Daca ne-am intalini la biserica ,in noaptea Invierii,ne-am ierta?
Cred ca toti m-ati ierta,in afara de Illotempore,e orgolioasa si nu crede in El! Iar Pitbull,stie ca nu se poate ierta pe el insusi.:-)
Dragomara
21 Dec 2009, 11:16
no, hai fii serios!! ce farmec ar mai avea viaţa dacă nu am greşi din când în când?! :P
mie nu cred că mi-ai greşit cu ceva, şi chiar dacă ar fi fost aşa tot nu m-aş fi eschivat de la ceva îmbrăţişări (virtuale)... de caracatiţă!! :"> :-* :-* >:D< >:D< ;;) ;;)
drept urmare nu te supăra când am să-ţi mai aplic câte o delicată "corecţie", ori de câte ori voi constata că te-ai abătut de la drumul cel bun. ;)
Pitbull
21 Dec 2009, 19:09
Imi cer iertare de la Dragomara, cä uneori am înfuriat-o, nefiind destul de delicat/diplomat/respectuos.
Imi cer iertare de la Halebardul, cä în perioada conflictului am ripostat prea violent.
Imi cer iertare de la Girafel pentru rautatile pe care i le-am aruncat de-a lungul vremii, in public sau in particular.
Imi cer iertare de la toti forumistii care s-au simtit agasati de certurile mele cu Girafel.
Imi cer iertare de la Halebardul pentru violenta limbajului folosit in conflictul stiut.
Imi cer iertare de la Liviu- si Twinsen pentru ca i-am jignit in timpul polemicii pe tema cazinourilor.
Imi cer iertare de la toti cei pe care i-am suparat pe-aici si pe care am uitat sa-i amintesc.
cremaxx
21 Dec 2009, 20:31
Va iert pe toti...Stati linistiti.nu trebuie sa va cereti scuze.(:|
Mie sincer Mistah j mi se parea foarte arogant crezandu-se peste toti, asta am dedus din cateva postari, dar vazand ca isi cere scuze aici mi-am dat seama ca e un tip chill
Imi cer scuze si eu ca l-am caracterizat in halu' ala fara sa-l cunosc :)
Si mai e o persoana, care stiu ca nu-mi poarta pica >:D<, sau da? :-S , Dragomara, careia ii cer scuze pt. ca am atacat-o de cateva ori, oi fi avut si eu nervi ... :)
Judex, da' pentru minciuni nu-ti ceri scuze?
Pitbull
22 Dec 2009, 20:56
Bârna si paiu'.
Sau... cine s-arunce prima piaträ.
Apropo, îi prezint scuze si lui Neuptolem, am fost prea sarcastic si dur cu el.
Si multor novici mai stângaci, pe care i-am ironizat prea sever.
Dacä-mi mai amintesc, mai adaug.
Si nu mä uit în grädinile altora.
Ba da, Raptore. Imi cer iertare - asa se spune in limba romana!!! - pentru toate iesirile tale imbeciloide. Nu-i nevoie s-o faci tu, stiu ca esti neputincios.
Nu te supara, frate...ca stii cum e in povesti? Celui care se supara, harsti! ii taiem nasu'
...chit ca va creste la loc.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.