PDA

View Full Version : Mister Cinemagia - inca 10 candidati

Gloria
19 Feb 2009, 09:41
Continuarea listei propuse de Pauline.
Cel care va iesi Mister Cinemagia si cea care va iesi Miss Cinemagia vor primi o invitatie dubla la o premiera, astfel incat sa mearga impreuna la film :oops: , plus cate un DVD si cate un afis.

Pauline Kael
19 Feb 2009, 13:14
Succes tuturor. :)

Led-Ze-Pencil
19 Feb 2009, 14:01
adica aici sunt cei brici, si sexy si galanti si mintosi si etc si etc, iar dincolo cei numai sexy? :((

Gloria
19 Feb 2009, 14:05
nuu, eu doar enumeram atributele care intra in notiunea "sexy" utilizata de Pauline; deci toti cei 20 de concurenti vor fi evaluati pentru aceste atribute (cred ca vor fi 30 de candidati pana la urma).
Pauline, da incepe cu prima proba; ce tre' sa faca baietii?

Led-Ze-Pencil
19 Feb 2009, 16:05
Cel care va iesi Mister Cinemagia si cea care va iesi Miss Cinemagia vor primi o invitatie dubla la o premiera, astfel incat sa mearga impreuna la film :oops: , plus cate un DVD si cate un afis.
daca sunt mai multi cu punctaj maxim egal cum facem?
(ca acum, de ex)

Pitbull
19 Feb 2009, 16:14
1) Varianta complicatä: se organizeazä turul doi.
2) Varianta simplä: se declarä toti câstigätori ex-equo, iar decanul de vârstä al grupului triumfätor va primi, în numele tuturor, premiile, laurii, felicitärile, masa si dansul; dupä care, ei îi fac cinste cu o bere (de cäciulä), si el le povesteste cum a fost, si le aratä DVD-ul si afisul.

Led-Ze-Pencil
19 Feb 2009, 16:40
nu zici rau deloc.
total dezinteresat :)

dar sa nu-l confundam cu premiul pentru intreaga activitate.

Pitbull
19 Feb 2009, 17:06
Ai dreptate - sä nu-l confundäm!
Ala trebuie sä se dea separat.
Si sä fie si mai generos.

Led-Ze-Pencil
19 Feb 2009, 17:26
plus premiul pentru cel mai premiat forumist.

Pauline Kael
19 Feb 2009, 17:41
nuu, eu doar enumeram atributele care intra in notiunea "sexy" utilizata de Pauline; deci toti cei 20 de concurenti vor fi evaluati pentru aceste atribute (cred ca vor fi 30 de candidati pana la urma).
Pauline, da incepe cu prima proba; ce tre' sa faca baietii?
Oh,my love...pai prima treaba ar fi sa scrie fiecare cate o intamplare din viata lui care sa socheze: sa fie tragica sau comica sau pur si simplu ciudata. :)
A doua sa aleaga un singur film ,o singura actrita,o singura carte pe care s-o ia pe o insula pustie,si sa ne zica de ce..Cam atat.Plus farmecul unic si personal.

Pauline Kael
19 Feb 2009, 17:49
Am votat cu Polifanathic aci.Misto,votam cu 2...mmmm,ce fantezie...
daca vor castiga StefanDo cu Gloria? :lol: sau Pitbull cu Gloria?:))sa fie unul outsider,de preferinta Gloria si cel mai sexy la minte (si la trup :oops: user. :)

Led-Ze-Pencil
19 Feb 2009, 18:56
sa fie unul outsider,de preferinta Gloria si cel mai sexy la minte (si la trup :oops: user. :)

si mai ne plangem ca la concursul CNC se fac aranjamente :)

pitbull, inca o petitie! "Pentru un concurs Mister Cinemagia fara smenuri!"

Proletar
19 Feb 2009, 19:06
daca eu m-am votat singur, inseamna ca mi-am facut-o...cu mana mea? :huh:

StefanDo
19 Feb 2009, 19:28
manualule

Led-Ze-Pencil
19 Feb 2009, 20:30
eu imi pastrez votul ala pt lovitura finala, in caz de balotaj :)

Gloria
19 Feb 2009, 21:52
dar eu nu am cum sa castig; sunt cel putin alte patru forumiste mult mai grozave decat mine.

dar, chiar si asa,mi-am propus sa-l invit la redactie pe Mister Cinemagia; si, cine stie, poate mergem dupa aia la film :P

norina
20 Feb 2009, 11:32
eu l-am votat pe leonard

bre
20 Feb 2009, 12:08
io proun ca proba sa intre si ei pe site-ul ala cu moda si sa construiasca gagica viselor lor (nu alea erotice daca se poate :P)

Gloria
20 Feb 2009, 16:47
PROBELE SUNT DATE DEJA DE CATRE Pauline:

" 1. prima treaba ar fi sa scrie fiecare cate o intamplare reala din viata lui, care sa socheze: sa fie tragica sau comica sau pur si simplu ciudata.
2. A doua sa aleaga un singur film, o singura actrita, o singura carte pe care s-o ia pe o insula pustie, si sa ne zica de ce
3. A treia, ce-a propus bre: sa creeze fiecare candidat fata viselor imbracand (sau nu :lol: ) acelasi model pe care l-am avut si noi de pregatit la prima proba.

4. Si, a patra proba: sa ne explice in ce filme (inexistent, dar imaginat si prezentat in linii mari) ar distribui actritele: Dita Von Teese, o data si Mary-Kate Olsen, in al doilea film.

5. A cincea proba si ultima: cate un sinopsis de film (imaginat) care sa corespunda urmatoarelor doua imagini:
http://www.designboom.com/contemporary/lachapelle/03.jpg
http://emz2687.files.wordpress.com/2007/11/artwork_images_424157556_336181_david-lachapelle.jpg

maine la ora 14 este deadline-ul pentru prima proba
duminica seara, la ora 20 deadline-ul pentru a doua
luni pana in ora 14 - deadline proba a treia
marti, 24 febr., ora 14 - deadline proba 4.
miercuri, 25 febr. -deadline proba 5.
La treaba baieti!

buticut
20 Feb 2009, 18:39
dar eu nu am cum sa castig; sunt cel putin alte patru forumiste mult mai grozave decat mine.

dar, chiar si asa,mi-am propus sa-l invit la redactie pe Mister Cinemagia; si, cine stie, poate mergem dupa aia la film :P

Eu daca as castiga prin mod absurd,as ceda intalnirea ocupantei locului 2...asta daca Mister-ul nu e din Arad :)!Oricum nu va fi cazul...:D.

Gloria
22 Feb 2009, 09:34
Baieti, vrem sa vedem rezolvarea probelor!
11. Marmatia
14% [ 3 ]
12. Mirodoni
0% [ 0 ]
13. Farabeuf
4% [ 1 ]
14. Floydman
19% [ 4 ]
15. Proletar
19% [ 4 ]
15.Pashpix
9% [ 2 ]
17.Gionloc
4% [ 1 ]
18.Airlight
9% [ 2 ]
19.Leonard
14% [ 3 ]
20.PoliFanAthic
4% [ 1 ]

Led-Ze-Pencil
22 Feb 2009, 16:00
baieti, sunt pe locul 1.
ar cam fi cazul sa mi-o luati inainte, nu credeti?
de ce atata ura?
de ce nonactiune?

PoliFanAthic
23 Feb 2009, 01:38
Am votat cu Polifanathic aci.

Asta-i ca atunci cand mergi la vot si dai cu stampila pe partidul ecologist. :D