PDA

View Full Version : Nesim?itul de zi cu zi

Suspect de bizar
17 Feb 2009, 21:34
Vã invit sã istorisiþi nesimþirile care le-aþi suportat,la teatru,cinema,concert,restaurant etc.

Cum ar fi,m-am dus la teatru,si în spate era o clasã de liceu,ºi tot spectacolul au mâncat chispsuri,pop-cornuri,ascultau muzicã,întrebau ca proºtii „ºi care-i ºpiru”.La un moment dat una o zis,„Ce fainã-i melodia!” m-am întors mirat ºi mi-o zis „Ce te uiþi mã”.ªi la sfârºit când se aplauda strigau la actori:„Plecaþi acasã!!!!”.

Pauline Kael
17 Feb 2009, 21:48
:lol:
Ce misto.Mai zi,ca ma faci sa rad.

Neuptolem
17 Feb 2009, 22:13
Wtf! :shock:

Pitbull
18 Feb 2009, 06:32
O, nici sä nu-ncep!
Nici sä nu-NCEP! :sick:

bre
18 Feb 2009, 08:51
fara numar

victor
18 Feb 2009, 11:53
Intr-o ordine aleatoare.....

Gigi, manelistul, moderatorul de programe TV cu subiect politic(minus Stelian Tanase), patronul de club de fotbal, odraslele de bani gata pline de succesuri, Gigi, emisiunile sport din cadrul jurnalelor TV care sunt orice dar numai sportive nu, ownerul de Jipan, Mercedes, BMW parcat neregulamentar, Gigi cu Maybach cu tot, vedetele de doi bani, brainlessurile cu forme, tabloidele, Gigi, politicienii care spun despre ceilalti ca sunt corupti iar ei nu(adica toti), toti cei ce au trecut sau sunt in PMB care in 19 ani nu au fost in stare sa faca o centura a Bucurestiului, Gigi, aia de mi-au scos VH1 si m-au lasat doar cu UTV, americanii care vor sa taxeze toate downlodurile....na ca m-a cuprins globalizarea.

Led-Ze-Pencil
18 Feb 2009, 12:05
La mine pe primul loc e ala care da muzica tare cand nu are si acceptul celor din jur.

Pe telefon in tramvaie/autobuze, la boxele/subwooferul masinii, in casa cu boxele pe geam, la curte etc.

vreau sa ascult doar muzica ce-mi place, cand imi place.

bre
18 Feb 2009, 12:55
aia care vorbesc tare la telefon pe strada / tramvai . autobuz.
exp1: ieri o gagica de 15 ani care vorbea la telefon pe strada (cam la cativa metri in fata mea): "si sa vezi fata ca-i dau papucii lu' marius si ma cuplez cu cristi ca are masina. fata, am devenit cam materialista in ultimul timp. si cu ai mei...cu toata lumea. ce pula mea..."

exp2: baba din autobuz: "ce faci maica, ai pus muraturile? gigi ce face? da costel? da varu sandel? au venit verii de la ghimpati?"

de apar stelutele alea?...ce aia mea de cenzura e asta...?

StefanDo
18 Feb 2009, 14:04
nu umbla cu p*** pe cinemagia, ca sar scantei/stelute

Pitbull
18 Feb 2009, 14:56
Vorbiþi frumos, daþi-o-n pula pi&#122delor mã-sii de treabã!

Cinemania
18 Feb 2009, 16:40
pac, pac

norina
19 Feb 2009, 10:39
la metrou: urc in tren la victoriei directia dristor 2. e liber, asa incat reusesc sa stau jos. ascultasem muzica si lasasem castile la gat. pe scaunele din fata mea 3 feti frumosi, dintre care unul avea un telefon din care bineinteles ca razbateau la volum maxim manele. n-am suportat si m-am luat de ei, dar am primit raspunsuri de felul: de ce nu-ti pui castile daca te deranjeaza, nu te mai supara ca-i pacat de ochii tai frumosi.
ce m-a deranjat cel mai mult a fost ca nimeni altcineva nu m-a sustinut, iar bodiguarzii astia o freaca degeaba pe acolo sau considera ca nu intra in atributiile lor. inca ceva: de ce dracu' nu se asculta si rock in acelasi mod? n-ar fi deranjant deloc :D
de ce toti tac? se tem? de ce se tem? cum naiba sa devenim civilizati?

Pitbull
19 Feb 2009, 11:27
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=18115
(Douä zile am täcut, da' vorba noasträ din Ardeal: dacä träbä, träbä...)

bre
19 Feb 2009, 16:33
Vorbiþi frumos, daþi-o-n pula pizdelor mã-sii de treabã!

la tine de ce merge? :P

Led-Ze-Pencil
19 Feb 2009, 16:58
are pile :)

Pitbull
19 Feb 2009, 17:04
Sau schile!
(Asta, skills.)

Pauline Kael
19 Feb 2009, 17:45
Sunt o nesimtita.

corinka
19 Feb 2009, 21:19
eram in liceu si am fost la film, romeo+juliet.
in sala erau vreo trei pustoaice, care au comentat aproape tot timpul filmului, tare, razand, genul acela de comportament pueril pe care il intalnesti la baietii frustrati.
la un moment dat, dicaprio o saruta pe claire danes si a dezbracat-o, dar ea statea cu fata spre el si i se vedea doar spatele. iar idioatele au inceput sa comenteze: hai, intoarce-o si cu fata! imbecile, dom'le! :sick:

Suspect de bizar
19 Feb 2009, 21:22
Io am fost la Hannibal:În spatele mãºtii ºi era în salã un nespãlat,cerºetor,un vagabond,nici nu ºtiu cum o intrat.ªi era o fazã când i-o tãiat cu o katana capu' la unu,idiotul o început sã râdã ºi sã zicã „Uite cum se rostogoleºte”.

Suspect de bizar
25 Feb 2009, 21:36
Astãzi am fost la un Bal al Dragobetelui organizat de un liceu din oraº.am reuºit sã fac loc de locuri la masa sponsorilor ºi m-am duc cu cineva.Era scena,juriul ºi în spatle la vreo 2-3 metrii sponsorii.ªi tineretul bovin fãrã sã-si deie seama de nesimþirea lor s-au adunat cu zecile în faþa sponsorilor fãrã sã se poatã vedea nimic numa' din picioare.Dacã nu le era ruºine faþã de mine mãcar faþã de oamenii ãia bãtrâni care o fost nevoiþi sã steie în picioare pe parcursul spectacolului.

cornel
26 Feb 2009, 12:21
Eu am patit-o de curand la "O scrisoare pierduta" in regia lui Doru Ana, la Teatrul Bulandra. O clasa, dar ce zic eu o clasa, cred ca mai multi elevi din mai multe clase cu mai multe profesoare vigilente inaintea si in pauza spectacolului si-au batut joc de acea reprezentatie mancand chipsuri, floricele si galgaind cole si pepsiuri. Apogeul a fost atins cand pe scena a aparut ilustrul Mihai Bendeac, in rolul lui Dandanache, care a extaziat marea masa de copii care au recunoscut si ei un actor din toata piesa. Desi pe afis si nici pe site-ul teatrului nu era mentionat ca Bendeac il inlocuia pe simpaticul Marius Florea Vizante m-am multumit cu o interpretare care sublinia actualitatea celebrului text al lui Caragiale in care Daniela Nane si Gheorghe Ifrim au stralucit. Nu stiu daca actorii au fost si ei influentati negativ de publicul puriu din sala dar ma asteptam la mai mult de la Serban Pavlu si Vlad Zamfirescu.
Piesa merita vazuta chiar daca scenografia moderna nu se potriveste cu textul original, dar numai atunci cand sala nu este plina cu liceeni adusi in gasca de doamna profesoara.

nume
27 Feb 2009, 21:56
Aproximativ 8 ani am fost nevoit sa fac naveta pt. liceu si facultate (metrou, autobuz,maxi taxi etc) si pot sa jur ca as putea sa scriu o carte despre subictul topicului. Am scapat de acest cosmar, mi-am luat masina. E simplu.

Cinemania
28 Feb 2009, 00:15
mi-am luat masina. E simplu.

...una peste alta si din masina dai peste nesimtiti in ziua de azi..mai ales in Bucuresti :D

nume
28 Feb 2009, 07:15
Da, da macar numai trebuie sa-i mirosi.

Cinemania
05 Mar 2009, 11:09
Da, da macar numai trebuie sa-i mirosi.

:D corect

Pitbull
05 Mar 2009, 13:03
Abulicii care blocheazä scärile rulante.
(De regulä, eu vin tare din spate, atentionând: "Dreapta, dreapta, dreapta!" Buimaci, se trag pe dreapta. Din päcate, pe înghesuialä nu tine.)

cornel
05 Mar 2009, 13:09
Abulicii care blocheazä scärile rulante.
Buimaci, se trag pe dreapta.

Ha, ha, ha, corect si mai sunt si stickere peste tot, dar degeaba oita mioritica sta tot ca vita pe stanga.

Astept cu nerabdare ziua cand se va sta pe dreapta pe scarile rulante asa cum se intampla in Viena, de exemplu...

Pitbull
05 Mar 2009, 13:23
Eu chestia cu "dreapta" o aplic si când nu sunt gräbit - doar în scop educativ.

miercuri
05 Mar 2009, 14:34
de ani de zile ii blestem p-astia cu scarile rulante, dimineata la victoriei ma grabesc tot timpul sa urc printre primii ca sa nu stau dupa gloata. cand e scara goala de obicei primii 3-4 urca odata cu treptele, dar imediat dupa vine o baba tripla sau alt specimen de gen care se propteste pe mijlocul scarilor and from there it goes downhill!

si alti nesimtiti, pe tren, esti singur in compartiment, vagonul liber. stai langa fereastra si contemplezi/citesti/asculti muzica/whatever. se opreste trenul la cucuietii din deal si se urca un nene/o tanti care nu gasesc alt loc in tot trenul decat cel fix de langa tine! blesteme eterne! public execution! odata i-am zis unuia sa se care din compartiment, mai aveam un pic si-l pocneam.

edit: Un moment de neuitat din ratb, sambata pe la pranz, autobuzul destul de liber, mergeam in centru. Stateam pe un scaun dintr-un grupaj din de patru (doua asezate fata in fata). Se urca un grup de vreo 5-6 liceeni cocalari si cocalare, trei ocupa scaunele de langa mine si restul stateau in picioare roind in jurul lor. Bineinteles ca vorbeau tampenii mult mai tare decat ar fi trebuit etc. In dreptul fetzei mele era fix pelvisul unuia din cocalari, care avea o catarama D&G luata probabil de la dragonul rosu, foarte maaare si plina de briz-brizuri si pentru o fractiune de secunda mi-am intors privirea spre kitschul monstruos de la marginea campului meu vizual. In momentul acela cocalarul a inceput sa faca hip-thrusts crezand ca ma holbez la zona lui genitala sau ceva de genul. Eu am dat ochii peste cap si mi-am vazut de carte, dar el nu si nu, imi spunea ca stie el ca o vreau si ceilalti din grup ii tineau isonul, i-am aruncat cea mai urata privire de care eram in stare si i-am zis sa taca sau se alege cu-n sut in coaie. Si au tacut toti slava domnului, adica au continuat sa vorbeasca tampeniile lor si eu mi-am vazut de carte, oricum nu mai aveam decat vreo 3 statii.

corinka
05 Mar 2009, 16:53
Tot din capitolul aventuri in tren...
Mergeam cu acceleratul de la Alba-Iulia la Cluj si intru in compartiment, unde-mi aveam locul. In compartiment, pe partea pe care stateam si eu erau un tip si o tipa care discutau intr-o italiana presarata din cand in cand si cu cuvinte romanesti. Aveau accent de moldoveni, cred ca erau veniti de la munca din Italia. In fata noastra era un om [era sa zic domn!] mai in varsta.
La Teius s-au dat jos pitzipoanca si cocalarul [cam asa pareau], la care individul din fata imi spune ranjind: Vorbeau italiana, dar eu stiu italiana si am inteles tot ce ziceau. Iese pe culoar si incepe sa zbiere pe fereastra ceva de genul "tu, curva, ai crezut ca nu inteleg, dar eu am inteles tot ce ati vorbit", dupa care reintra triumfator in compartiment si se intinde - descaltat!!! - pe bancheta din fata mea.

Pitbull
05 Mar 2009, 17:00
Cori, asta-i mai complexä! :lol: Nu mai e doar "nesimtitul de zi cu zi" - are deja datele unei "FABULE CINEMATOGRAFICE - si nu numai..."; see here:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=5441&start=275

corinka
05 Mar 2009, 17:06
Oh, sa nu uit partea cea mai palpitanta! Intra controlorul. Eu imi luasem bilet cu reducere, ca eram studenta. Imi uitasem, insa, legitimatia la Cluj, iar casiera din gara Alba-Iulia a fost draguta si mi-a dat bilet cu reducere vazandu-mi carnetul de student.
Controlorul a facut urat, ca imi face proces-verbal etc. La un moment dat imi spune ca ma poate ierta de amenda si, mai mult, vrea sa ma ajute introducandu-ma intr-o afacere. Mi-a cerut numarul de telefon, pe care i l-am dat. Nu am spus unul la nimereala de frica sa nu ma verifice dandu-mi bip si sa imi dea amenda. Imi spusese ca daca ii dau numarul, ma va suna peste doua zile el sau nevasta lui si imi vor indica o adresa la care sa ma duc, iar acolo mi se va propune o afacere foarte banoasa. Mi-a si zis de nu stiu ce studenta care in doi ani si-a luat casa si masina de pe urma afacerii! :hmm:
Evident, dupa doua zile a sunat, dar nu m-am dus la adresa de care mi-a zis. Si acum am ramas cu dilema: o fi fost vorba de prostitutie sau de trafic de droguri?
Dar cel mai tare a fost individul descult; dupa ce a plecat controlorul mi-a spus parerea lui: era convins ca sigur o fi avand controlorul vreun nepot pe care vroia sa il insoare si vroia sa ne faca cunostinta!
Dumnezeule, de unde tot rasar indivizi din astia? :?

Pitbull
05 Mar 2009, 17:11
Fato, da' ästa-i scenar în tätä regula!!! :w00t:
Ia scriazä-l!
Pânä una-alta, ia-le cu copy-paste si pune-le la "FABULE...", unde te-am trimis - sä mai înviem si cel topic.

Era trafic de organe, pe pariu.

corinka
05 Mar 2009, 17:15
La trafic de organe nu m-am gandit! Or fi vrut sa ma eviscereze! :o

Pitbull
05 Mar 2009, 17:18
Asta aveam si eu în minte. :hmm:
Ca-n "The Chi-X Files: I Want to Believe".

corinka
05 Mar 2009, 17:22
Ah, uitasem! A zis dementul [ca dement era daca vroia sa ma taie :(( ] ca pot aduce si o prietena!

Pitbull
05 Mar 2009, 17:26
Trafic de organe orgiastic. :sleep:
Bref: Orgiaffic.

Neuptolem
05 Mar 2009, 19:48
Si eu unde eram ca sa te salvez??? :w00t:
Corinka, nu-mi spune ca esti din Alba Iulia si te cheama Anca Trifan!

corinka
05 Mar 2009, 22:46
M-am nascut in Alba-Iulia, locuiesc in Cluj-Napoca si nu ma cheama Anca Trifan.

Pitbull
05 Mar 2009, 22:57
Ce nesimtire!
(Ca sä fim on-topic.)

corinka
05 Mar 2009, 23:25
Ce ma face vinovata de nesimtire? Nasterea in Alba-Iulia, mutarea la Cluj sau faptul ca nu ma cheama Anca? Sau ca nu ma cheama Trifan? :oops:

Pitbull
05 Mar 2009, 23:35
Nu stiu, da' am vrut sä fiu on-topic.

Neuptolem
05 Mar 2009, 23:39
Sa fim on-topici, please!

redmen
05 Mar 2009, 23:46
cocalarul a inceput sa faca hip-thrusts crezand ca ma holbez la zona lui genitala...

iertata sa`mi fie indrazneala,dar ce e aia hip-thrusts ? :)

corinka
05 Mar 2009, 23:47
Sa fim off topic nu e nesimtire? Pentru ca deranjam conversatia altora pe un anumit topic. Uite, sunt nesimtita. :P Ti-am scos si limba.

Pitbull
06 Mar 2009, 00:02
cocalarul a inceput sa faca hip-thrusts crezand ca ma holbez la zona lui genitala...

Literal: ºold-zvâcuri.
Adicã: miºcãri ca când te fuþi.

Neuptolem
06 Mar 2009, 00:18
Nii mah, da' cumintiti-va!... :huh:

redmen
06 Mar 2009, 02:25
Data viitoare cand mai patesti asa ceva sa ii dai replica urmatoare : Ai pula mai mica ca (kk) catarama de la cureaua aia de 100 de mii ba cacaciosule si incerci sa impresionezi o doamna :lol:

P.S. Fii sigura totusi ca porti un spray paralizant.Just in case :)

bre
06 Mar 2009, 09:07
saptamana trecuta in statie la eminescu asteptam 135. deodata, vad ca se da spre mine un tip (arata semi cocalar) si ma intreaba: "nu te supara, cum pot ajunge inainte?". am vazut ca face misto, i-am zis sa ia orice si o sa-l duca inainte. dupa aia m-a intrebat de unde sa-l ia, de la prima sau de la a doua. la care m-am sictirit si m-am dat mai incolo. atunci vad ca gagiul mai avea cu el inca un baietas si o campioana cu care a inceput sa comenteze: "uite bah, io o intreb dragutz si ea sa supara...pula...futu-i etc etc...."

acasa....mi-a venit in cap raspunsul pe care trebuia sa i-l dau: ca sa "ajungi" inainte pune mana pe o carte, arunca cd-urile cu manele si poate poate o sa ai o sansa...

StefanDo
06 Mar 2009, 10:05
n-ar intra aici, ci la "uimitul de zi cu zi", dar...

acum cateva zile intr-un 86 luat seara tarziu de la capat. Urc, ma asez, deschid o carte si, in nici cateva secunde, cineva ma hatana de umar. Ma uit: un tip la vreo 50 de ani, cu o privire in care se citeau cateva pahare de tarie. "Bai, esti nebun", intreaba. Desi luat pe nepregatite, "de ce-as fi?". "Pai... citesti?", de parca n-ar mai fi vazut pe nimeni citind in troleibuz. "Ete na!", am zis, revenind la carte.

miercuri
06 Mar 2009, 12:48

la un moment dat erau socotite si miscari de dans, anii 80-90 :P

Pitbull
06 Mar 2009, 12:49

Dar tot cu conotaþie.

Planmaker
06 Mar 2009, 20:29
acasa....mi-a venit in cap raspunsul pe care trebuia sa i-l dau: ca sa "ajungi" inainte pune mana pe o carte, arunca cd-urile cu manele si poate poate o sa ai o sansa...

Neah.. asta era raspunsul snob. Raspunsul tipic de "mos trecut de 40 de ani" :P. Trebuia sa scoti ceva mai sugubatz decat aia

Pitbull
06 Mar 2009, 20:38
La fel am gândit si eu.
Tipul nu merita alt räspuns decât: "Bes d-aci-n pula mea, cäzfut una de zici cä te-a cäcat mä-ta färä noroc!" :x
(Nu aruncäm märgäritare mârlelor - nu "porcilor", äia-s niste animale respectabile.)

Planmaker
06 Mar 2009, 22:46

Dar tot cu conotaþie.
Da, cam toate dansurile au genul asta de conotatie. Poate mai putin negroteii aia care danseaza prin biserici (da' si aia mai dau din cand in cand din solduri, so go figure :P)

bre
07 Mar 2009, 08:08

Neah.. asta era raspunsul snob. Raspunsul tipic de "mos trecut de 40 de ani" :P. Trebuia sa scoti ceva mai sugubatz decat aia

ei, iti dai seama ca nu i-as fi raspuns asa ceva (varianta snoaba). era un raspuns retoric, asa. de obicei chiar ii injur, dar odata mi-am luat-o de la niste cacacioase de tiganci in 21 (au sarit la bataie, si nimeni nu s-a bagat evident. noroc ca aveau doar vreo 15 ani).

aaa...inca o faza proaspata, nu stiu daca intra la nesimtire, dar a fost amuzant. eram la medicul de familie, incercand sa intru printre soborul de babe ipohondre care stau 3 ore ptr o reteta. doua babete vb pe scaun: ' tinerii astia nu mai citeste. ei se bate toata ziua pe calculator". am ramas speechless.

miercuri
17 Mar 2009, 18:00
Ieri, stau la coada intr-un magazin vrand sa-mi iau un kinder bueno. La un moment dat in fata mea mai erau 2 persoane care deja comandasera. Eu imping banii pe tejghea, fix 25 de mii cat costa respectivul kinder bueno si cer. Tanti se rasteste la mine ca ce cred ca daca ii pun banii in fata ea ma serveste automat si ca sa stau la coada. Ma abtin sa mai zic ceva, raman acolo cu mana pe banii pusi pe tejghea.
Tanti le serveste pe celelalte doua, imi ia banii din mana si ii da rest tipei de dinainte. Pe urma se intoarce la mine si se mai rasteste odata "ce vrei?", eu ii raspund inca odata cu calm, tipa imi intinde in sfarsit kinder bueno-ul si are tupeul sa imi mai ceara inca odata banii!!! Ii explic din nou cu calm, ca banii mi-i luase din mana cu 10 secunde inainte si ii daduse tipei din fatza rest si ca nu ii datorez nimic, la care tanti incepe sa urle la mine sa dispar din magazinul ca ea nu se tiganeste cu mine, am simtit ca-mi creste tensiunea si m-am carat, fara nici un kinder bueno evident.
Nici acuma nu-mi vine sa cred cat de nesimtita a putut fi vanzatoarea asta... pur si simplu m-a lasat fara cuvinte...

Neuptolem
17 Mar 2009, 18:26
Trebuia sa te urci cu picioarele pe tejghea si sa-i dai un bocanc in bot vanzatoarei apoi iti scoteai chilotii de pe tine si ii aruncai in bratele unui barbat care statea la coada. In felul asta puneai la punct si femeile din magazin, si barbatii. Si mai aveai si timp sa bagi mana in casa de bani sa te servesti cat vrei plus cateva kindere bueno iar daca mai indraznea careva sa se uite urat la tine urlai la el o expresie in English dintr-un film something, ex: Don't fuck with me! Si gata, plecai cu fruntea sus si nu mai aveai motive sa scrii aici.

Disciple
17 Mar 2009, 20:06
Sambata seara la statia de metrou de la Victorie un putoi de repparas incerca sa isi cumpere un baton de ciocolata de la automatul care serveste sucuri si dulciuri.Bineinteles ca basinosul in imensa-i prostie sugerata de 50 cent si d'alde cacatzi plin de aere raparicesti nu reuseste sa urmeze pasi impusi de acel aparat(de altfel simpli) pentru a-si lua in primire batonul de ciocolata.Ia ghiciti la ce solutie a apelat?A inceput sa care pumni si picioare acelui aparat pana i-au crapat geamurile care de altfel sunt destul de rezistente.Injurand bineinteles.Salbaticul lovea asa de tare incat imi percuta muzica din casti(eu ascult muzica metal data la maxim deci va dati seama ce spectacol de jungla).Starnind furia unor insi de pe acolo "ghengstarul" isi ia vreo 2 pumni in mecla aia de primitiv si pleaca cu coada intre picioare si batut si fara ciocolata.M-am spart de ras. :lol:

Pauline Kael
17 Mar 2009, 20:09
basinosul in imensa-i prostie sugerata de 50 cent si d'alde cacatzi
Nu mai pot de ras,imi place :lol: .Ce metale asculti?

corinka
17 Mar 2009, 20:13
Starnind furia unor insi de pe acolo "ghengstarul" isi ia vreo 2 pumni in mecla aia de primitiv[...].
Deci mai exista printre cetateni si vajnici aparatori ai linistii publice. :lol:

halebardul
17 Mar 2009, 20:27
nu, probabil insii bagasera fise in ghenstar crezand ca-i automat si acum erau furiosi ca nu scoate batoanele de ciocolata comandate.

Pitbull
17 Mar 2009, 21:13
Ieri, stau la coada intr-un magazin vrand sa-mi iau un kinder bueno. La un moment dat in fata mea mai erau 2 persoane care deja comandasera. Eu imping banii pe tejghea, fix 25 de mii cat costa respectivul kinder bueno si cer. Tanti se rasteste la mine ca ce cred ca daca ii pun banii in fata ea ma serveste automat si ca sa stau la coada. Ma abtin sa mai zic ceva, raman acolo cu mana pe banii pusi pe tejghea.
Tanti le serveste pe celelalte doua, imi ia banii din mana si ii da rest tipei de dinainte. Pe urma se intoarce la mine si se mai rasteste odata "ce vrei?", eu ii raspund inca odata cu calm, tipa imi intinde in sfarsit kinder bueno-ul si are tupeul sa imi mai ceara inca odata banii!!! Ii explic din nou cu calm, ca banii mi-i luase din mana cu 10 secunde inainte si ii daduse tipei din fatza rest si ca nu ii datorez nimic, la care tanti incepe sa urle la mine sa dispar din magazinul ca ea nu se tiganeste cu mine, am simtit ca-mi creste tensiunea si m-am carat, fara nici un kinder bueno evident.
Nici acuma nu-mi vine sa cred cat de nesimtita a putut fi vanzatoarea asta... pur si simplu m-a lasat fara cuvinte...
O scenä 98% identicä am träit acum doi ani si ceva (acelasi tip de situatie, doar detaliile diferä). In concluzie, baba a început sä-mi facä "moralä" pe un ton rästit. N-a apucat sä termine prima frazä, fiindcä nu stia cu cine are de-a face - si dupä ce i-am mitraliat rapid, sonor si foarte aspru despre educatie, mârlänie, proastä crestere, primitivism si altele asemenea, am iesit din magazin. A doua zi, am revenit cu un aparat foto si am pozat-o din toate pozitiile, färä o vorbä (pozele or fi tot în el, n-am developat filmul...), si un an n-am mai intrat în magazinul äla (pânä am descoperit-o mutatä la pâine, numai lapte si miere). Acum sunt prieten cu patronii magazinului initial, mari iubitori de filme, mä tot consultä, si-mi fac cadou cutiile de DVD-uri când se golesc. Life is beautiful. :happy:

Suspect de bizar
17 Mar 2009, 21:24
Am fost sã-i cumpãr la cineva o ciocolatã,primola cu friscã,eram la þarã,am fost prin vreo 3 magazie si am ajuns la unu',era o vânzãtoare,am întrebat-o dacã are ea o Rpimola cu friºcã,se uita la mine „Stai sã mã gândesc,nu cred cã avem” deºi în spatele ei era cutia plinã cu ciocolãþi dar nu se obosea sw caute.

corinka
17 Mar 2009, 21:31
Daca treceti prin Cluj, mai bine ocoliti magazinul "Mega" din Piata Mihai Viteazu. Nesimtirea musteste acolo de ani buni (cu mici exceptii, mai sunt si vanzatoare simtite).
Episodul 1:
Acum vreo 8 ani, eram cu niste colege, am povestit ceva, nu mai stiu, dar am chicotit printre rafturi si o vanzatoare se tot uita suspicioasa la noi. Dupa ce am trecut de casa a venit la noi si ne-a cerut sa ne golim buzunarele, sa vada daca n-am furat ceva. Pe noi ne-a apucat rasul, iar idioata ne-a amenintat ca va chema politia. :huh:
Episodul 2:
Un an mai tarziu, o colega a patit-o si ea in respectivul magazin. A luat-o la 11 metri o cretina de vanzatoare, pentru ca si-a permis sa incerce un parfum. Din moment ce nu era sigilat, colega banuise ca era tester, doar este normal sa existe asa ceva intr-un magazin.
Episodul 3:
Altadata un individ de la paza m-a pus sa ii arat ce am in geanta, intrase la banuieli pentru ca am stat prea mult printre rafturi.
Episodul 4:
Odata, iesind fara sa cumpar nimic, dupa ce m-am tot uitat la lactate si n-am gasit iaurt de care vroiam, casierita m-a intrebat suspicioasa de ce nu am cumparat nimic! :shock:
Episodul 5:
Am luat pasta de dinti si la casa am constatat ca pretul nu era cel afisat la raft.
Episodul 6:
Anul trecut, in postul Craciunului, am cumparat de acolo crenvursti vegetali expirati. :sick: Abia acasa am observat, ca nu ma gandisem sa verific in magazin, dar de atunci am grija.
Concluzie:
Retineti! "Mega", Piata Mihai Viteazu, Cluj-Napoca = kk. :sick:

Suspect de bizar
17 Mar 2009, 21:35
:lol: :lol: :lol:
Dintre toate postãrile de aici tu ai avut cele mai multe confruntãri cu nesimþiþii.

Pauline Kael
17 Mar 2009, 21:39
Cori,asta-i reclama mascata :lol:
Si eu care credeam ca vanzatoarele grase si cu fundu' mare vorbesc urat cu mine ca poate arat eu prea tanara,sau vorbesc eu prea politicos...
Eu stau intr-o localitate mica,unde toata lumea ar trebui sa cunoasca pe toata lumea.Toata lumea ma cunoaste(nu ca as fi vreo vedeta,e o localitate mica).Dar cand intri intr-un magazin si te intreaba o inculta"Ce vrei?" sau "Vrei ceva" aruncat in sila amestecata cu dispret,nu iti mai vine sa intri acolo.Si chiar nu mai intru :)
Deci situatia e valabila in toata tara :(( Cica in strainatate nu e deloc asa.
Asta vara am asteptat trei sferturi de ora pana sa vina comanda intr-un restaurant!Muream de foame si de nervi! Bineinteles ca i-am facut morala tzoapei(era oribila,plina de cosurI,ca nu stie sa vb,am intrebat-o cati ani are,eu ii vb cu dvs.Au venit alti clienti,si am zis in gura mare,vai ,stau de trei sferturi de ora,trebuia sa mergem dincolo..." Si aia s-au carat instantaneu.Bineinteles ca n-am lasat bacsis.

corinka
17 Mar 2009, 21:55
Trei sferturi de ora ca sa vina comanda? Ha! In 14 februarie 2006 sarbatoream cu "Dl. Corinka" [pe atunci nu avea aceasta titulatura :D ] prima noastra zi a indragostitilor si am iesit la o pizza.
Ne-am tot plimbat prin centru, peste tot era plin, ca nu aveam rezervare, asa ca am aterizat intr-o pizzerie din Manastur - nu spui unde ca sa nu mai fac (anti)reclama :P - unde mai erau mese libere. Chelnerul a venit dupa 50' (pe cuvant de fosta pioniera ca nu va mint) sa NE IA comanda. Dar nu asta e nesimtirea. Nuuu! Doar era aglomerat, era oarecum de inteles. Dar chelnerul - in loc sa taca sau macar sa se scuze ca e aglomerat si de aceea a durat atat sa ne ia comanda - a tinut sa ne spuna ca eram norocosi pentru ca era ultima comanda luata in tura aia.

Pauline Kael
17 Mar 2009, 22:01
Hm,restaurantul unde am fost asta vara era undeva pe traseu,inspre munte,cu terasa,piscina,si deloc aglomerat.Dar moarta aia era de vina,nu bucatarul,pt ca iarasi,zic ca tine,putea sa vb frumos,sa se scuze.Era o fufa. :x

corinka
17 Mar 2009, 22:15
Apropo de rstaurante in zone montane, acum vreo doi ani jumate am fost cu inca doua cupluri la un restaurant de langa Cluj, ne-a convins o tipa ca merita sa incercam papanasii. Nu ne-am comandat toti papanasi, unii au optat pentru ciorba (acestia au fost norocosi) sau peste (astia nu).
Pestele era ars pe o parte, iar papanasii sleiti. Iar in smantana papanasilor mei era o bucata (un "pai") de cartof prajit!

halebardul
17 Mar 2009, 22:36
eu am comandat la un restaurant pulpa de pui la gratar.
mi-a adus-o imbibata in ulei, facuta la tigaie, exact ce urasc.
i-am zis ca vreau pulpa facuta la gratar.
mi-a adus aceeasi pulpa naclaita in ulei ars dar pusa pe gratar, avea striatiile negre caracteristice.
am ras de el si am plecat.

tot ma gandesc ca trebuia sa i-o bag pe gat. Pulpa. Sau altceva, mai scurt.

Pauline Kael
17 Mar 2009, 22:39
Halebardul a scris:

trebuia sa i-o bag pe gat. Pulpa. Sau altceva, mai scurt.

:w00t: Era fata?

halebardul
17 Mar 2009, 22:39
in asemenea cazuri nu conteaza.

Pauline Kael
17 Mar 2009, 22:40
:lol: :lol: :lol:
Pai si cu placerea TA cum ramane?

halebardul
17 Mar 2009, 22:42
Placerea e in pedeapsa pe care o aplici.

chiar daca pt unii aceasta pedeapsa e placere.

corinka
17 Mar 2009, 22:44
era baiat, ca a zis c-a ras de el.

corinka
17 Mar 2009, 22:52
Am mess-ul deschis si m-a abordat o verisoara din alba-iulia (de fapt, mama ei mi-e vara de-al doilea, dar n-o pot numi chiar nepoata ca nu-s nici 10 ani diferenta de varsta intre noi). Si verisoara-nepotica, care are antecedente in ale nesimtirii, imi spune ca are drum la cluj joia viitoare si, cu ocazia asta ar ramane pana luni ca sa mai viziteze orasul si imprejurimile (si, dupa cum o stiu, pun pariu ca nu are de gand sa mearga cu autobuzul, ci cu masina noastra, in postura de pasager)! :x

halebardul
17 Mar 2009, 22:53
era baiat, ca a zis c-a ras de el.
da, important e la care capat al pulpei te afli, ca sa fie placere sau pedeapsa. :)

Disciple
17 Mar 2009, 23:32
.Ce metale asculti?
Thrash Metal(genul preferat),Death Metal(super),Brutal Death Metal(cateva trupe),uneori Black Metal(putine formatii),Grindcore(ooo daaa),Speed Metal(se combina cu thrashu' de te inchini),Heavy Metal(normal),Avant-Garde(putin si aici),Industrial(idem),Nu-Metal(cu asta am inceput deci inca mai ascult cu nostalgie),Symphonic si Doom(aici aleg la sange)...tu de care asculti? :D

cornel
19 Mar 2009, 09:59
Noua campanie a Radio Guerrilla se refera la specimenele de mitocanie urbana care ne inconjoara. M-as bucura daca ar ajunge la cat mai multe urechi.
http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/

AdamWorth
26 Oct 2016, 08:45
Din pacate Clujul devine din ce in ce mai greu de suportat. Soferii, curierii si angajatii din localuri sunt din ce in ce mai nepoliticosi si neseriosi.

Cretzulynne
28 Jun 2017, 17:26
De nesimtirea-n trafic nu mentioneaza nimeni ? E un adevarat cosmar! O jungla! :((

Nu tu semnalizare cand vrei sa schimbi banda, nu tu astepti dupa mine sa intri, ci te bagi ca boul in fata, din parcare-n strada, dupa ce ca suntem si in halul ala de inghesuiti, nu tu respectarea vitezei, ci urci la numere astronomice pe vitezometru in oras... nu tu grija de nimic si de nimeni...
Trist sa fii sofer! Trist rau! :(