PDA

View Full Version : Best animation-feature

Suspect de bizar
12 Feb 2009, 19:55
...

Floydman
16 Feb 2009, 15:49
kung fu panda! :lol: era geniala animatia de la obrajii ursului rotindu-se plini de biscuiti....

Pitbull
16 Feb 2009, 16:27
Siktir! :o Tu n-ai väzut cä semäna cu Pinkish? :sick:
I hate that... that... movie! :hmm:

Floydman
17 Feb 2009, 13:08
si ce daca seamana cu o persoana pe care o antipatizezi? de ce problema ta ar trebui sa fie si problema altora? :hmm:

Pitbull
17 Feb 2009, 13:21
Existä anumite cumuluri de evil care contamineazä chiar si prin asemänare nevinovatä; corup pânä si inocenta însäsi. Dacä ar fi trecut, doar, prin Nazaret în perioada 20-1 B.C., Arhanghelul Gabriel ar fi venit sä-i aducä Bunavestire unei fecioare din Noua Zeelandä sau din Tasmania, cu câteva secole mai târziu - timp în care tot Sistemul Solar ar fi fost în carantinä.

(Cinemagicieni: nu vä intrigati, stim noi despre ce vorbim.)

freackboy
19 Feb 2009, 22:53
Si castigatorul este ................................ Kung fu Panda si sustin aceasta idee prin prisma faptului ca , fata de celelalte animatii, are un sfat de viata bun si adevarat .

miercuri
19 Feb 2009, 23:11
Si Wall-e nu are?!

Floydman
20 Feb 2009, 14:36
lasati-ma cu sfaturile de viata din filme. kung-fu panda merita oscar fix pentru faza cu obrajorii ursului molfaind biscuiti , rotindu-se rotofei in sensul acelor de ceas, dedesubtul acelei priviri tampe.

mutra aia (daca va amintiti momentul, e cel in care e prins in shpagat pe grinda rontzaind biscuiti in bucataria manastirii, noaptea) face toti banii tocmai pt ca nu e nici jucausa nici dragalasa nici frumoasa. e de o netzarmurita tampenie, incredibil de bine redata. e atat de non-disney figure incat abia imi vine sa cred ca ei au putut sa scoata asemenea mutra de personaj :lol:

oscar clarrrr

StefanDo
20 Feb 2009, 14:40
filmul e facut de dreamworks
aia care l-au facut si pe shrek :)

marcusARCUS
20 Feb 2009, 15:34
WALL-E

Gloria
20 Feb 2009, 15:49
Grabiti-va sa va postati predictiile la toate cele 24 de categorii, mai sunt cateva ore in care "Agentia de pariuri" de pe forumul Cinemagia este deschisa; ar fi pacat sa nu intrati in cursa adevaratilor pariori cinefili :D :
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=230157#230157.

Floydman
20 Feb 2009, 15:59
filmul e facut de dreamworks
aia care l-au facut si pe shrek :)

nu stiu de cine e facut dar reteta filmului e clar disney

Floydman
20 Feb 2009, 16:00
Grabiti-va sa va postati predictiile la toate cele 24 de categorii, mai sunt cateva ore in care "Agentia de pariuri" de pe forumul Cinemagia este deschisa; ar fi pacat sa nu intrati in cursa adevaratilor pariori cinefili :D :
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=230157#230157.

nu pot sa votez machiajul...

Pauline Kael
20 Feb 2009, 21:42
Wall.E :sleep: sforr

R_Afc
22 Feb 2009, 16:41
Si castigatorul este ................................ Kung fu Panda si sustin aceasta idee prin prisma faptului ca , fata de celelalte animatii, are un sfat de viata bun si adevarat .Subscriu.
Nu-mi vine sa cred ca Wall-E e in Top250 IMDb, dupa parerea mea e un film mediocru si ingrozitor de plictisitor.