PDA

View Full Version : Filme cu gust amar

titip
09 Feb 2009, 18:40
Nu vreau sa pomenesc despre filmele care sunt proaste prin esenta lor. Nici de filmele despre care-ti faci o idee din promo-uri sau din doua-trei critici dupa care nu mai ai chef de ele in veci.

Vreau sa vorbim despre filmele de la care asteptam ceva, despre filmele care ne-au tintuit in scaun, in prima faza, facandu-ne sa ne spunem in gand "trebuie sa fie un film bun!", dar care, in schimb, pe parcurs, au creat reflexe de cascat, plictis sau chiar nevroza.

Pauline Kael
09 Feb 2009, 20:22
"The Curious Case of Benjamin Button"
"4,3,2"
Toate filmele americane de anul trecut,hai,99%.
Animatiile americane mai ales alea 3d un zambesti previzibil si fortat in buna traditie a poantelor americane.
Filmele lui del Toro.
Seria "Saw".
Unele filme de fratii Coen.
Filmele lui Kusturica din ultima vreme.
Filmele cu subiect politic pt ca deformeaza realitatea.
"Persepolis"
Filmele lui Gondry.
Seria "Alien" in afara de primul.
Filmele pt copii si adolescenti,mai ales serialele contemporane.
Lista e nesfarsita.
Si mai sunt topice ca asta.

titip
09 Feb 2009, 20:29
Filmele lui del Toro.

Si mai sunt topice ca asta.
Hai ca nu pot sa cred ca nu ti-a placut El Laberinto del fauno!

Or mai fi topice, dar eu nu le-am vazut - sunt mai nou p-aicea. :?

Pauline Kael
09 Feb 2009, 20:32
Mia mult mi-a placut aberatia aia facuta dupa comicsuri de "Sin City" decat oroarea aia de "Labirintul lui Pan".Motivele le-am mai zis si sunt aceleasi.Violenta gratuita,final de cacao,doua povesti intr-una(plan oniric,plan real,desi nu exact istoric)ideea buna dar ratata,exacerbare a "bunului" gust impinsa spre grotesc inutil.

titip
09 Feb 2009, 21:31
Eu zic ca e o capodopera, o opera de arta. Stai, nu da!

Pitbull
09 Feb 2009, 21:38
Si mie mi-a pläcut - cât sunt eu de pro-Franco.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=169373&highlight=sergi+lopez#169373

In schimb, "Hellboy 2" m-a dezamägit.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=17037
http://www.imdb.com/title/tt0411477/usercomments-259

Twinsen
09 Feb 2009, 22:24
final de cacao
Nici mie nu mi-a placut in mod deosebit Laberinto del Fauno, insa cred ca finalul e reusit. Daca nu ma insel, Christopher Doyle spunea ca daca un film reuseste sa creeze o singura imagine memorabila, atunci e bun. Ei bine, eu sunt convins ca o sa-mi amintesc finalul mult timp dupa ce o sa uit restul.

titip
09 Feb 2009, 22:49
Si mie mi-a pläcut - cât sunt eu de pro-Franco.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=169373&highlight=sergi+lopez#169373

Am vazut topicul. Vad ca iar am calcat in urma, ca de obicei.

Pitbull
09 Feb 2009, 23:18
iar am calcat in urma, ca de obicei.
Adicä...? :?

titip
10 Feb 2009, 08:20
Vorbiseti deja despre Labirintul faunului, pe un topic, iar eu habar n-am avut.

Pitbull
10 Feb 2009, 11:55
Päi si ce, tu esti Mafalda, sä ai habar de tot ce-am vorbit noi pe-aici în ultimii ani...?
Singura remarcä de fäcut ar fi aia cä, atunci când deschizi un topic nou despre un anumit film (sau pe orice temä, în genere), se cuvine sä verifici prin niste search-uri, etc., dacä n-a mai fäcut-o si altcineva, undeva, cândva, ca sä nu fie douä similare.
Dar dacä doar aduci vorba despre film într-un topic, nu e nici o problemä. Eu ti-am indicat linkul ca sä te ajut, si în ideea cä discutia s-ar putea prelungi.

corinka
27 Feb 2009, 22:49
Revolutionary Road... :( ... :sick:

corinka
27 Feb 2009, 22:50
Si eu sunt de acord cu titip. Nu ne bate, Pauline!

Liviu-
27 Feb 2009, 23:30

Si eu sunt de acord cu voi :D Nu neaparat o capodopera, dar un film foarte bun, un film reusit.

Chambord
28 Feb 2009, 10:01

Si eu sunt de acord cu voi :D Nu neaparat o capodopera, dar un film foarte bun, un film reusit.

Si eu NU sunt de acord cu voi :P Prea grotesc pe alocuri. Sau, nu imi plac filmele cu 'lighioane' in general da' astea erau urate rau :lol:

corinka
12 Mar 2009, 22:54
"3:10 to Yuma", desi e cu :love: Christian Bale :love: . Sau poate tocmai pentru ca este cu :love: Christian Bale :love: . Ma asteptam la ceva mai bun... :((

crin3l
13 Mar 2009, 14:49
Goodfellas - nu zic ca filmul e dezamagitor , dar nu e pe gustul meu.
The Curious Case of B.B(filmul mi-a placut - el e pe gustul meu cu toate neajunsurile lui - , dar mi-am dat seama ca se putea mai mult , cred ca daca era putina inspiratie putea sa fie si o capodopera)

Suspect de bizar
13 Mar 2009, 19:54
„GoodFellas” îi o capodoperã.ªi clar peste mult lãudatul „Închisoarea îngerilor”.

marcusARCUS
14 Mar 2009, 09:27
Seria The Lord of The Rings....

crin3l
17 Mar 2009, 20:53
„GoodFellas” îi o capodoperã.ªi clar peste mult lãudatul „Închisoarea îngerilor”.
Am impresia ca ai citit ce am scris pe la TRIVIA. Am sa zic ca gusturile nu se discuta . Totusi parerea mea este ca Goodfellas e un film foarte bun mai mult datorita jocului actorilor ,regiei si a altor chestii ce tin de detalii tehnice la care nu ma pricep . Eu cred ca subiectul din Shawshank Redmption e cu mult peste Goodfellas.

crin3l
17 Mar 2009, 20:53
Seria The Lord of The Rings....
Ma repet. Gusturile nu se discuta :P

Suspect de bizar
17 Mar 2009, 21:07
Ba se discutã.Cã de nu,nu era forumu'.Cã de aia ºi la Acum pe ecrane se discutã de ce le place oamenilor ºi de ce nu le place.De aia ai scris cã îþi place „Închisoarea îngerilor” ºi alþii o sãrit pe tine.

psihologu
21 Jan 2011, 13:54
Sex and the City--II
The Wolfman
Smokin' Aces 2
The Book of Eli
Flash of Genius

Black
21 Jan 2011, 17:55
Cu siguranta apetitul meu pentru filmele europene a crescut in ultimul, poate pentru ca am inceput sa vad mai multe.
Totusi, am ramas cu un gust amar dupa ce am vazut "Marti dupa craciun".

carmen_angelus_romila
30 Oct 2018, 20:07
Filmul bulgaresc "Dulce si amar"!