Log in

View Full Version : filme frantuzesti de downloadat

lulis
09 Feb 2009, 08:18
caut sa descarc filme frantuzesti cu a. delon, l. ventura, c. deneuve, m. vlady, m. chevalier, j. gabin, etc. pe torrente nu se gasesc filme vechi, iar cele frantuzesti parca sunt ciumate !!!. cu greu am gasit "profesionistul" [fara traducere, dar am facut-o eu] si " omul din rio" cu j.p. belmondo [tot fara traducere - o sa ma straduiesc...]. la fel am patit cu ciclul de 5 "angelique" si alte 5 cu funes la care am muncit un an... cine doreste, poate obtine titrarile acestea.
cu multumiri anticipate,
lulis

Pitbull
09 Feb 2009, 08:36
I-auzi! Interesant, chiar zilele astea mä gândeam cä mi-era dor de niscaiva Jandarmi, Pardalliani, etc... (Mai ales cä scot äia de la "Adevärul" Jandarmii pe DVD.) Deocamdatä-mi completez colectia cu alte chestii, dar va veni rândul si frantujilor.
O sä vorbim atunci.

Gengar
09 Feb 2009, 13:19
Deci concret, ce vrei? Spune câteva titluri ºi o sã încerc sã þi le caut...

mihai_mt
09 Feb 2009, 16:47
incearca pe www.thepiratebay.com e posibil sa gasesti ceva

crycami
30 Oct 2010, 14:19
caut sa descarc filme frantuzesti cu a. delon, l. ventura, c. deneuve, m. vlady, m. chevalier, j. gabin, etc. pe torrente nu se gasesc filme vechi, iar cele frantuzesti parca sunt ciumate !!!. cu greu am gasit "profesionistul" [fara traducere, dar am facut-o eu] si " omul din rio" cu j.p. belmondo [tot fara traducere - o sa ma straduiesc...]. la fel am patit cu ciclul de 5 "angelique" si alte 5 cu funes la care am muncit un an... cine doreste, poate obtine titrarile acestea.
cu multumiri anticipate,
lulis

Eu sunt si mai novice ca tine...
Nu prea stiu sa umblu pe aici....dar mi-ar face placere sa fi prietenul meu....sa ma ajuti sa vad filme frantuzesti....!
Ma intereseaza deoarece as dorii sa invat franceza....hi..hi ..poti sa razi...dar cu mine....

dragonfly_drk
30 Oct 2010, 14:28
franceza se invata mai bine la scoala, nu din filme. daca tu te uiti la film doar ca sa inveti franceza, mai bine te lasi pagubas/a (inca nu imi pot da seama daca esti fata sau baiat)

crycami
30 Oct 2010, 14:38
franceza se invata mai bine la scoala, nu din filme. daca tu te uiti la film doar ca sa inveti franceza, mai bine te lasi pagubas/a (inca nu imi pot da seama daca esti fata sau baiat)

Tare rai mai sunteti voi astia .....desteptii!
MAi bine ca nu sti despre mine cine sunt...mi-ar fi rusine cu un prieten ca tine....!
Si afla ca si franceza are dialecte...argouri si expresii ce nu se invata la scoala....mare dragon...ce esti....
Ps. dupa nik. tau i-mi dau seama ca te supra apreciezi....
PS.nu ma adresam tie....te-ai bagat in vorba...sa razi de altii....tipic romanilor.....de aceea am ajuns....unde am ajuns...
Radem de altii in loc sa ne ajutam....Cred ca ....mi-e mila de tine....
sau nu....!

dragonfly_drk
30 Oct 2010, 14:50
:)) pot sa rad?
1) nu ma supraapreciez. din contra. iar idiul meu nu are nimic de-a face cu supraaprecierea. in fond, cum poate o ganganie mica sa fie atat de mare? dar stai... tu nu stii ce inseamna dragonfly, nu?
2) ai dreptate... ti-ar fi rusine cu un prieten ca mine... poate pentru ca nu sunt baiat... :))
3) da, franceza are dialecte... dar ca sa inveti dialectele, trebuie sa ai intai ceva habar de franceza.
4) nu am ras de tine. ti-am dat doar un sfat insa in momentul in care ti-ai dat seama ca am dreptate, te-ai multumit sa alegi calea usoara. sa nu recunosti si sa ma iei peste picior. vezi tu, remarca mea nu a fost atat de rautacioasa pe cat ar fi trebuit sa fie.

hai ca esti off-topic... zbye, zbye!

chuckyfan
30 Oct 2010, 14:55
Filmele se gasesc toate pe net, dar n-ar fi mai bine sa le cumperi, nu-s chiar scumpe si ai face un bine producatorilor:)

Mai muscadragon sau zboaradragon nu-ti mai pune mintea cu ei, ii vezi ca nu pot dale pace:)

PS: Recent am vizonat unul din filmele lui Louis de Funes la ora de franceza (ce-mi mai place)......parca Fantomas in actiune nu-s chiar sigur, idiotenia colegilor e atinge cele mai inalte limite:|

dragonfly_drk
30 Oct 2010, 15:00
muscadragon ... zboaradragon
:)) :)) :))
merci mult... mi-ai luminat ziua... intotdeauna mi-a placut umorul tau... :))
(gata... am plecat. sunt in foarte mare intarziere... asa ca nu o sa mai fiu off-topic... pfuai, macar atat... :)))

vladimirJianu
17 Jan 2012, 17:57
Buna seara Dragonita zburatoare .
Cred ca sintem de virste total diferite imi iau permisiunea sa intervin in dialogul vostru si sa ma bucur ca exista tineri ca tine in jurul nostru .Iti apreciez mult modestia de care dai dovada .Aceasta modestie vine de la cei care inteleg expresia "cu cit sti mai mult iti dai seama cit de multe mai ai de aflat sau cit de putine sti iar cei ce nu stiu nimic sint fericiti ca stiu totul de la ochi pina la orizontul lor .Cind vad ca mai sint tineri ca tine incep sa cred ca mai sint inca sperante pentru tara asta ,doar daca cind va fi momentul n-ai sa pleci si tu in Franta ca ...

ioachim
24 Jan 2012, 20:48
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.
Doresc sa descarc filme gratuit, subtitrate in limba romana, cu precadere filme vechi.
De pe acest site se poate descarca filme? Daca da, cum se procedeaza?

Va multumesc anticipat.

paul_aramis
25 Jan 2012, 07:39
nu, nu se pot descărca filme.