View Full Version : Despre mahmureala
Ce ne facem a doua zi dupa ce am baut ? Cum ne tratam mahmureala ... durerile de cap ... durerile de orice fel ? Vreau sa aud aici toti oamenii cu experienta.
Pitbull
06 Feb 2009, 11:16
Bunä dimineata!
Vodka taie greata!
S`a notat.Sa nu uitam de sticla de apa(minerala preferabil) care trebuie sa o ai langa tine neaparat.Merge si o banana doua sa mananci daca reusesti ca au potasiu si cica e bun la mahmureala :)
Led-Ze-Pencil
06 Feb 2009, 12:33
http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/medicament_minune_contra_mahmurelii_49186.html
buticut
06 Feb 2009, 18:07
Eu am vazut la tv ca daca dai pe gat doua pastile de paracetamol sau other painkillers inainte de culcare,nu vei avea nicio problema a doua zi :).Din fericire,eu nu trebuie sa imi bat capul cu astea :D.
illotempore2002
06 Feb 2009, 18:13
da, chiar ma intereseaza acest subiect maximal.....
am putea vorbi si despre cum sa bem ca sa nu fim mahmuri a doua zi.....sa bem fara sa ne doara capul
eu pe pielea mea am simtit ca daca am amestecam Cuba libre cu Mojito si apoi cu Campari si apoi cu Tequila si apoi cu bere, a doua zi era sa mor....si a treia zi era sa mor, de asemenea.....
asa ca mai bine beti naibii una si buna :D
nu va doare nici capul!
illotempore2002
06 Feb 2009, 18:14
a, si am si eu o intrebare, voi pe unde va imbatati?
Neuptolem
07 Feb 2009, 09:53
In cluburi, la chefuri si acasa.
Cinemania
07 Feb 2009, 15:59
pe la concerte...inainte, pe parcurs si dupa :D
illotempore2002
08 Feb 2009, 04:18
si prince bodegi/baruri/cluburi?
eu sunt in pana de inspiratie de ceva vreme :D
Cum ne tratam mahmureala ... durerile de cap ... durerile de orice fel ? Vreau sa aud aici toti oamenii cu experienta.
Somn mult si mancare usoara. Merge sigur.
eu nu m-am mai imbatat din liceu. nu prea mai are farmec.
oricum, amestecuile te imbata nasol, cum zicea si illo. ex testat: martini+ gin+sampanie+bere+vin. sau amestecurile de chestii dulci si naspa gen tanita sau lichior sau crema de whisky.
iar ca remediu. nu stiu. faza cu ciorba de potroace e pe bune? vindeca mahmureala? si de fapt ce-s alea potroace?
Pauline Kael
16 Feb 2009, 12:16
Perisoare.
astea-s potroacele? io auzisem ca-s tacamuri de pui :P.
Ciorba acra simpla sau cu taitei. Suc de portocale cu gheata, portocale stoarse cu gheata, pui la gratar dezosat. Cam asta e reteta mea.
Floydman
17 Feb 2009, 13:16
ce e aia mahmureala ? :D
Pitbull
17 Feb 2009, 13:23
Aia care vine a doua zi dupä giving the finger in Oasis! :P
Floydman
17 Feb 2009, 13:32
esti prea subtil pentru mine, in ultima vreme. i really don't get them
Amestecatul bauturilor e pentru copii.
Neuptolem
17 Feb 2009, 17:54
Untura pe paine cu zahar, bere Bucegi la 2L calda si uitata de 2 zile pe masa fara dop, sunca prajita in tigaie in untura, apa de la robinet cu clor si multa multa zbenguiala.
illotempore2002
17 Feb 2009, 18:43
asta e ca sa ti se faca rau sau ca sa-ti treaca?
:shock:
Neuptolem
17 Feb 2009, 19:50
Ca sa-ti treaca. :shock: Dar ai nevoie si de toaleta... :?
Ai fi mai sigur ca data viitoare nu mai bei atat si nu le mai combini asa de mult. :lol:
Deci, data viitoare iti va fi mai bine. ;)
asta e ca sa ti se faca rau sau ca sa-ti treaca?
:shock:
sigur sa ti se faca rau :lol:
ba n-au uitat
vezi mai sus
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.