View Full Version : Elan iubeste criza
Eufrosin
05 Feb 2009, 12:29
Elan Schwar�*tzenberg pare a fi unul dintre cei mai entuziaºti investitori de crizã. "Iubesc criza la nebunie. Spun acest lucru pentru cã vom scãpa de toþi milionarii de carton, care cred cã sunt oameni de afaceri dacã au vândut un teren moºtenit cu zece milioane de euro. Dispun de foarte mult cash ºi voi fi în postura sã pot achiziþiona foarte multe proprietãþi, la preþurile lor reale", afirmã acesta.
E de-a dreptul uimitor cum sloganul din '90 "Nu ne vindem tara", a devenit pertinent astazi; 30 de secunde extrem de revelatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE
Pitbull
05 Feb 2009, 12:54
E spam - ignorati-l pânä-l sterge careva.
Eufrosin
05 Feb 2009, 12:57
Nu-i spam. Chiar am scris-o si sunt responsabil pentru mesaj. De ce sa ma stearga cineva, doar pentru ca nu esti tu de acord cu mine?
Pitbull
05 Feb 2009, 13:13
Ba e spam - aia o pui la locul ei, într-un thread adecvat, nu deschizi aiurea topic nou pentru fiecare träsnaie care-ti bubuie prin cap.
In plus, Cafeneaua e pentru SUBIECTE din afara filmului discutate de userii pasionati DE FILM, nu ca sä ne paraziteze forumul cu propagandä oricine care n-are nici o legäturä cu cinematograful.
Mai bine taci si du-te sä vezi "Milk", face pilaf din homofobii de-alde voi. Uite si-un link:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=17834&postdays=0&postorder=asc&start=25
Eufrosin
05 Feb 2009, 13:23
Mai bine taci si du-te sä vezi "Milk", face pilaf din homofobii de-alde voi. Uite si-un link:
__________________________________________________ ________
Nu mersi. Lapte din ala, sa bei tu.
Pitbull
05 Feb 2009, 13:39
Adevärul doare, da? :P
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 14:09
Nene eurifrosine,nici io nu-s de acord cu homosexualitatea,da' pentru asta nu trebuie sã desconsideri un film.
Pitbull
05 Feb 2009, 15:17
Sau dintr-o perspectivä întru totul similarä:
Nici mie nu-mi place obezitatea, dar de aici pânä la a le interzice grasilor drepturile civile, a-i umili, insulta, demoniza, etc., mai e mult.
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 15:35
Da' totuºi,homosexualilor le-ar trebui interzise dreptul la cãsãtorie ºi la adopþat copii.
Dupã mine ar trebui interbaþi în institute de dezhomosexualizare pentru cã mi se pare inuman ºi contra naturii ce fac.
Eufrosin
05 Feb 2009, 16:16
Nene eurifrosine,nici io nu-s de acord cu homosexualitatea,da' pentru asta nu trebuie sã desconsideri un film.
Dupa cum iubesc un film bun, tot asa, resping propagandizarea si spalarea creierului, deghizata ca film artistic.
Daca dupa ce-l vezi, cumva ti-ai schimbat oarecat parerea despre ei in bine, insmeamna ca ai fost supus propagandei.
E ca si cu mancarea, nu am nevoie sa gust din ea ca sa-mi dau seama ca balega e rea.
Pitbull
05 Feb 2009, 16:28
Dupã mine ar trebui interbaþi în institute de dezhomosexualizare pentru cã mi se pare inuman ºi contra naturii ce fac.
Mon cher, cu respectul pe care mi l-ai câstigat prin bunul simt dovedit de tine pe forum, si din sincera dorintä a unei informäri corecte, te înstiintez:
Acea "dezhomosexualizare", cum o numesti tu, NU EXISTA. Nimeni n-a reusit vreodatä o asemenea fantasmagorie (în pofida aberatiilor provenite din diverse surse homofobe, de un tembelsm fanatic similar cu al lui Eufrosache-al-lu-Zäpäcitu - asa-zise "relatäri" neverificabile ale unor username-uri). In schimb, biologia a demostrat în ultimii ani cä homosexualitatea e o conformatie particularä congenitalä a creierului, apärutä printr-o nepotrivire a nivelului de testosteron si progesteron din sistemul endocrin al mamei si configuratia cromozomialä a fätului, în lunile de sarcinä când se definesc centrii cerebrali care guverneazä sexualitatea. Mä îndoiesc profund cä chirurgia cerebralä va putea prea curând sä "modeleze" creierul unui pacient la nivelul acestor parametri. Si, în orice caz, chiar si când (dacä!) va fi posibil acest lucru, el va fi imposibil (legal si moral) färä acordul pacientului. Dincolo de caracterul lor utopic, pozitiile de tipul celei formulate de tine sunt similare, la nivel etic, cu a le impune oamenilor sä-si facä operatii de chirurgie esteticä fiindcä nouä nu ne plac nasurile coroiate, buzele groase, obrajii supti sau arcadele prea proeminente.
Da' totuºi,homosexualilor le-ar trebui interzise dreptul la cãsãtorie ºi la adopþat copii.
Cine ne-ar da NOUA dreptul sä le interzicem niste drepturi UMANE, LEGITIME si UNIVERSALE? :shock: Unde ne trezim aici, în Evul Mediu? :x Om fi niste supraoameni, niste zeitäti, te pomeni! :lol:
Rusinicä, Suspy! :oops: Tie ti-ar conveni sä-ti interzicä ungurii drepturile astea, doar fiindcä esti român din Tg. Mures? (Sau invers: românii, fiindcä esti ungur.)
Apropo de unii care mä întreabä "de ce le räspund cu insulte, si nu cu argumente": balega se trateazä cu mätura, nu cu logica.
In treacät fie zis, desi morala mä obligä sä-i atac, aparitiile lor pe forum mä bucurä - îmi oferä prilejul sä demasc prostia, incultura, räutatea, ura, fudulia si pägânismul subversiv, militând la rândul meu, ca întotdeauna, pentru generozitate, umanism, informare, ratiune, modestie si credintä în Dumnezeu.
Deci, Eufrosache: mai vino, Bulä, mai vino. Imi place la nebunie sä dau cu tine de toti peretii. (Cum si tie-si place, masochist cretin, cä altfel n-ai veni. ;) )
De unde reiese si cä nu sunt sadic - vezi si...:
Bancul cu sadicu' si masochista
MASOCHISTA: - Bate-mä...! Tortureazä-mä...! Umple-mä de sânge! :love: :love: :love:
SADICU': - Ntz! :hmm:
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 18:25
Da',poate aº putea sã-i tolerez.Da' n-aº accepta sã se cãsãtoreascã sau sã adopte copii,mi se pare inuman,ilogic,imoral ºi nefiresc.N-aº avea nimic cu ei dacã n-ar avea astea douã cerinþe absurde.Un copil ce-ar putea învãþa de la ei? pe lângã faptul cã ar fi supus la batjocurã zilnicã la ºcoalã ºi de câte ori iese afarã,ºi acestea l-ar traumatiza pe viaþã.ªi de ce ar vrea neapãrat sã se cãsãtoreascã? cãsãtoria îi definitã ca ºi o uniune între o femeie ºi un bãrbat pentru a forma o familie.
Deci,sã trãiascã,fericiþi,da' sã nu se cãsãtoreascã sau sã adopte copii.
ªi eufonatu ãla de mai sus.Nu-s de acord cu avortu,da' mi-a plãcut si recunosc cã 4 luni,3 sãptãmâni ºi 2 zile este un film foarte,foarte bun.De asemenea Broback Mountain este un foarte reuºit si bun,doar cã nu mi-a plãcut în mod special.Un film bun îi un film bun,indiferent de gen,temã abordatã,viaþa personalã a actorilor etc.
Pitbull
05 Feb 2009, 18:44
Da',poate aº putea sã-i tolerez.Da' n-aº accepta sã se cãsãtoreascã sau sã adopte copii,mi se pare inuman,ilogic,imoral ºi nefiresc.N-aº avea nimic cu ei dacã n-ar avea astea douã cerinþe absurde.
It's NOT your problem - neither mine, neither anyone else's but THEIR OWN. Ce-ai zice sä vinä la tine vecinu', sä-ti zicä: te tolerez, da' nu accept sä-ti pui pe perete tapet cu flori! Zugräveste, cä si strämosii nostri fäceau la fel, Iancu de Hunedoara nu-si punea "tapet"!
Un copil ce-ar putea învãþa de la ei?
Päi, sä vedem: sä vorbeascä, sä se joace cu cuburile, sä se spele pe dinti, sä-si lege singur sireturile... Moralä, eticä, cinste, generozitate... Sä iubeascä animalele, sä ocroteascä florile, sä recite poezii, sä înteleagä un basm, un tablou, un film... (Sau, dimpotrivä: sä fure, sä mintä, sä batä - dacä are nenorocul sä-l adopte un cuplu de gay la fel de inapti educativ ca multi dintre pärintii heterosexuali.)
pe lângã faptul cã ar fi supus la batjocurã zilnicã la ºcoalã ºi de câte ori iese afarã,ºi acestea l-ar traumatiza pe viaþã.
Asta e o anatemä pe capul homofobilor, cu prejudecätile lor si cultura urii si a barbariei - din fericire, pe cale de disparitie; deci, DA: orice cuplu gay dornic sä adopte trebuie sä fie convins cä träieste într-o comunitate civilizatä, nu într-una de pitecantropi degenerati; în caz contrar, ar fi recomandabil sä mai astepte, sau sä se mute - ceea ce, în fond, ar fi numai spre bine! Cine n-ar vrea sä träiascä într-un climat elevat, educat, uman...?
ªi de ce ar vrea neapãrat sã se cãsãtoreascã?
Treaba lor, nu a noasträ. Dacä vrem sä afläm si sä întelegem, foarte bine - vom fi mai informati. Dacä nu, atunci acceptäm cä nu ne intereseazä problema - si ne abtinem de la a emite opinii. Numai ignorantul se pronuntä despre ceea ce nu cunoaste.
cãsãtoria îi definitã ca ºi o uniune între o femeie ºi un bãrbat pentru a forma o familie.
Mostenire valabilä, dar incompletä, de pe vremea când se credea cä homosexualitatea ar fi anormalä. Acum stim cä, desi nepracticä sub aspect reproducätor, e foarte normalä, deci ne actualizäm si definitiile.
Deci,sã trãiascã,fericiþi,da' sã nu se cãsãtoreascã sau sã adopte copii.
Ei, uite cä "o sä"! Si ce-ai sä faci? Iti rozi unghiile de ciudä, ca fraierul? Sau accepti cä au si ei drepturi, la fel ca tine, si te bucuri pentru ei?
(Nu fi fraier: alege-o pe a doua. La socoteala finalä, în fata Tatälui, e incomparabil mai avantajoasä!)
Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:50
Nu-l putem fenta pe Dumnezeu doar de dragul compromisului cu El.
Suspect de bizar cred ca vrea sa spuna ca intr-un cuplu de gay care a salvat sa zicem 10 copii de la orfelinat sau de pe strada nu sunt admise in fata lor gesturi prea intime(saruturi de exemplu).Valabil si in cazul unui cuplu de hetero.
Pitbull
05 Feb 2009, 18:54
(...) nu sunt admise in fata lor gesturi prea intime(saruturi de exemplu).Valabil si in cazul unui cuplu de hetero.
Categoric!
(Am si sugerat asta, prin modul cum am formulat räspunsul la întrebarea "ce-ar putea sä învete?")
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 18:59
Un copil pânã sã înþeleagã sã tolereze un copil a cãrui pãrinþi sunt gay,tot o sã-l chinuiascã ºi o sã-ºi batã joc de el.La 7 ani crezi cã un copil poate tolera un alt copil a cãrui pãrinþi sunt gay?
Pauline Kael
05 Feb 2009, 19:02
Depinde de parintii copilului respectiv,de cat de mult stiu sa -i explice ce e bine si ce e rau.
Am vazut pe Cultural,mai demult, o emisiune cu un cuplu de gay danezi ,in varsta, care cresteau o multime de copii abandonati,chiar si un bebelus.Fii sigur ca erau in perfect acord cu legile umane si celeste.Cuplul de gay care cresc copii sunt monitorizati si urmariti ani de zile in tarile civilizate.Bine,posibil ca se intampla si tragedii.Copii au varsta ignorantei,ei judeca orice,dar simt cand e bine si cand nu.
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 19:04
Eu mã refer strict la România.Viaþa unui copil cu pãrinþi gay ar fi un infern si ar rãmâne traumatizat pe viaþã.
Pitbull
05 Feb 2009, 19:05
Evident, noi nu avem încä nivelul de civilizatie al tärilor nordice - dar firesc este sä tindem spre el, nu sä ne complacem în mocirla noasträ, si sä zicem "nu" la primele dificultäti. Sä mergem într-acolo nu orbeste, nu heirupist, ci atent, lucid, prudent... Dar sä mergem! Intr-acolo! (Cäci ce ne învatä pe noi istoria? Istoria ne învatä cä o natie care nu merge înainte, stä pe loc - ba chiar, dä îndärät!)
Pauline Kael
05 Feb 2009, 19:06
In Romania copiii care au parinti hetero sunt in majoritate traumatizati pe viata,rata violentei in familie e cea mai crescuta din Europa,datorita saraciei,alcoolismului,"traditiei "romanesti.Asa ca intr-un cuplu de gay sau lesbiene n-ai sa vezi femei batute sau copii maltratati psihic si abuzati,pt ca aceste cupluri sunt monitorizate,urmarite la sange.
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 19:08
Dar la ºcoalã?afarã?Copii pot fi foarte rãi când vor.
Pitbull
05 Feb 2009, 19:10
Din päcate. E un avatar al nivelului nostru redus de civilizatie - pe care, cum spuneam, îl vom depäsi; cât de repede sau de încet, depinde numai de noi!
(Cu ocazia asta, iatä încä o datä de ce e imperios necesar sä ne debarasäm de relicvele eufrosiniene, care pervertesc sufletele acestor copii, propagând intoleranta si ura. Si de ce sunt atât de periculosi alde ästia; n-ai ce sä "discuti" - îi stârpesti, si mergi înainte.)
Pauline Kael
05 Feb 2009, 19:10
Nu toti sunt rai,si copiii se imprietenesc usor,se cearta,se impaca.Parintii care au preconceptii ii strica.La scoala, intre elevi vei vedea mereu o concurenta neloaiala datorata perintilor.Ei strica frumoasa copilarie a odraslelor lor.
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 19:12
Îs prieteni.Da' te asigur cã nu s-ar putea împrieteni cu un copil ai cãrui pãrinþi îs gay.Eu când eram în a ºaptea îºi bãteau joc de o colegã,foarte de treabã de altfel,pentru cã venea de la þarã.
Pitbull
05 Feb 2009, 19:14
Se vor putea - mai curând decât crezi! Eu sunt încä tineri, curati, pot fi recuperati usor spiritual - nu ca maturii îmbätrâniti în rele.
Pauline Kael
05 Feb 2009, 19:14
Ce nu te omoara,te face mai puternic.Si eu stau la tara,si eu sunt subestimata pt ca sunt femeie,exista la orice pas si oriunde discriminari.Si daca acel copil cu parinti la fel(gay) va fi frumos educat isi va gasi macar un prieten si ii va fi de ajuns.
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 19:16
Ei da.Da pânã sã se recupereze,copilul cu pãrinþii gay trãieºte 2,3,4 poate chiar ºi mai mulþi ani în batjocurã.
Pitbull
05 Feb 2009, 19:22
Nu existä progres färä sacrificii. E greu, e trist, n-ar trebui sä fie asa - dar asa este, si asa träim. Nu NOI alegem sacrificarea acestor câtiva copii - ci turma care dä cu pietre (sau, mai räu, instigä!). Noi, dimpotrivä, vrem sä punem capät acestei sälbäticii.
Acesti câtiva copii traumatizati acum vor purta recunostinta milioanelor de copii cu o viatä nomalä din viitor. (Si, de vreme ce atunci, peste decenii si secole, ei vor fi morti de mult, si de Dincolo îsi vor putea privi retrospectiv aceastä viatä, vor întelege si vor zice: "Dragä Traiane si Bogdane, vä multumesc! A fost greu, dar a meritat - iatä câti copiii sunt acum crutati de persecutii! Asta a fost karma mea, si sunt mândru de ea.")
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 19:34
Mulþi s-ar sinucide din cauza depresiilor.Mai bine le condamnãm copilãria sau chiar viaþa,sau le interzicem gay-lor sã aibã copii?
Pauline Kael
05 Feb 2009, 19:37
Bine ai zis: unor copii care mor de foame si frig pe strazi,abuzati si maltratati sa le luam sansa de a fi crescuti intr-un camin curat,cald ,trimisi la scoala de un cuplu de gay!Heil Hi...
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 19:40
Sunt destule fundaþii care se ocupã de copii.ªi cel mai bun lucru pe care pot sã-l facã gay-ii îi sã doneze bani acelor fundaþii.
Pauline Kael
05 Feb 2009, 19:43
Da-mi tu exemplu de niste fundatii care sa inlocuiasca mai bine caldura unui camin,a unei familii.Cati copii sunt pe strada cu tot cu fund-atii? :P
Homosexualitatea nu e o boala ,e o stare a vietii,in lumea animala,umana.Homosexuali sunt cele mai mari genii ale lumii,pot fi oameni pasnici prinsi intr-un corp gresit,de alt sex decat cel pe care il are creierul( ti-a explicat Pit ,descarca de pe Discovery si de pe net materiale).Nu generaliza,homosexualii nu sunt infractori,pedofili,zoofili,asa cum nu toti hetero sunt buni crestini.
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 19:47
Nu piratez.Am mai zis pe forum.
Homosexualitatea îi o fiþã cel mult.Faza cu femeie în corp de bãrbat sau invers sunt doar scuze.Ca sã crezi aºa ceva insinuezi cã Dumnezeu a greºit,deci nu-i Atotºtiitor ºi Atotputernci ºi se duce pe râpã toatã baza creºtinãtãþii.
Pauline Kael
05 Feb 2009, 19:54
Nu judeac astfel.In Biblie sta scris"incurcate sunt caile Domnului".ba da,e adevarat,au fost cazuri de copii hermafroditi,sau de copii care au avut organe sexuale interne si s-au dezvoltat aiurea,e posibil orice,din pacate am uitat documentarul de pe Discovery ,l-am vazut mai demult.Exista si acele tumori care seamna cu fetusi,exista orice.Dumnezeu ne incearca oricum si oricand pt ca ne iubeste,iar daca nu e creatia Lui toate au un rost.El stie care.Il vezi pe Dumnezeu? Nu,atunci nu te indoi nici de creatia Lui."Nu credem in cele ce se vad si trecatoare,ci in cele ce nu se vad si eterne."
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 19:55
Încurcate,nu greºite.
Pitbull
05 Feb 2009, 19:55
Nu, Suspy. Dumnezeu NU a gresit! A stiut El de ce a läsat sä existe aceastä particularitate. In finalul cronicii la "Milk", chiar îmi exprim câteva posibile ipoteze. Lumea creatä e Dumnezeu e echilibratä si frumoasä si dreaptä, inclusiv cu homosexualii. Ura, îngâmfarea, suficienta, ignoranta, sunt cele care o strâmbä, o urâtesc, o pervertesc.
Te rog, nu mai exprima opinii categorice despre ce nu cunosti. Zi mai bine: "Nu stiu, nu mä amestec." Iti va face cinste.
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 19:58
O particularitate atât de mare,cum ar fi „bãrbat în corp de femeie” ar fi fost 100% pomenitã în Biblie.
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 20:07
E ca si cu mancarea, nu am nevoie sa gust din ea ca sa-mi dau seama ca balega e rea.
De unde pânã unde balega intrã la categoria mâncare? :shock:
Pitbull
05 Feb 2009, 20:11
La Eufrosin acasä asa se obisnuieste. :hmm:
O particularitate atât de mare,cum ar fi „bãrbat în corp de femeie” ar fi fost 100% pomenitã în Biblie.
Nu fi tezist!
De unde stii cä n-a fost pomenitä?
Biblia nu e O CARTE scrisä CAP-COADA de UN AUTOR cu o viziune UNICA si COERENTA - este o culegere de texte profetice, cronicäresti, poetice, etc., compilate de cärturarii din vechime datoritä imensei lor valori spirituale si comuniunii de idei, mai ales sub aspect teologic. Fii 100% sigur (vorba ta!) cä au existat numeroase alte scrieri de valoare si semnificatie similarä, care s-au pierdut. (Deja stim cä din Noul Testament lipsesc multe evanghelii apocrife, respinse din motive discutabile, în care politica religioasä a jucat un rol însemnat; se pare chiar cä s-au pierdut scripturile care descriu învätäturile lui Iisus despre karma si reîncarnare - pe care, de-atunci, Biserica le neagä, sub acelasi pretext superficial: cä "nu scrie nicäieri"!). Prin urmare, orice întelegere a Bibliei trebuie sä stea sub semnul acestei rezerve: e cu sigurantä incompletä. NICIODATA nu vom putea nega un lucru DOAR fiindcä "nu e pomenit în Biblie"; e nevoie de mult mai mult decât atât - si, în primul rând, de o judecatä limpede, rationalä, sänätoarä; pe care n-o putem realiza decât accesându-l pe Dumnezeu PRIN NOI INSINE, nu prin conductori exteriori.
Proletar
05 Feb 2009, 20:13
Nu fi tezist!
De unde stii cä n-a fost pomenitä?
Biblia nu e O CARTE scrisä CAP-COADA de UN AUTOR cu o viziune UNICA si COERENTA - este o culegere de texte profetice, cronicäresti, poetice, etc., compilate de cärturarii din vechime datoritä imensei lor valori spirituale si comuniunii de idei, mai ales sub aspect teologic. Fii 100% sigur (vorba ta!) cä au existat numeroase alte scrieri de valoare si semnificatie similarä, care s-au pierdut. (Deja stim cä din Noul Testament lipsesc multe evanghelii apocrife, respinse din motive discutabile, în care politica religioasä a jucat un rol însemnat; se pare chiar cä s-au pierdut scripturile care descriu învätäturile lui Iisus despre karma si reîncarnare - pe care, de-atunci, Biserica le neagä, sub acelasi pretext superficial: cä "nu scrie nicäieri"!). Prin urmare, orice întelegere a Bibliei trebuie sä stea sub semnul acestei rezerve: e cu sigurantä incompletä. NICIODATA nu vom putea nega un lucru DOAR fiindcä "nu e pomenit în Biblie"; e nevoie de mult mai mult decât atât - si, în primul rând, de o judecatä limpede, rationalä, sänätoarä; pe care n-o putem realiza decât accesându-l pe Dumnezeu PRIN NOI INSINE, nu prin conductori exteriori.
perfect de acord!
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 20:17
Bine,o las pe aia cu Biblia.Da' este nefiresc ce fac homosexualii.Este o fiþã.La fel ca curentul „emo”.N-o pot considera mai mult deoarece nu îi mai mult.Oameni care au fost înºelaþi de femei ºi cautã satisfacerea plãcerilor ºi o imitaþie de iubire în persoanele de sex asemãnãtor.
Pitbull
05 Feb 2009, 20:24
Mäi Suspy, mäi, te rog cu tot dragul, cu toatä prietenia - STOP! Te faci de râs! Ipotezele astea despre homosexualitate sunt depäsite încä din secolul trecut, stiinta n-a stat pe loc de-atunci încoace! Nu poti zice despre un lucru cä e "o fitä" doar fiindcä, deocamdatä, nu stii mai multe despre el! Asta-i geocentrism curat - dacä nu chiar Pämânt plat! Ti-am spus: INFORMEAZA-TE! (Dacä nu piratezi, ok, nici o grabä: consultä surse legale, în mäsura în care timpul, banii si alte conditii obiective ti-o permit.) Si pânä atunci, abtine-te de la verdicte. Le vei putea da în cunostintä de cauzä, la un moment dat - poate ne vom contrazice si atunci, dar mäcar de pe pozitii de cunoscätori, mai apropiate...)
Suspect de bizar
05 Feb 2009, 20:31
Un documentar poate sã arate partea frumoasã a unui lucru,sau partea rea a unui lucru.
Pitbull
05 Feb 2009, 20:33
Adevärat. Tocmai de-aia trebuie sä ne informäm din CAT MAI MULTE SURSE (neapärat complementare - cel putin, cä exhaustive ar fi utopic), si sä ne folosim propria PUTERE DE DISCERNAMANT.
Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 21:59
poate asta ajuta, de pe "Iconoclast":
Mircea Badea îmi place foarte mult,în plus este de un triliard de ori mai cult decât Papionul ICR (Patapievici - n.a).ªi am întâlnit ºobolani mai aproape de geniu ca Papionul ICR. Valori mai sunt puþine cum ar fi Corneliu Vadim Tudor (vreþi sau nu vreþi este una din cele mai mari valori ale României), prof. Valentin Stan etc.
poate va bateti cu morile de vant? poate vanturile le trage un vadim? poate o retragere in glorie face mai mult decat o retragere in victorie.
Pitbull
05 Feb 2009, 22:22
As putea sä caut, dar mai bine nu.
Pânä acum, Suspy mi-a fäcut o impresie bunä, comunicäm bine, ne respectäm - chiar si aceastä controversä de-aici îmi place, e fecundä si civilizatä. Refuz sä cred cä Suspy ar face apologia unei fecale psihopate bipede, ca Vadimache, cä-l admirä pe un mitocan ignorant ca Badea, sau cä l-ar contesta pe Patapievici sub aspectul culturii (ca sä fiu obiectiv: Pata îmi displace la nivel temperamental, si în privinta limbajului si imageriei prea violente prin care îsi exprimä uneori pozitiile critice în context social - dar nimeni cu un sfert de neuron în cap nu-i poate contesta cultura, inteligenta si probitatea).
Nu, Suspy a fost retoric. A dat un exemplu de gândire bolnavä, to make a point. Poate chiar cita din cineva.
Nu-i asa, Suspy?
Let-me-dream, Led-ze-pencil! Please!
Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 22:28
sweet dreams, Pitbull!
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=4337
cam pe la a 21 postare, n-am numarat atent ca m-a luat valul...
Pitbull
05 Feb 2009, 22:35
Nu mä uit. :hmm:
Eufrosin
05 Feb 2009, 22:54
In Romania copiii care au parinti hetero sunt in majoritate traumatizati pe viata,rata violentei in familie e cea mai crescuta din Europa,datorita saraciei,alcoolismului,"traditiei "romanesti.Asa ca intr-un cuplu de gay sau lesbiene n-ai sa vezi femei batute sau copii maltratati psihic si abuzati,pt ca aceste cupluri sunt monitorizate,urmarite la sange.
Zau asa?! Datele disponibile spun cu totul altceva:
"Gay couple left free to abuse boys - because social workers feared being branded homophobic
By PAUL SIMS"
http://www.dailymail.co.uk/news/article-480151/Gay-couple-left-free-abuse-boys--social-workers-feared-branded-homophobic.html
, sau, de peste ocean, daca vrei:
http://www.traditionalvalues.org/urban/one-a.php
Cunosc personal instante, in care copii ai Romanilor din America, au fost violati de catre homosexuali in "grija" carora au fost plasati, pentru ca aveau o julitura la genunchi. Aia e o crima majora, o julitura, dar sa ti-l nenoroceasca niste homalai, nu, acolo pe pamantul libertatii.
Pitbull
05 Feb 2009, 23:08
I-auzi, cunoaste "personal" instantele! :?
Tu cine erai, violatorul sau victima? :D
(De copiii violati, torturati, asasinati de PARINTI NATURALI, 100% HETEROSEXUALI, nu te întreb, cä deja stiu räspunsul: "Sunt exceptii infime, pe langa majoritatea covarsitoare din randurile homosexualilor" - zice-va Eufrosaiche-al-lu-Zäpäcitu, devoratorul de balegä; nu-i place, da' papä cu polonicu', si mai cere, cä i-a zis mama cä face bine la cerebel.)
L.E.
Auleo, m-am uitat pe link... :(( Un site homofob fundamentalisto-isteric, pute de la o postä. Mä întreb dacä oligofrosinu' chiar crede mâncätoriile-de-cäcat de-acolo (posibil, cä-i cretin), sau le propagä deliberat aberatiile (la fel de posibil, cä-i si canalie).
Eufrosin
05 Feb 2009, 23:54
I-auzi, cunoaste "personal" instantele! :?
Mä întreb dacä oligofrosinu' chiar crede mâncätoriile-de-cäcat de-acolo (posibil, cä-i cretin), sau le propagä deliberat aberatiile (la fel de posibil, cä-i si canalie).
Ei, na.. cretin, canalie, mincinos si mancator de rahat esti tu, bey prapaditule.. Ai fi patit ceva rau de tot cand erai mic si nu ti-ai mai revenit, sau pur si simplu, te dai Roman, dar nu esti decat ovreu.
Acum, ca ti-am intors insultele, fa bine si cere inchiderea topicului, ca o scarba mica si ordinara ce esti.
Pitbull
06 Feb 2009, 00:07
Nu e nevoie, päcälici, mä amuzi! :D
In sfârsit, ti-ai dat arama pe fatä! Toate zoaiele, toatä scursura purulentä din buretele äla uscat cu care-ti tii urechile la gabarit, a dat pe dinafarä - hidoasä, infectä, pestilentialä.
Apropo, "ovreu" e o etnie, nu un epitet. N-am nimic comun cu evreii, care-s un popor civilizat si onorabil, dar dacä as face parte dintre ei, as fi mândru - si as lupta pentru un Israel democratic, scäpat de sub autocratia sionistä, care sä se recocilieze cu palestinienii si sä-i despägubeascä pentru tot räul pe care li l-a fäcut din de saizeci de ani încoace.
Da' tu nu poti pricepe asta, nu-i asa? 8) Singurul täu sistem accesibil e al urii, al murdäriei, al rasismului si al satanismului care ia numele Domnului în desert, însusindu-si-l batjocoritor. Esti sigur cä pe pärintii täi nu-i chema la fel si înainte de nuntä? :P
Proletar
06 Feb 2009, 00:13
apropo, daca bunica mea de pe tata a fost rodul unei iubiri pasionale dintre o romanca si un evreu, pot sa consider ca am un mic filon evreiesc?
nu stiu de ce, dar mi-ar placea sa fie asa... :)
Pitbull
06 Feb 2009, 00:23
Deci, devine... ia sä vedem... 12,5% nu? Cheers! :)
Noi suntem români ardeleni 100%, toatä familia dupä mamä (iar tata, ardelean 50%, oltean 50%). Dar o sorä a bunicii dupä mamä, mai rebelä, s-a cäsätorit cu un evreu - deci mätusä-mea e pe jumätate evreicä (a trecut prin perioada de extremism sionist acum vreo 50-65 de ani, s-a lämurit, i-a trecut. Are 85 de ani, dar se tine bine, merg des la ea la masä si ne întelegem de minune. Nici mäcar n-o deranjeazä cä-l admir pe Hitler si nu cred în Holohoax! :D
Bine,o las pe aia cu Biblia.Da' este nefiresc ce fac homosexualii.Este o fiþã.La fel ca curentul „emo”.N-o pot considera mai mult deoarece nu îi mai mult.Oameni care au fost înºelaþi de femei ºi cautã satisfacerea plãcerilor ºi o imitaþie de iubire în persoanele de sex asemãnãtor.
homosexualitatea este si o "fita" in cazul unor adolescneti dezorientati (cu atat mai mult cu cat se promoveaza curentul emo) care vor sa vada cum e sa te saruti (sau chiar mai mult) cu o persoana de acelasi sex. insa, in aceste cazuri, treaba nu prea tine, curand se vor plictisi si se vor intoarce la hetero. asa ca-i un fel de pseusohomosexualitate.
insa exista insa oameni genetic nascuti asa, carora nu ai ce sa le faci (poate unii nici nu vor sa fie gay, se lupta impotriva pornirilor, incearca sa ignore...dar...firea lor tot isi va spune cuvantul). nu inseamna ca e ceva normal, dar asta e, nu poti sa spui ca nu exista. uite, apropo de asta, citeste "alexis sau tratat despre lupta zadarnica" de marguerite yourcenar, o carte superba despre un muzician care-i scrie o scrisoare sotiei sale in care ii marturiseste ca este gay. e atat de subtila si de sensibila, pe mine m-a impresionat mult, desi am citit-o cu prejudeacata nu-mi plac gay-ii.
totusi nici eu nu-s de acord ca ei sa se casatoreasca sau sa adopte...da-ti-mi in cap...deocamdata asta cred
Pauline Kael
06 Feb 2009, 09:43
apropo, daca bunica mea de pe tata a fost rodul unei iubiri pasionale dintre o romanca si un evreu, pot sa consider ca am un mic filon evreiesc?
nu stiu de ce, dar mi-ar placea sa fie asa... :)
Am vazut ca la Hollywood e o mandrie daca esti evreu si un handicap daca nu esti.Filmele americane sunt pline de aprecieri pozitive,autoironii fine si subtile,pt altii un fel de propaganda noua la adresa evreilor,fiindca intr-adevar sunt niste oameni deosebit de inteligenti ,creativi...Nu exista american sa nu fi auzit de teoria relativitatii,sa n-asculte "Rapshody in blue", care sa nu fi plans la E.Tsi exemplele sunt cu carul din toate domeniile...ca sa amintim doar cativa din cei care au ajuns pe pamant american.
Pacat insa ca Hitler a gazat in mod sigur sute de Einsteini,Spielbergi,Woody Alleni,George Gershwini, etc ,anonimi si nedescoperiti. :(
Pai Hollywood e jewish trademark :lol: doi dintre evreii mei preferati sunt Mel Brooks si Woody Allen :)
Goood mornin Pauline.Sau bonjour toujour :D
Pauline Kael
06 Feb 2009, 10:12
Aloha.
Pitbull
06 Feb 2009, 11:15
homosexualitatea este si o "fita" in cazul unor adolescneti dezorientati (cu atat mai mult cu cat se promoveaza curentul emo) care vor sa vada cum e sa te saruti (sau chiar mai mult) cu o persoana de acelasi sex. insa, in aceste cazuri, treaba nu prea tine, curand se vor plictisi si se vor intoarce la hetero. asa ca-i un fel de pseusohomosexualitate.
Nici chiar homosexualitatea adolescentinä efemerä nu e o "fitä"; are aceleasi cauze biologice ca homosexualitatea congenitalä permanentä, dar combinate altfel, temporar si mai putin drastic, în conditiile transformärilor hormonale prin care trece adolescentul. Evident, întrucât personalitatea e formatä de mult, un asemenea episod n-o mai poate schimba; dacä individul e predominant hetero, asa va rämâne. (Apropo, multi dintre voi stiti cu sigurantä asta, la un nivel empiric - dar... n-ati spus-o nimänui! ;) )
Pauline Kael
07 Feb 2009, 11:22
homosexualitatea adolescentinä efemerä are aceleasi cauze biologice ca homosexualitatea congenitalä permanentä, dar combinate altfel, temporar si mai putin drastic, în conditiile transformärilor hormonale prin care trece adolescentul. Evident, întrucât personalitatea e formatä de mult, un asemenea episod n-o mai poate schimba; dacä individul e predominant hetero, asa va rämâne. (Apropo, multi dintre voi stiti cu sigurantä asta, la un nivel empiric - dar... n-ati spus-o nimänui! ;) )
Hm,Pit,eu simt mereu ambivalenta asta,dar se poate datora din pacate unei tulburari de personalitate,mediului violent in care am trait de cand ma stiu.(Stiu ca ma intelegi si nu-mi pasa ce cred altii.)Inca o inimioara. :love:
Imi place si mie discutia si vreau sa vina scumpa Bre sa o aducem pe calea cea buna(e f tanara si prudenta).
Draga Pitbull ,mi-ar placea sa faci din acest topic un chestionar: sunteti de acord( sau nu)cu adoptia si casatoria la gay? Ar fi ceva,asa cu titlul asta ,topicul isi pierde din valoare.Daca se poate.Daca nu, e ok asa.
Si dupa aia facem un topic cu "Sunteti de acord cu pedeapsa cu moartea?" Exemple cu gramada din filme. :happy:
Acum nu trebuie sa ma bagi prea mult in seama,am doar o mare placere de a vorbi...discutii. :P
da, da...sa schimbam numele topicului si sa facem si unu cu pedeapsa cu moartea...
hai pauline,pitt, convingeti-ma! :love: (sa fiu si eu in trend cu inimioarele ca tot vine kitsch-ul ala de valentine's day)
Pitbull
07 Feb 2009, 18:43
Nu sunt moderator aici, asa cä nu pot edita topicul - dar sustin ideea. Dacä Stefan sau Gloria sunt de acord, as propune editarea primului mesaj dupä cum urmeazä:
Subiect: Drepturi pentru gay
Poll:
Ce opinie aveti despre drepturile gay-ilor?
- Sä fie exterminati
- Sä fie închisi si excomunicati
- Sä fie tratati medical cu forta
- Sä fie läsati în pace, dar färä anumite drepturi civile (detaliati în mesaj)
- Sä li se acorde toate drepturile civile, exclusiv cel la cäsätorie
- Sä li se acorde toate drepturile civile, exclusiv cel la adoptiune
- Sä li se acorde toate drepturile civile, färä exceptie
Integrarea homosexualilor în societate, realizatä în tärile apusene, trece în România printr-un stadiu incipient, si încä mai suscitä unele controverse. Care este pozitia voasträ în acest sens?
Pauline Kael
07 Feb 2009, 19:50
Da , si sa se pocaiasca toti homofobii!Sper sa faca Gloria sau Stefan chestionarul...
Pauline Kael
07 Feb 2009, 19:50
Da , si sa se pocaiasca toti homofobii!Sper sa faca Gloria sau Stefan chestionarul...
Pauline Kael
07 Feb 2009, 19:51
Pauline Kael
07 Feb 2009, 19:51
Pitbull
07 Feb 2009, 19:55
Pitbull
07 Feb 2009, 19:56
Pitbull
07 Feb 2009, 19:57
Pitbull
07 Feb 2009, 19:58
Cinemania
07 Feb 2009, 20:00
va plictisiti rau?
Pauline Kael
07 Feb 2009, 20:00
:lol: Mi s-a fuckuit nitel calcul sau windowsul...dar mesajul e de retinut . :)
ce s-a cenzurat era: "f.u.c.k.uit"
Pitbull
07 Feb 2009, 20:03
Vrei sä zici: "fuckuit"? ;)
Pauline Kael
07 Feb 2009, 20:04
da,fuckuit.sigur mie nu-mi iese :D
Pitbull
07 Feb 2009, 20:07
Ce nu-ti iese? Cumva fuck nu-ti iese?
Pauline Kael
07 Feb 2009, 20:12
Yep.Daca n-are cin' sa ma ajute...Iti place de Lars von Trier?
Pitbull
07 Feb 2009, 20:15
Daca n-are cin' sa ma ajute...
Daca nu te loghezi pe mess...
Iti place de Lars von Trier?
Da.
Pauline Kael
07 Feb 2009, 20:21
Fuck virtual e nesatisfacator."Da" si mai cum? :)
Pitbull
07 Feb 2009, 20:27
Pe mess nu e fuck virtual, ci instructiuni de typing.
Da si "Seful sefilor".
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.