PDA

View Full Version : va rog sa batem campii

Pauline Kael
02 Feb 2009, 18:25
Stimata domnisoara Gloria,
fac apel la bunul simt care va caracterizeaza.Cred ca nu-mi mai tin nervii in frau,e vina mea in proportie de 90%,de aceea va rog frumos sa-mi stergeti contul,sau sa il blocati pe o perioada nedeterminata.Cu multumiri anticipate,Cristina.

Pauline Kael
02 Feb 2009, 18:27
Imi ajunge PM-ul afisat de speriatul ala,cearta,certurile pardon, aiurea si toate acuzele,mai mult sau mai putin indreptatite.Succesuri si I'm out of here.

Pitbull
02 Feb 2009, 18:29
Nu.
Contul nu va fi sters.
Nu mor caii când vor javrele.
(Câinii sunt nobili, dar termenul "javrä" are si conotatii bipede, deci e folosibil.)

Gloria
02 Feb 2009, 18:35
Pauline, daca noi facem abstractie de acea persoana, de ce nu incerci sa faci si tu. Sa renunti la toti prietenii tai de pe forum asa, brusc, e mare pacat.

ilustra.films
02 Feb 2009, 18:50
Hei.. Pauline. Nu pleca... da-i incolo de ... Tu nu esti pe forum pentru ei... tu esti aici pentru ca iubesti filmul si arta. Ar insemna sa le faci un mare bine daca pleci... :hmm: Poti f bine sa-i ignori si asta e... life goes on :)

Neuptolem
02 Feb 2009, 19:42
Imi ajunge PM-ul afisat de speriatul ala
Asta a fost chiar scopul postarii. ;) Dar nu te impacienta, "Neuptolem" e cea mai periculoasa creatura virtuala creata vreodata pe Internet in Romania dupa 1989. Deci, infricosarea de dansul, nu aduce nimic nou, nu impresioneaza pe nimeni, nu schimba nimic pe forum, caci, toti, stiu, de ce e in stare psihopatul ala atunci cand e atacat. Deci, tu, acum, nu faci decat sa confirmi o regula aici, pe acest forum, regula unui dement: orice mesaj cu tenta abuziva dpdv psihologic e pedepsita in cel mai aspru mod posibil, mai aspru si decat o bannare in sine. Neuptolem detesta psychointernautii si cei care se dau mari smekeri pe net, cei care ataca alte persoane nevinovate, de aceea el adopta masca unui psihopat mai psihopat ca psychointernautii ca sa poate sa-i sperie pe psychointernauti si sa fuga de pe forum. Neuptolem e al dracului de viteaz! El a bagat frica in Mistah J, in Djinjis, in Costorocus, acum, se pare, si in Pauline. Dar chiar nu dorea sa te goneasca, dar a ramas asa..in transa, ca el e al dracului...Asa. Ce spuneam?
Deci, concluzia: tu te-ai dat smekera pe net si ai atacat o persoana nevinovata, in cazul nostru, chiar pe insusi Domnul Neuptolem (Viteazul, Onorabilul, Respectabilul si Justitiarul) atunci cand l-ai facut (FARA SA VERIFICI ASTA IN REAL LIFE!) bi-sexual. ;)
Deci, nu am nimic cu tine. Neuptolem a avut.

----

Uff, Pauline, te rog nu pleca tu, nu asculta la nesimtiti, fii o fata desteapta si ignora-i! Is nesimtiti, da-i drrracului!... :( :? :love:

Neuptolem
02 Feb 2009, 20:15
Ar insemna sa le faci un mare bine daca pleci
Nicidecum! Ei te adora, si de-asta fac asa, sunt gelosi ca nu te pot avea! Crede-ma, e adevarat, am trait-o pe pielea mea, barbatii sunt niste slabi si ticalosi si...si...nici nu stii cat de usor pot fi culcati la pamant.
Nu faci decat sa le dai apa la moara! Fii inteligenta si independenta, puternica si stapana pe tine! Urmareste-ti telul si ignora-i!
Is niste javrrre, mai..

Am o melodie-surpriza pt tine: :)
http://www.youtube.com/watch?v=7UPzsvS7vzE

E.Floares
02 Feb 2009, 20:28
Eu cu cine o sa mai vorbesc despre Oscar-uri, Heath Ledger si Sweeney Todd? :(

redmen
02 Feb 2009, 23:02
Pauline doar eu tin cu tine.Stergeti`i contul dragilor :lol: :P

Suspect de bizar
02 Feb 2009, 23:10
O sã fiu cam off-topic,dar mi se pare mie sau ,în afarã de Gloria, userii de sex feminin nu rezistã mult pe forum? :)

E.Floares
02 Feb 2009, 23:19
O mai avem pe buticut...e fata, nu? :oops:

Suspect de bizar
02 Feb 2009, 23:31
Îi,dar de-abia a fãcut anul cinemagic(nu cã aº avea ºi eu mai mulþi :oops: )

Neuptolem
02 Feb 2009, 23:43
Ar mai fi si Illo si EgOisM, care amandoua adopta stilul meu, postari periculoase, dese, pe topicuri cheie, la intervale largi de timp dupa vacante luate la modul cel mai relaxant si independent posibil: "daca la scoala trebuia sa ma duc zilnic, ei uite ca imi bag p***(*) in el de forum si imi iau o vacanta de...de...cat vreu io! :hmm: ".
Sper ca si Pauline sa adopte acelasi stil.
No, daca nu esti platit sa postezi, nu renteaza sa postezi zilnic si non-stop. Cateodata ti se mai taie, adica, ce naiba, viata de afara e unoeri (chiar) mai adevarata ca pe forum. :huh:

Illo si EgOisM....offf.. :love: + :love:
----
:D :lol: :oops: 8) :? :shock: ;) :happy: :huh: :w00t: :P ;) 8) :oops: :happy: :) :) :) :) :) :) :) :) :shock:

Pitbull
02 Feb 2009, 23:59
O sã fiu cam off-topic,dar mi se pare mie sau ,în afarã de Gloria, userii de sex feminin nu rezistã mult pe forum? :)Ti se pare, Suspy.
Pe IMM ai uitat-o?
Mai sunt si Illotempore, europe_east, EgOiSm, Aayana, Mala Portugal, Ricutza - mai rar, în ultima vreme, dar din motive de timp, nu de "rezistentä".
Tot din motive de timp si-au rärit frecventa, sau au dispärut complet, Mafalda, Obvious, Cherryblossom, Alice_Fluture... Nici una nu a avut "incidente".
Singura care efectiv "nu a rezistat", ajungând din päcate la bannare (din motive temperamentale, nu altfel), a fost Dragomara. Iar Lestatika_29 e singura care ne-a päräsit din motive "politice", o datä cu schimbarea de regim din octombrie 2006 (împreunä, dealtfel, cu mult mai multi useri de sex masculin: Ghita_Cartita, Nightwane, Emanuel, etc...)
In plus, mult mai multi useri bärbati au capotat prin bannare (Mel, Bubu, Gandaalf, Ambra Blu, Mistah J...)
Deci, statisticile aratä taman contrariul: useritele rezistä mult mai bine decât partenerii lor de... forum!

Neuptolem
03 Feb 2009, 00:07
Deci, statisticile aratä taman contrariul: useritele rezistä mult mai bine decât partenerii lor de... forum!
:lol: Esti senzational, dom'le! ASA E!!!! ;)

EgOiSm
Se scrie "EgOisM", cu majuscule doar la "E", "O" si "M", la modu': "E OM. E om. E totusi un om..si uite ce da din ea! :shock: " ori: " E om, e si ea om, nu-i faceti rau, e si ea om. Tzuc!..Pe nasuc!... :P " ;)
Mi-a luat si mie ceva timp pana sa invat.

Cinemania
03 Feb 2009, 07:44
eu propun banarea PM-ului in sine

da acuma serios...unii de pe aici nu au ce face si incurca Cinemagia cu mIRC-ul

Pauline Kael
03 Feb 2009, 11:35
Pauline, daca noi facem abstractie de acea persoana, de ce nu incerci sa faci si tu. Sa renunti la toti prietenii tai de pe forum asa, brusc, e mare pacat.

Multumesc pentru cuvintele frumoase.
N-o sa fac abstractie ,o sa iau anumite persoane "In suturi" cred ca e permis,si asa imi canalizez toate energiile negative intr-un loc meritat.

Ma bucur ca Pitbull a incurajat acel user lesinat pe topicul cu "fete rele",ba da,asa ati facut,ati intarit afirmatiac a topicul n-are sens,stiind ca ma doare asta din partea dvs,nu a lui.Misto..Oricum,m-am intors.

Am sa mai scriu pe forum pentru ca pur si simplu n-am alta distractie.
Redmen,mori si tu sa te bag in seama putin.Si for the last time: n-am nimic cu personajul Nesuptolem,doar ca e prea prost,atat de prost incat observati ca mai scrie una de pe contul lui,sau el crede ca are personalitate dubla,e si barbat si muiere concomitent.(Dupa ce s-a milogit de Gengar,MistahJ sa vina pe forum,si dupa ce ala i-a dat cu tifla acum spune ca ala a fugit din cauza lui.Gizas.Si asculta toata ziua cacalin crisan si bate campii mai sus obsedatul sexual.Daca ar sti cat de mult le ingretoseaza pe fete.Egoism mi-a zis ca ea crede ca Nesuptolem asta are 50 si e un frustrat sexual si nu stie cum sa scape de el si de PMurile lui,ca s-a laudat prapaditul ca e fotomodel.O intraga istorie de rahat.etc).

Ia uite ce avatar mi-am pus.
Am niste filme de vazut,niste animeuri beton(unul l-am nimerit in engleza din pacate, nu in dulcele grai japonez,mai am de invatat ).Si niste filme noir clasice.Si "Goodbye,my concubine" se potriveste in acest context.
:P
nesuptolem a scris:

El a bagat frica in Mistah J, in Djinjis, in Costorocus, acum, se pare, si in Pauline. Dar chiar nu dorea sa te goneasca, dar a ramas asa..in transa, ca el e al dracului...Asa. Ce spuneam?
Deci, concluzia: tu te-ai dat smekera pe net si ai atacat o persoana nevinovata, in cazul nostru, chiar pe insusi Domnul Neuptolem (Viteazul, Onorabilul, Respectabilul si Justitiarul) atunci cand l-ai facut (FARA SA VERIFICI ASTA IN REAL LIFE!) bi-sexual.

:sick:
Ar insemna sa le faci un mare bine daca pleci
Nicidecum! Ei te adora, si de-asta fac asa, sunt gelosi ca nu te pot avea! Crede-ma, e adevarat, am trait-o pe pielea mea, barbatii sunt niste slabi si ticalosi si...si...nici nu stii cat de usor pot fi culcati la pamant.
Nu faci decat sa le dai apa la moara! Fii inteligenta si independenta, puternica si stapana pe tine! Urmareste-ti telul si ignora-i!
Is niste javrrre, mai..

Am o melodie-surpriza pt tine: :)
:sick:
Nesuptolem!
Nah:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=17820

Neuptolem
03 Feb 2009, 17:16
Vai, ce-mi face fiinta asta!.. dar cum puteti s-o tineti pe forum in frau??.. E atat de...atat de...Nici n-am cuvinte..o las pe ea personaj pozitiv si eu sunt personajul negativ, chiar nu am nevoie de intreaga poveste, tin la imaginea mea de viitoare actrita.. :P
Nesuptolem
Paulina, in primul rand, nu ar trebui sa raspund la o asemenea jignire, in al doilea rand, eu nu fac sex, de cand am avut unele divergente cu un obsedatu dracului sexual si a primit un pantof in testicule, ca asa ma invatase pe mine un fost ca se procedeaza cu obsedatii, tot un distrus si ala..a fost nevoie sa ma duc la politie sa mai dau si declaratii ca eu am fost victima.. :( de atunci nu mai vreau sa aud de barbati, si, mai nou, filtrez cu o colega de facultate :oops: ..dar de ce ma stresez eu oare cu una ca tine?!? eu care sunt o delicata si o sensibila, uff..
Nu fac sex! Si nici nu ma gandesc sa practic ceva ce, tu, poate, practici la tine in dormitor! Naiba sa te ia de nemernica ca ti-am zis-o acum!...

buticut
03 Feb 2009, 20:18
Eu cu cine o sa mai vorbesc despre Oscar-uri, Heath Ledger si Sweeney Todd? :(

Cu mine :P.

Acum lasand gluma la o parte,hai Pauline sa aratam ca sexul feminin e tare si rezista,sa nu le dam satisfactie celor care vor sa ne vada inactive pe forum :D. Be a warrior si infrunta-i pe toti...doar si eu tai la nevoie (cu briciul :D) . Cea mai tare forma de atac e cea verbala,facuta in limitele bunului simt, nu te lasa. Vad ca deja se exagereaza pe aici...CATFIGHT!!!!!

Led-Ze-Pencil
03 Feb 2009, 21:02
Eu cred ca Neuptolem este o fiinta foarte proteica si foarte histrionica. Ii place sa se dea in spectacol mai mult decat probabil ar vrea, daca ar sta putin sa judece. Dar il ia valul (de ce natura sau substanta trebuie lamurit) si se aprinde pe loc. Cred ca scrisul lui o ia mult inaintea gandurilor, iar SCRISUL ii este facil, are exercitiu in domeniu. E ca un foc de paie care cu paie se stinge. Si mi se pare ca si el o recunoaste, dar in felul lui cu totul personal, bineinteles. Simpatic, in felul lui (antipatic unora).
Poate ar fi cazul de un topic "Neuptolemii Anonimi", nu stiu...

Pauline Kael
03 Feb 2009, 21:16
Buticut,o sa ignor.Mersi. :lol:

E.Floares
03 Feb 2009, 21:20
Poti schimba si titlul topicului in "Va rog sa-mi stergeti contul, dar nu acum."? :D

Pauline Kael
03 Feb 2009, 21:21
Nu ,ca eu vreau acum, dar nu vrea Gloria,e prea lady.Daca il sterge cu atat mai bine.Iti place avatarul meu? :P

Led-Ze-Pencil
03 Feb 2009, 21:33
Da, ne place avatarul tau, ne place tot ce faci / zici / esti. :)

Cat vrei sa te mai roage lumea sa nu te sin-deloghezi?

:D

P.S. In general femeile supravietuiesc barbatilor. Nu si pe forumuri?

nume
03 Feb 2009, 21:39

Nasol.

Neuptolem
03 Feb 2009, 21:40
Foarte proteica e incorect gramatical.
Proteica, e iarasi incorect, caci se refera la feminin.
Proteic, ar fi mai corect, caci se refera la masculin. Intr-adevar, sunt nestatornic, dar doar pe latura dispozitiei, chefului, entuziasmului, energiei. Pilonii solizi si atitudinea sunt constante si raman tot timpul aceleasi indiferent de "prioritatile secundare".
Histrionic, in niciun caz, ipocrizia e o trasatura detestabila personal. Nu am ite intinse pe aici, desi am intinse niste sfori, ele sunt doar la nivel de arta si de a demonstra ceva, fara vreo intentie voluntar-constienta de a produce un rau palpabil cuiva. Cand lupti cu un sistem mai faci si victime colaterale.
Nu-mi place sa ma dau in spectacol mai mult decat as vrea, asta percepeti voi, pt ca sunteti incuiati (cei care sunt incuiati, cei ce nu ma inteleg). As fi ipocrit, insa, sa nu recunosc, ca nici eu nu reusesc sa ma exprim atat de bine pe cat mi-as dori, a nu fi facuta confuzia cu incapacitatea mintala, doar la nivelul simtamantului meu ce nu ajunge in percpetia unora exact in forma intacta. Altfel as fi un scriitor mult mai bun, si chiar ati fi pacaliti mai mult de falsele aparente.
Ma ia valul, intr-adevar. Dar nu ma aprind. Am inceput sa ma stapanesc din ce in ce mai bine pe forumul asta. Nu inteleg de ce altii sunt atat de iritati si fac atat tam-tam dezvoltand armasar pe cale genetica din "stramosul" lui: tantarul.
Nu. Scrisul ramane inapoia gandurilor. EL e cel care nu se ridica la nivelul gandurilor. De exemplu: in acest mesaj, cred ca s-a ridicat in proportie de 75-80%. Mult mai bine decat in alte postari.
Da, scrisul imi este facil, dar nu pt ca am exercitiu, o am in sange, pur si simplu. Sunt talentat sa ma exprim mai bine in scris ca multi altii. Asta nu inseamna nimic ca, si, valoare scriitoriceasca, dar ma poate ajuta.
Nu, nu vreau topicuri dedicate mie iar metaforica exprimare cu "focul de paie" se afla in proximitate dar totusi atat de superficiala in consistenta.

Atunci cand scriu, ma gandesc ca altii vor citi, ma gandesc la cititori, nu as putea sa scriu doar pt mine, un jurnal de exemplu..daca acel jurnal va fi facut public, atunci se schimba macazul, pasiunea renaste din cenusa, e cu totul altceva. Scriu cu entuziasmul ca voi produce mici zambete, (ori :shock: -e) chiar daca e clar ca feedback-ul nu va fi tocmai de bun augur. Nu-mi pasa. Nu am niciun obstacol in fata sa ma exprim asa cum imi doresc si sa nu incerc sa aduc ceva ce nu s-a mai pomenit, ori daca s-a pomenit, nu aici, nu in forma asta si pacat ca sunt atat de incult si nu-mi dau seama de banalitatea mea. Dar destul despre mine, nu sunt deloc interesant atunci cand sunt studiat separat, independent. Valoarea mea se reflecta doar in combinatie cu alte valori. Sunt lucruri mult mai interesante de discutat, forumisti mult mai consistenti, combinatii mai exotice decat, eu, luat asa de unul singur.

Neuptolem
03 Feb 2009, 21:57

Nasol.
Ai pus punctul pe "i". Exact aici am penalizat-o si eu cand i-am transmis ca nu o vreau partenera de discutii. De aici a plecat mesajul ala al ei pe privat, a inteles cu totul altceva.
Si mai adaug: Pauline a fost o faptura senzationala pana la momentul cand Pitbull a rugat-o sa se apuce de scris in atelier iar ea a refuzat fara sa stea pe ganduri, nonsalant, radical. Atunci * mi s-a taiat, bai, ce cauta aici??? Macar sa se prefaca ca viseaza la ceva, ca are un tel, altfel prezenta ei pe forum ar fi o ofensa la noi, toti veleitarii astia care isi descarca suferinta launtrica in lumea virtuala a cinematografiei.
*: M-a prins si intr-o forma mai scazuta.
Eu n-am avut si n-am nimic cu ea, niciun resentiment. Cred ca asta suna demential pt unii mai neversati pe forum. Ex: si safenik.

Iar topicul cu femei cu mitraliere si pistoale, sa fim seriosi, si eu colectionam in clasa a IV-a figurine din Tele Cablu cu Van Damme, Stallone si Schwarzenegger si le lipeam cu scoci pe un caiet dictando pe care si acum il am ca amintire. Decupam pana si comentariul filmului, synopsisul, nu numai poza. ;)

Led-Ze-Pencil
03 Feb 2009, 22:03
Pai stai asa, nu te fofila, ca despre tine era vorba in propozitie.
Pentru ca ma citezi pe mine, o sa ma citez si eu... tot pe mine, ca sa vezi greselile:
Eu cred ca Neuptolem este o fiinta foarte proteica si foarte histrionica. Ii place sa se dea in spectacol mai mult decat probabil ar vrea, daca ar sta putin sa judece. Dar il ia valul (de ce natura sau substanta trebuie lamurit) si se aprinde pe loc. Cred ca scrisul lui o ia mult inaintea gandurilor, iar SCRISUL ii este facil, are exercitiu in domeniu. E ca un foc de paie care cu paie se stinge. Si mi se pare ca si el o recunoaste, dar in felul lui cu totul personal, bineinteles. Simpatic, in felul lui (antipatic unora).
Poate ar fi cazul de un topic "Neuptolemii Anonimi", nu stiu...

Am zis "fiinta", care e la feminin, deci treaba cu proteic/proteica nu tine.

Mai departe: Inteleg ca esti un tip "macinat" de tot felul de ganduri si substante, ca si noi de altfel, dar noi nu ni le facem publice - cum le faci tu. Crezi ca noi n-avem incertitudini si chestiuni abisale la purtator? Diferenta e ca nu ne dam poalele in cap cum faci tu. De aici a rezultat epitetul "histrionic" care, vrei-nu vrei, ti se va aplica la fiecare postare in care vrei sa fii foarte "onest".
Uneori te lasi purtat de val si-ti dai drumul la tastatura - si probabil scrii mai mult pe forum decat in scenariile simultane cu care ne tot ameninti - e de inteles, dar si tu trebuie sa intelegi ca aici nu se da fiecare in stamba dupa cum ii convine - de aceea sugeram Nuptolemii Anonimi.

Ai niste dracusori in tine care-ti ies prin toti porii. Potoleste-i si pe urma vorbim.

Neuptolem
03 Feb 2009, 22:13
Da. Tu impui niste reguli, expirate, subrede, aflate in stadiul de putrefactie. Mie tocmai asta nu-mi convine. E un forum, e la Cafenea, e la Condica, nu fac show pe topicurile serioase: atelier, "acum pe ecrane", "vreau sa fiu actrita", etc. Cum modalitatea de CREARE a topicurilor pe acest forum e infinita rezulta ca si eterogenitatea forumistilor, postarilor va fi infinita. Eh, nu tocmai infinit la propriu dar ma intelegi.
Altfel reduceti forumul la 10 topicuri, pe 3 subiecte cu discutii academice despre Cannes, UNATC, CNC, "Acum pe ecrane" si cele care mai sunt. Sa vezi atunci: lucrari de diploma, critici pertinente, scenarii competitive, opinii competente si avizate, din pacate, pe un forum, pe Internet, in Lumea Virtuala, unde marii cineasti isi rezerva mult din pretiosul lor timp sa descopere valori embrionare.

Led-Ze-Pencil
03 Feb 2009, 22:30
Da. Tu impui niste reguli, expirate, subrede, aflate in stadiul de putrefactie. [...]
Altfel reduceti forumul la 10 topicuri, pe 3 subiecte cu discutii academice despre Cannes, UNATC, CNC, "Acum pe ecrane" si cele care mai sunt. Sa vezi atunci: lucrari de diploma, critici pertinente, scenarii competitive, opinii competente si avizate, din pacate, pe un forum, pe Internet, in Lumea Virtuala, unde marii cineasti isi rezerva mult din pretiosul lor timp sa descopere valori embrionare.
1. eu nu impun nimic, n-am nici un drept sa fac asta.
deci: poti sa-ti dai in stamba cat vrei din partea mea (nu sunt moderator, op sau admin). Fa-ti de cap cat vrei.

2. nici discutiile academice nu-mi sunt pe plac, dar daca tot te lansezi in spatiul virtual cu afirmatii, as vrea sa ai oaresice filtru al gandirii pus inainte. Ca altfel ne uitam la tine ca la o insecta ciudata neuptolem si ne intrebam cati ganglioni are sistemul lui nervos. No ofense, dar mi se pare ca insisti sa pari un ciudat - cand de fapt esti doar un om in criza de inspiratie.

Neuptolem
03 Feb 2009, 22:33
No ofense,
No problem.

dar mi se pare ca insisti sa pari un ciudat -
Yeah!.. :D

cand de fapt esti doar un om in criza de inspiratie.
Nope!... ;)

nume
04 Feb 2009, 21:31
Ai pus punctul pe "i".
Eu n-am pus punctul pe nimic, nu ma intereseaza foarte tare discutiile voastre, ma intereseaza filmele (interes destul de low in ultimul timp) si regret calitatea scazuta de azi a forumului si a noilor useri in comparatie cu ceea ce se intampla acum cativa ani cand era o reala placere sa intri aici.

Cinemania
05 Feb 2009, 08:20
Ai pus punctul pe "i".
Eu n-am pus punctul pe nimic, nu ma intereseaza foarte tare discutiile voastre, ma intereseaza filmele (interes destul de low in ultimul timp) si regret calitatea scazuta de azi a forumului si a noilor useri in comparatie cu ceea ce se intampla acum cativa ani cand era o reala placere sa intri aici.

sa indraznim sa speram ca se va curata vreodata forumul?

Pauline Kael
05 Feb 2009, 10:59
Nu cred ca Gloria si StefanDo duc dorul scandalulilor si jignirilor gratuite de atunci.Agresivitatea e arma incompetentilor(Asimov).
Dar cine doreste isi poate regasi vechii prieteni pe cinefan sau cum ii zice.

nume
05 Feb 2009, 11:08
Cinefan e mort, nu se mai scrie nimic acolo de luni de zile.

illotempore2002
05 Feb 2009, 16:15
clar, era mult mai misto inainte
nu am prins vremurile bune ceea ce nu ma impiedica sa constat mediocritatea vremurilor actuale.....
insa uitandu-ma in urma, era tare misto pe aici

Pitbull
05 Feb 2009, 16:54
Cinefan e mort, nu se mai scrie nimic acolo de luni de zile.
Ba da, în 5 ianuarie (deci, acum FIX UNA lunä - nu "luni de zile"), a postat Ghita_Cartita un mesaj, si i-a räspuns Brown-Bulä.
Dupä douä luni de odihnä. :sleep:

Pauline Kael
05 Feb 2009, 17:01
Sa ne relaxam Ce poate face o femeie cu fundul ei:
http://www.youtube.com/watch?v=ii5SxKRyPE8&feature=related
:w00t:

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 17:10
Oare mai si incurca fluierele alea intre ele la urmatoarele spectacole? :)

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 17:38
clar, era mult mai misto inainte
nu am prins vremurile bune ceea ce nu ma impiedica sa constat mediocritatea vremurilor actuale.....
insa uitandu-ma in urma, era tare misto pe aici

[...] regret calitatea scazuta de azi a forumului si a noilor useri in comparatie cu ceea ce se intampla acum cativa ani cand era o reala placere sa intri aici.

Pai forumul e facut de toti userii care posteaza, nu?
Nu cred ca unii performeaza in fata publicului iar altii sunt spectatori care aplauda sau huiduie.
Ca in cazul asta ar trebui luate bilete la intrare.

Cei care s-au dus, fie-le conexiunea usoara, or fi avut si ei niste motive, de care nu sunt straine nici forumul nici userii lui.
Altii, din motive personale.

Airlight
05 Feb 2009, 18:15
Am si io un cont la Raiffeisen, daca vrea sa mi-l stearga cineva :((

Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:16
Led Ze Pencil,vrei sa te casatoresti cu mine?De proba. :lol: :oops:

Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:18
Am si io un cont la Raiffeisen, daca vrea sa mi-l stearga cineva :((
Nu sunt multi euro in el? :lol:

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 18:19
Led ze Pencil,vrei sa te casatoresti cu mine?De proba. :lol: :oops:
cu mare placere, pauline, ca-mi esti simpatica, dar legea nu permite bigamia.
sunt luat si-s foarte fericit pe partea asta.

L.E. Scuzati!

Airlight
05 Feb 2009, 18:20
Pun in fiecare luna, da' dispar..

It's magic :)

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 18:21

:D :D :D

Sa stii ca la ei, de fiecare data cand iti verifici suma din cont ti se ia un comision.
Poate de aia.

Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:23
“Dragoste orbeste.Casatoria ne reda vazul”
Poligamie=casatorie cu mai multe persoane;
Bigamie =casatoria cu doua persoane;
Monogamie=monotonie.
;) “Faceti dragoste,nu razboi! Sau le puteti face pe amandoua,casatorindu-va.”

Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:26

E clar si tu esti casatorit. :)

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 18:27
De aia or fi arabii asa razboinici: si dragoste si razboi...

Sau de la atatea neveste isi pun dinamita la burta, cine poate sti? :D

Airlight
05 Feb 2009, 18:28

Still shopping, Ms. Kael ?

Airlight
05 Feb 2009, 18:29

Sa stii ca la ei, de fiecare data cand iti verifici suma din cont ti se ia un comision.
Poate de aia.

e ca chestia aia: "am o cutie de conserve, mi-e si frica s-o deschid"

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 18:31

Still shopping, Ms. Kael ?

online only :)

Airlight
05 Feb 2009, 18:31
pai nu specifica :)

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 18:32

Poate de aia.

e ca chestia aia: "am o cutie de conserve, mi-e si frica s-o deschid"

mai degraba: am o cutie de conserve, daca ii fac ecografie se face mai mica? :)

Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:33
Steal and shopping :P

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 18:34
Steal and shopping :P
esti numa buna de maritat! :)

Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:35
Cine sa ma ia? :alien:

Airlight
05 Feb 2009, 18:41

Try these guys http://www.youtube.com/watch?v=ldjltMMLV9A

Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:47
:o N-ajung atati. :happy:

Airlight
05 Feb 2009, 18:50
Some like it lot.

Pitbull
05 Feb 2009, 18:51
;) “Faceti dragoste,nu razboi! (...)”

Cicä Tache si Mache construiau o casä. Tache era pe schele, si-i cere lui Mache:
- Mache! Mortar!
Ii dä Mache mortar, îl asterne cu mistria, pe urmä:
- Mache! Cärämizi!
Mache-i dä cärämizi, le pune, si:
- Mache! Var!
Da' Mache:
- Mache love, not mache var! :hmm: :love:

Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:54
Some like it lot.
"Nobody's perfect ";)din unora le place gazul.

Airlight
05 Feb 2009, 18:54
Rite :)

Pitbull
05 Feb 2009, 18:55
Rite Pavone, sau Rite Onisce?

Pauline Kael
05 Feb 2009, 18:56
Cine e Onisce?E pe sarbeste?

Pitbull
05 Feb 2009, 18:59
Pluralul de la Oniºca.
Sau o fi Oniºte? :?
Sau: O... niºte... :happy:

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 19:46

mii de led-ze-pencil care sunt online.

i'm just an average guy. i hope. ay hope. a'hope :)

ma mint/aburesc/multumesc cu ideea ca traiesc intr-o lume de led-ze-pencili care vor numai bine lumii si mie cu atat mai bine. :oops:

Pauline Kael
05 Feb 2009, 19:49
Si eu sunt led-ze-pencilcoolica.
Sa facem schimb de energii pozitive si sa ne pupam,cerul e albastru,etc.
Hei tu care te incrunti,na o marijuana. :sick:

cata vreme tu traiesti
e bine sa stai treaza,
de ranesti si nu iubesti,
vei muri dar nu conteaza(mi-a zis -o unu' si i-am raspuns:)

iar de va fi,la'l meu mormant
sa imi reciti baudelaire in gand
si intr-un smog de marijuana
viseaza la fata morgana.

sa-ncingi o sarba pe cosciug
in timp ce viermii ma distrug. :w00t:

Neuptolem
05 Feb 2009, 21:56
Ai pus punctul pe "i".

sa indraznim sa speram ca se va curata vreodata forumul?

(...) reduceti forumul la 10 topicuri, pe 3 subiecte cu discutii academice despre Cannes, UNATC, CNC, "Acum pe ecrane" si cele care mai sunt. Sa vezi atunci: lucrari de diploma, critici pertinente, scenarii competitive, opinii competente si avizate, din pacate, pe un forum, pe Internet, in Lumea Virtuala, unde marii cineasti isi rezerva mult din pretiosul lor timp sa descopere valori embrionare.

----

Eu nu ma simt vinovat de "show"-uri atata timp cat REALIZARILE TUTUROR sunt ACELEASI ca si in cazul in care eu nu as fi existat in istoria acestui forum. De altfel, dimpotriva, nu sunt decat mandru ca la 100 de mesaje "off-forum" exista cel putin 1 mesaj care este, fie un scenariu, fie o analiza a unui film ori scenariu, multe din ele injurate fara motiv si atacate din aroganta fitoasa de mari triplodocti, altele ignorate din invidie.
Atata timp cat agresivitatea si badarania inutila, fara scop, fara cap, fara judecata, fara discernamant, subiectiva, de fitza, persista, voi persevera si eu. Intr-un razboi inutil. Ca si al altora.

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 22:03
so you're:
"Probably the best soldier in The War of Wind-Mills."

Ca Carlsberg.

Led-Ze-Pencil
05 Feb 2009, 22:08
Si eu sunt led-ze-pencilcoolica.
Sa facem schimb de energii pozitive si sa ne pupam,cerul e albastru,etc.
Hei tu care te incrunti,na o marijuana. :sick:

cata vreme tu traiesti
e bine sa stai treaza,
de ranesti si nu iubesti,
vei muri dar nu conteaza(mi-a zis -o unu' si i-am raspuns:)

iar de va fi,la'l meu mormant
sa imi reciti baudelaire in gand
si intr-un smog de marijuana
viseaza la fata morgana.

sa-ncingi o sarba pe cosciug
in timp ce viermii ma distrug. :w00t:

zau, multumesc frumos dar e prea mult.
in curand o sa ma urasti si nu-mi convine. n-am nici o vine. :)

Pauline Kael
06 Feb 2009, 10:12
Eu nu urasc pe nimeni.E inutil.Iar pe oamenii inteligenti ii respect .
:) Aia care se plimbau cu zepelinul n-aveau frica de inaltime? Parca s-a intamplat si o tragedie,atunci in epoca inventiilor...

Led-Ze-Pencil
06 Feb 2009, 12:30
Aia care se plimbau cu zepelinul n-aveau frica de inaltime? Parca s-a intamplat si o tragedie,atunci in epoca inventiilor...

ba da, niste hidrogen s-a combinat cu oxigenul la inaltime si a rezultat apa de ploaie. si culmea, toata apa asta se forma intr-un glob urias de foc.
ce mai abureala!

buticut
06 Feb 2009, 18:40
Cineva sa schimbe titlul in "Va rog sa-mi faceti lipeala" :P

Gengar
06 Feb 2009, 21:22
Da' care-i conflictu'? Mi-l explicaþi ºi mie, cã eu n-am fost pe-aici ºi nu ºtiu...? :sleep:

Suspect de bizar
06 Feb 2009, 21:29
Pauline l-a fãcut parcã pe Neuptolem bisexual,o început sã se certe cu ea prin alte topicuri ºi Pauline s-o supãrat ºi o vrut sã i se ºteragã contu',mai mulþi au convins-o sã nu facã asta ºi acum în topicul ãsta se discutã una-alta.Cam asta ar fi,nu garantez cã s-ar fi întâplat întocmai dar în linii mari asta ar fi.

Totuºi îi cam trist,în ultima vreme mai mult s-o discutat despre orice ce altceva în afarã de filme :( .

Gengar
06 Feb 2009, 21:32
E bisexual? :shock: OMG! Un motiv în plus sã îi dau ignore pe mess. Bine cã mi-ai spus. Rãmân dator. ;)

Suspect de bizar
06 Feb 2009, 21:39
L-a fãcut Pauline,nuîmi pot spune pãrerea dacã îi sau nu.Nu-l cunosc personalºi nici de pe mess.Mi se pare un tip simpatic.

Pitbull
06 Feb 2009, 22:45
L-a fãcut Pauline
Cu cine? :?

Led-Ze-Pencil
06 Feb 2009, 23:52
pauline, poti sa schimbi numele topicului in "va rog sa-mi STERGETI contul" ca ma deranjeaza putin acel "stregeti"? E car ca a fost sub impulsul de moment dar acum, daca tot a devenit un topic important...

Pitbull
07 Feb 2009, 00:13
Vai de mine, nu! :w00t:
Päi si dacä atunci au sä i-l STEARGA? :o Ce ne facem? :((
Asa, ei or fi tot încercat sä-l streagä, säracii, dar n-au reusit, cä pe Panoul de Control al Administatorului nu existä nici un buton "strege".
Deci, contul n-a fost stres.
Nici stresul n-a fost cont.

Led-Ze-Pencil
07 Feb 2009, 00:36
atunci sa i-l streaga, daca altfel nu se poate...

intru pe un topic care din titlu imi spune ca e o pulsiune de moment...
mai bine nu mai intru.

Pitbull
07 Feb 2009, 01:17
Dimpotrivä!

NU se poate sä i-l "streagä", fiindcä phpBB nu are functia STRESATURILOR!
Se poate ALTFEL (sä i-l STEARGA)). dar NU TREBUIE.

Si prefer oricând topicul unei pulsiuni de moment, decât topicul unei munisiuni milenare.

Neuptolem
07 Feb 2009, 09:41
E bisexual? :shock: OMG! Un motiv în plus sã îi dau ignore pe mess. Bine cã mi-ai spus. Rãmân dator. ;)

:lol: E bestial, e pur si simplu bestial! Mistah J revino pe forum! Nu am reusit de unul singur sa produc atata anarhie pe cat produci tu din 3 miscari si 2 mesaje. :lol:

Pauline l-a fãcut parcã pe Neuptolem bisexual,o început sã se certe cu ea prin alte topicuri
Nu a fost atat de tragic pe cat va pare voua, adica, eu unul, nu sunt nicidecum traumatizat.
DACA as fi bisexual, nu stiu de ce m-ar deranja cand cineva mi-ar spune ca sunt bisexual.
DACA as fi gay, nu stiu ce m-ar deranja ca cineva sa constate ca sunt gay.
DAR DACA sunt hetero. ;)

Totul a inceput aici, al 5-lea mesaj, e al P.-ei, al 7-lea mesaj, al meu.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=17818

Ofensa asta a mai si venit dupa o perioada de cateva luni bune in care eu nu am schimbat un cuvant cu Pauline. Daca se intampla in alte circumstante eram total indiferent. Oricum, destul de indiferent am si fost cand i-am spus ca nu mi-o doresc partenera de discutii. Asta se pare ca a iritat-o, probabil ma dorea partener de discutii, nu stiu..si mi-a trimis pe privat "Opera". :D
"Opera" eu am postat-o aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=17820&start=0
Mai departe ea a facut tot circul iar eu cascam si incercam sa deslucesc ce zice pe acolo. Oricum, de bine nu mi-a zis. Eu nu i-am zis mai nimic. Repet: nu am avut si nu am nimic cu forumistul Pauline Kael. Niciun resentiment. "Comunicarea" mea se rezuma doar la nivel de: show, rating, arta, de a demonstra ca ceva.

Totuºi îi cam trist,în ultima vreme mai mult s-o discutat despre orice ce altceva în afarã de filme
Nu stiu. Crezi ca e trist? Pai, weekendul asta ce aveti de facut? Scrieti despre filme. Eu imi vad de ale mele. Nu stiu daca s-ar fi schimbat ceva daca s-ar fi discutat pana acum numai despre filme, dpdv al REALIZARILOR, REZULTATELOR, PROGRESULUI. Discernamantul, libera exprimare, alegerea sa ne distram ori sa lucram serios la un proiect e la indemana fiecaruia. Ori incepeti si voi ca televiziunea ne distrage de la citit si ne face inculti.

PS: Mistah J! PEDEAPSA o vei primi in scenariul ala in care - pt ce mi-ai scris aici - am sa modific unele aripi secundare ale actiunii si o sa-ti rezerv 20 de pagini in care 2 tipi te vor bate cu biciul peste fund! :x :w00t: 8) :lol: :D ;)

Pauline Kael
07 Feb 2009, 11:11
Dimpotrivä!

NU se poate sä i-l "streagä", fiindcä phpBB nu are functia STRESATURILOR!
Se poate ALTFEL (sä i-l STEARGA)). dar NU TREBUIE.

Si prefer oricând topicul unei pulsiuni de moment, decât topicul unei munisiuni milenare.
Multumesc,Pitbull :love:
Dar la nevoie apelati cu incredere la orice forma de "stergere" a contului meu.Am f putine motive sa regret ceva :)

Gengar
07 Feb 2009, 11:54
@ Neuptoleum - http://tinypic.com/player.php?v=2eai989&s=5

Pitbull, nu ai putea cumva sã aplici ºi pe tipul ãsta strategia pe care ai folosit-o în cazul lui Peter Jackson ? ;)

Neuptolem
09 Feb 2009, 00:10
Pitbull, nu ai putea cumva sã aplici ºi pe tipul ãsta strategia pe care ai folosit-o în cazul lui Peter Jackson ? ;)
Nu e nevoie. Dar daca ar fi nevoie, nu ar da rezultate, Pitbull ar cunoaste acest aspect si n-ar mai aplica-o. ;)

Gengar
09 Feb 2009, 13:00
LOL, tu nici nu ºtii despre ce metodã e vorba ... :lol:

Neuptolem
09 Feb 2009, 21:57
LOL, tu nici nu ºtii despre ce metodã e vorba ... :lol:
Eh, pe naiba, nu stiu! :hmm:
Scrie aici la cronica lui Pitbull:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=13656&start=0

----

Va place ce catel v-am adus pe forum? Fetelor, jucati-va cu el. E welsh terrier. 8)