View Full Version : Lista filme
rory_cris
04 Jan 2009, 21:13
Salutare la toata lumea! Siteul in sine mi se pare THE BEST! Cu unele mici carente, poate atinge chiar imdb-ul. :) Dar nu despre asta vroiam sa vorbesc. Stiti ce nu am vazut eu pe aici?? O lista cu cele mai bune filme. Haideti sa dau un exemplu: daca se poate, poate reusiti sa faceti o lista cu filmele din top. Si cand spun asta, ma refer la filmele cotate ca fiind "cele mai bune filme ale cinematografiei internationale", in ordinea Oscar-urilor obtinute. Nu am vazut nimic de genul "Filmul care a luat cele mai multe Oscar-uri vreodata" etc. Am vazut ca in dreptul unor fime apare acea binecunoscuta statueta a lui Oscar. Cea in evidenta reprezinta ce Oscar-uri a obtinut respectivul film, iar cele in umbra, probabil nominalizarile. Si alea sunt bune. E perfect!
Ma gandeam ca ar fi ideal sa se creeze un link pe acea statueta care sa duca la o ordine cronologica a fimelor ce au obtinut asemenea premii.
Oare cer prea mult??
Multumesc anticipat si sper intr-un raspuns, nu un biet monolog.... :D
Suspect de bizar
04 Jan 2009, 21:53
Eu as dori la filmele romanesti sa se afiseze la premii si cate statuete Gopo au luat.(Am scris aici sa nu mai fac alt topic)
Suspect de bizar
04 Jan 2009, 21:53
Eu as dori la filmele romanesti sa se afiseze la premii si cate statuete Gopo au luat.(Am scris aici sa nu mai fac alt topic)
Ma gandeam ca ar fi ideal sa se creeze un link pe acea statueta care sa duca la o ordine cronologica a fimelor ce au obtinut asemenea premii.
Oare cer prea mult??
Multumesc anticipat si sper intr-un raspuns, nu un biet monolog.... :D
O sa cautam o varianta din programare; articole despre clasamentele filmelor s-au tot facut, de-a lungul timpului;
rory_cris
06 Jan 2009, 21:39
...
O sa cautam o varianta din programare; articole despre clasamentele filmelor s-au tot facut, de-a lungul timpului;
Sincer, clasamente nu prea am vazut pe aici! Sau poate o fi, insa nu am avut rabdare sa caut chiar in tot forumul. Nu ma refeream la un clasament in cadrul forumului, ci direct pe site! "Click link clasament direct!" si ar fi perfect... :) Multumesc!
Floydman
08 Jan 2009, 20:36
cineva amintea de imdb.
nu vi se pare oribila si socanta calitatea grafica a site-ului fata de faima si importanta pe care o are pe internet pentru cinefili si nu numai...
ala e design? alea sunt caractere? alea sunt asezari in pagina? e incredibil de-a dreptul cat de urat e site-ul...seamana izbitor cu tipurile de site rudimentare de la inceputurile internetului...din anii nouazeci si ceva
rory_cris
08 Jan 2009, 20:44
cineva amintea de imdb...ala e design? alea sunt caractere?
ma refeream la calitatea informatiilor...plus de asta:
Floydman
08 Jan 2009, 20:51
da mai, dar era asa o paranteza patrata
Pitbull
09 Jan 2009, 00:21
DE GUSTIBUS NON DISCUTANDUM!
disputandum
rory_cris
30 Mar 2009, 22:58
da....
corinka
30 Mar 2009, 23:00
DISCUTANDUM!
DISPUTANDUM!!!
corinka
30 Mar 2009, 23:03
O lista cu cele mai bune filme. Haideti sa dau un exemplu: daca se poate, poate reusiti sa faceti o lista cu filmele din top. Si cand spun asta, ma refer la filmele cotate ca fiind "cele mai bune filme ale cinematografiei internationale", in ordinea Oscar-urilor obtinute.
sa nu confundam cele mai bune filme cu filmele cu cele mai multe oscaruri.
nu cred ca "titanic", de exemplu, este cel mai bun film din istorie.
oricum, nu poate fi "batuta in cuie" o asemenea lista. e relativa.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.