PDA

View Full Version : Se acorda sau nu premiile?

magdya
22 Dec 2008, 12:18
Am participat la concursurile organizate de cinemagia si spre surprinderea mea am si castigat. Bucuria pe care am avut-o in momentul in care am aflat ca am castigat s-a transformat intr-o mare dezamagire, deoarece am castigat premiul in data de 14.11.2008 si nu am primit premiul nici pana astazi si cred ca sunt slabe sperante sa-l mai primesc.
Am trimis mesaj de confirmare imediat dupa ce mi-am vazut numele la castigatori si este adevarat ca am primit un mesaj in care mi se spunea ca au primit confirmarea mea si ca imi vor trimite un alt mesaj prin care o sa mi se spuna cum pot intra in posesia premiului. Asta insa s-a intamplat acum o luna si ceva de zile si de atunci nu am mai primit niciun raspuns. Deci, in concluzie, mai exista o sansa de acordare a premiului sau nu? Asta este intrebarea! Am vazut pe forum ca mai sunt si altii nemultumiti ca nu au primit premiul, asa ca se poate sa fie ceva normal!

Proletar
22 Dec 2008, 12:21
da, dar ai vazut, tot de la nemultumitii de pe forum, ca, in cele din urma, premiile au ajuns la ei.
ai rabdare si ti se va da. :)