PDA

View Full Version : Noul Guvern al Romaniei

Floydman
22 Dec 2008, 07:08
WWW.hotnews.ro a scris:

Razboiul Mitrea - Geoana este departe de a se fi sfarsit, chiar daca, la ultima infruntare, castigator a iesit presedintele PSD. Intr-o conversatie telefonica, „la nervi“, primita la redactia EVZ dintr-o sursa anonima, Mitrea promite sa se razbune crunt pe Geoana. Printre altele, si pentru ca l-a impiedicat sa obtina functia de vicepresedinte al Senatului. „Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. La urmatoarea sedinta mai atac o data, si mai atac o data, si mai atac o data! Pana il rup!“, promite Mitrea intr-o discutie telefonica cu un personaj neidentificat. „Nu stiu. Nu-mi aduc aminte. Am vorbit foarte mult si eram foarte nervos“, a comentat Mitrea inregistrarea, scrie EvZ.

acest topic este pus pentru a crea un tablou complet al produsului monstruos al clasei noastre politice , numit Guvernul FSN 3 (PSD - PD-L) si pentru a surprinde evolutia sa pe parcursul anului 2009.

incepem cu ce e mai sus. cititi, da-ti-va palme, si sperati ca stirea sa nu fie adevarata. oamenii care folosesc limbajul de mai sus sunt pusi sa conduca alti oameni. pe noi.

colti? beregata? infipt? in-cre-di-bil.

Proletar
22 Dec 2008, 12:18
dar de la mitrea la ce sa te astepti?
nu sunt un simpatizant psd, privesc totul de pe margine, dar geoana imi pare un individ spalat.

Pitbull
22 Dec 2008, 15:56
Pe creier, nu?
Ba da.

Proletar
23 Dec 2008, 12:03
:)

bine, dar daca tot avem un nou ministru la cultura, dar si o criza economica la orizont, ce se va intampla cu CNC-ul?

Pitbull
23 Dec 2008, 16:55
OM träi si OM vedea.

(De ce am majusculat "om"?... ;) )