View Full Version : Concurs
films4all
03 Dec 2008, 14:18
CENTRUL CULTURAL “ION MANU” - OTOPENI va provoaca la Concursul de
scenarii pentru filme de scurtmetraj cu tema “Puterea”(libera exprimare).Concursul se
adreseaza pasionatilor de film din intreaga tara,cu varstele cuprinse intre 15-30 de ani.
Conditii de participare:
La concurs se pot inscrie tineri cu varsta intre 15-30 ani,cu exceptia membrilor organizatori si a altor persoane asociate.Fiecare concurent poate inscrie un singur scenariu.
In concurs se pot inscrie numai scenarii originale, complete,nepublicate sau care n-au stat la baza unei productii cinematografice.
Premii:
Locul I: 3000 RON
Locul II: 2000 RON
Locul III : 1000 RON
Cum ma inscriu?
Scenariile se trimit prin e-mail in format Microsoft Word (97-2003), la
[email protected] sau prin posta pe cd in format Microsoft Word (97-2003) (intre 4 si 7 pagini,cu marime 12,paragraf 1) la adresa Centrului Cultural (Jud. Ilfov, Oras Otopeni, str 23 august,nr8 ).In ambele cazuri sunt necesare datele personale (nume,adresa postala,nr de telefon,e-mail - daca e cazul). Inscrierea se face automat odata cu primirea scenariilor. Se admit si texte dactilografiate.
PERIOADA DE DESFASURARE SI DATA PREMIERII:
Pana la data de 10.12.2008 (data postei sau a e-mail-ului) scenariile pot fi inscrise prin e-mail,posta sau personal la adresa Centrului Cultural mentionata mai sus.
Pe data de 17.01.2009 va fi desfasurata desemnarea castigatorilor.
Creatorii scenariilor admise vor primi instiintare telefonica si incepand cu data de 20.12.2008 se for trimite invitatiile pentru Gala Premierii.
Totalitatea materialelor inscrise, precum si autorii acestora, beneficiaza de protectia Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe.
Proletar
08 Feb 2009, 23:59
Ce s-a mai întâmplat cu acest concurs?
Neuptolem
09 Feb 2009, 00:12
Ce s-a intamplat si cu altele.
Neuptolem
09 Feb 2009, 23:34
Oare ce s-o fi-ntamplat cu acest concurs?
Parca se aude parca se aude ecoul. parca se aude ecoul. parca ecoul. ecoul.
Neuptolem
11 Feb 2009, 21:39
BUOEI!! :shock: Unde e concursul lu' Mistah J de sinopsuri? :huh:
Pitbull
11 Feb 2009, 21:57
La Condica, cä s-a värsat.
(Si-a sters el primul mesaj, de furie cä i se mentiona numele în titlul topicului.)
Neuptolem
11 Feb 2009, 22:11
La Condica, cä s-a värsat.
:lol:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=18045
N-ai cu cine, bãi... N-ai cu cine. Niºte þãrani... :x
Concurs anulat. :x
:lol: :lol: :lol:
Bai dar voi v-ati distrat azi, not joke! Iar eu am pierdut totul, fir-ar sa fie! Si de ce ati blocat topicul, ne mai dezmorteam nitelus..
Mai-mai-mai-MAI-SA-FIE! Da' ce ia-ti facut baiatului de l-ati speriat asa de-a dat bir cu fugitii? Otz' fi-'ndraznit sa luati in serios concursul! :lol: Tipic lui Mistah J. Pacat ca nu-si da seama ca atunci cand vine plot-point-ul filmul nu se termina ci abia incepe, pacat. Pacat ca e baiat istet.
illotempore2002
12 Feb 2009, 08:58
nice
Pitbull
12 Feb 2009, 14:43
nice
Se scrie "Nietzsche".
Neuptolem
12 Feb 2009, 21:20
nice
Se scrie "Nietzsche".
Voi chiar nu aveti ce face, no? :D
Puneti mana pe lopata, grebla, sapa, discuri, semanatori, ca uite criza asta ne-a prins cu agricultura la pamant. Macar legume proaspete s-avem. S-au scumpit rosiile de nu se vad! :hmm:
Neuptolem
12 Feb 2009, 21:53
Vreau sa relansez concursu' de sinoapse a' lu' Mistah J. Cui trebuie sa trimit petitie online si cate sacose de rafie cu gascani/cocosi s-aduc si cui? :huh:
Am si branza de oi de la cioban si zaibar.
Pitbull
12 Feb 2009, 22:08
Bag-aici brânza, zaibäru', si-o gâscä, si te rezolv eu.
Neuptolem
12 Feb 2009, 22:48
Bag-aici brânza, zaibäru', si-o gâscä, si te rezolv eu.
Ia sfertoltene, alegeti mata ce vrei d-aci:
http://gorj-domino.ro/arhiva/2007.11.02/images_ziar/cioban.jpg
http://www.infolegal.ro/wp-content/uploads/2008/04/branza.jpg
http://actualitati.srr.ro/emisiuni/obiectiv-rom/reporter-special/editii/editia-6/foto/urda%20de%20capra,%20cea%20mai%20fina%20branza%20g ustata%20vreodata.jpg
http://www.zootimisoara.ro/imagini/gasca.jpg
http://www.vinatorul.ro/images/poze/gasca.jpg
http://www.ziare.com/_files/Image/news/399/tb_240_398466_0808_vin.jpg
http://morar.catavencu.ro/wp-content/uploads/cabernet-sauvignon-domeniul-
http://www.hunting.ro/images/Vanatoare-gaste.jpg
http://www.evz.ro/pictures/articles/normal/2da19ed4fa4563ad41c5ae453984dc85.jpg
http://www.didamangisa.com/wp-content/uploads/2008/06/gaste.jpg
Neuptolem
13 Feb 2009, 11:09
Nimic-nimic? :huh:
Eu vin cu sinopsisuri. Probabil dupa ce se va anula pe loc concursul. Astfel valoarea sinopsisurilor mele ar ramane necontestabila. 8)
Ce-am promis, e promis!
Imi place sa duc o treaba pana la capat.
Eu unde mai postez capodopera de sinops???
Neuptolem
14 Feb 2009, 00:06
Imi place sa duc o treaba pana la capat.
Prefer sa-mi indeplinesc misiunea legata de concurs.
Neuptolem
15 Feb 2009, 00:45
Vreau sa termin ce am inceput.
buticut
15 Feb 2009, 01:00
Asta e monolog exteriorizat?
Neuptolem
15 Feb 2009, 01:04
Nu. E dialog ignorat.
Neuptolem
15 Feb 2009, 15:38
Trebuie sa duc la bun sfarsit concursul.
Neuptolem
16 Feb 2009, 23:57
E necesar sa finalizez acest concurs.
buticut
17 Feb 2009, 00:01
E bine ca-ti stii prioritatile.
Neuptolem
17 Feb 2009, 00:05
Da, dar asta e ultima prioritate de pe acest forum. E important pentru mine, aveam o idee buna pe una din teme pe care o voi si scrie la un moment dat, si mai e vorba si de Mistah J, un forumist nonconformist si haios.
illotempore2002
17 Feb 2009, 00:10
unde?
Pitbull
17 Feb 2009, 00:11
când?
buticut
17 Feb 2009, 00:12
cum?
Neuptolem
17 Feb 2009, 00:13
unde?
Unde e blocat acu' daca s-ar debloca, daca nu, aici.
cand?
Nu stiu, ceva busy cu treburi mai serioase, pana pe 28.02.
cum?
Ma crezi ca si eu imi pun aceeasi intrebare in fiecare zi?
Neuptolem
17 Feb 2009, 18:05
Una din prioritatile mele este sa particip la acest concurs de sinopsisuri initiat de Mistah J. Problema e ca s-a anulat.
illotempore2002
17 Feb 2009, 18:41
n-are a face. tu participa. ce te impiedica?
imaginatia si creativitatea nu au limite.
Neuptolem
17 Feb 2009, 19:46
Corect. Pai am zis eu ca nu particip? :D
Una din prioritatile mele este sa particip la acest concurs de sinopsisuri initiat de Mistah J. Problema e ca s-a anulat.
Daca un scenarist e animat de entuziasm sa participe la un concurs de scenarii?
Dar daca acel concurs e anulat prematur?
BINGO! 8)
Nu numai ca imaginatia si creativitatea nu au limite dar ele sunt 2 atuuri ale mele la care as adauga nonconformismul, atunci, realizezi ce masinarie complicata si eficienta e Nauptoleum si esti resemnat ca nu poti face nimic, nu poti negocia cu el, nu te poti tocmi cu el, nu-l poti opri decat dupa ce el va face ceea ce stie cel mai bine: sa mearga sistematic in continuare perseverent pana-si va atinge telul, nu degeaba am mesajul ala de subsol, intre timp m-am schimbat, unii nu prea sunt constienti de acest aspect iar altii ca Mistah J (mai vechi) sunt total pe dinafara. Las' ca vede el, ii fac eu o teorie moralizatoare pe messenger, nu incepi un concurs si apoi il anulezi, mai ales cand unul din participanti se cheama "Neuptolem"! :x N-as vrea sa fiu in locul unuia care are de-a face cu mine pe acest forum. :lol:
Ma voi implica in acest concurs!
Neuptolem
18 Feb 2009, 19:46
Acest concurs de sinopsisuri va primi un sinopsis de la mine pe una din cele patru teme.
In curand...
Neuptolem
22 Feb 2009, 16:47
A fost odata un concurs: :w00t:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=18045
Si el s-a anulat... :((
----
MISTAAAH JJJIIIIIIIIH !!!!!
MOVE YOUR ASS IN THE SCREENWRINTING'S STUDIO WORKSHOP !
I HAVE A MOVIE-BRAIN-IDEEA ABOUT A GIPSY ENAMOURED GIRLISH, EMO-STYLE-GIRL !!!!
(Scuzati-mi English Language-ul, de mai bine de un an jumate nu mi-am mai facut lectiile. :oops: )
----
Concursul era de sinopsisuri.
Punea la bataie carti virtuale de screenwriting, nu stiu cum vine asta, numai Mistah J (Gengar) poate sti..
Si avea patru teme din care sa ne alegem...
Temele erau...
Aaa...
Temele erau:
a) Excentricitatea privita prin ochii conformismului;
b) Conformismul privit prin ochii excentricitatii;
c) Iubirea neimpartasita;
d) Arta versus stiinta.
Cum (probabil) unii intuiesc, mi-am ales (posibil) tema a) "Excentricitatea privita prin ochii...". A trebuit sa fiu foarte atent caci se aseamana la cuvinte cu tema b).
Azi voi posta sinopsisul. Il astept pe Gengar sa-mi ofere premiile. 8)
Pitbull
22 Feb 2009, 18:30
Asteaptä-l.
Neuptolem
22 Feb 2009, 19:55
La ora 23:00 PM voi posta sinopsisul.
Mai sunt 3 ore!
Anuntati-va rudele, nepotii, fiicele caci se merita.
FOR RATING
Neuptolem
22 Feb 2009, 19:56
Asteaptä-l.
Tinem legatura pe e-mail, va fi aici, doar cu privirea, I think...
Daca nu, i-l trimit pe mail sa-mi dea premiile.
Pitbull
22 Feb 2009, 20:01
Glory, sper cä i-ai dat Gengarului bann si de IP, ca sä nu fie aici nici cu privirea.
Dacä nu, fi tu o bunä si-o scumpä si dä-i bann si de IP, da? OK, pupici merci. :happy: :love:
Neuptolem
22 Feb 2009, 20:13
Dar de ce atat de crud cu pisoiul? http://www.ymlover.ro/files/lista-cu-emoticoane/22.gif Ia, zi-mi ce mesaj a scris impotriva Gloriei.
Pitbull
22 Feb 2009, 20:14
Lasä, e plicticos subiectul. Taci si scrie.
Neuptolem
22 Feb 2009, 20:17
Taci si scrie.
E deja scris. Mai zornai pe net.
Pitbull
22 Feb 2009, 20:18
Bravo. Taci si zornäie.
Neuptolem
22 Feb 2009, 20:26
Taci si zornäie.
Tac, dar nu pt ca mi-e frica de tine, fiindca nu se merita sa iscam foc intre noi din cauza lui Mistah J, din orice alte motive dar nu dinspre dumnealui. M-a dezamagit pisoiul.
Adevarul e ca pe mail si mess e destul de serios, nu stiu ce-l apuca pe forum, probabil ca si in cazul meu, unele personaje, nascocite ori din filme il subjuga ca un drog din interior.
Neuptolem
22 Feb 2009, 21:02
Ma apuc sa-l tehnoredactez.
In maxim o ora va fi postat, s-ar putea sa am bropleme cu netu' ori pc-u'.
Neuptolem
22 Feb 2009, 21:42
"LUME" / "WORLDY"
Cel ce-l aduce acasa e "Massaro" - fiul unui interlop craiovean - ce conduce un Jeep alb cu geamuri fumurii, impreuna cu "fratii" lui: "Ureche" - de la urechile clapauge, libidinos, dizgratios, "Cheetah" - instabil, frustrat si un cutitar iscusit si "Kaliu" - un experimentat al puscariilor devotat lui Massaro.
Caldararu, tatal lui Lume, nu e de acord cu stilul si apucaturile fiului sau ce fusese trimis la Craiova cu agoniseala de-o viata. "Smekeria e cu mine!" ii arunca Worldy parintelui sau sfidandu-l.
Massaro conduce Jeep-ul din care rasuna maneaua prin apocalipticul natal al lui Nea Marin si Lume observa privirile urate ale locuitorilor.
Ajunsi in fata liceului cand elevii scapau de ore, Madalina - o adepta a stilului Emo - e atrasa de Jeep-ul lui Massaro, nemaivazand asa ceva decat la tv. Madalina e o fata versata in Tufaisbains, Lume o invita la un suc iar fata accepta, cei doi incep sa se placa. Din dragoste pt Madalina, Lume adopta stilul Emo, fata se amuza dar e totodata fericita. Lume o convinge totusi sa asculte in continuare manelele lui dragi, de dor si jale.
Cand Lume, machiat Emo, da casetofonul Jeep-ului la maxim in fata curtii sale, provoaca un acces de furie tatalui sau. Totul e prea mult pt Caldararu care il ameninta cu un topor sa nu-i mai calce pragul.
In aceeasi zi, afland cu cine se "inhaitase" fiica lor, familia Madalinei ii interzice sa-l mai vada pe Lume.
Madalina se revolta si fuge de acasa la Gilda, prietena ei, o fata usoara ce sta cu chirie in Tufaisbains.
Atunci cand Massaro pleaca cu Kaliu la Craiova sa rezolve niste socoteli din lumea interlopa, Cheetah si Ureche decid sa faca un bairam in garsoniera Gildei.
In toiul chefului, Lume n-are pace si pleaca noaptea la tatal sau sa vorbeasca cu el. La intoarcere, o gaseste pe Madalina violata iar Gilda si ceilalti de negasit.
A doua zi Madalina e data afara pe usa sectiei de politie de Seful Gaman, in batjocura. Madalina intra intr-o stare de depresie iar Lume ajunge intr-o situatie fara iesire: va reusi el oare sa salveze ce a mai ramas din iubirea lor sau se va prabusi in lumea interlopa ce-l acaparase?
Proletar
22 Feb 2009, 21:49
da' cu noi ce-ai avut? :)
Neuptolem
22 Feb 2009, 21:51
Nimic, distributia e un pamflet. :)
Uitasem de bugetul estimat: 5000 - 20.000 Euro. :D
Pitbull
22 Feb 2009, 22:14
Nu mai conteazä.
Am scos din mesaj fragmentul de asa-zise "credits" si "cast" cu forumisti.
Glumä-glumä, dar toate au o limitä!
Inteleg cä ai încercat sä faci un banc, luând la misto synopsisurile vomitive gen Daneliuc, Barna, Marinescu, Saizescu, Muresan - dar e atât de grobian, încât nu ai permisiunea sä ne amesteci si pe noi. Mäcar dac-ar fi avut haz - dar nu are.
Sä nu se mai repete, cä le sterg cu totul!
Neuptolem
22 Feb 2009, 22:17
Sä nu se mai repete, cä le sterg cu totul!
WAW !!!!... :shock:
Neuptolem
22 Feb 2009, 22:36
Pai tocmai asta e, ca eu nu vad limite in scris, nu am lezat pe nimeni, nici moral, nu cred ca sunt atat de periculos si in primul rand: neintentionabil.
Inteleg cä ai încercat sä faci un banc, luând la misto synopsisurile vomitive gen Daneliuc, Barna, Marinescu, Saizescu, Muresan
Nu, nu e un banc. Nu am luat la misto creatii in sensul adevarat, le-am readus pe unda la care ele ar trebui sa fi existat.
Ca sa ma intelegi mai bine voi copia aici un schimb de e-mail-uri cu Mistah J cu precizarea ca nu va deveni un obicei si e doar in scopuri artistice, nimic din intimitatea celui ce mi-a trimis e-mailul:
MISTAH J
Pai nu prea stiu ce sa zi... Tu ai vorbit serios? Ala chiar e sinopsis-ul tau? Te uiti prea mult la telenovelele de pe acasa. Nu, sincer sunt satul de filme cu tigani pe toate posturile. Ideea imi displace. Dupa stil, deduc ca esti ironic, ca chestia e scrisa la misto, iar distributia chiar m-a amuzat. Eu unul as refuza, daca ar fi pe bune, sa particip in vreun fel la producerea unui astfel de film. E kitschos si nu exprima aproape nimic, cam ca filmele pe care le produce protv-ul din cand in cand.
Si unde-i treaba cu excentricitatea si conformismul?
Raspunsul meu:
Excentricitatea e stilul adoptat de Lume - manelist si apoi manelist-emo-style in ochii tatalui si locuitorilor.
Caldararu e un rrom conformist ce era pe dinafara cu evolutia manelei in romanika de tranzitie. Conformistii suntem chiar noi, cei ce nu suportam manelele, emo, am zis sa intorc putin macazu', sa scriu ceva inimaginabil, dar totodata, cu ajutorul iubirii si prostiei acelor personaje, atat de credibil.
Pentru ei, noi suntem conformistii, ei se cred smekeri, bengosi, intr-un cuvant: excentrici. Aparent pare un kitch dar as miza pe personaje, locatii, profunzimi, as intra mai mult in initmitatea personajelor neintelese de noi, atat de mult incat sa-i putem intelege ce ii determina sa adopte stilurile de viata si de ce fac ceea ce fac. pro-tv-ul, telenovela, face un circ doar din aparenta exuberanta, nu pun accentul pe Characters. Normal ca m-am si distrat. Daca era o treaba serioasa, bine organizata cu premii credibile, nu mai riscam cu un astfel de synopsis, in fond, ce am pierdut? Am creat o lume ce altcineva nu ar fi creat-o in locul meu in veci. ;)
So, am creat o lume ce poate altcineva nu ar fi vazut-o, cel putin nu chiar in versiunea asta, e pana la urma o realitate, nu am mentionat nicaieri ca personajele sunt pozitive ori reprezentative cultural. Normal ca nu am sa dezvolt niciodata un astfel de sinopsis, ceea ce voi dezvolta e tocmai reversul.
GROBIÁN adj., s. v. bãdãran, grosolan, mitocan, mârlan, mârlãnoi, mocofan, mojic, necivilizat, nepoliticos, ordinar, țãrãnoi, țoapã, țopârlan, vulgar.
Am luat decizia sa nu mai imbrac haina teribilistului pe forum si sa nu mai replic dur la adresa vreunui forumist, fie el oricine o fi. Imi voi canaliza energia negativa ce o acumulez intr-un scenariu, sunt curios daca si atunci il vei sterge cu totul din atelier. :hmm:
Pitbull
22 Feb 2009, 22:44
Nu jigni pe nimeni cu el, si nu voi avea de ce sä-l sterg.
Neuptolem
22 Feb 2009, 22:58
Nu intentionez sa jignesc pe nimeni DAR s-ar putea ca ceea ce intelegi tu o jignire, in fond, nu e decat o demonstratie de curaj si o razbunare inteligenta. Sunt satul de multe lucruri, multe pe care te enerveaza atat pe tine cat si pe altii si daca pe alocuri nu am nimic in comun cu altii, asta nu e nicidecum o ofensa la adresa lor.
Nimeni nu e construit la fel si frica nu e ceva agreat de mine, nu c-as fi neinfricat dar nu o suport, nici chiar atunci cand mi-ar fi benefica.
O detest pt ca e cauza multor neajunsuri. Prea am stat cu frica in fata multor replici ca ale tale. Azi, nu, nu se mai poate, s-a terminat cu smekeria.
Pitbull
22 Feb 2009, 23:06
Nu bäga nume reale în el, nu face aluzii sau referiri (fie si indirecte) la persoane reale, si va fi ok.
(Stiu cä ici în cel de mai sus n-ai vrut sä ne insulti anume; a iesit asa din nepricepere; deci, renuntä la orice tangentä cu persoanele care s-ar putea simti atinse. Pune Iliescu, Vadim, Nästase, Felix Voiculescu, Ponta, si altii ca ei - meritä sä fie scuipati si deliberat, si involuntar. Pe noi nu ne amesteca. Deloc.)
Neuptolem
22 Feb 2009, 23:21
You are scared.. :D
No, stai calm, nu e chiar ce ti-oi imagina, ar trebui sa vezi mai repede despre ce e vorba si asta ma motiveaza sa-l duc mai repede catre final draft.
Nu voi folosi alte nume decat cele ce apar pe forum, am "ales" cativa forumisti ce imi vor fi personaje - nu multi -, acum ce vina am eu ca tu ai numele real postat pe cinemagia? In cel mai rau caz putem inlocui Mihnea Columbeanu cu Pitbull si cu asta basta, dar nu va fi cazul, nu stii despre ce e vorba.
Dar numele de Paris pot sa-l dau in scenariu? :D Interlop craiovean din al carui magazin cumparam pe cand eram student, magazin alimentar ce acopera afaceri necurate? :D 8)
Well, o sa vorbesc si despre Paris - ar trebui sa-l vezi cum arata si ma gandesc sa-mi dau si eu numele real, la urma urmei, e bine sa se termine totul glorios, revolutionar si memorabil. :lol:
Trust-me!!!! ;)
Pitbull
22 Feb 2009, 23:41
No, I don't trust you.
Nu stii sä le combini asa încât sä iasä bine.
ORICE nume de forumist, NUMAI cu acordul scris al persoanei respective. Altfel, sterg textul (n-o sä stau sä-l iau la puricat).
Neuptolem
22 Feb 2009, 23:58
Am anuntat doar 3 forumisti, mai sensibili ori mai expusi: Pitbull, EgOisM si Mistah J. EgOisM n-a zis nimic, Mistah J a acceptat. Ar mai fi 3 din care unul nu ar comenta. Din acestia 6 doar unul va fi atacat dur in sensul adevarat - ca entitate forumistica, nu persoana reala - si pe buna dreptate...
Da, in mod clar va fi sters si nu cred ca se merita sa-l mai scriu.
Si cu aceasta ocazie o sa-mi schimb impresia despre forumul asta unde cenzura domneste la ea acasa.
Gata! Ai scapat de o povara. Nu e greu cand ai butonul cu "EDIT" langa tine. Niciun scenariu cu referire la domniile distinse. A fost greu? Puteai sa-mi spui din decembrie, nu sunt cazut in cap.
Pitbull
23 Feb 2009, 00:06
Acum a venit vorba, nu în decembrie.
Mistah J nu e forumist, poate fi folosit.
Pitbull nu e de acord cu folosirea numelui sau nick-ului säu.
EgOisM trebuie sä spunä clar dacä da sau nu. Si altii la fel.
Nu e cenzurä, e spirit civilizat. Ti-e lene sä le ceri oamenilor acordul? Doar sunt numele lor, îi reprezintä. Care cum e atentionat sä-i respecte putin pe cei din jur, hop, "cenzurä"! Ete, ce sä-ti povestesc!
Cere-le permisiunea, cä nu tusesti!
Neuptolem
23 Feb 2009, 00:11
Pitbull, nu cred ca m-ai suparat vreodata ca acum.
Renunt la scenariu, ce nu ti-e clar, las-o balta.
Oricum timpul meu e ala care e si chiar n-am niciun chef sa scriu scenarii ce nu vor aparea nicaieri.
Noapte buna!
Pitbull
23 Feb 2009, 00:14
Sä-ti fie de bine. Eu te-am ajutat doar.
Somn usor, vise pläcute, Mistah J sä te...
Neuptolem
23 Feb 2009, 00:25
Mistah J sä te...
Aici ai sarit calu'. Te-as ruga sa-ti revizuiesti comportmentul fata de mine! Eu nu te-am jignit cu nimic si nici nu intentionam!
Ti-am trimis in jur de 30 decembrie 2008 un e-mail prin care-ti ziceam de o surpriza, se pare ca s-a ales praful de ea.
Praful se va alege si de multe altele de acum incolo.
Good-bye!
Pitbull
23 Feb 2009, 00:35
Servus.
Cinemania
23 Feb 2009, 08:31
Nu mai conteazä.
Am scos din mesaj fragmentul de asa-zise "credits" si "cast" cu forumisti.
..si pana la urma l-a 'atacat' si pe dragul de Cinemania? :D
n-am apucat sa ginesc ce s-a intamplat
Neuptolem
23 Feb 2009, 11:20
..si pana la urma l-a 'atacat' si pe dragul de Cinemania? :D
n-am apucat sa ginesc ce s-a intamplat
N-am atacat pe nimeni. Nu am pomenit de tine, nu am dat nume de forumisti cu care nu am avut tangente.
Pitbull
23 Feb 2009, 11:26
Asa e, n-a "atacat" pe nimeni - dar ne-a aläturat numele (binevoitor), în glumä (nesäratä), unui proiect (cretin), färä acordul nostru.
I-am spus sä ni-l cearä, si s-a crizat.
Las cä-i trece lui, pân-la Pasti.
Neuptolem
23 Feb 2009, 11:51
Las cä-i trece lui, pân-la Pasti.
Deja mi-a trecut, I think..
Pitbull nu e de acord cu folosirea numelui sau nick-ului säu.
Ii cer acordul acum lui Pitbull. Pot folosi intr-un scenariu nick-name-ul de pitbull si chiar numele de Mihnea Columbeanu in scopuri artistice si de a demonstra ca anumite sisteme sunt imperfecte? E opinia mea ca sunt imperfecte si sper ca sunt liber sa mi-o expun.
EgOisM trebuie sä spunä clar dacä da sau nu.
EgOisM is just a child..nu a zis nimic si asta pt ca era suparata pe mine si hotarase sa nu mai dea semn, si asta, vezi Doamne ca ii propusesem eu sa facem revelionul impreuna, o invitatie in principal doar sub egida simtului umorului. Din tacere eu am inteles ca nu-i pasa ce voi scrie si prin asta am inteles acceptul. Personajul EgOisM este reprezentativ pentru "clasa" de "fete superioare" la inimile carora nu putem ajunge, fotomodelele divinizate de toti masculii slabi. M-am gandit ca ratingul si interesul va fi mai mare folosind nume de pe forum decat nume de fotomodele reale din tara.
Si altii la fel.
Cere-le permisiunea, cä nu tusesti!
Mistah J e destul de dezinhibat sa priveasca cu ochi buni proiectul meu.
Ceilalti 3 forumisti ar fi:
Illotempore2002 - care probabil va rade cu lacrimi de ce voi scrie.
StefanDo - caruia am sa-i cer acordul, in principiu nu-l voi folosi in scopul de a-l deranja/ataca, ceea ce "fac" cu el se termina cu bine, ca si cu ceilalti 5.
hellsteed - singurul cu care as avea ceva de impartit - si asta doar la nivel artistic - caruia am sa-i cer acordul. Va fi singurul forumist ce e posibil sa se simta lezat dar daca e baiat destept o poate lua altfel.
Cum mentionezi ca Mistah J nu e un forumist si a primit atatea suturi in fund de la voi, unele pe nedrept, asa consider si eu ca hellsteed nu e un forumist si ma pot folosi de nick-name-ul sau (dupa ce ii cer acordul, sure!). Atacurile dansului la adresa mea de anul trecut merita o replica inteligenta marca Neuptolem, cum Conducerea forumului nu mi-a facut dreptate in multe ofense aduse la adresa mea am decis sa imi fac singur dreptate, in fond, la modul artistic, e vorba de lumea si actiunea dintr-un scenariu, ce nu va fi fqacut public niciodata, doar aici pe forum interesul lui e crescut. Daca ar fi sa-l iau ins erios candva, numele respective din scenariu vor fi inlocuite cu altele, nmu sunt cazut in cap sa ma prezint la HBO ori altundeva cu personaje ca Mistah J ori StefanDo.
Personajul Mihnea Columbeanu e reprezentativ pt masa oamenilor de film in dezacord cu entuziasmul multor tineri, par example Neuptolem. Vom "vorbi" despre cinematografie, ce s-a intamplat pe topicul cu "Extermination" legat de T4 si despre femei, doar ce am gasit pe net despre tine si (hcm!) fosta ta sotie si intuitiile mele despre relatia Mircea Daneliuc - Pitbull. Inainte de post am sa-ti trimit paginile cu pricina si imi spui ce scot de acolo si ce te deranjeaza. In caz ca scenariul va lua vreodata un drum serios personajele si numele din el vor fi schimbate, modificate, altfel sunt constient ca ma pot trezi prin vreo instanta sa fiu dat in judecata. Oricum, personajele si acest scenariu nu ma motiveaza mai mult decat la nivel de forum CineMagia. E prea comercial sa fie luat in serios. Doar 50% din scenariu e cu si despre acesti forumisti, in restul de 50% atac alte sisteme si anume: sistemul bancar cu o scena de spargere a unei banci si lumea tiganilor interlopi: aici e partea cea mai grea si sunt liber sa atac (de data asta cu adevarat, nu la misto) toti nenorocitii de rromi din craiova ce sunt pe mana cu politia si fac ce vor cu acest oras ce nu mai are mult si seamana cu cele din westernurile americane cu Vestul Salbatic. Aici e Sudul Salbatic iar tacerea mea a ajuns la capat.
Pitbull
23 Feb 2009, 12:11
Numele de Mihnea Columbeanu nu-l poti folosi.
"Pitbull" (cuvântul sau porecla), numai într-un context care sä se asocieze în nici un fel cu persoana mea (exemple: câini pitbull în general, evident, sau vreo persoanä care sä nu poatä fi asemänatä cu mine - licean din Caransebes, portar de institutie, detinut atletic, fotbalist, fruntas politic, etc.).
Case closed.
Neuptolem
23 Feb 2009, 21:42
Case closed.
Cazul nu a fost inchis. Daca da, il redeschid eu. Si pana la urma nu e un caz, ce este oare? Am sa dezvolt mai jos.
Numele de Mihnea Columbeanu nu-l poti folosi.
Ete scartz!.. Numele de Iliescu il pot folosi, no? Cum a folosit mirodoni, dar M.C. e o persoana care trebuie pazita bine. In moment ce esti o persoana publica pe acest site, apari si in filmulete, la tv, esti un star, esti vedeta - nu sunt ironic! asa e! - esti vedeta din lumea filmului, what the fuck?!? La emisiuni precum Mondenii, Divertis, Vacanta Mare, In Gura Presei, etc. etc. etc. cum pot fi folosite CA PERSONAJE persoane reale din show-bizz??? Sunt si eu curios, ca nu sunt prost, altfel venim si cu legislatia.
Okay, imi potolesc tonul. Trebuie sa intelegi ca nu mi-e frica de atacuri pe nedrept. sa presupunem prin absurd ca ai dreptate: nu am voie sa folosesc numele tau intr-un scenariu de film, in fond, ai dreptate, e vorba de numele tau, imaginea ta iar tu refuzi sa imi dai acordul, doar din fitza si aroganta, pt ca nu cred ca ti-e atat de mult frica de ce voi scrie eu. Dar daca ai deja niste planuri cu "spalarea" numelui tau, la modul ca vrei sa reintri in cinematografie, atunci te inteleg foarte bine, e normal, si eu as face asa ceva, ce mama naibii. Deci nu-l folosesc, stai linistit.
Insa am mari nedumeriri, cele de mai sus si as dori un raspuns OBIECTIV SI LEGAL. Exista si o lege cumva ce interzice folosirea numelor persoanelor publice si, in caz ca se folosesc, doar cu acordul vizatilor?
"Pitbull" (cuvântul sau porecla), numai într-un context care sä se asocieze în nici un fel cu persoana mea (exemple: câini pitbull în general, evident, sau vreo persoanä care sä nu poatä fi asemänatä cu mine - licean din Caransebes, portar de institutie, detinut atletic, fotbalist, fruntas politic, etc.).
Jesus! Am avut ultimele zile foarte proaste, probabil si tu daca te-ai trezit sa-ti umfli pectoralii tocmai in fata mea: un naiv scenarist inofensiv si atat.
Eu inteleg ca nick-name-ul de "Pitbull" e ceva sfant si totodata intangibil. Am inteles, esti divin..daca numele de Dumnezeu poate fi folosit in acel scenariu si sa-l utilizez la modul dezacordului cu Dumnezeu: "Unde esti tu Doamne ca sa vezi atatea nedreptati?" legat de interlopii pe mana cu politia si alte nereguli sociale? Se pare ca Dumnezeu imi da libertatea sa-l "apostrofez" ca nu face nimic impotriva interlopilor, no? Si se pare ca ma lasa sa scriu acel scenariu din moment ce IDEEA NU-MI DADEA PACE zi si noapte. O idee care nu-ti da pace inseamna ca e buna, nu sunt aberatiile unui paranoic, a spus-o Stephen King si o pot spune multi scriitori. Numai Pitbull it's probably messiah, no?
Okay, am inteles si de data asta. NU VOI FOLOSI NICI NICK-UL DE "PITBULL". Se intrepatrunde cu personalitatea ta reala, ok, am inteles.
Deosebirea ar fi ca pe mine ma doare undeva de nick-ul meu "Neuptolem", ma pot intitula cum au zis si altii "Nepupitotinpulem", what the fuck? ce se intampla? Acum, ce s-a schimbat? Sunt aceeasi persoana ca si mai in urma cu 10 secunde, ash, oi fi mai prost te pomeni, da, asa e, sunt mult mai stupid ca inainte de a scrie acest mesaj. Ma prostii pe parcurgs de n ma pot sa c u noc l itelere..
Ok. Revenim la ceea ce "ne" doare (ma doare).
E foarte interpretabila fraza: "sau vreo persoanä care sä nu poatä fi asemänatä cu mine", aici esti cu adevarat un Cenzurator, scuza-ma, dar asta-i adevarul si da-mi voie te rog numai sa dau un exemplu: TU (PITBULL) m-ai inspirat pe mine sa creez un personaj - iti aduci aminte probabil celebrele fraze din unele filme: "Orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare si personajele sunt fictive", scrie pana si la motto-ul cartii "Adio arme" a lui Hemingway din urma cu un secol, si stim foarte bine ca Hemingway s-a inspirat foarte mult din niste intamplari reale prin care a trecut in primul razboi mondial pe frontul din Italia cand era medic ori paramedic.
Exemplu: mi-a venit mie sa nascocesc un personaj care e moderator pe un forum de filme, nu CineMagia, altul sub nick-ul de Welsh-Terrier (ori alta rasa de caini) si care a facut cateva filme si a avut ceva probleme conjugale, ori are deja, ca orice barbat, ce mama naibii. Si acest Welsh-Terrier scrie cronici si se cheama Igor Barabanduru. Ba acest Igor Barabanduru a facut si o prostie pe forumul ala - , mi-a zis mie, da mie, banuiesc ca pot folosi nick-name-ul de Neuptolem in scenariul meu, Can I??? - prostia sa-mi spuna mie anumite lucruri din lumea filmului, lucruri care mie nu mi se par tocmai asa: "ca nu poti face film" / , "ca daca scrii o sequala marca Hollywood te consumi inutil", "ca talentul si munca pot fi inutile". Asa o fi, sa dea Draku! Am tot dreptul sa ma iau de acest Igor Barabanduru si sa frec cu el podelele in acel scenariu? Ce regula stupida, ce lipsa de civilizatie, ce morala inapoiata, ce lege implacabila imi interzice mie, Yan Neuptolem Xilici sa nu pot folosi forumistul Welsh-Terrier si numele sau real Igor Barabanduru in scenariul meu si sa-l postez in acest atelier de scenaristica necenzurata in spiritul libertatii, al adevaraului, al progresului si al jurnalismului???
Daca si acum iti arati bicepsii in fata mea ca sa impresionezi fete pe forum, problema devine cu adevarat acuta si ma vad nevoit sa consult Administratia, Conducerea, si Legea sa aflu adevarul.
Poti splita mesajele care au deviat dupa sinopsisul meu "grobian" pe un topic nou si sa-l numesti ceva legat de cenzura/necenzura si folosirea numelor reale in scenarii, etc. Nu te impacienta, pragmatismul, bunul simt si lipsa timpului ma determina sa nu te stresez prea mult cu asta iar daca iti pare o problema delicata putem discuta ce mai discuta aici, saptamana asta, pana vineri iar de saptamana viitoare trecem la un scurt schimb de e-mail-uri sa clarificam mai bine "chestiunea" si sa cadem la un acord astfel incat continutul si mesajul scenariului meu sa nu fie deviat atat d emult de la traseul initial incat sa-si piarda percutia ori in cel mai rau caz, cenzurat.
Led-Ze-Pencil
23 Feb 2009, 21:52
Neuptolem, ai o verva in tine, ce iei?
Am senzatia mereu ca o sa explodezi.
Ar trebui sa fii prietenul meu. De ce? Pentru ca am un prieten care exact asta face, ca si tine: tot vorbeste despre ceea ce o sa faca, mult si dezlanat, agitat si insufletit, muta muntii si darama tabu-uri, dar nu face niciodata nimic. Si mi-e tare drag, desi e asa un looser baiatul...
Evident, tu esti diferit, doar ca imi amintesti de el.
Proletar
23 Feb 2009, 21:57
mda, i-am mai zis si eu lui neuptolem sa se apuce de treaba si sa scrie mai putin aici, pe forum.
inca atribui tineretii aceasta grafomanie, dar ar cam fi timpul sa si-o concentreze in ceva util.
Pitbull
23 Feb 2009, 22:03
Dacä i-a citit cineva romanul, nu-l rog sä posteze un rezumat.
Neuptolem
23 Feb 2009, 22:36
Dacä i-a citit cineva romanul, nu-l rog sä posteze un rezumat.
Modific Pitbull-Mihnea Columbeanu cu Welsh-Terrier-Igor Barabanduru.
Ideea e ca nu mai sunt motivat sa scriu acel scenariu daca nu am acordul userilor in cauza iar "povestea cu Pitbull" era Catalizatorul actiunii mele, intriga, plot-ul. Lasati-ma in pace, nu ma cenzurati, cititi ce voi scrie, spuneti o parere de 5 randuri si in 30 de zile puteti sterge scenariul si sa uitati de existenta mea.
Da, LZP, cunosc sindromul, pana la urma nu te intereseaza pe tine ce fac eu si cat tin in pre-productie un scenariu. Nu-l scriu in Doru' Lelii.
Prolly, nu-ti mai focaliza atentia asupra circului care se isca aici, ti-am mai spus, in realitate nu sunt Neuptolem. Adrenalina mea creste numai din cauza ca nu ma pot intelege ioc cu mai nimeni de pe aici. Cum stau 2 zile fara sa intru pe forum, cum imi creste dragostea p[t film si entuziasmul sa scriu, studiez, muncesc, cum postez 2 zile pe forum imediat imi vine sa le las pe toate balta si sa plec la munte. :hmm:
Led-Ze-Pencil
23 Feb 2009, 22:49
Slow down, son!
prea le iei in abisal.
poate monitorul ala defect are radiatii care te fac mai agitat. Forumul asta trebuie ori sa te ajute ori sa nu te influenteze negativ. Altfel eu personal imi dau demisia de aici (fara sa am nici un contract, dar ce conteaza?)
fa ce trebuie sa faci: ignora forumul daca te bruiaza in lucru, scrie de mana daca asta te stimuleaza, fumeaza mai degraba tutun daca asta iti face bine. Nu te impiedica in nimicuri.
eu iti spuneam ca important e ce faci, nu ce declari, si adevarul e ca am primit zeci de declaratii aici pe forum (ale tale, despre ce o sa faci si dregi) si nimic concret. E ca o bomba atomica pe care tot o astepti sa explodeze. Si stii care e pozitia de asteptare?
Neuptolem
23 Feb 2009, 22:52
LZP, tu nu intelegi ca Mr. Pitbull o sa-mi stearga scenariul la 5 minute de postare? Si mai are si cel putin 60 de pagini! Il scriu pt acest forum, e singura mea familie din lumea filmului. De ce sa-l mai scriu, tu ai vazut cum si-a incordat Mr. Pitbull muschii in fata mea de m-a spariat in ultimu' hal. :((
Pitbull
23 Feb 2009, 23:20
Mr. Pitbull o sa-mi stearga scenariul la 5 minute de postare
De ce esti tu fraier, semi-oltene?
Päi faci asa:
Iti deschizi un cont yahoo de gagicä (credibil, ceva gen "corinamunteanu", nu "hotsexychic" sau "bomba_super_din_dristor"!), mä adaugi pe mess, bagi si-o pozä, mi te vâri pe sub piele, si-ntr-o zi/searä/noapte/dimineatä afli când mä culc, si HATZ! cu scenariul pe forum, imediat ce-am adormit eu! Si prinzi câteva ore!
Inainte, îi anunti pe privat pe toti cei care vrei sä ti-l citeascä, sä fie pe fazä.
Ce mama-dracu, nepoate Sucä, chiar TOATE tre' sä te-nvät...? :((
Neuptolem
23 Feb 2009, 23:44
Nu Pitbull, eu vorbesc f serios, fara parsivitati, lasitati, ipocrizii, prefacatorii, nu ma caracterizeaza.
Modific personajul Pitbull cu un alt personaj dar vreau sa transmit acelasi mesaj - mesajul e in principal destinat tie.
Iti pot trimite si varianta originala cu personajul Mihnea Columbeanu pe adresa de e-mail unde il vei citi doar tu iar pe forum varianta a 2-a, cu personajul schimbat cu un alt regizor resemnat.
Dupa ce aflu cateva pareri, putem sterge scenariul din atelier, in cel mai bun caz oprim secventele cu spargerea bancii si lupta cu interlopii craioveni iar preambulul cu forumistii - dedicat doar forumului - il stergem dupa aproximativ 30 de zile cand, cred, sper, majoritatea userilor cu acces in atelier, in principal ceilalti 5 vizati, l-au ingurgitat bine si au priceput clar mesajul meu si mi-au inteles atitudinea, razvratirea, nemultumirea, arta din el.
Pitbull
23 Feb 2009, 23:47
E bine si asa.
Neuptolem
23 Feb 2009, 23:52
It's perfect.
Led-Ze-Pencil
24 Feb 2009, 00:08
toate bune si frumoase neuptolem, si-ti dau dreptate in proiectul tau de a spune lucrurilor pe nume - e normal, cand esti tanar revolutionar.
ce nu inteleg este - si poate asta e pt ca nu te cunosc prea de mult, cum te cunosc altii - ca de ce te cramponezi de forumul ista?
This is the best it happens in your life?
mai las-o dracu, zau!
Neuptolem
24 Feb 2009, 00:14
E terenul meu de lupta. Sunt inca soldat. Cand o sa primesc de la Pitbull si ceilalti din "Juriu" medalia de Ofiter, o sa plec spre HBO, CNC, Tiff, Los Angeles.
Momentan sunt intr-o perioada a vietii cand prioritatea nu e scenariul de film, in viitor o sa vad ce-o sa fac, daca se va alege ceva de mine. In clipa asta sunt la fel de pesimist ca si altii dar cand scriu in liniste si ating forma maxima, incep sa cred ca se poate.
Nu am chef sa citesc 'enspe mii de randuri despre cum ajunge Neuptolem mare scenarist,regizor etc...eu nu ti-am dat niciodata acordul sa ma indroduci in scenariile tale.Nu ma intereseaza disputele tale cu Pitbull sau cu cine te mai afli la cutite,un lucru iti spun clar...NU vreau sa ma recunosc in scenariul tau.
Multumesc anticipat!!!
Proletar
24 Feb 2009, 14:37
eu cred ca exagerati cu aceste interdictii de folosire a numelui.
nu inteleg, EgOism e vreun brand, vreo marca inregistrata, e numele tau personal?
Pitbull
24 Feb 2009, 14:56
Nu e - dacä ar fi, s-ar putea ajunge la procese.
Asa, se poate ajunge doar la "delete"-uri.
("Cä forumu-i o lume / Si lumea e un forum...!" - ªexpir)
el nu a spus ca vrea sa foloseasca "egoism" ci numele meu real iar eu am spus clar "nu vreau sa ma recunosc in scenariu".
Pitbull
24 Feb 2009, 15:29
Adicä la fel cum am spus si eu, cu privire la propria mea persoanä.
Proletar
24 Feb 2009, 15:32
ei, in cazul asta, ia-ti gandul, neuptolem...
Neuptolem
24 Feb 2009, 16:36
Dar n-am voie sa fac dragoste cu tine nici in scenariile mele, EgOisM? :?
Si azi e o zi asa plina de iubire. :happy: Ar trebui sa ma iubesti! ;)
Neuptolem
24 Feb 2009, 17:12
Voi negocia si cu EgOisM cum am negociat si cu Pitbull. Trebuie sa cadem la o cale de mijloc, in fond, nici eu nu-mi doresc sa periclitez imaginea persoanelor vizate dar nici scenariul meu sa nu sufere modificari atat de catastrofale, ce ma fac eu fara EgOisM? :( E cireasa de pe tort! :happy:
Ar fi pacat, nici nu stiti ce pierdeti.
EgOisM, nu e chiar asa cum ai mentionat, eu nu am zis ca-ti folosesc numele real, vrei sa copiez aici e-mail-ul pe care ti l-am trimis? Nu cred ca e nevoie. Nici nu-ti stiu numele, tot ce stiu e un prenume, sa zic, iar nici de ala nu sunt sigur, daca e cu adevarat prenumele tau, atunci cati Gheorghi si Ioane or exista in tarisoara asta? Si vai, sa vezi cum citeste cineva scenariul apoi cum ii sar ochii pe tine, te cauta, te gaseste si cine stie ce-ti face! Esti putin...sub influenta multor filme pe care le privesti.
Nu sunt un psihopat ori un obsedat sexual si te rog sa nu mai le dai altora senzatia asta pe forum, nu ma cunosti! Si nici nu vreau sa ma stresez sa ma cunosti.
In al doilea rand, am zis ca folosesc apelativul frantuzesc al prenumelui acela, nu cel romanesc, nu cel real.
NU AM NEVOIE DE NUMELE TAU ORI PRENUMELE TAU!
TOT CE IMI TREBUIE MIE E UN NUME DE PERSONAJ SUGESTIV, CARE SA REPREZINTE CAT MAI BINE ACTIUNILE SI PERSONALITATEA ACELUI PERSONAJ. Personaj care la randul lui reprezinta o categorie de oameni. Daca imi spui acum ca te cheama Loredana Eftimie, imi suna indiferent, nu am nevoie de acest nume al tau, real. Eu am nevoie de o "porecla" care mai mult sau mai putin sa fie INSPIRATA din personajul tau creat pe forum: EgOisM, cel putin in mintea mea, poate cu altii esti mai draguta.
Negociem. Nu pot sa pierd cartile tocmai la masa cu tine. Ce o sa ma fac cu Hellsteed si StefanDo, ei chiar ar avea motive mai serioase sa ma refuze. Dar voi negocia si cu ei caci scenariul meu e foarte bun, simt asta.
Adaug ca nu am nicio intentie sa te stresez pe tine cu aspiratiile mele. Eu vreau sa scriu acel scenariu, iar personajul creat de tine pe forum e mai sugestiv pt gama / clasa de oameni ce vreau sa o prezint: fotomodelele, unele din ele ori majoritatea. Cunosc fete in realitate mai reprezentative pt acest gen de personaj, dar PE ACEST FORUM ele nu au nicio valoare sugestiva, sunt doar simple Loredane Eftimie.
Nu am de negociat nimic, cand spun "NU" este un raspuns clar si sunt foarte categorica.Nu am nicio constrangere sa recunosc ca imi place "sa o ard prin cluburi"cum ziceai tu sau cel putin asa imi amintesc eu.Fotomodel am fost dar consider ca este meseria dracului cand se tin niste Jokeri dupa tine ca dupa Angelina Jolie in "Gia".Nu ma intereseaza sa apar in scenariul tau...OMG...dar nu ai si tu niste cunostiinte reale pentru inspiratie??
Ai obosit un forum intreg cu scenariul tau...
Nici prenumele nu vreau sa mi-l pomenesti..it's blasphemy!!! :lol:
Oricum tu esti genul de om care nu tine cont de parerile celorlalti... spala-te pe cap cu scenariul ala si din partea mea putin sampon!
Neuptolem
24 Feb 2009, 17:44
Esti neserioasa, neconstructiva si exagerat de dura doar sa arati o aroganta specifica categoriei de fete din care faci parte, "inabordabilele".
Jesus! Nici nu stii cat scazi in ochii mei ca valoare artistica, mai continua tu asa sa vezi cum mi se taie mie de tine si ajung s acred ca personajul EgOisM nu mai are niciun rost sa apara in scenariu.
Bai, si ar trebui sa te simti onorata!
Cred ca nici nu meriti, ma tot gandesc cu cine sa te inlocui, am cu cine, dar nu de pe acest forum, nu sunt multe atat de cazute in cap ca tine, daca ma gandesc bine, chiar niciuna.
EgOisM - Anne Marie, fotomodel arogant, blue eyes si incuiata total. Cu sperante de reabilitare (sper). E inca o naiva si o lipsita de discernamant. O razgaiata mica cu un singur atu: frumusetea fizica (sper si aici). Asta e diagrama personajului. Ce s-a intamplat in aceasta clipa?
Corect! ;) Esti Paris Hilton a forumului! :w00t: Avem o Marlyne Monroe, acum avem si o Paris Hilton. 8) Mama ce marfa! Care e ma s-o cunosc si eu? Un autograf, please, PE POSTER! :happy: :love: :happy:
Neuptolem
24 Feb 2009, 18:01
Nu ma intereseaza sa apar in scenariul tau
Nu trebuie s ate intereseze. Am nevoie de acceptul unei cai de mijloc.
EgOisM - Anne Marie
Pitbull, am voie? Cum a spus si Prolly si cum imi tot statea pe limba si mie, e un brand, something?
Intr-adevar, exagerati. Daca voua va arde de contre si replici dure, lipsa de constructivitate, ei bine, mie nu-mi arde, eu iau treaba asta foarte in serios. Voi persevera sa-mi ating telul pt ca stiu foarte bine ca nu gresesc cu nimic! Sa vina un administrator cu legislatia, ce mama naibii? :hmm:
Dar chiar asa, Romanika, tara tuturor posibilitatilor?
Daca postati pe un forum cu un anume nick, atunci va asumati si responsabilitatea acelui nick in urma celor postate. Si responsabilitatea asta in cealalta parte a ecuatiei este chiar acordul de a folosi nick-name-ul intr-un scenariu CE APARE DOAR PE FORUM sub folosul artisticului si numai al constructivitatii legate de viziunea unui scenariu.
IN CAZ CA scenariul ia vreun drum in lumea reala, AFARA, si INCA NICK-NAME-URILE PERSISTA si STRICA IMAGINEA UNOR PERSOANE - ghicite ori neghicite - sa vezi cum sar impresarii pe domniile respective, care? Oare cine sunt ei? Ia-i de unde nu sunt? - ATUNCI AVETI TOT DREPTUL SA MA CHEMATI IN INSTANTA.
Asa ceva nu se va intampla pentru ca vreau sa-mi strang bani de master, nu pt sali de judecata si spagi la avocati!
Ai obosit un forum intreg cu scenariul tau...
In primul rand nu trebuie sa te intereseze. In al doilea rand, stai fara grija, am si eu limite.
Pitbull
24 Feb 2009, 18:21
Of, enervant mai esti! Cred cä dacä ti-as citi maldärele astea de cuvinte, m-ar lua salvarea!
Pentru jocurile tale de-a scrisul, asa-zise "scenarii", ne înnebunesti pe toti de cap!
EgOisM a spus clar: NU negociazä nimic. E dreptul ei. Deci, nici o "cale de mijloc". Sub nici o formä, ea nu se va regäsi în compunerea ta. Inventeazä personaje, ca orice autor, oricât de amator, sau chiar diletant.
Da?
Da.
Adjudecat.
Neuptolem
24 Feb 2009, 18:25
In cel mai rau caz, voi proceda cum am procedat si cu Pitbull:
Inlocui:
Pitbull / Mihnea Columbeanu - cu - Rasa Canina / Nume de regizor fictiv.
EgOisM / Anne Marie - cu - Aroganta / Loredana ori Jasmine, de profesie: fotomodel. Si incuiat.
StefanDo - cu - Administratorul / Mr. Admin, etc.
Illotempore2002 / Michelle - cu - Tempora / Nadine.
hellsteed - cu - hellsteed. Am hotarat cu Pitbull ca nu e forumist si pot face ce vreau cu el. Ii voi folosi si prenumele: Ciprian. In acel scenariu, hellsteed va fi tratat diferit, in fond, nu am nimic cu el, am ce am cu niste declaratii meschine, psihotice, dusmanoase, necivilizate, nesimtite, la adresa mea. Si e singurul personaj cu care o sa se termine prost. Ziceti merci ca nu am si cu ceilalti 5 ceva!
Mistah J. E deja un brand creat de mine caci sunt sigur ca nici lui nu i-a trecut prin cap ca ar putea deveni un personaj de scenariu candva.
Neuptolem. Iarasi, un brand marca Neuptolem.
Se pare ca "brandurile": Pitbull, EgOisM si StefanDo (intuiesc ca va fi la fel de contra) sunt intangibile. Bravo voua! Va urez succes in utilizarea cu succes a marcilor !
Ramane sa vad ce vorbesc cu Illotempore2002 si cu hellsteed.
Oricum, nu mai are niciun farmec sa bag Illotempore2002 langa Aroganta-Jasmine. Suna ca naiba! :((
Si m-ai ranit profund!
ma intereseaza parerea ta atat de mult cat ma intereseaza ca paris hilton ia premiul nobel pt pace!
in viziunea ta si a altor "Jokeri" fetele frumoase(aparent) sunt si proaste sau asta ti-ai dat tu seama prin dialogurile cu mine,altii care ma cunosc in real-life chiar ma apreciaza pentru ceea ce spun nu pentru ceea ce arat!
Tot ce scrii tu...randurile astea interminabile nu pot decat sa ma amuze,tu chiar te stresezi si pierzi pretiosul timp cu o blue-eyes pe nume "paris hilton"...
Fa scenariul fara mine, nu cred ca ocup prea mult spatiu,oricum nu merit si ramai cu bine!!!
Neuptolem
24 Feb 2009, 18:28
Of, enervant mai esti!
Sa te ia Hollywood-u', Pitbull!
Voi nu sunteti enervanti, sunteti formidabili!
M-am saturat!
Pitbull
24 Feb 2009, 18:32
Bäi, da' mai POTOLESTE-TE!!!! :x
Ai mâncärici în cur - ce ai?
GATA ODATA! Scrie-ti compunerea si taci!
Inspirä-te de unde vrei, dar SA NU SE RECUNOASCA PERSOANELE REALE, färä acordul lor! Si nu ne mai plictisi vorbind singur despre ce-o sä faci si ce n-o sä faci. Treaba ta, nu ne intereseazä - numai sä nu fie implicati forumisti..
Si nu mai MINTI, cä n-ai discutat cu mine NIMIC despre Helsteed! Se vede clar - am spus doar cä MISTAH J, nefiind pe forumul nostru, nu ne priveste. ATAT.
Si-acuma, GATA cä ne-ai CAPIAT DE CAP!
Neuptolem
24 Feb 2009, 18:33
Fa scenariul fara mine, nu cred ca ocup prea mult spatiu,oricum nu merit
Exista si sperante de reabilitare, cum am zis.
si ramai cu bine!!!
Nu, merci, nu e nevoie!
Pitbull
24 Feb 2009, 18:34
Nu, merci, nu e nevoie!
Slavä Domnului, deci nebunia s-a terminat.
Topic închis si clasat.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.