PDA

View Full Version : Filme pe care sa NU le vezi

redmen
03 Dec 2008, 11:43
Bagati aici filme care NU merita vazute,pentru ca altii sa nu faca si ei greseala sa se uite la ele.

Revolver (2005/I) regie:Guy Ritchie

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007) regie:Colin Strause&Greg Strause

Pitbull
03 Dec 2008, 12:08
O droaie
Orice Aaron Seltzer
Orice Judd Apatow
Orice Daneliuc post-1988
Orice Nicolaescu post-1988
Orice Nichitus
Remakeuri albe dupä horroruri galbene.
"Fay Grim"
"Scar 3D"
"Dragoste pierdutä"
"Dincolo de America"
"Awake"
"Mr. Magorium's Wonder Emporium"
"Hitman"
"The Last Legion"
"Logodnicii din America"
"Van Wilder 2: The Rise of Taj"
"28 Weeks Later"
"Next"
"Bangkok Dangerous"
"Number 23"
"Wild Hogs"
"Code Name: The Cleaner"
"Ticälosii"
"River Queen"
....si muuuuuuuuuuuuuuulte altele.

Suspect de bizar
03 Dec 2008, 18:00
75,un film cu adevarat oribil.

E.Floares
03 Dec 2008, 20:37
"Hitman"

"Next"

"Number 23"

Astea nu sunt filme pe care sa NU le vezi niciodata, astea merg sa le vezi intr-o zi cand nu ai ce face si nu mai ai niciun film in afara de unul din astea...parerea mea :P

Adaug si eu in lista:

Open Water 2: Adrift (2006)
Wedding Wars (2006)
While She Was Out (2008)
Meet the Spartans (2008)
The Pink Panther (2006)
Bewitched (2005)
College (2008)
Fat Albert (2004)
The Happening (2008)
Pokémon: The First Movie (1999)
Scooby-Doo (2002)
Son of the Mask (2005)

aayana
03 Dec 2008, 20:55
Dar nume mai grele? Sã mã bucur cã nu am vãzut peste 60% din cele de mai sus? 8)

Suspect de bizar
03 Dec 2008, 21:05
Sa nu uit de 300,cel mai prost film istoric facut vreodata.

Pauline Kael
03 Dec 2008, 21:36
Nu e istoric e dupa benzi desenate.Istorie gasesti pe Discovery Channel.
Erectia eunucului,mi-a placut postarea ta.

buticut
03 Dec 2008, 21:45
Was "28 Weeks Later" so bad? :? ?

Alte mentiuni onorabile:

The Heartbreak Kid
Freddy vs Jason
Mindhunters

Toate filmele facute dupa jocuri video: Tomb Raider,Max Payne, Silent Hill etc.
(Aproape) toate horror remake-urile, The Fly imi vine repede in minte ca fiind un remake reusit
Filmele regizate de Jason Friedberg, Aaron Seltzer si Uwe Boll
Filmele cu Steven Seagal
Continuarile unor filme care l-au avut pe Jim Carrey protagonist,fara Jim Carrey: Dumb and Dumberer, Son of the Mask, Ace Ventura 3,Bruce Almighty

Dar cel mai retarded movie pe care l-am vazut vreodata: http://www.imdb.com/title/tt0397436/ - Game Over. Eram in autocar in drum spre Germania si ni l-a pus soferul, nu vreti sa stiti cat m-am chinuit ca sa adorm ca sa nu il mai vad si am si reusit cam pe la jumatatea lui
:lol: .E ca si cum te-ai uita la doi tipi care joaca Street Fighter,dar cu entertainment level 0.

E. Floares, cum ai ajuns sa te uiti la
Pokémon: The First Movie (1999) ?
Te-a legat cineva de scaun? :P

Pitbull
03 Dec 2008, 21:50
Da, experienta DVD-urilor soferesti prin Europa e apocalipticä.
Iarna trecutä, am fost nevoit sä dau jos de pe torrente si sä väd, ca sä-i scriu cronica pentru revistä, dezastrul de "The Last Legion". Era ASA DE insuportabil, încât pe la jumate am si început sä-i scriu cronica, pe computerul stâng, ca sä le termin simultan si sä mä culc dracu' odatä.
Si az-varä, la-ntoarcerea din Elvetia, EVIDENT cä a trebuit sä-l punä un soferete! Noaptea, 'n-Austria, când nici peizage n-aveam! :((

buticut
03 Dec 2008, 22:27
Pe autocare am vazut cele mai proaste filme ever,pentru ca de obicei evit filmele excesiv de idioate,ma documentez inainte sa vizionez ceva si daca plot-ul/actorii nu ma tenteaza,nu ma uit.Din ce imi amintesc, ne-a pus Deuce Bigalow: European Gigolo,Alexander, Phat Girlz,Mindhunters, Half Past Dead,Craddle to the grave, The Alibi,Game Over si alte nenumarate filme cu Seagal. Cel mai acceptabil dintre cele vazute pe autocar a fost Lord of War. O data chiar s-a intamplat sa trebuiasca sa aleaga dintre High Crimes si Spider si au ales primul :(. Auzeam discutiile dintre soferi,zicea unul : "Hai sa le punem un film fain" si parca-parca ma imbarbatam. Cand vedeam pe ecran meniul dvd-ului: OH HELL NO!! S-a nimerit chiar sa vad aceleasi filme,mergand cu autocare diferite,cu soferi diferiti,in ani diferiti. The horror! The horror!

Oh da...The Last Legion - chiar am vrut sa imi placa,de dragul lui Firth si Kingsley,but...:(

Led-Ze-Pencil
03 Dec 2008, 22:35
Unele file sunt atat de proaste incat merita sa le vezi+revezi. Sunt educative. Si foarte amuzante, involuntar. Daca mai au si actori buni, zau, ce le lipseste?

E.Floares
03 Dec 2008, 22:44
E. Floares, cum ai ajuns sa te uiti la
Pokémon: The First Movie (1999) ?
Te-a legat cineva de scaun? :P

L-am vazut pe la vreo 12-13 ani, cand eram tampit dupa chestiile cu Pokémon (desene, albume, tricouri), si tin minte ca m-a dezamagit...anyway, am vrut sa fie si el mentionat pe lista, ca mai intra si persoane tinerele pe forum si sa stie sa nu se uite. :lol:

buticut
03 Dec 2008, 22:54
Si eu am prins perioada Pokemon,dar nu m-a tinut prea mult...nu destul cat sa ma faca sa vad filmul :).

E.Floares
03 Dec 2008, 22:58
For me...good old times... :lol:

redmen
04 Dec 2008, 00:26
Continuarile unor filme care l-au avut pe Jim Carrey protagonist,fara Jim Carrey:Ace Ventura 3

this is scarry :lol:

redmen
04 Dec 2008, 00:29
Adaug si eu in lista:

Open Water 2: Adrift (2006)
Wedding Wars (2006)
While She Was Out (2008)
Meet the Spartans (2008)
The Pink Panther (2006)
Bewitched (2005)
College (2008)
Fat Albert (2004)
The Happening (2008)
Pokémon: The First Movie (1999)
Scooby-Doo (2002)
Son of the Mask (2005)

Mie mi`a placut Steve Martin in Pantera Roz.Desigur nu a fost Pantera cu care ne obisnuise Peter Sellers dar totusi a fost destul de amuzant (doar Steve Martin).In afara de "The Happening" nu am vazut nici unul dintre filmele de mai sus.

gabonne1
04 Dec 2008, 11:00
Eu n-as fi vazut vreodata Babylon A.D. daca as fi aflat la timp ca americanii au taiat din el aprox. 70 minute. Finalul, cel putin, e sublim, dar lipseste cu desavarsire.

E.Floares
04 Dec 2008, 11:38
L-am vazut si eu aseara, am ramas socat de finalul de rahat pe care a putut sa-l aiba...mai aveau putin si-l imbracau pe Vin Diesel intr-o rochie roz si era totul ca in basme. Am intrat pe board-urile de pe imdb si am aflat ca producatorii au taiat din el. Cum a zis unu: "It's like 88 minutes of GO GO GO GO GO GO GO, and then 2 calm minutes, and then we're done."
Aiurea, dar e de vazut, totusi.

Mie mi`a placut Steve Martin in Pantera Roz.Desigur nu a fost Pantera cu care ne obisnuise Peter Sellers dar totusi a fost destul de amuzant (doar Steve Martin).

Singura chestie originala pe care am retinut-o din film a fost aia cand pronunta Steve Martin in mai multe feluri cuvantul "Hamburger".
Pe ansamblu mi s-a parut o comedie ieftina si penibila, cu scene comice devenite clisee de mult.

bre
04 Dec 2008, 12:18
Was "28 Weeks Later" so bad? :? ?

yup. "28 days later" a fost cat de cat ok, a avut o scena chiar memorabila, cu orsaul pustiu si cu tipu' alergand disperat de colo colo. dar continuarea lui e de cacao, practic povestea e zero, tot ce conteaza e sa-ti bage in fata (la fiecare 5 min) cate un infectat din ala disperat...grrr..mrrr...crrrr....fleosc.

seltzer e in topul regizorilor care fac filme nasoale
eu la "la wild hogs" am ras un pic
awake - o mare aberatie, s-ar fi putut face ceva f bun pe subiectul asta (cu cei care sunt constienti sub anestezie)
un alt film cam aiurea : i am legend

E.Floares
04 Dec 2008, 12:20
un alt film cam boring / naspa : i am legend

Come on!

Poate pentru tine e boring/naspa, dar e de vazut. Mie mi-a placut...in fine, ideea e ca nu are rost sa-l mentionezi in topicul asta.

bre
04 Dec 2008, 12:25
oricum e subiectiv, unii au trecut pe lista 300, care nici pe mine nu m-a dat pe spate, dar nu e chiar de ne-vazut...

gabonne1
04 Dec 2008, 13:24
the wicker man (2006) + next (2007) + ghost rider (2007) + bangkok dangerous (2008) = filme pe care ar trebui sa le vedeti doar daca sunteti mari fani nicolas cage

Se7en
04 Dec 2008, 14:57
Nush daca ar fi corect sa spui ca NU exista vreun film pe care sa NU il vezi. Eu as zice ca toate merita vazute intr-o doza mai mica sau mai mare bineinteles. Daca pe unele le-as vedea de 10 ori, altele poate doar odata, sa fii impacat ca le-ai vazut. Iar cele pe care sa le vezi odata variaza si ele destul de mult. De la dezastre cinematografice ca "Dincolo de America", pana la zbieretele de fanatism ca "The Passion". Nu regret ca le-am vazut (odata that is) pe nici unul dintre filmele astea, dar cu siguranta n-as vrea sa le vad de doua ori.

E.Floares
04 Dec 2008, 17:14
Ai dreptate, ar trebui schimbat numele topicului in "Filme de ne-revazut" sau "Filme de vazut o singura data".

EgOisM
04 Dec 2008, 18:31
Vad ca unii au trecut si "Awake" pe lista... :shock: bate la ochi..mie mi-a placut,a avut critici bune si mi s-a parut chiar bun filmul,a adus ceva nout pe langa toate jegurile astea noi...pareri...pareri :D

Pitbull
04 Dec 2008, 23:25
Voil�* per che:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=189156#189156

buticut
04 Dec 2008, 23:42
Din nou pe felie cu Pitbull on this one.M-am prins relativ repede ca ceva era putred cu fata,cand a zis de aparatul acela,ca uneori trebuie sa tii mai mult apasat. Mi s-a parut aiurea cand Clay sau cum il chema "a iesit" din corp si a vazut scene la care nici macar nu era de fata cand s-au petrecut. Gaurile din plot la fel de mari ca cele din branza elvetiana.L-am vazut mai demult,dar din cate imi amintesc,personajul Jessicai era parca imbracat in haine civile atunci cand a fost arestata,n-am inteles cum de au stiut politistii exact pe cine sa aresteze. Si I'm not an expert in medicine,dar nu cred ca poti face un transplant de inima de la cineva care a murit dintr-o supradoza de medicamente destinate fix boliilor de inima. Good intentions,poor execution.

bre
05 Dec 2008, 08:23
dap...pe mine m-a dezamagit mult "awake", ptr ca, repet, putea fi facut ceva foooarte interesant pe subiectul asta. mie mi-ar fi placut sa se concentreze pe trairile lui sub anestezie, sa transmita toata tensiunea si disperarea aia, toata starea de neputinta. sa te faca sa strigi, sa te oftici, sa nu mai dormi noaptea, sa te pui in pielea personajului. ma si gandeam cum o sa se descurce cu faptul ca el nu vede, poate cu niste cadre intunecate, ceva muzica apasatoare pe fundal (nicidecum clay plimbandu-se liber prin spital ).
asa ca egoism are dreptate cand zice ca aduce ceva nou, nou ca subect. insa realizarea lasa de dorit.

frusina_gugulan
06 Dec 2008, 17:11
-Week -end de Godard (doar accidentul ala merita vazut din tot filmul )

asa e. doar accidentul.
si cadavrele aruncate la intamplare peste tot si care nu deranjeaza pe nimeni.
si replicile de un umor absurd si bine dozat.
si cele cateva scene de viata tipic middle-class (burgheza daca preferati) presarate inteligent pe ici pe colo.
si haosul in care degenereaza totul in final.
si debusolarea personajelor care incearca sa inteleaga cu ratiunea lor limitata si conditionata social o realitate care-i depaseste complet.
si atatea alte lucruri care-mi scapa acum pentru ca a trecut ceva timp de cand am vazut filmul.
in rest nimic nu merita sa fie vazut. rusinica godard! :hmm:

freackboy
07 Dec 2008, 23:30
Un film care NU trebuie vazut este : Max Paine un film sub orice critica :sick:

E.Floares
08 Dec 2008, 01:48
Scapa de sub control lista.
Max Payne e de vizionat, ca sa ne dam seama cum NU ar trebui sa se faca o adaptare dupa un joc excelent.

:P

redmen
08 Dec 2008, 11:41
Transporter 3 este un film care nu pierzi nimic daca nu`l vezi.De fapt,ai numai de castigat.

Pauline Kael
08 Dec 2008, 22:44
Sa zicem 90% din ce se da la televiziunile din Romania si 97% din toate filmele care au iesit anul asta. :x
Ce-aveti,ba,glumeam,hai sa fim snobi si sa nu ne mai uitam la nimic,sa nu mai citim nimic :lol: sa nu mai facem sex ca nu e in trend clasicul :D

Cinemania
09 Dec 2008, 08:52
mie poti sa-mi spui cat vrei ca filmul nu stiu care nu e de vazut..io daca vreau sa ma uit apai ma uit...ce dracu, nu ne uitam filme bazandu-ne pe nu stiu ce "sfaturi" (sau scoruri) ?

buticut
09 Dec 2008, 17:38
Transporter 3 este un film care nu pierzi nimic daca nu`l vezi.

http://images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/1197818/photo_07_hires.jpg
Cum nu pierzi nimic? :lol:

redmen
09 Dec 2008, 22:00
Filmul filmul.Ca pe Jason il poti pune pe desktop si il ai mereu :)

freackboy
09 Dec 2008, 23:28
Gusturile nu se discuta :P dar nu stiam ca a aparut filmul Transporter 3 in Romania ?

Suspect de bizar
10 Dec 2008, 14:51
Daca nu se discuta,atunci de ce exista forumuri?

freackboy
10 Dec 2008, 19:51
:lol: :D

savoria
11 Dec 2008, 15:09
Scapa de sub control lista.
Max Payne e de vizionat, ca sa ne dam seama cum NU ar trebui sa se faca o adaptare dupa un joc excelent.

:P
yeap...prost film, pacat de joc. ala chiar mi-a placut :)

pisicutaro
11 Dec 2008, 18:32
nu e chiar asa rau oricum.... are ceva actiune... oricum asa pe sfarsitul anului cam toate filmele sunt de nota 5

buticut
11 Dec 2008, 20:19
O RLY?

Pitbull
11 Dec 2008, 21:10
ABSO-LUTE-LY RLY!

La fel cum:
- pe începutul anului toate filmele sunt de 8,50.
- în anii bisecti, jumätate din filme sunt corijente.
- filmele europene cu premiera pe 15 martie nu iau Oscarul decât foarte rar.
- toti regisorii näscuti în 13 aprilie la Tg. Jiu se numesc Sergiu Nicolaescu.
- vara nu-i ca iarna.

savoria
12 Dec 2008, 10:45
Foarte tare :lol:

bre
15 Dec 2008, 12:30
Transporter 3 este un film care nu pierzi nimic daca nu`l vezi.

http://images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/1197818/photo_07_hires.jpg
Cum nu pierzi nimic? :lol:

in ciuda avertizarilor m-am uitat...:P. intr-adevar au batut recordul la jason cat mai naked (dar vb ta, nu ne suparam, macar sa nu fi vazut filmu dageaba...:d). ce m-a enervat cel mai mult...ce l-au sensibilizat asa...unde se cred, in titanic? pupa-maaaa sincer.....WTF??? si ce s-au luat atata da haleala romanesca???...huooo!!!

foxyroxy
09 Mar 2010, 18:41
Over her dead body(film cica comedie dar pe bune de am ras vreun pic,nici macar de jocul prost al alora n-am putut sa rad mi s-a parut trist...:)
Daybreakers(m-a plictisit,de abia asteptam sa se termine)
The men who stare at goats
The invention of lying
Year one
Jennifer's body

deocamdata astea-mi vin in minte,dar ca pt toti sunt mult mai multe

movie4
09 Mar 2010, 19:09
did you hear about the morgans:-S

AdyShearer
09 Mar 2010, 19:59
Mie mi-a placut putin asa "The men who stare at goats" , iar "The invention of lying" m-a dezamagit , mi-a placut doar prima jumatate de ora sau cam asa.

Pitbull
09 Mar 2010, 23:00
Si atunci, de ce sä nu le vedem...? :-?

Keira86
10 Mar 2010, 16:51
Midnight meat train - o porcarie de film, secvente ieftine, sange cat cuprinde. Pacat de ideea filmului si de final. Putea fi un film interesant.

Medicate
10 Mar 2010, 18:03
Hmmmm am intocmit o lista cu filme neplacute ochiului :
- Dark prince : The true story of Dracula
- Cirque du freak : Vampire's assistant
- Hannah Montana ( :) )
- Supravietuitorul ( S. Nicolaescu )
- 4 luni , 3 saptamani si 2 zile
- Seria American Pie
- Epic Movie
- Van wilder ( toate )
- Pirates of Ghost Island
- No contry for old man
- Shutter

Liviu-
10 Mar 2010, 19:19
Hmmmm am intocmit o lista cu filme neplacute ochiului :
- Dark prince : The true story of Dracula
- Cirque du freak : Vampire's assistant
- Hannah Montana ( :) )
- Supravietuitorul ( S. Nicolaescu )
- 4 luni , 3 saptamani si 2 zile
- Seria American Pie
- Epic Movie
- Van wilder ( toate )
- Pirates of Ghost Island
- No contry for old man
- Shutter

Merg de minune pe langa celelalte din lista. As fi ingrosat si Shutter daca era vorba de versiunea coreana, dar probabil nu e.

Windom
10 Mar 2010, 19:25
e contry, nu country, poate se refera la altul...:-?

Liviu-
10 Mar 2010, 19:30
Si men, nu man, daca e sa fim corecti pana la capat :D

Windom
10 Mar 2010, 19:35
Aia nici n-am mai remarcat. E clar vorba de alt film - Nu baga contre la omu' batrin. Am auzit de el si, intr-adevar isi merita un loc in lista...:-q

Disciple
10 Mar 2010, 20:11
Liviule, versiunea originala de la "Shutter" e tailandeza, nu coreeana.

Dau si eu 10:

1. Legion
2. The Last Legion
3. Supravietuitorul ( ca nu supravietuiesti)
4. Batman And Robin
5. Adventures Of Pluto Nash
6. Knowing
7. 2012
8. American Pie cam de pe la 3 in sus...
9. Night At Museum
10. Deuce Bigalow

Orice Uwe Boll, Orice Steven Seagal, Orice Spy Kids, Aproape Orice film pseudo-horror cu criminali in serie sadici, Aproape Orice pseudo-horror cu ziua indragostitilor si Halloween, etc.

Liviu-
10 Mar 2010, 20:14
Liviule, versiunea originala de la "Shutter" e tailandeza, nu coreana.

Scuze. L-am vazut cam in aceeasi perioada cu A tale of two sisters si mi-a ramas gresit in minte :D

Disciple
10 Mar 2010, 20:16
No problem. Pe astia ii diferentiezi dupa nume si nu dupa chipuri, deci eroarea ta nu a fost grava. Oricum, horror de top!:D

bogdan0125
10 Mar 2010, 21:02
Liviule, versiunea originala de la "Shutter" e tailandeza, nu coreana.

Dau si eu 10:

1. Legion
2. The Last Legion
3. Supravietuitorul ( ca nu supravietuiesti)
4. Batman And Robin
5. Adventures Of Pluto Nash
6. Knowing
7. 2012
8. Superbad
9. Night At Museum
10. Deuce Bigalow

Orice Uwe Boll, Orice Steven Seagal, Orice Spy Kids, Aproape Orice film pseudo-horror cu criminali in serie sadici, Aproape Orice pseudo-horror cu ziua indragostitilor si Halloween, etc.

Ce ai cu Night at Museum si 2012? Sunt niste filme bune, care sarputea sa nu-ti fi placut tie, dar de ce sa nu vada si altii niste filme atat de populare ca O noapte la muzeu si 2012? Poate unora chiar o sa le placa aceste filme.

Medicate
11 Mar 2010, 12:49
Am facut o greala , titlul filmului era intr-adevar : No country for old men ! Nu ma refeream la altul :P !

Liviu-
11 Mar 2010, 15:30
Pai nici nu ne asteptam la altul avand in vedere titlul topicului :P

sergiuseling
11 Mar 2010, 18:47
Sunt enorm de multe proaste, practic peste 90% din filmele de acțiune, comedii romantice sau de groază sunt execrabile. Bine dacă vă place vreunul din aceste genuri atunci probabil că știți la ce să vă așteptați și oricât de clișeic ar fi tot e ceva care să vă placă.
Nu sunt de acord cu Pitbull care a zis că orice Judd Apatow nu e de văzut. Recunosc că nici mie nu-mi place mai nimic de la el, dar serialul Freaks and Geeks chiar e superb.

claudiu-daniel-lugoj
12 Mar 2010, 09:47
Eu unul asi evita urmatoarele filme:The spy next door,Zombieland,Duplicity,Gamer,Jennifer's body,Ingeri si demoni,Termiator4:salvarea,Vacancy 2 si Jumper,probabil ca mai sunt filme ce trebuie evitate cum ar mai fi si Aviatorul care a fost un film execrabil dupa parerea mea..

Medicate
12 Mar 2010, 11:43
Terminator : Salvation , Jumper sau Zombieland nu sunt chiar de nevizionat ... , iar Aviator nu a primit Oscarul aiurea , e un film foarte bun , de un dramatism rar !

omudindulap
12 Mar 2010, 12:37
Twilight :-&, desi Kristen Stewart e cel putin simpatica.:">

Medicate
13 Mar 2010, 08:24
The Fallen Ones : O porcarie low budget , cu un actor "fenomenal": Casper van Dien !:-&

bogdan0125
13 Mar 2010, 20:42
Eu unul asi evita urmatoarele filme:The spy next door,Zombieland,Duplicity,Gamer,Jennifer's body,Ingeri si demoni,Termiator4:salvarea,Vacancy 2 si Jumper,probabil ca mai sunt filme ce trebuie evitate cum ar mai fi si Aviatorul care a fost un film execrabil dupa parerea mea..

Jumper si Zombiland au fost doua filme chiar bune dupa parerea mea.

Doua filme care chir nu mi-au placut sunt Year One si Did you hear about the Morgans?

Cea mai nasoala parte este ca le-am vazut si la cinema......

shadowofnight
13 Mar 2010, 21:07
Twilight+New Moon, of course:))
Case 39
Jennifer's Body
Legion
Trick 'r Treat
The Invisible
Final Destination 4
Push

foxyroxy
14 Mar 2010, 19:34
Cu siguranta Twilight nu e film de vizionat :).
Ar mai fi:When in Rome,Leap year,Hotel for dogs,Whip it,Cirque du Freak,Little man.

vlad4s
15 Mar 2010, 07:50
Filmele Borat si Bruno sunt niste porcarii mari cat casa.Nu ar trebui sa le vedeti si nu aveti nimic de pierdutB-),si Epic moviee varza,cea mai proasta parodie!

vlad4s
15 Mar 2010, 07:54
P.S ce aveti cu Cirque du Freak?Adik nu este un film prea bun,dar nici extrem de groaznic.Sa cititi cartile,sunt mult deasupra filmului.B-)

Gloria
15 Mar 2010, 10:54
... dar ce aveti cu Leap Year? E o comedie foarte simpatica.

BLACK-SPIDER
15 Mar 2010, 14:43
[QUOTE=vlad4s]Filmele Borat si Bruno sunt niste porcarii mari cat casa. QUOTE]

Nici eu nu sunt fan Sasha Baron Cohen, mai degraba il prefer pe Adam Sandler, insa cunosc multe persoane care s-au amuzat copios la filmele acestuia. Poate umorul lui nu e pe gustul tau, dar asta nu inseamna ca filmele lui sunt niste porcarii, sunt altele mult mai varza ;)

SoX
15 Mar 2010, 16:17
Twilight :-&, desi Kristen Stewart e cel putin simpatica.:">

Aceasi impresie o aveam si eu pana la aparitia din Jumper:

http://img535.imageshack.us/img535/2650/kristensteward.png (http://img535.imageshack.us/i/kristensteward.png/)

:-S

adalaura98
17 Mar 2010, 18:41
Ar mai fi:When in Rome,Leap year,Hotel for dogs,Whip it,Cirque du Freak,Little man.
protestez! twiling e cel mai frumos film pe care l-am vazut in afara de harry potter si supernatural!
e super filmul!

sergiuseling
17 Mar 2010, 19:03
Twilight e slab și nepotrivit prin ce reprezintă, prin ce modele de personaje sunt prezentate. Că altfel filmul e plăcut de urmărit. New Moon în schimb e criminal, practic toate scenele cu Edward te fac să te întrebi de ce nu pleci odată din sala de cinema.

Și Kristen Stewart chiar e simpatică. A fost și prin filme proaste ca Jumper sau Into the Wild, dar a avut și multe filme bune.
Hotel for dogs, Whip it au fost și ele destul de simpatice, au avut și momente slabe și penibile, dar per ansamblu nu regret că le-am văzut. When in Rome sau Leap Year merită dacă îți plac actrițele din rol principal, adică dacă vrei să le vezi pe ele timp de 2 ore pe un ecran mare. De fapt tot timpul există persoane cărora să le placă oricât de prost ar fi filmul. Numai când mă gândesc la tâmpenia de Avatar câți fani poate să aibă.

Depinde mult de ce apreciază fiecare în filme. Unii apreciază fete frumoase, alții oameni albaștrii, alții peisajele, alții vor să vadă mașini. Și în momentul în care vezi ceea ce-ți place poți scuza filmul de toată povestea clișeică, de toată penibilitatea lui. Dar dacă nu arată ce-ți place și e penibil deja filmul e de la prost în jos și ajunge pe acest topic.

omudindulap
17 Mar 2010, 19:11
Și Kristen Stewart chiar e simpatică. A fost și prin filme proaste ca Jumper sau Into the Wild, dar a avut și multe filme bune.
.

Te referi la acest film?
http://www.imdb.com/title/tt0758758/

:-O

moltisanti88
17 Mar 2010, 19:20
Ce cultura cinematografica iti permite sa spui ca Into The Wild e un film prost?

sergiuseling
17 Mar 2010, 21:44
@omudindulap deși nu merge linkul cred că e vorba despre filmul lui Sean Penn. În orice caz eu despre acela spun că e prost. Filmul are o idee greșită cum că scopul vieții ar fi nu știu ce tâmpenie cu regăsitul de sine, dar pe care o prezintă cu atâta patos și romantism că îmi venea să dau afară de cât de "frumos" era descrisă.

@moltisanti88 sincer habar n-am cine ești așa că nu văd cum să-ți descriu cultura cinematografică într-o replică. Dacă vrei discutăm despre fiecare film în parte, poate începi tu să-mi spui de ce e de vizionat propaganda la fugitul de acasă, abandonatul a tot ce aveai numai ca să faci un lucru stupid că așa ți s-a năzărit.

Liviu-
17 Mar 2010, 21:47
să-mi spui de ce e de vizionat propaganda la fugitul de acasă, abandonatul a tot ce aveai numai ca să faci un lucru stupid că așa ți s-a năzărit.

No offence, dar ai vazut alt film.

LE: Sa nu zici ca-s rau, finalul iti zice exact contrariul a ceea ce ai scris tu.

sergiuseling
17 Mar 2010, 21:55
Vrei să-mi spui că la cine i-a plăcut nu a simpatizat cu personajul și nu și-a dorit ca acesta să reușească? Toată ideea în sine e o prostie. Dar parcă mai mult se prezintă că singura greșeală a lui e că a eșuat și mai bine că a încercat și a eșuat decât să nu încerce deloc.

Liviu-
17 Mar 2010, 22:07
Ce conteaza daca specatorul a simpatizat cu el si isi dorea sa fi trait? Tot filmul merge in directia opusului a ceea ce spui tu si daca spectatorul ramane cu ceva e vorba exact de ideea unei propagande inversa a ceea ce consideri tu propaganda. Sigur nu te-ai plictisit si ai sarit peste final?

moltisanti88
17 Mar 2010, 22:15
Sergiu, banuiesc ca asa te cheama, daca tu consideri filmul prost doar pentru ca mesajul interpretat de tine e gresit, atunci nu ar trebui sa ii induci in eroare si pe ceilalti. De ce fugitul de regulile societatii e un lucru stupid? De ce e eronat sa traiesti in natura, fugind de lumea artificiala si sentimentul fals de siguranta aprovizionat de unele persoane, care oricum joaca zilnic roluri diferite. Nu ai citit mult Tolstoi, nu-i asa? Te asigur ca filmul e mult mai profund decat l-ai inteles tu.

sergiuseling
17 Mar 2010, 22:19
@Liviu-

Dacă cineva a ajuns în acel punct în care să simpatizeze cu cel care fuge de responsabilități doar pentru a face acel lucru "măreț" deja avem o problemă.
Mie finalul mi s-a părut că ar fi unul trist și nu unul în care să ne bucurăm că am scăpat de personajul negativ. Da am scăpat de el, dar după cum spuneai tu multă lume vroia ca el să reușească...

sergiuseling
17 Mar 2010, 22:28
Sergiu, banuiesc ca asa te cheama, daca tu consideri filmul prost doar pentru ca mesajul interpretat de tine e gresit, atunci nu ar trebui sa ii induci in eroare si pe ceilalti.
Dar asta e problema, mesajul interpretat de mine e adevărat pentru mine, nu pot să înțeleg filmul după un șablon predefinit.

De ce fugitul de regulile societatii e un lucru stupid? De ce e eronat sa traiesti in natura, fugind de lumea artificiala si sentimentul fals de siguranta aprovizionat de unele persoane, care oricum joaca zilnic roluri diferite.

Pentru că omul e în esență o ființă socială. Dacă nu-ți plac regulile le poți schimba, dar dacă abandonezi totul și te duci în natură să faci nu știu ce lucru nu-mi cere mie sau societății să ne pese sau să te înțelegem.

moltisanti88
17 Mar 2010, 22:48
Nici nu cred ca exista un sablon predefinit. Aici cred ca suntem de acord asupra faptului ca fiecare intelege mesajul filmului, in cazul in care exista acesta, in felul lui. Sunt doua pareri diferite pe care nu cred ca are rost sa incercam sa le schimbam. Eu sunt deranjat doar de faptul ca cineva ar caracteriza acest film ca fiind prost.

Da, omul este o fiinta sociala, si daca nu ma insel, e dovedit stiintific ca daca nu are un partener de conversatie pentru o perioada anumita de timp, innebuneste. Omul e dependent de comunicare, lucru care explica si interpretarea ta a persoanjului, dar eu nu cred ca lui i-a pasat foarte mult de consecintele actiunilor sale asupra oamenilor, decat probabil inconstient. Intamplator au fost gasite niste jurnale scrise de acesta probabil pentru el, dar din nou, e vorba de unghiul din care fiecare dintre noi priveste filmul.

Liviu-
17 Mar 2010, 22:56
Vorbesti de parca ar fi cine stie ce personaj malefic. E un tanar care a incercat sa gaseasca fericirea si in cele din urma si-a dat seama ca nu fugind de restul lumii o va gasi, ci ca trebuie sa o impartaseasca cu cineva pentru a exista cu adevarat. Daca personajul ar fi supravietuit s-ar fi intors la acea lume de care a fugit, tocmai pentru ca a realizat ce ziceam in fraza de mai sus. Tu lucrul asta il treci cu vederea, nu stiu de ce, dar o faci. Concluzia filmului, intreaga lui idee, e opusul a ceea ce tu sustii, de fapt e exact ceea ce ai fi vrut sa primesti probabil. Nu imi pot explica cum de nu vezi lucrul asta.

sergiuseling
17 Mar 2010, 22:58
eu nu cred ca lui i-a pasat foarte mult de consecintele actiunilor sale asupra oamenilor

Asta e marea mea problemă cu filmul.

Și cum lumea e mare era puțin probabil să nu auzi niciodată că filmul e prost.

sergiuseling
17 Mar 2010, 23:19
Liviu- recunosc că am fost fericit că s-a terminat filmul, dar pe atunci chiar nu prea îmi păsa de ce se întâmplă prin film.
Și ai vrea să uit cum se ducea el prin lume și dădea lecții ca nu știu ce minte luminată și cum credea el că singura cale e prin el singur, nu are nevoie de nimeni și de nimic. Și dacă ar fi reușit să facă tot ce i-a trecut prin cap de unul singur și mai era și super încântat de ce a făcut s-ar fi dus după aceea să găsească fericirea și în societate. Deci tot în zadar ar fi fost toată expediția...

Nu se poate să fie finalul 100% împotrivă a tot ce a fost prezentat în film și să judeci filmul doar pe baza finalului.

Windom
18 Mar 2010, 07:33
@sergiuseling
No offence, dar te-ai uitat degeaba la film daca singurele chestii cu care te-ai ales de pe urma lui sint aceste explicatii cu curu-n sus. Vorbeai la un moment dat de fuga de "responsabilitati"? Din punctul cui de vedere se numesc "responsabilitati" cretinismele societatii de consum? De unde pina unde ajungem sa anatemizam un om doar pentru ca a avut curajul sa se stearga la cur cu aceste cretinisme? Ori pentru ca a ales sa TRAIASCA (in adevaratul sens al cuvintului) pentru citeva luni dupa o viata intreaga de coma? A avut in el o doza de idealism, intr-adevar, dar care-i problema? Mai bine alegi un asemenea idealism decit "idealismul" perfid a la Up In the Air ori Hurt Locker...
Chris McCandless e un Jeremiah Johnson modern, iar daca n-ai priceput care-i forta motrice ce anima spiritul unor asemenea personaje, mai bine ramii la Up in the Air...

Si inca o chestie: un Chris McCandless face mai mult decit 100 de William Jamesi sau Ryan Binghami imbracati in Armani luati la un loc.

sergiuseling
18 Mar 2010, 10:00
E clar că viziunea ta despre viaţă diferă de a mea. Mie mi s-a părut că el fuge de viaţă, alege calea uşoară să fie el de unul singur, dezamăgindu-i pe toţi din jur. Dacă asta înseamnă să trăiesc cu adevărat mai bine renunţ.

De asemenea pot şi eu zice că n-ai înţeles Up in the Air sau The Hurt Locker care ne arată că poate exista fericire sau împlinire în proporţii mai mari sau mai mici în diferite forme. Dar nu, tu nu şi nu, doar dacă te duci de unul singur în pustietate şi te ştergi la cur cu lumea asta trăieşti cu adevărat.

Windom
18 Mar 2010, 10:11
Mie mi s-a părut că el fuge de viaţă
Dimpotriva, IMBRATISEAZA viata. Fuge de simulacru ei, in schimb.

Up in the Air sau The Hurt Locker care ne arată că poate exista fericire sau împlinire în proporţii mai mari sau mai mici în diferite forme.
Intr-adevar e si ala un tip de fericire. Artificiala, dar unii se multumesc si cu atit.

sergiuseling
18 Mar 2010, 10:27
Atunci de ce încerci să mă convingi pe mine sau de ce mai discuţi cu orice persoană dacă viaţa adevărată e în pustiu de unul singur, iar pe restul poţi să-i arunci undeva?

Sau când te gândeşti la consecinţe nu ţi se mai pare o idee aşa bună? Atunci de ce-l apreciezi pe acel tip care nu s-a gândit la consecinţele acţiunilor lui?

Windom
18 Mar 2010, 10:37
Atunci de ce încerci să mă convingi pe mine sau de ce mai discuţi cu orice persoană dacă viaţa adevărată e în pustiu de unul singur, iar pe restul poţi să-i arunci undeva?
Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, am vrut doar sa explic mesajul filmului pentru cei care l-au priceput pe dos.

Sau când te gândeşti la consecinţe nu ţi se mai pare o idee aşa bună? Atunci de ce-l apreciezi pe acel tip care nu s-a gândit la consecinţele acţiunilor lui?
Il apreciez deoarece a avut curajul sa actioneze fara sa se gindeasca la consecinte, spre deosebire de majoritatea dintre noi, astia care traim in matrix.

sergiuseling
18 Mar 2010, 10:55
Mesajul l-am înţeles, adică e exact ce ai înţeles şi tu, doar că nu sunt de acord cu el. (Deşi Liviu- a înţeles altceva)

Despre acţionatul fără a te gândi la consecinţe nu pot spune decât că e egoist şi n-am de ce să apreciez pe cineva pentru asta.

omudindulap
18 Mar 2010, 11:01
In concluzie, tie nu ti-a placut aceasta idee a renuntarii si a evadarii, nu filmul in sine (regie, scenariu si acting). Altfel, e ca si cum ai spune ca nu ti-a placut Shindler s List pentru ca niste nebuni fac sapun din evrei.

sergiuseling
18 Mar 2010, 11:18
Mai degrabă modul de prezentare romantizat al acestei idei nu mi-a plăcut. Iar regia şi scenariul au fost mult prea implicate în această idee, s-au luat mult prea în serios. Poate dacă ar fi existat un ton mai ironic sau critic al ideii ar fi fost mai bine.

Liviu-
18 Mar 2010, 11:46
(Deşi Liviu- a înţeles altceva)

Sa nu se inteleaga gresit. Eu sunt de acord cu calatoria lui, e una de autocunoastere, de eliberare, de iesire din normele societetii si de multe altele. N-am vrut sa intru in detalii si m-am axat doar pe final pentru ca ala iti dadea tie dreptate, partial pentru ca experienta lui i-a dovedit ca nu poate trai fara unele elemente din cele zise de tine. Cand e vorba de parcursul filmului sunt de aceeasi parere cu Windom, iar cand e vorba de final am scris mai sus, dar aici nu stiu daca gandim la fel ca nu s-a pronuntat.

Ceea ce mi se pare mie problematic e catalagorea asta toxica a filmelor drept propagandistice. Deja devine cliseu pe Cinemagia. Un film prezinta idei, nu se poate altfel. E inevitabil sa nu fie idei cu care nu esti de acord, dar sa zici ca sunt propagandistice e aiurea. La fel de bine cineva ar putea sa faca un film care sustine ce vrei tu, iar altul sa spuna despre el ca e propagandistic. Filmele te fac sa vezi viata din mai multe puncte de vedere, alegi tu din ele ce crezi ca e bine pentru tine si ce nu. Into the wild iti prezinta un punct de vedere, altul vine cu un alt punct de vedere si tot asa.

In plus, faptul ca nu te poti identifica cu ideile dintr-un film nu te scuza de o judecare subiectiva.

Windom
18 Mar 2010, 11:59
Trista realitate e ca, din pacate, exista si filme propagandistice (consider Up in the Air si The Hurt Locker doua asemenea filme, desi e o propaganda la nivel subliminal, mult mai parsiva). Acum, care e diferenta dintre un film propagandistic si un film care prezinta anumite idei?
Filmul propagandistic iti baga pe git niste "idei" sub forma de truisme. E asemenea unui clip publicitar. Adica, asta e adevarul, asa trebuie facut. Nu vorbesc acum de propaganda finantata de stat, ca acolo e clar cum stau lucrurile...
In a doua categorie intra filmele din care decurg (nu care propun) anumite idei. Sint filmele din care tu, ca spectator, extragi acele idei, esenta, fara sa ti le bage nimeni pe git cu forta.

sergiuseling
18 Mar 2010, 13:03
Bine că am ajuns la o concluzie: dacă îţi place ideea sau eşti neutru e doar o idee, dacă nu-ţi place ideea e propagandă.
Poate că faptul că vezi mulţi oameni murind, vezi şi copii desfiguraţi de bombe,alţii înnebunind inspiră unora sentimente anti război. Altora pare-se le inspiră sentimente pro război. Pentru mine e doar prezentarea unui tip ce-şi face datoria.
Pentru mine un tip care fuge de tot. îşi lasă baltă familia şi tot ce a învăţat şi se duce să nu facă nimic e o prostie. Pentru alţii e un ideal în viaţă.

Dar în orice caz judecata mea e subiectivă şi n-am să judec altfel ceva doar ca să par obiectiv.

miercuri
18 Mar 2010, 13:09
Eu chiar nu pot sa inteleg cum poti sa fii atat de convins ca Up in the Air e propaganda capitalista subliminala cand impresia pe care o lasa asupra privitorului este exact opusul. Sunt destul de sigura de convingerile mele si pot sa spun cu mana pe inima ca filmul asta nu mi-a schimbat parerea pe care o aveam despre America CU ABSOLUT NIMIC, cu atat mai putin la nivel inconstient. La asta ma refeream cand spuneam ca ai tesut un fel de teorie a conspiratiei in jurul filmului asta. Jason Reitman is not brainwashing anybody, cut him some slack.
Iar The Hurt Locker e propagandistic pe fatza, nu mi se pare deloc subliminal, in schimb nu mi se pare genul de propaganda care sa-i afecteze pe Europeni.

Cinemania
18 Mar 2010, 13:27
Un film pe care chiar ca nu trebuie sa il vedeti este de ex voma de Year One (2009)

illotempore2002
18 Mar 2010, 13:28
si Mad Max.

omudindulap
18 Mar 2010, 13:35
What about Little Man sau American Pie de la 4 in sus?:-&

marius_em
18 Mar 2010, 13:36
Nu pot sa cred cat de rea si ranchiunoasa esti.

On topic: Mumia 3. Cel mai jalnic film pentru care am platit sa-l vad.

Cinemania
18 Mar 2010, 13:37
What about Little Man sau American Pie de la 4 in sus?:-&

Legat de American Pie, as spune ca de la 3 in sus.

Windom
18 Mar 2010, 13:47
Ok, poate am folosit cam aiurea termenul subliminal si am fost inteles gresit. Desi, dupa cum vad eu lucrurile, e un termen relativ corect.
Filmele astea doua trebuie privite in raport cu situatia politica actuala. Dupa cum spuneam, unul se leaga de politica interna in vreme ce altul se ocupa de politica externa.
Legat de Up in the Air, sa lasam un pic la o parte romantismul si dulcegariile (ele constituie doar smoke screen-ul). Ce avem in miezul lucrurilor, care e esenta?
Avem un business. O corporatie care se ocupa de lasarea oamenilor la vatra (ca sa nu zic futut in cur, ca n-ar fi in acord cu romantismul povestii). In interiorul acestui business avem doua categorii de oameni - the bad guys - aia din conducere, care vezi doamne, au trecut de la metodele "umane" de distrus viata oamenilor la cele mai pragmatice, pentru a tine si ei pasul cu tehnica. In raport cu astia, avem the good guy - George, cavaleru' pe cal alb, care prefera vechile metode de regulat, cu vaselina. Proiectind totul in spectrul politic, il avem pe lumberjack-ul Bush si pe stilatul Obama, doua viziuni, doua metode de a face politica, aparent diferite, in esenta insa, la fel. Unde e propaganda parsiva? Pai, primo - implementarea ideii ca lupul in blana de oaie e mai blind; secundo - indulcirea extrem de gravei probleme legata de profunda criza cu care se confrunta sistemul american cu ajutorul romantismului de 2 lei care prinde la americanul de rind retard. Repet, lansarea filmului in aceasta perioada a fost extrem de bine gindita - inclusiv includerea pe liste la Oscar (vorbim de un film lipsit de orice valoare din punct de vedere cinematografic)
2. The Hurt Locker - grozaviile si atrocitatile razboiului, cit de surmenat e soldatul american, tulai doamne.(:| Insa, oricit de greu ar fi, oricit de murdara e treaba, e de datoria noastra se ne facem damblaua pina la final. E un sacrificiu NECESAR - asta spune filmul. Nu conteaza ca oamenii aia nu vor democratie. Nu le-o putem baga pe git ca la romani sau la altii, le-o bagam pe cur. De acolo oricum nu mai plecam. Cum poti tu, american cu frica lui Dumnezeu (ca asa se pretind toti) sa te intorci intr-un teritoriu unde ai creeat un masacru, un genocid, pentru ca datoria ti-o cere? Si sa continui sa faci acelasi lucru... Datoria fata de cine? Fata de colegii cu care imparti prada si ucizi? Sa te mai si lauzi cu intoarcerea pe cimpul de batalie e o chestie josnica. Sa mai si premiezi efortul de a transmite mesajul e si mai grav...

Liviu-
18 Mar 2010, 15:54
Ar trebui sa existe un topic nou despre filmele propagandistice ca vad ca parerile sunt foarte impartite si suntem cam off-topic pe aici: Windom considera THL si Up in the air propagandistice, iar Into the wild nu, sergiuseling Into the wild da, iar THL nu, miercuri Up in the air nu, iar THL da, eu... nici unul.

klaudya_e
20 Mar 2010, 16:15
Room 6
Francesca
Drag Me to Hell
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
The hangover

bogdann1980
21 Mar 2010, 08:41
gusturile difera, dar pentru mine napoleon dynamite, australia, brokeback mountain si poate mai ales basic instinct 2 au fost mari dezamagiri, mai ales ca cel putin primele 3 sunt bine cotate

bogdann1980
21 Mar 2010, 08:43
dintre cele mai actuale the informant - n-am reusit sa-l vad pana la capat

claudiu-daniel-lugoj
21 Mar 2010, 10:59
Tropical Thunder
The Spy Next Door
Zombieland
Duplicity
Gamer
Jennifer's Body
Terminator 4:salvarea

movie4
21 Mar 2010, 11:05
The Butterfly Effect- se vrea a fii un film destept, dar este plictisitor.

Medicate
22 Mar 2010, 16:48
Nici eu nu agreez Butterflyu-l !

sergiuseling
22 Mar 2010, 19:57
Cred că putem face un fan club anti fluture. E în top 10 cele mai proaste filme pentru mine, alături de Avatar, Seven Pounds și Into the wild printre altele. Poate că nu sunt chiar așa de proaste, dar parcă m-au insultat pe mine personal făcând aceste filme și le urăsc cu pasiune.

Medicate
22 Mar 2010, 20:04
Seven Pounds a fost destul de bun ... mi-a placut ideea si rolul bun facut de Will Smith .

radu_ionascu
22 Mar 2010, 21:36
room 6 nici mie nu mi-a placut deloc

copila_satanista
25 Mar 2010, 09:39
Seven Pounds a fost destul de bun ... mi-a placut ideea si rolul bun facut de Will Smith .
pai nu prea are ce cauta aici :-/ , crek era "nu" asa de mare incat nu l-ai vazut :)

vave
25 Mar 2010, 15:21
Nu stiu daca a fost trecut aici, dar oricum amintesc de Forgetting Sarah Marshall [2008].

Medicate
25 Mar 2010, 16:08
pai nu prea are ce cauta aici :-/ , crek era "nu" asa de mare incat nu l-ai vazut :)

:)) era mic rau !

foxyroxy
28 Mar 2010, 20:08
You don't mess with the Zohan.Probabil cel mai prost film facut de Adam Sandler.Umor de prost gust si replici neinspirate.Il propun pentru topul celor mai slabe comedii.

Ammelie
29 Mar 2010, 15:52
Nu cred in anti-recomandari. Ca de, gusturile difera atat de mult! Cel mult pot sa fac o lista cu filme pe care NU le-as mai vedea EU niciodata.

bogdan0125
29 Mar 2010, 20:44
Nu cred in anti-recomandari. Ca de, gusturile difera atat de mult! Cel mult pot sa fac o lista cu filme pe care NU le-as mai vedea EU niciodata.

Asa este. Este imposibil ca niciunei persoane sa nu-i fi placut un film sau ca toate persoanele care au vazut un film sa-i si placa.

foxyroxy
31 Mar 2010, 21:43
Asta am si facut.Am dat un nume pe care regret ca l-am vazut.Acum daca altor persoane le-a placut e treaba lor.:) Am dat decat o idee.

omudindulap
01 Apr 2010, 01:14
Am dat decat o idee.
Initial vroiam sa las un mesaj usturator-ironic, dar is altii aici care o fac mai bine ca mine.
So, corect este Nu am dat decat o idee sau Am dat doar o idee.
Atat am avut de spus. Decat.

miercuri
01 Apr 2010, 13:49
Nu stiu daca a fost trecut aici, dar oricum amintesc de Forgetting Sarah Marshall [2008].
Cum sa nu-ti placa Forgetting Sarah Marshall :-O Mie mi s-a parut unul din cele mai reusite filme ale lui Apatow dupa Superbad incoace.

Ammelie
01 Apr 2010, 13:56
Eu am recomandat si Ninja Assassin! (Cuiva caruia ii placuse Bangkok Dangerous :P)

Radu1711
03 Apr 2010, 12:22
sunt filme multe care sunt esuate dar nu sunt in masura sa zic unu anume am in minte mai multe care nu trebuie vazute:-&

ieucumine
26 Apr 2010, 10:33
Hannibal rising

yo_lory
16 Aug 2010, 12:59
protestez! twiling e cel mai frumos film pe care l-am vazut in afara de harry potter si supernatural!
e super filmul!

daca ti se pare atat de extraordinar poate inveti sa`i scrii corect titlul:)

danonino
20 Aug 2010, 18:25
Highlander 2

Ai de capu' meu! Cum sa faci o asa cretinitate? Cat de tare a fost prima parte, cat de penibila si idioata e cea de a doua.

Capi44
22 Aug 2010, 17:02
Zohan, Zoolander, Bruno, American Pie de pe la 3 in sus, Pluto Nash, Tantalaul si Gogomanul 2 pentru umorul ieftin si prost, Public Enemies, Watchmen si Pontypool pentru ca sunt iesit din comun de plictisitoare, Taxi 4 pentru ca este o bataie de joc fata de primele 3 filme ale seriei, Eden Lake pentru ca nu face decat sa iti creasca nivelul furiei dupa ce il vezi, Dread pentru finalul complet cretin si Antichrist pentru niste secvente absolut oribile. A fost primul si cu siguranta ultimul film al lui Lars Von Trier pe care am avut neplacerea sa il vad.

Am vazut mentionate aici si cateva filme pe care NU regret ca le-am vazut: Next, Number 23, The Happening, I am Legend, 4 3 2, Knowing, Case 39, Drag me to hell sau The Hangover.

miercuri
22 Aug 2010, 17:24
Zoolander, Bruno.
http://melificent.com/wp-content/uploads/2009/08/zoolander_0874-500x212.jpg

Judex
22 Aug 2010, 17:46
Tre sa fii cel putin cretin sau lucrator in lumea modei sa nu-ti placa Zoolander!

Willy4k
31 Aug 2010, 16:10
Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa va pierdeti vremea cu:
Wild hogs
Prime
Meet Dave
Me, myself & Irene
Lemony Snicket's
Labor Pains
Confessions of a shopaholic

deiv
01 Sep 2010, 01:50
In niciun caz : The Triangle (2005)

buticut
01 Sep 2010, 03:21
Mie mi s-a părut că el fuge de viaţă, alege calea uşoară să fie el de unul singur, dezamăgindu-i pe toţi din jur. Dacă asta înseamnă să trăiesc cu adevărat mai bine renunţ.

Mie mi s-a parut ca pleaca in cautarea fericirii, doar ca nu stie unde sa o gaseasca si nu realizeaza ca de fapt fericirea s-a aflat tot timpul langa el. Asa se intampla...lucrurile pe care le vedem cel mai greu sunt chiar cele care sunt mereu sub nasul nostru si de multe ori ne dam seama de asta mult prea tarziu. And just for the record, life is not about pleasing others. Daca iti petreci toata viata incercand sa te ridici la asteptarile celor din jur, inseamna ca traiesti degeaba si lasi viata sa treaca de fapt pe langa tine. Important este sa faci alegerile cu care sa te simti tu bine, sa fii asa cum vrei tu sa fii, nu cum vor altii sa fii, atata timp cat deciziile pe care le iei nu iti afecteaza constiinta. Si tocmai ca personajul face alegerile gresite, lucru de care isi da seama in cele din urma. Isi da seama ca placerile vietii nu reprezinta nimic, daca nu ai cu cine sa le imparti, dar macar merita credit pentru idealul sau.

This was major off-topic. Haha si uitasem ca scrisesem aici.

ice_eyes
12 Sep 2010, 18:14
prison break, the final break
jennifer's body
epic movie
love guru
hannah montana
catwomen
lacrimi de iubire
Batman si Robin
the unborn
15 minutes
poker
Terminator 3: Rise of the Machines
etc

mvpsebi
12 Sep 2010, 20:01
Son of the Mask
Cemetary Gates
Fire & Ice: The Dragon Chronicles
DragonBall Evolution
Eragon
Piranha 3D
Dark Island
Basic Instinct 2
Species The Awakening
The Gravedancers
Old Dogs
Push
Legion
Jonah Hex
New Moon

silv_xd_tweety
12 Sep 2010, 23:06
deci incep cu : Låt den rätte komma in , The Machinist , Antichrist , The Libertine - filme foarte bine realizate , insa niste filme care te prost dispun si care iti lasa un gust amar .. nu as recomanda filmele astea .. parerea mea :D

continui cu : Date Movie , Epic Movie , Meet the Spartans , Disaster Movie ... Junior , My Baby's Daddy , Little Man , Are We Done Yet? , 18 Fingers of Death , Dog Gone ... Regina , State , Inima de tigan , Pacala se intoarce ... toate comediile cu Hulk Hogan ... Hannah Montana , Aquamarine , H2O ... Goal! III , Boa vs. Python

si termin cu : Haute Tension :|

EDIT: termin cu : Poveste de cartier :|:|

buticut
12 Sep 2010, 23:47
deci incep cu : Låt den rätte komma in , The Machinist , Antichrist , The Libertine - filme foarte bine realizate , insa niste filme care te prost dispun si care iti lasa un gust amar .. nu as recomanda filmele astea .. parerea mea :D

In The Machinist si The Libertine, Bale&Depp dau tot ce e mai bun din ei, ce sa mai zic de Let the Right One In, care e pretty awesome. Nu inteleg de ce faptul ca te prost dispun le face nerecomandabile.

De restul listei, ce sa zic...doar dupa cast/titlu iti dai seama ca trebuie evitate.

robbiex2
13 Sep 2010, 03:57
deci incep cu : The Machinist [...]
Christian Bale a facut un rol de zile mari + efortul de a slabi in ultimul hal !

on: The American ( chiar trebuie evitat filmul asta, pacat de George Clooney ) , VENOM, Baby Mama, Be Kind Rewind, The House Bunny, Balls Out, Confessions of a Shopaholic, Extreme Movie, Whiteout.

psihologu
17 Sep 2010, 15:40
Call of the Hunter (2009)
Regizor:
Anthony Straeger

psihologu
17 Sep 2010, 15:59
sunt prea multe dar am sa enumar cateva foarte slabe:

Son Of The Mask
The Fog si Doom
Flightplan
Date Movie
Final Move
Hoboken Hollow
megalodon
The Promise
Black Christmas
The Hitcher
Norbit
The Groomsmen
Wild Hogs
Grindhouse

Medicate
18 Sep 2010, 14:54
sunt prea multe dar am sa enumar cateva foarte slabe:

Flightplan

The Hitcher

Nu au fost chiar atat de rele ... ba chiar sunt destul de ok si merita sa pierzi putin din timpul liber vizionandu-le !

sweetintoxication
29 Sep 2010, 19:07
Get him to the greek:-&
New moon
Love happens
Daybreakers

RomaniaMare
30 Sep 2010, 23:33
Hitman, Norbit , The Karate Kid (asta din 2010).

dragonfly_drk
01 Oct 2010, 00:07
de ce karate kid?... :( e mai mult un film de familie... dar merita... pentru marea masa e numai bun... ;)

marcusARCUS
02 Oct 2010, 14:31
Nu vedeti Giallo.
1).Veti fi oripilati complet.
2).Stupid premise,plot,ending.
3).Bad acting all over the place.

RomaniaMare
02 Oct 2010, 16:12
de ce karate kid?... :( e mai mult un film de familie... dar merita... pentru marea masa e numai bun... ;)
un film mai prost si mai plictisitor decit KARATE KID de mult nu am mai vazut. Plus ca am si platit bani la cinema pentru bilet(deh, credeam ca ma voi ride un pic) . :-&

dragonfly_drk
03 Oct 2010, 12:01
he, he... inseamna ca nu ai avut starea necesara... da, daca stau sa ma gandesc mai bine, nu e o investitie prea buna sa platesti pt un astfel de film... poate daca l-ai fi vazut acasa... (like me), era altfel... ;) poate ti-ar fi placut... (desigur, pastrand anumite limite, caci nu se poate spune despre acest film ca poate fi un mare succes... e mediocru, da merita... numai nu la cinema... =)) B-) )

RomaniaMare
09 Oct 2010, 19:38
The Expendables, un rahat cu ochi sau ce inseamna sa ii dai un film pe mana lui Sylvester Stallone.

Malombra
11 Feb 2012, 22:33
un pic de trollăială

Leningrad 2009 - rebut, în ciuda petenţiilor de kinău sofisticat. o propagandă aberantă, cu nemţii care aruncă bombe pe care scrie zahăr în mijlocul oraşului lihnit... în toiul războiului, nemţii aveau timp să facă imprimeuri caligrafice pe bombe... (:| apoi, e mila sorvino, pe care ruşii o admiră mult, o tot distribuie în roluri din astea, de rusoaică adoptată, capabilă să cureţe de păcate cincizeci de generaţii indiferente care au precedat-o. ca fapt istoric,ce s-a întâmplat la leningrad a fost groaznic. dar eu nu de blocadă zic aici, ci de film. nemţii sunt îndopaţi, îngrijiţi, cinici, normal, cum îi mai poate prezenta un film rusesc...

marcusARCUS
11 Feb 2012, 23:10
The Brown Bunny
Bridesmaids
Mission Impossible 4:Ghost Protocol
The Ides Of March
J. Edgar
Wet Hot American Summer
Aleksandr Nevsky (Nu sunt un mare fan al lui Eisenstein)
Dolphin Tale
11-11-11
Big Tits Zombie

Astea mi-au venit in minte.

Disciple
12 Feb 2012, 14:21
Marcus, sa ne intelegem.
"Big Tits Zombie" este un film facut in deplina cunostinta si asumat in consecinta, "Bridesmaids" nu mi s-a parut nici mie vreun mega-hit, dar ce se intampla cu locurile 3, 4 si 5?

Kriss_Kringle
12 Feb 2012, 14:24
Asta ma intrebam si eu.Sunt foarte suspecte locurile respective intr-un asemenea topic.

omudindulap
12 Feb 2012, 14:52
99 % dintre filmele cu rating <6 (aproximativ) de pe imdb (apoi intervine subiectivitatea) si 10 % (maximum) dintre filmele de pe acest topic. In rest, la filme inainte!

marcusARCUS
12 Feb 2012, 20:21
Marcus, sa ne intelegem.
"Big Tits Zombie" este un film facut in deplina cunostinta si asumat in consecinta, "Bridesmaids" nu mi s-a parut nici mie vreun mega-hit, dar ce se intampla cu locurile 3, 4 si 5?

Nu le-am pus in nicio ordine,sunt pur si simplu filme slabe care mi-au trecut prin cap.

DragonMaster
14 Feb 2012, 11:46
Conan the Barbarian (2011),Sucker Punch (2011),Don't Be Afraid of the Dark (2011),Zookeeper (2011),Red Riding Hood (2011),A Good Old Fashioned Orgy (2011),The Speed of Thought (2011),A Very Harold & Kumar Christmas (2011) ,Arena (2011),Cat Run (2011),Season of the Witch (2011),The Big Year (2011),Immortals (2011),Drive Angry 3D (2011) ,The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011),What's Your Number? (2011),Jumping the Broom (2011) ,Spy Kids 4D: All the Time in the World (2011),I Don't Know How She Does It (2011),Flypaper (2011),Love Birds (2011),Love U... Mr. Kalakaar! (2011),Mere Brother Ki Dulhan (2011),Prom (2011),Seven Days in Utopia (2011),Terri (2011),The Woman (2011),Abduction (2011),Honey 2 (2011),Seeking Justice (2011).

chuky_doll21
18 Feb 2012, 19:52
quarantine

Malombra
18 Feb 2012, 20:05
adică quarantino ?

buticut
18 Feb 2012, 20:33
No, Quarentena :D.

Disciple
18 Feb 2012, 20:35
Adica remake-ul american al unui excelent film spaniol.

buticut
18 Feb 2012, 20:43
Cool ca pe coperta DVD-ului filmului original chiar scrie ca e inspirata Carantina dupa el :)), practic facandu-i reclama. Oricum, [Rec] imi amintesc ca a fost o experienta destul de intensa, chit ca de multi ani nu l-am mai vazut si nu am ramas cu prea multe secvente din el. Cat despre Quarantine, nevazut inca :D.

Malombra
18 Feb 2012, 20:53
ah, și eu care credeam că e un spoiler camuflat despre țărantino :D , zis și QT - mă întreb de unde până unde , că eu nu-l gasesc ”cute” deloc.

White1
18 Feb 2012, 23:26
Nu va uitati la filme de Tarantino. Riscati sa va distrati la ele. Doamne apara si pazeste. Arta nu-i facuta pentru distractie :|

Malombra
18 Feb 2012, 23:40
ba este. dar arta, distracția și tarantino nu se suprapun întotdeuna.

White1
18 Feb 2012, 23:53
La el nu intotdeauna, la altii niciodata. Si daca eliminam arta din ecuatie ramane distractia de care ai parte in toate filmele lui, ceea ce-i suficient pt. unii mai putin pretentiosi:D

Malombra
19 Feb 2012, 00:01
prefer crucea de piatră

să-l aud pe dinică în dialogul cu c*rva, spunându-i ”la muncă, la șaibă!” bate orice tarantino. dacă și astea-s pretenții, atunci și spălatul pe cap este.

White1
19 Feb 2012, 00:12
Nu am auzit de nici o persoana care sa moara pentru ca nu s-a spalat pe cap:D Anyway, sa punem cruce subiectului ca suntem off-topic daca vorbim despre Tarantino pe un topic care are titlul asta.

LucyX
24 Feb 2012, 10:32
* Desideria e l'anello del drago

* Wishmaster 2: Evil Never Dies

* Starcrossed

* The Evil Dead

Cristina_
26 Feb 2012, 13:20
* Wishmaster 2: Evil Never Dies

Wishmaster 2 was pretty funny maybe you want say about Wishmaster 3&4.

nick-azh
04 Feb 2015, 09:44
1. The Hottie and the Nottie (2008)
2. The Grand Budapest Hotel(2014)
3. Winter's Tale(2014)
4.After Earth(2013)
5. Nymphomaniac: Volume 1(2013)