Log in

View Full Version : "Scar 3D"

Pitbull
26 Nov 2008, 09:19
"Scar 3D" - Borº ca-n viaþã...?
Nici mãcar

Filmul nu e efectiv prost, nu e nici rãu fãcut - e pur ºi simplu complet inutil. Nul. Zero barat. Poveste banalã, cu un ucigaº sadic pervers ticãlos miºel porc-de-câine care revine-n orãºel dupã niºte ani (deºi a murit de-a binelea), ºi tot ca sã cãsãpeascã liceeni - Doamne nu-mã-lãsa, unde-am mai auzit noi chestia asta...? Mãgãreaþa cade pe cine nu trebuie. Torturile, cu bisturie ºi alte ustensile chiurgicale din instrumentarul prosecturii, pe mese de operaþie improvizate, care la morgã, care-n hambar, sunt foarte gory (adicã borºoase) ºi explicite, fãrã pic de subtilitate sau ingeniozitate - dar supralicitate prin prelucrãri isterice ale imaginii, când vin din flash-back. Amicul îi ciumpãveºte câte doi, mereu punând câte o victimã sã-i cearã s-o omoare pe cealaltã, ca ea sã scape - vreau sã zic cã serialul "Saw" era o capodoperã pe lângã chestia asta! La fel de nevolnic stã ºi-n materie de motivaþii - douã vorbe fãrã sare ºi piper, doar ca sã bifeze capitolul expozeurilor morale cu susunjos. Suspense, ioc; coups-de-théâtre, ciuciu (deºi s-ar vrea). Plictisealã sinistrã, ºi în timpul supliciilor, ºi printre ele. ªi cam atât.
A.
ªi e-n 3-D.
Mã credeþi sau nu, dar nici mãcar nu se ostenesc sã punã unghiurile în aºa fel încât sã speculeze stereoscopia - ca-n "Journey to the Center of the Earth", cu toate ãle cataroaie ºi guguloaie ºi flegme care-þi veneau între felinare. Aici, filmeazã-n relief o realitate platã - aºa cã nu te-alegi nici mãcar cu satisfacþia perversã a unui borº ca-n viaþã.

Pitbull (Mihnea Columbeanu)
25 noiembrie, 2008, h. 09:15-09:55
Bucureºti, România

Se7en
26 Nov 2008, 10:01
Ahaha m-ai facut sa-l vad :P

Pitbull
26 Nov 2008, 15:09
Nu da bani, te rog, ca sä n-am remuscäri.

Se7en
26 Nov 2008, 16:09
Da corect, macar atata pragmatism burghez sa am si eu. Oricum i-ai descris platitudinea atat de bine ca m-ai facut sa-l caut chiar si macar pe oDC :P

Gloria
26 Nov 2008, 16:16
Filmul nu e adus de vreun distribuitor, ci e "cumparatura" proprie si personala a Movieplexului, special pentru tehnologia 3D pe care au implementat-o; si oamenii s-au dus la un targ de filme din State pentru filmul asta; adica, nu s-au jucat... :sick:

Pitbull
26 Nov 2008, 17:03
S-or gäsi ceva rromi de pe sträduzdele din jur sä dea cât s-acopere un pärticic din cumpärätura asta.

alexb2
04 Dec 2008, 00:30
acum m-am intors de la film si complet dezamagit. Ma asteptam la ceva mai spectaculos dar degeaba. Incepand de la subiectul filmului care e banal, la ochelarii care ma jenau si pana la efectul 3d care in mare parte a filmului a lipsit,cu exagerare 25min insumat s-a vazut 3d in rest o pelicula f proasta calitativ, pot spune ca e un film de nota 6. Era sa uit ca subtitrarea nu e 3d si se vede foarte naspa si ca ma dor ochii si acuma :D

Faenor
04 Dec 2008, 09:08
Nu s-au deplasat pana in State, au negociat direct pe mail. Producatorul, Cinemavault este un no name in domeniu si nici bataia n-a fost prea mare pentru titlul asta. Macar au economisit un drum ;) , ca de recuperat banii probabil n-o sa-i recupereze...efecte 3D absente, doar putina perspectiva, subtitrare normala peticita pe suport 3D-lacomia tipica de a scoate cat mai mult oferind cat mai putin :sick: