View Full Version : My Mom's New Boyfriend
Pauline Kael
27 Oct 2008, 17:19
Mai rau de atat...probabil ca se poate,dar nu cu mult mai rau.
http://www.imdb.com/title/tt0780534/
Meg Ryan cu fatza de yak turmentat si par ciufulit-neglijent de lama,la 48 are corp de 30 si fatza de 70.Zicea Meg ca se lasa de actorie,dar vad ca mai are vreo doua filme pe banda.Unde e fata din "Cand Harry o intalneste pe Sally"etc..Zambet de jockerita,autentic,mandibule de camila si barbie dubla .Operatiile estetice...Banderas si el nu mai e ce-a fost,o priveste cu mila-dezgust,mana ii tremura ingrijorator pe pistol desi tipul e din bransa(hot,CIA,etc).Selma Blair-unforgettable pentru prim-planul cu blow-job din "The sweetest thing"(si acum are vocea guturala).
http://www.youtube.com/watch?v=O3MqTun92PI
Vizionare placuta.Pentru "My Mom's..."
Pauline Kael
27 Oct 2008, 18:39
Inteleg ca v-a placut :P
Pitbull
27 Oct 2008, 18:47
In seara dinaintea vizionärii de presä (fu fix lunea trecutä), m-am uitat pe IMDb si-am zis: niet, miersî! :hmm:
A doua zi, la "Th House Bunny", confratii: "Ieri ai stat acasä ca nesimtitu', si nouä nu ne-ai spus!" :x
(...Dar, prin simplul fapt cä eram în salä la ACEA chestie, s-au simtit partial räzbunati. 8) )
Pauline Kael
27 Oct 2008, 19:37
Americanii n-au umor nici batuti.
Dar de Meg,ce s-a intamplat cu Meg? :(
Cinemania
27 Oct 2008, 19:45
nu s-a intamplat mare lucru...e la fel de sexy :D
Pauline Kael
27 Oct 2008, 19:49
Sigur,daca nu ii vezi fata...
Pe bune arata f bine la corp si f rau la fatza ..daca nu se opera estetic...
Iar in filmul asta, aia au machiat-o si coafat-o ca dracu' :P
buticut
27 Oct 2008, 22:27
]
A doua zi, la "The House Bunny", confratii: "Ieri ai stat acasä ca nesimtitu', si nouä nu ne-ai spus!" :x
(...Dar, prin simplul fapt cä eram în salä la ACEA chestie, s-au simtit partial räzbunati. 8) )
Nu li s-a parut in niciun moment suspect titlul? :lol:
Cat despre Meg Ryan, Nicole Kidman ii calca pe urme...bisturiul si botox-ul,fir-ar sa fie :D. Cum glumea si Chris Rock la premiile Oscar pe seama ei...au ajuns in stadiul in care nu mai pot schita niciun gest,nicio emotie...nimic. Cam scump pret pentru frumusete. I mean...Sophia Loren are 74 de ani (!) si in afara de mainile care o tradeaza, arata bine!
Un lucru care l`am invatat.Nu asculta ce zice o femeie despre alte femei :lol:
buticut
27 Oct 2008, 23:40
Un lucru care l`am invatat.Nu asculta ce zice o femeie despre alte femei :lol:
Dar suntem doua, asa ca....
Vorba aia, cand doi iti spun ca esti beat, te duci la culcare :).
Bine atunci trebuia sa zic .. ce zic niste femei despre o femeie.Sunt sigur ca multi ar prefera`o pe Ryan sau pe Kidman in locul vostru cu toate operatiile lor posibile :lol:
StefanDo
28 Oct 2008, 10:52
hm, ce nepoliticos si evident in acelasi timp
Cinemania
28 Oct 2008, 11:49
a pointless exercise in futility
Cred ca se poate inscrie cu succes la "esecurile" anului.
Anul asta parca a fost invazie de filme americane proaste (gen comedii romantice).
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.