PDA

View Full Version : "Death Race"


Pauline Kael
27 Sep 2008, 14:01
Ruleaza in cinema?Cine l-a vazut?

Pitbull
27 Sep 2008, 14:52
Da. E un blockbuster cinstit, bine lucrat în context. Mi-a pläcut. Dacä aveam timp, i-as fi fäcut si analiza, da' n-am apucat... Uite scurtul meu comentariu de pe IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0452608/usercomments-65

Pauline Kael
27 Sep 2008, 16:16
Eu voiam sa ma uit,pt ca Jason Statham a inceput sa aibe roluri in filme bune de actiune.Dar dupa trailer mi se pare un film cu prea multe masini si zgomot de masini, si actiunea cam atat este.Dar daca ziceti ca e bun,ma uit.Si citesc pe urma comentariile...

Pauline Kael
27 Sep 2008, 18:00
Pitbull a scris:

7 out of 8 people found the following comment useful :-
Not Bad At All!, 15 September 2008

Author: Mihnea the Pitbull from Romania


Definitely better than the ridiculous "Righteous Kill", that we had the doubtful honor to view today also, at the same press screening, here in Bucharest, Romania.

"Death Race" is a honest to God action movie, without any bigger-than-life pretensions. The script follows correctly an old tested and tried recipe, everything is at its place, and although you can easily plot out the whole course since the beginning, somewhat even this sounds good - you simply have the guilty pleasure of savoring again a story that you know from dozens of other movies.

The influences from the racing video games are explicit, and well mastered - me, I fully felt as while playing "Death Rally". Even certain aerial shots are obvious quotes from the computer game imagery. The narrative is nervous and thrilling, the effects professional, the violence degree precisely balanced. Maybe the main virtue of the movie is the cinematography, with admirable chromatic and plastic values. All in all, what it promises, it delivers: a cheap show, well done.

Adica filmul e un remake? Si n-are defecte? Si actiunea care e,se plimba aia si se ciocnesc cu masinile pana le vine rau?

Pitbull
27 Sep 2008, 18:05
E un remake, si are si defecte.
Ala e doar un comentariu succint, nu o analizä.

Pauline Kael
27 Sep 2008, 18:16
Pana ne scrieti mai multe,sa-l vedem sau nu?Jason e bun? :love: Gagica aia buna cine e?
S-a facut la noi acilea cinema (cred ca la Mall,nu'sh,ca uit) ...Intai mergem la ala cu ochelari din aia care nu te lasa sa vezi nimic ,filmu' cu islandeza sexy si cu centru Pamantului..:w00t:

Pitbull
27 Sep 2008, 18:21
Am spus clar: e bun ca film comercial, nu de continut. Vedeti-l, dacä vreti o distractie de-o searä, färä pretentii.

Pauline Kael
27 Sep 2008, 18:40
Am zis eu ca e film de arte? Nu.
Eu am intrebat de cateva ori,daca are si alta actiune in afar' de plimbatu' masinilor.Ca n-am timp sa m enervez si sa ma uit la ceva nasol si cica de actiune.

redmen
27 Sep 2008, 18:42
Toys for boys Pauline.Evita filmul.

Pauline Kael
27 Sep 2008, 18:50
Toys for boys Pauline.Evita filmul.
Yeah,right.Am vazut o gramad de filme de actiune ,le prefer celor romantice,sau girlish..Cu Statham le-am vazut pe toate.Asa ca ma duc sa-l vad.

redmen
28 Sep 2008, 15:49
Just do it vorba celor de la Nike.Daca e despre masini,curse normal ca numai cu masini e filmul nu ?

Pauline Kael
17 Oct 2008, 10:42
Am vazut "Death Race".Placut f mult.Recomand tuturor.
Excelent divertisment.
Sunt cateva chestii care n-au fost prea logice dar cum n-am cu cine sa le discut,va zic doar sa vedeti filmul.

redmen
17 Oct 2008, 10:44
Pai de ce n`ai cu cine sa le discuti Pauline ? Crezi ca altii nu au vazut filmul ? Sau crezi ca nimeni nu are chef sa discute ?

Pauline Kael
17 Oct 2008, 10:45
Ok(scuze ca te-am suparat pe nu stiu care topic).
Revin diseara.Filmul e beton.Cu ceva lipsuletze.

redmen
17 Oct 2008, 10:50
N`aveai cu ce sa ma superi.Eu inca nu am vazut filmul dar sunt sigur ca sunt altii care l`au vazut.

Pauline Kael
17 Oct 2008, 17:52
Pacat ca nu l-ai vazut.
Asta inseamna ca n-am cu cine vorbi despre,ca altcineva nu se ofera.

Pauline Kael
17 Oct 2008, 20:42
A vazut cineva "Death Race"?Tu,care citesti aici si l-ai vazut,de ce nu scrii ca da?

buticut
17 Oct 2008, 22:07
Ca da :P

Pauline Kael
17 Oct 2008, 22:08
Nu ti-a placut :P

buticut
17 Oct 2008, 22:35
Premisa e cam idioata si imi aminteste de The Condemned, in care insa scenele de actiune sunt filmate atat de penibil incat ajungi sa nu-ti mai dai seama cine loveste si cine e lovit si nici macar nu e entertaining. Dar la Death Race nu mi-a pasat de plot, pentru ca in fond e film de actiune si nu un thriller cu un plot elaborat, twists and stuff. Si ca orice film de actiune ce se respecta, e entertaining. Sunt genul de fata careia ii plac za fast cars si Jason Statham :P.Deh, hormonii astia! Mi se pare o prezenta carismatica pe marele ecran si aduce prospetime filmelor in care joaca. Filmul si masinile "arata bine", Jason la fel :P. E clar ca Death Race nu va fi un clasic, insa il pot adauga pe lista mea de Guilty Pleasures. Uitandu-ma la film imi aminteam de vremurile cand nu aveam PC si ma duceam pe la cafe-uri ca sa navighez pe internet si sa joc "ce era la moda". La un moment dat, ma apuc de Carmageddon,jocul acela cu masina care calca pietonii nevinovati :). De fapt eu ii calcam...but you know what I mean. Ranjesc diabolic...pana cand PLOP! ma prinde mama,care venise dupa mine sa mergem nu stiu unde.Fata ei era ceva de genu: :shock: WTF is that? Mi-a luat ceva vreme sa o conving ca nu aveam porniri sadice, ci era pure entertainment pt mine.

Pauline Kael
18 Oct 2008, 12:48
Da,plotul cam tras de par,povestea cu scartaieli,dar filmul prinde.Daca avea si un substrat sau o morala,era beton.Dar ai zis bine,e doar actiune.
Si eu il admir pe Jason,imi place tot la el,si culmea,presimt ca nu ma va plictisi :) vreodata.
Foarte violent filmul,daca mama ta tresarea cand te vedea ca joci chestia aia cu accidente rutiere provocate,si pe mine m-a socat ideea de violenta gratuita in film,ideea ca intr-o zi ,americanu' dornic de entertaiment din asta ar putea face in realitate un asemenea concurs,in fond care e morala,aia sunt oricum condamnati pe viata,sau condamnati la moarte etc.
SPOILERCe n-am inteles,cand fata iese la sfarsit imbracata ca Franckenstein,cum de nu e impuscata pe loc(cotoroanta voia razbunare) mai ales ca era incercare de evadare.Si a zis ca a avut probleme cu actele,or,eu cred ca nu mai iesea de acolo,dupa incercarea de evadare.Si prietenia aia din final dintre afro-americanu...Joe(gay) si Jason...Poza rupta,cum l-a mai gasit pe nenea ala care ii crestea fetita,daca a rupt poza? :P In rest,la chestiile pur tehnice n-ai cand sa te concentrezi din prima,trebuie revazut...
Intrebare: exista jocul PC"Death Race"?

buticut
18 Oct 2008, 19:21
Uneori avem nevoie de asemenea filme, nu doar de cele profunde si serioase (precum Sweeney Todd :lol: ). Pe scurt, Death Race e un film cu care sa nu-ti bati capul, ca asa gasesti o gramada de plot holes si strici tot amuzamentul.

Yup, jocul a fost facut dupa Death Race 2000 din cate am inteles. A fost lansat in 1991 pe Nintendo Entertainment System:
http://www.gamespot.com/nes/driving/deathrace/index.html

Pauline Kael
21 Oct 2008, 20:29
Multumesc.Esti o comoara la casa omului.
"Death Race 2 "nu cred ca..

buticut
22 Oct 2008, 16:53
Apropo, faza asta m-a amuzat copios :lol: :lol:
http://img206.imageshack.us/img206/4682/hkjhqf8.jpg
de parca ar fi un avertisment pentru emisiunea Jackass! Daca nu vedeam chestia aia scrisa, sigur ma puneam sa fac tumbe cu masina :D.

Lecart
23 Oct 2008, 14:45
Dispensabil; cromatica salveaza mult, iar din trailer am prins cele mai reusite scene. Statham e fals rau, sper sa ma dreg cu Transporter, ca tot a iesit teaseru' de curand. Natalie e ok.

Pauline Kael
23 Oct 2008, 17:23
Da,Statham sigur ca e fals,Lecart,ca ne place noua fetelor.Si Natalie she's a bomb..
Transporter 3,abia astept si eu.Primul a fost asa si asa9fazele de cascadorie si le-a facut singur ca fost campion olimpic la scufundari si lupte nu stiu care stil),al doilea bunicel,al treilea trebuie sa fie tare...

Lecart
23 Oct 2008, 19:56
Da,Statham sigur ca e fals,Lecart,ca ne place noua fetelor.

Exact, admir perspicacitatea ta.
Spre deosebire de The Bank Job, unde s-a descurcat decent, in filmu' asta l-a jucat regizorul ca la 3rd shootere. Sau mi s-a parut mie, nu stiu, cutez a-l discredita, ca nu-s critic, mi se permite. 8) Statham mi-a placut in gems-urile lui Ritchie, dar asta din cauza filmului in sine. Topul arata exact ca in Fallout.. sau Ridge Racer.. sau ceva pe-acolo.

Se7en
25 Oct 2008, 00:55
Yeah, lista aia seamana putin cu un top de joace. Oricum mie mi-a placut imaginea din film, frumos editata cu filtre cu tot. Ce mi-a displacut a fost scenariul usurel si complet previzibil. Plus cum putea fi tipa aia directoare de puscarie, mai ales la fizicul el... :((

E.Floares
02 Jan 2009, 12:14
Da,plotul cam tras de par,povestea cu scartaieli,dar filmul prinde.Daca avea si un substrat sau o morala,era beton.Dar ai zis bine,e doar actiune.


Are morala, o zice chiar Jensen Ames: "Someone once asked me if I was the best future for my little girl. No one in this world is perfect. Heaven knows I'm not. But I love her more than anyone else possibly could. In the end, that's all that matters."

Si mai are una la sfarsit, dupa credite: "Ok cocksucker, fuck with me, and we'll see who shits on the sidewalk.". Atat ca asta e mai dura. :lol:

Cinemania
10 Jan 2009, 01:14
pentru filmul asta trebuie sa iti lasi creierul acasa si sa-ti iei boasele la plimbare...nu e nimic altceva decat un adrenaline shot...actiune de vara, cum se mai obisnuieste pe la americani, asa ca sa-ti mai umpli timpul

Statham m-a plictisit cumplit...cum spunea si Lecart: a fost fals

Joan Allen parca era constipata

daca nu-l regiza Anderson sau daca incapea pe mana vreunui neica nimeni probabil ar fi iesit un dezastru

Pauline Kael
10 Jan 2009, 16:23
Eu m-am distrat.Nu cred ca ar fi contact jocul actorilor,a fost un film-raliu,personaje decorative si atat.Gagica ziceai ca are nice boobs.Mai conteaza ce a mancat? :P Si ,noua fetelor,inca ne place de Jason.Inca n-a dat-o de tot in bara,inca mai e interesant. :lol: