View Full Version : TU CU CINE VOTEZI ?
mafalda
25 Sep 2008, 13:16
Eu votez cu ... MONARHIA!
Pitbull
25 Sep 2008, 13:20
Ca kickstart de discutie, reiau mesajele principale din schibul de opinii cu Mafalda care a dus la acest nou topic:
Cel mai mic dintre toate relele: P.D.-L.
(E vot negativ, desigur: nu pro-P.D.-L., ci contra P.S.D. - cu curvistinele lor: traseistii de la P.N.L.)
Am votat chiar si în grotescul tur II de la la prezidentialele din 2000: cu Vadim, dar de data asta invers - am ales CEL MAI MARE dintre douä rele (sau, cel mai cu mot dintre doi cäcati) în speranta cä un presedinte atât de dezastruos ca el ar pica pe drum - nu ca Tätuka, kare a rezistat bine-mersi încä patru ani, si uite unde-am ajuns.
...Si mai e ceva, lucrul CEL MAI IMPORTANT: absenteismul ästa e factorul pe care mizeazä ei - cu cât e mai mare, cu atât lasä o marjä de manevrä mai largä, pentru fraude. Uitä-te ce s-a-ntâmplat la primärie, cu nea Autostradä-prin-Hiperspatiu - sau acu' patru ani, cu turismele electorale (voturi furate pe fatä, pentru care NIMENI n-a intrat nici mäcar în anchetä!) Deci, dacä stai cu palma-n cur, poate cä-ti gâdili mândria, da' sigur le faci lor jocurile!
Adicä, dacä stäm acasä cä noi, mä-ntelegi, "n-avem cu cine vota, cä toti e hoti" - atunci chiar MERITAM toti Nästasii si Mitrii si Pontii si Täricenii si Patricii si Felicsii si Vadimii si (Doamne-fé) Becalii! (Da' noi, ästia fraierii care tot ne ducem sä votäm, fie si cu pedelistii - noi de ce sä-i meritäm? Sau credeti poate cä, dacä voi nu votati, de la voi n-au sä mangleascä? Well, news for you - o sä v-o tragä si vouä, ca si nouä! Mult îi doare pe ei cä i-ati ignorat!)
EXACT Monarhia o vreau si eu - si deocamdatä, faute de mieux, je couche avec Bäsescu.
mafalda
25 Sep 2008, 13:27
Apropo de monarhie: cine stie care era deviza Casei Regale?
Proletar
25 Sep 2008, 13:28
Apropo de monarhie: cine stie care era deviza Casei Regale?
Nihil Sine Deo :P
mafalda
25 Sep 2008, 13:39
"Manastire intr-un picior ghici ciupera ce-i" :)
Proletar
25 Sep 2008, 13:45
"Manastire intr-un picior ghici ciupera ce-i" :)
pai nu, ca puteam sa zic "cine nu te omoara, te face mai puternic", nu?
Pitbull
25 Sep 2008, 13:46
La fel de bine, puteai sã zici ºi:
"Þara mea e o veºnicã ridicare din umeri."
Proletar
25 Sep 2008, 13:47
ideea e ca am vazut aceasta deviza inscriptionata in sala de arme a castelului peles.
de aia stiu.
si tot castelul peles mi-a trezit un mare respect pentru casa regala.
Proletar
25 Sep 2008, 13:49
La fel de bine, puteai sã zici ºi:
"Þara mea e o veºnicã ridicare din umeri."
:)
Pitbull
25 Sep 2008, 13:52
Te rog sä nu profanezi P.P.D.P.-ul! :o :x
Proletar
25 Sep 2008, 13:53
nu cumva Tariceanu a avansat recent ideea unei monarhii constitutionale?
Pitbull
25 Sep 2008, 13:56
Ba da, normal. Un motiv în plus ca sä-l scuip între felinare.
Demonetizeazä asa Monarhia Românä, jucându-se cu ea de-a diversiunea politicä meschinä, ca la alba-neagra.
La fel ca Becali, care comite aceeasi profanare fatä de credinta crestinä, face din ea toroipan politic, valtrapuri kitsch, pretext de homofobie si cârjä moralistä (am väzut asearä cä si-a mai si înfipt în fata palatului, lângä poartä, un ditamai crucifixul de vreo cinci metri, cu un Christ aurit - dezgustätor!)
Si eu sunt pentru monarhie.
Pashpix
25 Sep 2008, 16:54
ªi eu aº opta pentru monarhie, dar cred cã este un picuþ cam târziu pentru asta.
România a avut 2 regi extraordinari ºi 2 regi mai puþin buni. E oare o simplã coincidenþã cã primii doi erau exact cei 2 nemþi? În momentul de faþã, Regele Mihai are 87 de ani....Iar variante de compromis gen nepoþi sau Principesa Margareta nu cred cã sunt viabile. Nu mai spun de Radu Duda, impostorul aciuiat în sânul Casei Regale.
Cât despre vot, am sã votez cu PD-L. Cred cã este cea mai bunã soluþie în momentul de faþã, pentru cã alternativele PNL, PSD-PC sau PNG ºi PRM mi se par abjecte. Oricum, sistemul politic de la noi nu se va curãþi nici peste 20 de ani...
Suspect de bizar
25 Sep 2008, 17:24
Daca ii sa ie monarhie sa nu fie din speta lui Mihai(care-i nu-i rege,si nici nu va mai fi).
herbert
26 Sep 2008, 00:00
Cât despre vot, am sã votez cu PD-L. Cred cã este cea mai bunã soluþie în momentul de faþã, pentru cã alternativele PNL, PSD-PC sau PNG ºi PRM mi se par abjecte. Oricum, sistemul politic de la noi nu se va curãþi nici peste 20 de ani...
da, PD-L
Poti vota in Romania daca nu esti cetatean roman? (retoric)
Pitbull
26 Sep 2008, 09:40
Poti pune întrebäri off-topic? (Tot retoric.)
Pitbull
26 Sep 2008, 17:21
Atunci e OK.
N-as vota cu nimeni. Vreau sa fie anarhie generala 8)
Pauline Kael
27 Sep 2008, 17:03
N-as vota cu nimeni. Vreau sa fie anarhie generala 8)
Nici eu nu votez.Dar mi-e frica de anarhie.
Pitbull
27 Sep 2008, 17:10
Nu votati, dom'le. Nu votati. Läsati-i pe pesedisto-penelisti sä ne futä (pe toti!) încä patru ani. Poate cä vouä vä place, da' unii preferä sexul consensual.
Pauline Kael
27 Sep 2008, 17:24
S'avem pardon.Nu ie toti la fel?
Ca e riga,prezident,
Cu boboru-i repetent.
Far' parol,politichie,
Ca dam in ipohondrie.
Eu asa acum va spui,
Ca mi-e dor de Ratatouille.
Curat sufragiu ca la patrushopt.
Pitbull a scris:
Nu votati, dom'le. Nu votati. Läsati-i pe pesedisto-penelisti sä ne fuutä (pe toti!) încä patru ani. Poate cä vouä vä place, da' unii preferä sexul consensual. Sa ne revizuiasca dar sa stim si noi.
Sex consensual
Sex semi-vertical
Sex-colateral
Sex principial
Sex din Guatemal'
Sexu' lu Jamal
Sex ca-n Cuaternar
Sex municipal
Sex bi-cameral
Sex bi-sexual
ect tzetera.
E.Floares
27 Sep 2008, 21:13
Cu toate ca mi-ar placea ideea anarhista de a vedea toata lumea arzand (macar americanii sau italienii), stiu ca nu prea e posibil asa ca o sa votez PD-L.
Pronostic:
Stolojan: 51%
Geoana: 19%
Tariceanu: 19%
Altii: 11%
Go Stolo!
Pitbull
27 Sep 2008, 21:45
Go, Stolo, go!
Pitbull
05 Nov 2008, 16:02
Deci,
acum zece minute,
în piaþã
(la Gorjului)
Diva
a primit volum de versuri
cu autograf
de la
Vadim. :oops:
Floydman
05 Nov 2008, 16:46
cu parere de rau trebuie sa spun ca, pentru prima oara de cand am dobandit drept de vot la alegerile parlamentare, e foarte posibil sa nu votez.
in ultimii 4 ani m-am convins de ceea ce nu vroiam sa accept. anume faptul ca clasa politica romaneasca fie nu exista, fie este formata in covarsitoare proportie de oameni rau intentionati sau smintiti, luati-o cum doriti.
Sunt ferm convins ca in prezent Statul Roman este, in toate maruntaiele sale, compus din celule (indivizi) cu ADN profund mafiot. Meseria pe care o practic in ultimii ani a contribuit cu mult la confirmarea banuielilor mele.
Toate fortele politice care conteaza in Romania, sunt fie o mafie, fie un balamuc discreditant. Nu exista nimic de marime seminificativa, esentialmente pur sau bine intentionat, fara alte implicatii, in nici un aspect al vietii politice actuale din Romania.
nu am cu cine vota. simt puternic necesitatea unui nou partid in Romania, care sa inventeze o doctrina care sa se dedice tuturor intereselor Romaniei, actuale si viitoare.
Din pacate partide din nimic nu se nasc aproape niciodata. Am depasit epoca moderna, creuzetul partidelor politice, ca si perioada contemporana propice, de la momentul caderii comunismului. Am ratat. Bruma de prosperitate economica a Romaniei actuale, si ea in pragul crizei, se datoreaza aproape exclusiv contextului international. Sunt sincer convins ca clasa politica romaneasca nu are merite, a fost doar un speculant al istoriei.
Romania ar avea nevoie de o miscare de forta si vigoarea Solidaritatii din Polonia. Nu exista insa nici germeni nici premise, pentru o forta politica proaspata in Romania urmatorilor ani. Repet, din pacate. Vom fi tot o barcuta fara carma, pe valul economic mondial. Si valul se indreapta cu viteza catre o stanca. Speram sa nimereasca pe langa.
Cinemania
05 Nov 2008, 18:21
cu parere de rau trebuie sa spun ca, pentru prima oara de cand am dobandit drept de vot la alegerile parlamentare, e foarte posibil sa nu votez.
vezi ca o sa sara unii pe tine pt ca iti dai votul altuia :D
Floydman
05 Nov 2008, 21:37
sa il ia sanatosi...
Eu voi vota... dar nu cu ai lor. [Deºi nu am înþeles bine cum stã treaba cu acele colegii. Acasã nu o sã ajung prea curând, iar numai pentru votat nu o sã mã duc. Sper sã se poatã cu liste speciale.]
P.S. Nenea Floydu mã mai þineþi minte? :oops: :D
Floydman
07 Nov 2008, 12:11
@vave
tu ce cauti mah aici? :oops:
revenind, sunt deplin constient de logica argumentului "da dar uite ca daca nu votezi raul cel mai mic, se intampla ala mai mare". totusi, compromisul a devenit prea ridicol si l-am facut de prea multe ori. mi-a ajuns...si oricum nu va castiga PSD...va castiga tot raul cel mai mic...adica PD-L (cei care s-au imbogatit pe spatele nostru mai putin odios si mai putin pe fatza, dar la fel de tare). aliat cu eterna curva de la guvernare, UDMR.
Pitbull
07 Nov 2008, 13:53
Toate argumentele contra absenteismului le-am adus pe prima paginä a topicului.
Nu cred de nici o culoare în scuzele lui asa-zis "moraliste". Denotä fie lene, fie prostie, fie naivitate, fie nesimtire, fie alte motivatii la fel de dezonorante - fie diverse permutäri, combinatii si aranjamente ale lor.
Dar, desigur, cine-s eu sä judec, dacä unii vor sä-si punä palma-n cur si sä facä jocul falsificatorilor electorali (pentru care absenteismul e manä cereascä). Nici o problemä - si altii vor sta pe margine, sub diverse pretexte ipocrit-pueril-egoiste, când la rândul lor siktiristii de-acum vor avea nevoie de ei.
Floydman
07 Nov 2008, 16:04
bine mah, voteaza-i tu pe basescu, stolojean, videanu si ceilalti. eu m-am saturat de mutrele lor. vreau sa ma duc la vot cu mandrie nu cu greata.
lene? - am fost la toate parlamentarele de pana acum, la referendumuri si la locale, cu o exceptie.
prostie? - esti tare mah...nu e prostie e optiune constient asumata pe motivul ca unii NU sunt mai buni decat ceilalti.
naivitate? - cunosc mai bine sistemul actual decat cum cunosti tu din citesti tu prin presa
nesimtire? - ce ar trebui sa simt ca sa nu fiu nesimtit? necesitatea compromisului? nu cred in ea.
poti sa imi raspunzi si mie de ce este mai nociv psd ul decat pd-l ul?
pt ca primii sunt comunisti de linia a doua si a treia?
hai sa lasam pacaleala lui lenin sa se odihneasca in colbul istoriei. acum ea nu mai are nici o relevanta. acum se vede treaba ca toti fura cam la fel si sunt cam la fel de corupti. in romania nu exista orientari politice. deci nici raul cel mai mic
si apropos, de ce esti asa sigur ca sictiristul de mine va avea nevoie la un moment dat de tine (politic vorbind, ca banuiesc ca de asta discutam) iar tu vei alege sa stai pe margine?
Pitbull
07 Nov 2008, 22:43
Pentru cä roata se învârteste.
(Dar nu de mine; eu voi fi dus de mult... de altcineva.)
Cinemania
07 Nov 2008, 23:41
eram curios cand sare Pitbullul :D
buticut
07 Nov 2008, 23:54
Stiu ca nu prea avem de unde alege, ba dimpotriva, optiunile sunt atat de proaste incat suntem capabili sa dam cu banu' pentru a ne ajuta in luarea deciziei cruciale de a ne vota conducatorii. Dar totusi, daca tu nu votezi pentru tine, nimeni nu o sa o faca. Oricat de proaste sunt optiunile, cu siguranta trebuie sa ai pe cineva care sa se incadreze la categoria "best of the worst"...nu ca ar insemna mult, dar tot e mai bine decat nimic . :?
Sa zicem ca ar iesi Presedinte cineva pe care il detesti nespus si te gandesti: "Mai bine l-as fi votat pe netrebnicul celalalt, macar eram cu constiinta impacata si ma puteam mandri ca de fapt am fost impotriva sistemului"
Unii poate cred ca un vot (al lor) n-are prea mare importanta,dar e aceeasi situatie ca si a omului pesimist care crede ca nu are rost sa lupte pentru schimbarea lumii - daca toti gandesc asa,chiar ca nu mai avem nicio scapare, dar daca ne mobilizam,pic cu pic se face marea. Ca tot suntem pe Cinemagia, o sa dau un exemplu elocvent: Oscarurile din 1969, in care Oscarul pentru Cea Mai Buna Actrita in Rol Principal s-a impartit intre Barbara Streisand si Katharine Hepburn. Barbara era la acel moment un membru al Academiei si daca nu s-ar fi votat, ar fi castigat doar Katharine...Vedeti cum un singur vot poate face diferenta?
Viitorul nostru nu se anunta prea stralucit, dar sper ca o sa le piara cheful astora sa mai candideze si sa vina alti oameni cu initiativa si daruire...
E.Floares
08 Nov 2008, 00:04
Care e pana la urma treaba cu Colegiile? Sa inteleg ca e ceva asemanator sistemului din SUA, nu?
Stie cineva un link de unde ma pot informa?
Cinemania
08 Nov 2008, 01:58
Stiu ca nu prea avem de unde alege, ba dimpotriva, optiunile sunt atat de proaste incat suntem capabili sa dam cu banu' pentru a ne ajuta in luarea deciziei cruciale de a ne vota conducatorii.
da' totusi parca nu as da cu banu' si sa pice capu' lu Gigi :D
buticut
08 Nov 2008, 14:50
da' totusi parca nu as da cu banu' si sa pice capu' lu Gigi :D
Heads will roll mwhahahaha!! :P
Floydman
10 Nov 2008, 11:23
vin si va intreb simplu:
daca a mea convingere ferma e ca nici unul nu e mai bun decat celalalt si nu este capabil sa faca ceva mai bine decat celalalt, de ce as vota?
repet, parerea mea este ca NU EXISTA RAUL CEL MAI MIC, TOATE SUNT LA FEL DE MARI... intr-o atare ipoteza rationamentele votului negativ cad la randul lor...
Floydman
10 Nov 2008, 14:13
o dedicatie dintr-o sursa incontestabila, pentru admiratorii "raului cel mai mic" zis si PD-L... dezamagire placuta - iata ca nu exista raul cel mai mic!
pfff , e chiar din ziarul ala cu care umblai tu in desaga pit, pe 14 iunie... :o
http://www.romanialibera.ro/a138801/cum-poti-sa-cumperi-un-loc-in-parlament.html
silver_boy
10 Nov 2008, 15:46
n-a poftim, nene iancule...
http://www.catavencu.ro/mai_uninominalelor_lista_candidatilor_patati-4093.html
Pitbull
10 Nov 2008, 15:47
Am citit-o azi.
Ba nu, EXISTA räul cel mai mic.
Iar absenta de la vot nu te exonereazä, dimpotrivä: te transformä în complice la fraudele fäcute în conjunctie cu rata absenteismului.
Da' lasä, nu vota - dacä asta-ti dä iluzia cä faci o mare sfârâialä, foarte bine! Gâdilä-ti orgoliul, si nu vota. Stai acasä, sau du-te la Bäneasa, în weekend la sfârsit de säptämânä. Nu vota.
Floydman
10 Nov 2008, 16:47
nu e nici un orgoliu...mie imi place sa votez... si nu e nici un protest.
nu protestez...consider doar ca fie ca NU exista fie ca NU pot determina, decat daca stau, citesc, fac calcule sofisticate care dau cu virgule si 8 zecimale, care e raul cel mai mic.
nu ti se pare cam mare harmalaia ca sa determin nuantele unui c*cat? caci despre asta e vorba. un c*cat de clasa politica... de ce m-ar preocupa sa determin nuantele unui cac*at ca sa votez pe ala mai putin negru...
mai e un aspect la care logica ta esueaza falimentar...deci daca ar fi sa votez cu buna credinta un partid/un candidat care la randul sau FACE magarii ca sa se aleaga...asta oare nu ma face mai "complice" decat daca as ramane pasiv? prefer sa fiu complice pasiv decat complice activ, votand un candidat potential fraudulos la randul lui care adauga votul meu sincer celor fraudate ca sa ajunga in parlament...
cum vine asta..m-am ales pe siretlic, ca sa ii fie bine tarii? :shock:
Floydman
11 Nov 2008, 13:20
un pic off topic dar in tema :lol:
va spuneam ca sunt convins ca statul roman actual are conducatori de factura mafiota. un argument in plus:
blocajul institutional, criza constitutionala si extrem de periculosul precedent care se prefigureaza constand in posibilitatea Guvernului de a se amesteca in procesul legislativ peste limitele permise de Constitutie, fara a raspunde politic, neexistand posibilitatea practica a adoptarii unei motiuni de cenzura datorita dezbinarii intereselor parlamentarilor...
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5114701-update-guvernul-abrogat-ordonanta-care-bloca-majorarea-salariilor-profesorilor-1-octombrie-ccr-lua-miercuri-decizie.htm
PS: in opinia mea ceeea ce fac Domnii Ministri de la Guvern care adopta Ordonante contrare vointei sverane a Parlamentului dupa care le abroga inainte de a putea fi atacate si emit altele care produc acelasi efect pana cand si acestea sunt abrogate inainte de a fi atacate pentru a fi date altele...etc. CONSTITUIE UN EVIDENT ABUZ IN SERVICIU CONTRA INTERESELOR PERSOANELOR SI CONTRA INTERESELOR PUBLICE. (asa cum scrie la Codul Penal in vigoare- cititi daca va intereseaza).
PS: sigur ca masura de a spori salariile in invatamant e toxica pentru Romania, dar cine ne poate opri sa ne sinucidem economic, atata timp cat "alesii" nostri spun ca noi dorim asta, prin votul lor din Parlament...
bref, razboi intre mafioti, pe voturile plebei...
PE CINE SA ALEGEM DOMNILOR?
Pitbull
11 Nov 2008, 13:45
PD-L-ul, pentru cä e räul cel mai mic si se opune räului cel mai mare, domnule.
Floydman
11 Nov 2008, 13:48
mai mic de statura, la kilograme, la creier sau la ceafa?
Pitbull
11 Nov 2008, 13:55
Faci pe prostu' degeaba. Stii foarte bine ce-am vrut sä zic.
(Da' nu-nteleg de ce te mai agiti - ti-am spus clar, mai sus, cä dacä tu vrei sä stai acasä, din partea mea n-ai decât. Ce mai vrei?)
Cinemania
11 Nov 2008, 16:42
uite cat de lungi sunt tentaculele politicului la noi...au ajuns pana aici :D
...in timp ce voi va impungeti si va platiti taxele si impozitele (conteaza si astea in afara de a merge la vot, nu??) ei o mai pun de-o mamaliga cu ovaz la caldurica partidului
Proletar
11 Nov 2008, 19:07
Reducerea bugetului Institutului Cultural Roman pe anul 2009 este un act anticultural al Guvernului Romaniei condus de dl. Calin Popescu Tariceanu !
Arta romaneasca are nevoie de bani pentru a se face cunoscuta in strainatate iar artistii romani trebuie sa fie prezenti in circuitele culturale internationale!
Semnati petitia deschisa pentru sustinerea bugetului in forma propusa de echipa ICR la adresa
http://www.petitiononline.com/ICR/petition.html
Cinemania
11 Nov 2008, 19:34
asta nu e ceva site din ala de iti ia adresa de mail pt SPAM, nu? :D
Proletar
11 Nov 2008, 19:44
asta nu e ceva site din ala de iti ia adresa de mail pt SPAM, nu? :D
nu stiu, nu cred...
Cinemania
17 Nov 2008, 12:26
:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=arH3kIzACQY
frusina_gugulan
19 Nov 2008, 00:51
ia bagatz un uochi acilishea (http://www.testvot.eu/). sa vedem cum se bate doctrina cu realitatea in capetele nuastre.
Floydman
22 Nov 2008, 12:45
Academia Catavencu a intreprins laudabilul demers (daca nu cumva si asta e comandat) de a alcatui o lista a "candidatilor patati" pe colegii, per candidati. cred ca macar cei care voteaza vor trage cu un ochi si vor lua in calcul si aceasta lista. evident, nu reprezinta adevarul absolut despre candidati, dar ar ajuta la cristalizarea unei idei de vot...din pacate pt mine aceasta lista vine doar sa confirme parerea mea ca nu exista raul cel mai mic...iau acum in calcul si varianta de a merge la vot si a-l da nul....
Floydman
22 Nov 2008, 12:52
...in timp ce voi va impungeti si va platiti taxele si impozitele (conteaza si astea in afara de a merge la vot, nu??) ei o mai pun de-o mamaliga cu ovaz la caldurica partidului
ce partid?
Eu pe 30 noiembrie aleg... sa nu votez, pentru ca nu am cu cine.
Cinemania
24 Nov 2008, 14:34
ce partid?
oricare :D
hellsteed
24 Nov 2008, 17:27
personal imi anulez pentru a nu fi prelucrat ulterior...se practica
ratatouille
26 Nov 2008, 14:18
ca sa-mi domolesc frustrarea,
eu, al dracului sa fiu,
voi vota prin ridicarea
degetului mijlociu...
Pauline Kael
26 Nov 2008, 16:58
ca sa-mi domolesc frustrarea,
eu, al dracului sa fiu,
voi vota prin ridicarea
degetului mijlociu...
Decat gestul fara mila
Ce-i ajuta pe corupti
Mai bine pui o stampila
Anulezi,si-asa ii ..votezi. :P
Ma gandeam ca liberalii
Ar fi raul cel mai mic.
N-agreez nici pe Becali,
Nici FSN -ul mojic.
ratatouille
26 Nov 2008, 20:38
la cat ne trag rahatii clapa
in patru ani, tot ceas de ceas,
lasati-ma sa trag eu apa
tinandu-ma usor de nas...
Pitbull
30 Nov 2008, 20:08
Voi, ce sältaräti PSD-ul,
Stând azi acas', la cälduricä,
Poftiti, dar, pânä-ncepe greul,
Sä degustati o muie micä.
E.Floares
30 Nov 2008, 20:34
La sectia de votare unde m-am dus sa votez era si candidatul la CD din partea PD-L-ului...A dat noroc cu mine, cu tatal meu si cu inca doi prieteni de familie cu care mai eram si s-a prezentat (fara sa spuna de la ce partid e...desi stiam). Am avut o mica discutie cu el (noi cu el), mi s-a parut ok.
Anyway, e naspa acum...chiar daca PD-L ar face alianta cu UDMR, s-ar putea ca PSD+PC(omunist) sa faca alianta cu PNL. Peste 4 ani sper sa vina mai multa lume la votare, asa cum s-a intamplat in SUA, sa vina mai multi tineri.
Oamenii de stiinta din toata lumea sunt consternati.Romania a inventat "masina timpului" cu ajutorul idiotilor care nu au mers azi la vot.Din pacate mai trebuie lucrata la ea,ca nu poti decat sa te intorci in timp.
E.Floares
30 Nov 2008, 21:52
E clara treaba...fac astia din nou alianta PD-PNL. Ha! Raman ungurii in afara guvernului, ca sa nu mai zic de pesedisti-comunisti. :D
E.Floares
01 Dec 2008, 09:41
Ha!
PD-L - 33%
PSD + PC - 32%
Dupa 90% din numaratoarea voturilor.
Pitbull
01 Dec 2008, 10:01
Pä bune, mä??? :w00t:
Doamne-ajutä! :happy:
L.E.:
Da, dom'le, uite: :D :D :D
http://www.mediafax.ro/social/bem-au-fost-centralizate-95-51-din-voturi.html?1688;3586526
Pauline Kael
01 Dec 2008, 10:36
Cine a castigat? :shock:
gionloc
01 Dec 2008, 10:39
L.E.:
Da, dom'le, uite: :D :D :D
http://www.mediafax.ro/social/bem-au-fost-centralizate-95-51-din-voturi.html?1688;3586526
asta e situatia pe bucuresti,
la nivel national lucrurile is mai strinse. s-au numarat doar 71% din voturi si se pare ca nu au venit situatiile din Moldova... de aceea e cam cu cintec.
pe mine ma intereseaza in special Varujan Pambuccian, daca a primit voturile necesare intrarii in Camera Deputatilor!
E.Floares
01 Dec 2008, 10:41
Deocamdata nu cred ca e vorba de castigat, ca mai e pana fac astia guvernul, fac alianta din nou.
Eu ma bucur ca Geoana a luat-o-n gura, dupa ce ieri se dadea cocos.
LE:
la nivel national lucrurile is mai strinse. s-au numarat doar 71% din voturi si se pare ca nu au venit situatiile din Moldova... de aceea e cam cu cintec.
Boc spunea ca PD-L a centralizat vreo 91% si ca, intr-adevar, e strans scorul, dar ei sunt cu procentul mai mare, cu 1% mai mult si la CD si la Senat.
Pitbull
01 Dec 2008, 10:45
BUCUREªTI / 10:26, 1.12.2008
La Senat, PDL a obþinut 34,67 % din voturi, PSD+PC 33,36% urmat de PNL, cu 18,18%, în timp ce UDMR a obþinut 6,44% din voturi, dupã centralizarea fãcutã pânã luni, la ora 8.00, a voturilor valabil exprimate din 71,06% din secþiile de votare, de la nivelul întregii þãri, a anunþat BEC.
În ceea ce priveºte Camera Deputaþilor, PDL a obþinut 33,29 % din voturi, PSD+PC 32,51% urmat de PNL, cu 18,10%, în timp ce UDMR a obþinut 6,20% din voturi.
Marian Muhuleþ a menþionat cã celelalte formaþiuni politice s-au situat sub pragul de 5%, astfel cã nu vor intra în Parlament.
Urmãtoarea raportare a Biroului Electoral Central (BEC) va fi fãcutã la ora 14.00.
E.Floares
01 Dec 2008, 13:03
"PSD, din nou in frunte" - Realitatea tv.
La Senat:
PSD - 33,99%
PD-L - 33,79%
La CD:
PSD - 33%
PD-L - 32,6%
In Bucuresti, PD-L-ul are vreo 4% in fata.
Pitbull
02 Dec 2008, 17:19
PD-L va avea cele mai multe mandate de parlamentar
BUCUREªTI / 18:16, 2.12.2008
Potrivit ultimelor informaþii furnizate de Biroul Electoral Central (BEC), Partidul Democrat Liberal (PD-L) va avea cele mai multe mandate de parlamentar, Camera Deputaþilor urmând sã aibã 316 deputaþi în loc de 315.
Camera Deputaþilor:
PD-L - 115 mandate
PSD-PC - 114 mandate
PNL - 65 mandate
UDMR - 22 mandate
Senat:
PD-L - 51 mandate
PSD-PC - 49 mandate
PNL - 28 mandate
UDMR - 9 mandate
Total mandate:
PD-L- 166 mandate
PSD - 163 mandate
PNL - 93 mandate
UDMR - 31 mandate
În urma celei de a doua etape de repartizare a mandatelor, PDL a obþinut încã 22 de mandate la Camera Deputaþilor, la egalitate cu PNL, Alianþa PSD +PC a obþinut 19 mandate, iar UDMR - 8.
La Senat, PDL a obþinut încã 25 de locuri, PNL - 21, Alianþa PSD+PC - 20, UDMR - 5.
Potrivit purtãtorului de cuvânt al BEC Marian Muhuleþ, din cele 315 locuri la Camera Deputaþilor, în prima etapã au fost repartizate 244, fiind distribuite în etapa a doua 71. Muhuleþ a precizat cã au rãmas neutilizate 1.390.104 voturi.
De asemenea, din totalul de 137 de mandate de senator, în prima etapã au fost atribuite 66, rãmând pentru etapa a doua 71. În cazul Senatului, numãrul voturilor neutilizate este de 3.329.815.
Pitbull
02 Dec 2008, 18:18
Da.
Totusi, întrucât n-a luat majoritate absolutä (50+%), presedintele are libertatea de a numi un alt premier.
Pitbull
02 Dec 2008, 19:05
Ca numär de voturi, da.
Ca fotolii în parlament, nu.
Pitbull
06 Dec 2008, 10:32
Nu stiu, da' sper cä Buldogul (asa, ca-ntre câini duri! :P )
ratatouille
06 Dec 2008, 18:36
o preluare tematica de la ioan toderascu:
alegatorul roman
fara pic de inhibitii
ii sorteaza ca la carte:
baga-n urne favoritii
iar pe restu-n...alta parte!
Floydman
09 Dec 2008, 20:58
Parerea mea e ca liberalii se dau la o parte deliberat pt ca Conu Patriciu a soptit lu Conu Moliceanu: "auzi frate, ia lasa-i bai pe astia sa isi rupa gatul la Guvernare, ca nu rezista nici un an. Sa vezi numa cand dau io afara cateva mii de angajati de la Rompetrol si alti din "clubul meu" cu o sa inceapa lumea sa ii sparga geamurile ca n=au ce manca.
Si cine vine cu solutia salvatoare? Liberalii cu ceva cash in traista (pastrat pt vremuri grele) , da doar dupa alegerile anticipate.
Suspect de bizar
09 Dec 2008, 21:52
Da.
Totusi, întrucât n-a luat majoritate absolutä (50+%), presedintele are libertatea de a numi un alt premier.
Si de aveau 100% tot presedintele alege pe cine vrea.
Proletar
15 Dec 2008, 11:09
Stolojan se retrage din functia de premier.
E posibil ca Boc sa-i ia locul.
Stolojan e de-a dreptul neserios!!! :x
Floydman
15 Dec 2008, 12:00
cred ca:
1. Stolojan a intuit faptul ca formula de guvernare actuala este politic o prostie si economic o sinucidere.
2. in formula actuala va fi prins intre PSD si Basescu (PD-L nu exista de fapt, e expresia politica a vointei Cotroceniului), iar Stolojan pare a fi un om cu orgoliul specific unui tehnocrat (care vrea sa fie lasat sa conduca cum doreste el, nu cum vor altii).
3. in conditiile actuale, nu va putea feri tara de criza economica URIASA ce o asteapta in anul 2009.
4. nu vrea sa plateasca pretul a tot ce va urma, adica o criza politica (poate si cu convulsii sociale) pe care nu o va putea preveni, ratandu-si orice sansa ca politician. vrea sa vina "dupa" ce trece valul.
5. ii ofera lui Basescu un motiv si o cale de a provoca alegeri anticipate care sa dea un rezultat transant (nu va accepta nimeni din PD-L premiul otravit "functia de prim ministru" si atunci poporul va trebui chemat din nou la urne, pe cale perfect constitutuionala).
Proletar
15 Dec 2008, 12:08
@floydman
cand a acceptat nominalizarea, stia prea bine ce il asteapta!
e a doua oara cand trage tzeapa, dupa mascarada cu "draga stolo".
si-a pierdut total credibilitatea! sa se duca unde vrea el, dar sa nu mai apara in politica!
Chiar citeam acum vreo saptamana intr`o revista urmatoarea chestie : "Sunt sanse mari sa`i ia locul lui Tariceanu,cu conditia sa nu repete episodul lacrimogen din 2004,lasandu`l pe Boc sa se "sacrifice" pentru el."Se pare ca s`a adeverit ce scriau aia pe acolo.Pacat.
Floydman
19 Dec 2008, 09:43
uita-ti va la ministrii pe care ii propune PD-L , dragi suporteri ai acestui partid jegos si corupt, cum sunt de altfel si celelalte partide din Romania.
uitat-va si plangeti, pt ca asta e rezultatul votului "raului cel mai mic" ! ca sa parafrazez pe cineva, cu udrea la turism si videanu la economie, vom avea gura de metrou in drumul taberei cu iesire prin piramida de borduri - obiectiv turistic. si inca asta e un eufemism pentru ce urmeaza.
PE ASTIA I-ATI VOTAT VOI MAH? PE UDREA SI PE VIDEANU?????
parerea mea e ca acest guvern va fi spulberat de criza din 2009 iar vremurile vor fi ingrozitor de tulburi. suntem in pericol sa pierdem si bruma de bunastare pur conjuncturala adusa de ultimii ani (unora dintre romani, ca multi sunt inca de-a dreptul saraci).
PS: cred ca adevaratele noastre drama suferite in comunism, nu au fost frigul, foamea, intunericul si izolarea si poate nici chiar teroarea securista.
cred ca adevarata drama, pe care multi romani o ascund in ei din timpul comunismului, a fost dizolvarea valorilor morale de orice fel ale romanului, care mai existau la 1945. mai ales Credinta si Bunul Simt. trecerea la generalizarea religiei furaciunii, a caprei vecinului, a pilei, a coruptiei si turnatoriei de dragul "supravietuirii" si intetirea vechilor ei tare, tipice unui nefericit trecut fanariot sunt adevarata drama. nu spun ca aceste "trasaturi negative" ale neamului nu existau inainte de comunism. se faceau simtite din plin. numai ca in ultimii 60 de ani acestea au covarsit valorile. total si, pare-se ,iremediabil.
mai rau e ca nu vad scapare. cei care pot face ceva sunt putini, rasfirati si siliti sa isi apere propriile interese si propria lor viata mica, de individ onest.
Pitbull
19 Dec 2008, 22:24
Eu am votat cu räul pe care-l consideram cel mai mic (P.D.-L.), mizând pe sansa cä e mai mic decât s-a dovedit de fapt. Am pierdut pariul. Mä consider trädat, dar îmi asum eroarea de apreciere. Data viitoare, sper ca prognoza privitoare la räul cel mai mic sä mi se adevereascä.
Tu cu cine ai votat, Floydule?
pisicutaro
19 Dec 2008, 23:09
cu oricare ai vota e clar ca toti sunt mana in mana....asa e clasa politica romaneasca ! daca a ajuns ca stanga sa faca alianta cu dreapta , tot inainte cu FSN
Suspect de bizar
20 Dec 2008, 22:03
daca a ajuns ca stanga sa faca alianta cu dreapta
In Romania nu exista stanga sau dreapta,totu' functionaza pe baza de cas,toti vor o bucata cat mai mare si cat mai buna.
Floydman
21 Dec 2008, 15:38
Eu am votat cu räul pe care-l consideram cel mai mic (P.D.-L.), mizând pe sansa cä e mai mic decât s-a dovedit de fapt. Am pierdut pariul. Mä consider trädat, dar îmi asum eroarea de apreciere. Data viitoare, sper ca prognoza privitoare la räul cel mai mic sä mi se adevereascä.
alianta cu psd cred ca a demonstrat ca e mai ok cum am gandit eu. NU exista culoare politica in Romania. Politica se face exclusiv sub impulsul intereselor de moment. Oamenii astia nu au directie, nu au idealuri, nu vor binele nostru, NU VOR decat sa se capatuiasca...ufff...hai ca am obosit....am vorbit prea mult despre rusinea asta nationala...ce sa mai fac, sa desenez pe hartie? faptele vorbeste in meandrele concretului :P
stii bine ca accept o situatie trista. Romania e o corabie fara carma si fara catarge. la ce bun sa alegi un echipaj?...se va scufunda (economic) oricum. mai bine ma concentrez spre a inota spre mal, ca nu se va concentra nimeni pt mine.
Pitbull
21 Dec 2008, 15:48
alianta cu psd cred ca a demonstrat ca e mai ok cum am gandit eu. NU exista culoare politica in Romania. Politica se face exclusiv sub impulsul intereselor de moment. Oamenii astia nu au directie, nu au idealuri, nu vor binele nostru, NU VOR decat sa se capatuiasca...ufff...hai ca am obosit....am vorbit prea mult despre rusinea asta nationala...ce sa mai fac, sa desenez pe hartie? faptele vorbeste in meandrele concretului :P
Asa e.
Si räspunsul la întrebarea mea?
Floydman
21 Dec 2008, 16:00
cu nimeni. parca nu stii
Pitbull
21 Dec 2008, 16:06
Deci, ai introdus în urnä buletinul nestampilat? Sau stampilat în afara chenarelor? Sau cum...?
Floydman
21 Dec 2008, 16:20
nu. nu m-am dus deloc. nu merita timpul meu.
Pitbull
21 Dec 2008, 16:50
Päcat... Erai un interlocutor politic interesant, e regretabil cä te-ai autoexclus din discutii.
Floydman
21 Dec 2008, 17:16
daca Socrate nu voteaza eforii, inseamna ca el nu poate discuta in Agora?
nu ca ma cred Socrate, dar parabola vrea sa sublinieze absurdul rationamentului tau.
:P
Pitbull
21 Dec 2008, 17:19
Absurd e sä stai pe margine si sä te dai destept.
Noi, cel putin, am încercat ceva...
Floydman
21 Dec 2008, 17:23
n-ai obosit? eu am obosit. hai sa ne contrazicem pe altceva.
Pitbull
21 Dec 2008, 17:30
Hai.
Nu Chirilä a distrus forumul Vama Veche! :w00t:
Floydman
22 Dec 2008, 07:13
esti off topic! :P
Pitbull
22 Dec 2008, 08:32
hai sa ne contrazicem pe altceva.
esti off topic
Pânä una alta, te contrazici singur!
Hotärä-te: ne contrazicem on-topic, sau off?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.