PDA

View Full Version : forumisti Cinemagia - membri ai juriului ANIM'EST 2008!


Gloria
09 Sep 2008, 15:03
Dragii mei iubitori de animatii,
incepand din acest an, 2008, Cinemagia va avea trei forumisti intr-un juriu special creat de ANIM'EST, juriu care va acorda, la Gala ANIM'EST - Premiul Cinemagia :D.

Festivalul se va desfasura intre 3 si 12 octombrie, in Bucuresti, la Cinema Scala si Elvira Popesco.
Trei dintre cei care-si vor exprima aici intentia de a face parte din acest juriu, vor fi alesi, prin vot.
Conditiile sunt simple si atractive: trebuie sa aveti timp, in acest interval (3-12 octombrie) sa vizionati toate animatiile din competitie (deci luati-va concediu, sau invoiti-va pe caz de boala,whtv), astfel incat sa votati in cunostinta de cauza, iar a doua conditie este sa va placa acest gen. :w00t:

Pe 29 septembrie vom anunta juriul; cert e ca cei trei forumisti vor avea acces gratuit la toate proiectiile din competitie.

Doi animatori de talie internationala: Bill Plympton (sigur ati vazut Guard Dog, nominalizat la Oscar) si Juan Pablo Zaramella sunt invitatii speciali ai festivalului.

Bill Plympton a realizat opt lungmetraje (dintre care sase de animatie: The Tune, Mondo Plympton, I Married a Strange Person, Mutant Aliens, Hair High, Idiots and Angels), 32 de scurtmetraje, filme pentru televiziune, clipuri publicitare si videoclipuri pentru Madonna, Kanye West, Peter Himmelman sau Weird Al Yankovic.

Castigator al Premiului Publicului la Anim'est 2007 pentru cel mai recent scurtmetraj al sau, Lapsus, Zaramella revine acum la Bucuresti cu exemple din cariera sa de publicitar si cu toate scurtmetrajele pe care si-a pus semnatura. Autorul va face parte si din Juriul International Anim’est care va decide castigatorii competiilor de lung si scurt metraj.