View Full Version : filme horror reusite?
Narcot1c
27 Jan 2007, 23:44
ce imi recomandati horror de horror ? ..... am vzt ju-on (the grudge 2) , evil dead (alls) , masacru din texas , fragile , o grama de filme cu exorcizare , etc .... spunetimi un film care sa ma sperie cu adevarat
Pitbull
28 Jan 2007, 11:37
Welcome to our freak show, Narqot1c! :)
Ignorä-l pe pulifriciul pizdei färä coaie care s-a luat de tine, e trollul de serviciu. Vine zilnic pe-aici, din net-cafe-uri si proxy-uri, îsi face useri cretini si posteazä mäscäri. Noi îl tot bannäm si facem curat dupä el, iar el revine iar. Nu-l lua în seamä, e plicticos, dar inofensiv.
Dominic
05 Feb 2007, 02:55
:)
pai ai vazut "silent hill"? nush dak stii jocu'... cre' k e singuru horror mai recent asea la care chiar am ramas :shock: . bine in afara d the grudge 2 varianta japoneza :)
Pitbull
06 Feb 2007, 18:01
Welcome, Daphne.
Move around, feel like home... Fill the forum, please!
Apropo de horror de horror: douä dintre favoritele mele - "The Evildead", Sam Raimi, si "Prince of Darkness", John Carpenter (singurul film horror care l-a speriat pânä si pe fi-miu, care-a crescut cu horror de la trei ani).
Narcot1c
06 Feb 2007, 19:54
the grudge 2 varianta japoneza , presupun ca zici de Ju-On - da l-am vazut
Silent Hill - si ala l-am vazut , intradevar de destul de tare
The Evil Dead - toate 3 partile super bune
ultimu in schimb de care zice Pitbull nu l-am vazut , am sa ma interesez de el ....
un film mai cutremurator ce vil recomand ar fi "Cannibal Holocaust"
Ceva date aici (http://www.imdb.com/title/tt0078935/)
simi petrina
11 Feb 2007, 14:05
uite cateva filme horror recente pe care nu poti deocamdata se le vezi doar la cinema:
The Return - gen The grudge;
The Abandoned - mister ;
Primeval- actiunea se petrece in africa unde se stie ca exista o multime de "credinte" cu spirite cat se poate de malefice...
Dead Silence - gen saw ;
ptr mai multe filme mai recente ca aceste intrebati si vi se va raspunde...
http://www.apple.com/trailers[/b]
simi petrina
11 Feb 2007, 14:18
mi-am mai amintit un film super The Messengers
uite trailer-ul filmului
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/themessengers/high.html
anuntati-ma daca e suficient de horror dupa cel vedeti :P
freackboy
16 Mar 2007, 19:27
Saw 1,2,3 cel mai tare film
wallachiaproductions
16 Mar 2007, 20:24
The Impaler, coming in the summer of 2007 ;) you could be in it! 8)
http://www.wallachiafilms.ro/forum
Carmine Galante
16 Mar 2007, 20:56
The ImpalerAsta e porcarioara aia trasa de MPP p-aici?
wallachiaproductions
16 Mar 2007, 21:36
GALANTE!!!! you are really testing my Romanian skills tonight!
Nah it will be a different movie by a different company.
You are right about that other film, it was awful, but it was a script problem. The work done by the Romanian crew on that movie was of good quality, as good as you can get in any other country at least.
We hope to make far superior films....which won't be hard.
Carmine Galante
16 Mar 2007, 21:51
We hope to make far superior films....which won't be hard.
Optimistule. :) Good luck !
Dea_Tofog
16 Mar 2007, 22:38
silent hill mi s-a parut o gluma...
eu recomand The Shutter... pe asta daca il vezi noaptea, singur... nu ti-l mai scoti din cap o bucata buna de timp.
florryinn
19 Mar 2007, 10:00
"Haute Tension" e numa' bun pentru o noapte fara somn
alex253
27 Mar 2007, 22:43
eu zic horror cel mai bine ar fi Rose Red e un film vechi dar te sfatuiesc sa il vezi ;)
Piotr Buendia
27 Mar 2007, 23:01
vechi?
ai vazut nosferatu?
poisongrl
21 Jun 2007, 01:42
of of mai mai...nimeni n`a pomenit de exorcistul primul...sau de clasicele hellraiser, the thing, sau varianta din 1922 nosferatul :P ...la capitolul filme horror noi pot spune ca ma redescoperit senzatii tari in the descent si dead birds :happy:
of of mai mai...nimeni n`a pomenit de exorcistul primul...sau de clasicele hellraiser, the thing, sau varianta din 1922 nosferatul :P
Freaks - r. Tod Browning, '32; tot un Clasic ;)
[/i]
techn0yd
05 Sep 2007, 18:18
Primeval- actiunea se petrece in africa unde se stie ca exista o multime de "credinte" cu spirite cat se poate de malefice...
eu nu as include filmu asta k film horror pt un film lansat in 2007 , la efecte speciale sta foarte prost , dupa ce il vezi iti pare rau k ai pierdut timpu uitandute la el!!!!!!!!!!!!!!!!
seven7seven
05 Sep 2007, 21:44
Clasice - The Shining, pentru macinare psihologica, sau Eraserhead, pentru tocare viscerala. Ar merge si Cannibal Hollocaust la viscerala, da' nu-i intre favoritele mele.
Recente - Stir of the Echoes, pentru sperieciuni, Shutter pentru suspans.
mi-au picat pe mana cateva din filmele de la afterdark horrorfest din 2006 si au fost destul de bune.
abia astept lista de anu asta la www.horrorfestonline.com. ma voi ghida dupa ea in cautarea de horror-uri.
Dominic
23 Sep 2007, 23:45
:hmm: Park a mai fost un topic in genul asta nu?! :hmm:
Anyway....cel mai spooky film...mi`a placut...pfiu...cam greu cu filmele horror ca sunt foarte putine bune..."Amythville"..."Saw"(primul pentru k era ceva nou pentru mine...si de ce nu pentru noi toti..cred)..."Dawn of the dead"...si...nush...posibil sa mai fie dar nu gasesc in "arhiva" acum... :oops: :P
costash
24 Sep 2007, 19:20
un horror foarte bun mi sa parut the others..filmu nu are cine stie ce efecte care sa te lasa cu cura cascata insa are la baza o idee foarte interesanta ce da putin in filozofie..incercand poate sa ofere o explicatie a ceea ce exista dupa moarte..
Dominic
25 Sep 2007, 16:57
The Others?!Mie nu mi`a placut deloc...sunt multe filme care au acelasi subiect "viata dupa moarte" sau ma rog legat de ce e dupa moarte...Nicole Kidman isi face treaba bine k de fiecare data...dar filmul e cam slabut si fooooarte plictisitor ;)
Cazeemeer
26 Sep 2007, 10:45
"Saw"(primul pentru k era ceva nou pentru mine...si de ce nu pentru noi toti..cred)
Absolut nimic nou n-a fost acolo. Dimpotriva, a fost ocazia perfecta pentru a ma juca Din-ce-alt-film-e-furata-chestia-asta?, un joc pe care il rezerv de obicei filmelor lui Sergiu Nicolaescu. Nivelul de originalitate e cam acelasi.
Kat, e un horror danez pe care l-am vazut pe HBO mai demult si mi s-a parut destul de scary. L-a mai vazut careva?
Mai recent, Inland Empire are citeva scene care-ti dau fiori.
I think it's Rose Red not Red Rose ;)
Narcot1c
28 Nov 2007, 20:46
Red Rose e tare din seria Stephen King .. chiar merita :d ... nam mai dat pe aici de multa vreme ... bien v-am gasit :d
E ROSE RED OAMENI BUNI, NU RED ROSE!!!!!!!!!!!
Narcot1c
29 Nov 2007, 15:00
whateva`
casa celor 1000 de cadavre de rob zombie;)
L_INADAPTABLE
16 Apr 2008, 16:57
The hills have eyes...mult peste majoritatea filmelor despre care s-a tot vorbit aici.Take a look !!!
Senseless
23 Apr 2008, 14:50
un film horror fff bun este "A Tale Of Two Sisters" (2003) :)
Senseless
24 Apr 2008, 15:03
cred ca nu exista mesaj pe care sa-l scriu in care sa nu pomenesc de "A Tale Of Two Sisters" (2003)...mi-a placut prea mult filmul pt a nu-l lauda...MERITA !!!
The Others...am crezut k adorm pe parcursul filmului:)))dar sfarsitul a fost de neimaginat:)am uitat toata plictiseala knd am vazut sfarsitul:-S ...si sa fim seriosi kred ca nu este iubitor de horror sa nu fi vazut "The Others"
Senseless
24 Apr 2008, 21:50
Egoism, eu am vazut The Others si sincer nu mi-a placut in mod deosebit. Nota data de mine a fost un 6. Mi s-a parut destul de banal scenariul si plus de asta toata lumea (romanii in general necunoscutori sau novice) ca Nicole Kidman uau, ce buna actrita este si alte pseudonime de astea. Nicole Kidman nu este o actrita f buna in comparatie cu alte "compatrioate" din categ ei. Nicole a stiut sa-si aleaga f bine rolurile si are priza la public.
Senseless,Kidman este o actrita buna dar nu suficient de buna pentru horror...nu am spus ca am fost impresionata la THE OTHERS...chiar m-a degustat dar sfarsitul a meritat;)si sunt de acord cu tine ca ar merita nota 6 pe parcursul filmului dar pentru sfarsit ii dau 10:)
pff hostel 2. e dukas 'ar filmul :shock:
sunt dezamagita d filmele horror ale anului 2008.poate totusi am omis ceva.am nevoie si d parerile voastre referitoare la filme horror pe kre le konsiderati reusite. astept sugestii :D
intradevar in 2008 nu prea a iesit mare lucru :(
sa vedem c iese cu x files insa este mai mult sf decat horror asha ca raman in dubii:D
2004 mi se pare ca a avut cele mai bune premiere in materie de horror.
Pitbull
12 Aug 2008, 23:08
sa vedem c iese cu x files insa este mai mult sf decat horror asha ca raman in dubii :D
Uite ce iese cu "X Files":
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=16442
oricum si serialul a fost praf nu ma asteptam la ceva mai mult d la film :((
dryna concluzia ar fi ca nu....in 2008 nu au fost horror-uri reusite ci numai rebuturi[incepand cu The Mist si terminand cu X Files]-my opinion
Sincer... mie mi-a placut :shock: Scary Movie :shock: chiar daca nu e de groaza si e de comedie mii se pare foarte reusit :happy: (*) :happy:
Senseless
24 Aug 2008, 12:28
pai, El Orfanato (The Orphenage) a fost lansat in 2008 in Romania...si e un film care mie, cel putin, mi'a placut la nebunie :)
promit sa ma uit la el.senseless :)
Senseless
29 Aug 2008, 23:45
asa sa faci :P :P :lol:
dar sigur e bun? adik ma sperii oleak? :((
este vb despre o femeie care cumpara orfelinatul in care a crescut...copilu' asteia se joaca cu niste morti si dispare..asta pleaca in cautarea lui...pt senseless ie mijto sfarsitul :huh: ..pt mn ie o voma..
Sylver Cheetah 53
05 Sep 2008, 20:37
"House of Wax" e miºto. :D
@Sylver Cheetah 53,de ce??ca joaca Paris? :lol:
Sylver Cheetah 53
05 Sep 2008, 20:55
Crezi cã mai am ochi pentru Paris cînd e Elisha Cuthbert pe acolo? :w00t:
:love: :love: :love: :love: :love: :love:
Tot aia este,de fapt nu este tot aia,dar cam tot aia:)
daca iti place sa te uiti la horror-uri doar pentru undressed girls,take a look si la "the eye',ie o faza cu jessica goala :shock:
Sylver Cheetah 53
05 Sep 2008, 21:05
Thanks for the tip! :P
4nothing ;) dar nu poti sa ne spui si cateva nume de horror-uri in care nu sunt faze erotice? ;) daca tot esti cinefil...
criss robi
06 Sep 2008, 15:06
Pai cele mai reusite horror-uri pe care le cred eu sunt:
1.Wrong Turn 2:Dead End
2.Wicked Little Things
3.Pet Sematary :huh:
si multe altele,, foarte multe altele....
criss robi
06 Sep 2008, 15:08
A scuze ca am gresit Topicu si am scris filme de groaza care nu sunt din 2008.
Cat despre acest Topic am avut filme care mi-au placut din 2008
1.Prom Night
2.The Happeneng 8)
Cinemania
24 Sep 2008, 16:44
The Happening nu e horror
Prom Night e foarte prost
una peste alta mi s-au parut reusite urmatoarele "House" si "Reflections"
Pelicula
24 Sep 2008, 16:48
Poveste de cartier :w00t: Mai horror nu se poate!
Senseless
13 Dec 2008, 17:00
EgOiSm (sper ca l'am scris corect), te rog abtine'te de la comentarii ironice/sarcastice cand comentezi ceva ce am scris eu
mie mi'a placut The Orphenage asa cum ti'a placut tie nush ce rebut "clasic" si scuteste'ma cu teoria asta "filmografica" provenita din asa numita "experienta a vizionarii" si renunta la superioritatea asta intr'ale horror'ului
corinka
20 Feb 2009, 00:23
"House of Wax" e miºto. :D
House of wax e ala cu Paris Hilton? Mi s-a parut de 2 lei.
corinka
20 Feb 2009, 00:25
Orfelinatul mi-a placut, dar nu asta m-a speriat pe mine rau. Ok, cu riscul de a rade forumistii de mine, recunosc ca vreo cateva zile dupa ce am vazut Mirrors ma uitam cam cu teama in oglinda. :shock:
Cinemania
20 Feb 2009, 08:19
Orfelinatul mi-a placut, dar nu asta m-a speriat pe mine rau. Ok, cu riscul de a rade forumistii de mine, recunosc ca vreo cateva zile dupa ce am vazut Mirrors ma uitam cam cu teama in oglinda. :shock:
nasol...stiind ca Jack Bauer e prin preajma ar trebuie sa te simti mai in siguranta :D
Am vazut de curand "House" al lui Robby Henson ,mi s-a parut genul horror+message.Imi pare bine ca s-a evidentiat mesajul de dragoste,toleranta(ex: "we love you,burn in hell"),este ca si cum asculti o muzica buna,la care iubesti ritmul pana incepe sa cante si iti dai seama ca incepe sa te converteasca cu ajutorul versurilor. Gen "The abandoned"...care l-ati mai vazut?
The Mist si 28 WEEKS LATER printre cele mai bune horror si sa nu uit si THE RUINS
The Mist si 28 WEEKS LATER printre cele mai bune horror si sa nu uit si THE RUINS
papusa(cred),ai vazut mami vreun horror mai vechi??? sau numa dastea in "trend"?
Cinemania
21 Apr 2009, 08:24
printre cele mai bune din cele mai nereusite
daniel13
21 Apr 2009, 15:35
incearca Wrong turn sau Jeepers Creepers :D
Cinemania
21 Apr 2009, 17:17
tot din seria 'printre cele mai bune din cele mai nereusite'...desi tre' sa recunosc ca primul Wrong Turn mi-a gadilat anumite simturi, da' asta e din cauza anumitor camere obscure din creierul meu :)
Asta cu cine vorbeste??? :-??
Luati-i si voi mai usor ca asa se sperie si raman tot la filmele de aceeasi calitate. :P
Jacey87
30 Apr 2009, 08:35
Hmmm The Mirrors si The Unborn chiar merita vazute :D mi s-au parut geniale :P
Hmmm The Mirrors si The Unborn chiar merita vazute :D mi s-au parut geniale :P
Poate Geoul sokeuro si Alone sunt originale,astea de zici tu sunt remake-uri:PAsa ca nu,nu sunt geniale sunt doar niste filme de duzina.
Cinemania
30 Apr 2009, 15:18
de ce?
de ce?
de ce sunt filme de duzina?
Cinemania
30 Apr 2009, 15:45
intrebarea nu era pt tine ci pt Jacey87...am postat in acelasi timp :D
reformulez:
Jacey87, de ce sunt geniale?
Luati-i si voi mai usor ca asa se sperie si raman tot la filmele de aceeasi calitate. :P
Are dreptate Liviu:)))Astia noi trebuie luati incet,cu slow-motion ....
Hai... veniti inapoi puii mamii,ca nu va papam:)):-S
Jacey87
04 May 2009, 15:28
de ce?
E simplu: pentru ca asta e parerea mea :) The Mirrors cel putin nu este genul de film cu mult ketchup sau cu prea multe costume din plastic... efecte speciale, in speta... Astea sunt genul de filme care mi se par mie geniale... Cele care te tin in suspans fara sa-ti creeze imagini, iti lasa imaginatia sa "zburde". Imi dati voie sa completez lista cu "gusturile mele interzise" :P: "Amityville" si "The Omen: Prophecy Fulfilled-2006" asta mai nou, cel pt "copii" ;)
TheNewBlack
04 May 2009, 17:40
simpatic amityville...poate ca intr-adevar s-au facut filme horror mai bune in trecut si din moment ce ai vazut originalurile e simplu sa critici remake-urile..dar eu una nu am rabdarea necesara sa vad cateva zeci de filme facute din 50 si pana acum...nu imi place calitatea imaginii, sunt greu de gasit...si nu mi se pare corect sa stati sa criticati pe toata lumea care isi spune opinia aici doar pentru ca ei nu au vazut filmele clasice. poate ca pentru ei filmele respective chiar sunt horror :D
in ultimul timp mi-a placut the abandoned...the strangers...camera 1408 (simteam ca ma sufoc numai la ideea de a fi imobilizat intr-o camera)....the others.....mi-a placut si a tale of two sisters dar este mult mai bine realizat in varianta coreana... cel american este nereusit.
the midnight meat train....
Cinemania
05 May 2009, 07:49
de ce?
E simplu: pentru ca asta e parerea mea :) ;)
pun pariu ca asa e
The Mirrors cel putin nu este genul de film cu mult ketchup sau cu prea multe costume din plastic... efecte speciale, in speta... Astea sunt genul de filme care mi se par mie geniale... Cele care te tin in suspans fara sa-ti creeze imagini, iti lasa imaginatia sa "zburde". Imi dati voie sa completez lista cu "gusturile mele interzise" :P: "Amityville" si "The Omen: Prophecy Fulfilled-2006" asta mai nou, cel pt "copii" ;)
genialitatea, ca termen, vizeaza prezenta unor calitati creatoare deosebite...inteleg sa iti placa filmele amintite - doar sunt gustarile tale -, insa cred ca ai gresit cuvantul cand le-ai caracterizat ca "geniale"....
ce e asa genial in a te hotari daca folosesti 1 tona de bors sau 1 picatura? sau ce e genial in a nu folosi prea multe 'costume din plastic' (totusi, inca nu am auzit de vreun actor care sa-si aduca pe platou hainele de acasa si sa joace in ele; nici nu am vazut vreun zombie in costum de catifea sau vampir in pantaloni scurti)?
Cinemania
05 May 2009, 07:51
mi-a placut si a tale of two sisters dar este mult mai bine realizat in varianta coreana... cel american este nereusit.
poate ca intr-adevar s-au facut filme horror mai bune in trecut si din moment ce ai vazut originalurile e simplu sa critici remake-urile..
chiar asa este...
TheNewBlack
05 May 2009, 17:10
imi puteti recomanda cateva horror-uri reusite? dar nu sci-fi pt ca nu imi place genul
-Poi unul mai nou:"House"(nu este comercial,si mesajul este cam controversat,dar este bunicel)
-"The exorcist",
-"Psycho",
-"Hellraiser ",
-"IT",
-"Nosferatu",
-"Le Chien Andalou'"(la inceputul filmului unei femei i se taie globul ocular cu briciul si apare transferul unei imagini pe un nor care taie soarele:x )
-"Cannibal Holocaust "(snuff-movie),
-"Vertigo".
Incepe cu astea:D
-"Le Chien Andalou'"(la inceputul filmului unei femei i se taie globul ocular cu briciul si apare transferul unei imagini pe un nor care taie soarele:x )
Nu cred ca apartine intr-adevar genului horror, desi are cateva elemente. Titlul e "Un chien andalou" :D (nu vreau sa par rautacios, dar am zis ca mai bine sa corectez decat sa ramana gresit, chiar daca nu e mare diferenta)
-"Vertigo".
Presupun ca nu e vorba de filmul lui Hitchcock pentru ca ala nu e deloc horror.
As mai adauga si eu : Night of the living dead, Dawn of the dead, Alien, Aliens, The Shining, A Nightmare on elm street, The thing.
TheNewBlack
05 May 2009, 23:05
am mai vazut cateva din ele....multumesc va spun dupa ce le vad parerea mea
Jacey87
06 May 2009, 11:44
de ce?
pun pariu ca asa e
The Mirrors cel putin nu este genul de film cu mult ketchup sau cu prea multe costume din plastic... efecte speciale, in speta... Astea sunt genul de filme care mi se par mie geniale... Cele care te tin in suspans fara sa-ti creeze imagini, iti lasa imaginatia sa "zburde". Imi dati voie sa completez lista cu "gusturile mele interzise" :P: "Amityville" si "The Omen: Prophecy Fulfilled-2006" asta mai nou, cel pt "copii" ;)
genialitatea, ca termen, vizeaza prezenta unor calitati creatoare deosebite...inteleg sa iti placa filmele amintite - doar sunt gustarile tale -, insa cred ca ai gresit cuvantul cand le-ai caracterizat ca "geniale"....
ce e asa genial in a te hotari daca folosesti 1 tona de bors sau 1 picatura? sau ce e genial in a nu folosi prea multe 'costume din plastic' (totusi, inca nu am auzit de vreun actor care sa-si aduca pe platou hainele de acasa si sa joace in ele; nici nu am vazut vreun zombie in costum de catifea sau vampir in pantaloni scurti)?
Nu stiu care e media de varsta pe forumul asta, dar......
Exorcist? Vertigo?Psycho? Hellraiser, banuiesc ca cel din '87 ca mai apare 1 in 2011... sau poate vedeti si viitorul ca trecutul... hmm... nu vi se potriveste...
Astea sunt filme foarte vechi care, da, la vremea lor au fost bune, foarte bune, dar sa nu uitam ca de fapt ele doar au deschis portile cinematografiei pe genul horror, nu constituie un model ci mai degraba un stalp. Nu stiu cine a zis de "Shining"... e ok, dar cartea ai citit-o? da ok vbim de filme... si sa o luam din aceeasi serie... Ce spuneti de Carrie?? Mai ales de faza celebra de la bal... ;) Marfa nu? =)) Genialitatea pentru mine se gaseste in originalitate si da, si in efectele speciale daca e genul ala de film... si chiar si in alegerea numarului de picaturi de bulion sau grosimea plasticului.
"A Nightmare on Elm Street", seriiously? :)) Foarte tare daca in '84 aveai 20 ani. Plecai dardaind uitandu-te in stanga si in dreapta... dar acum sa ai 20 de ani si sa te uiti la el, sau acum sa ai 45 de ani si sa te uiti DIN NOU la acelasi film care te infiora la 20 de ani.... cat de mult ai sa razi? In hohote :) Cand eram mica ma uitam si da, ma speriam... acum, pana si Twilight e mai scary :))
de ce?
pun pariu ca asa e
Exorcist? Vertigo?Psycho? Hellraiser, banuiesc ca cel din '87 ca mai apare 1 in 2011... sau poate vedeti si viitorul ca trecutul... hmm... nu vi se potriveste...
Astea sunt filme foarte vechi care, da, la vremea lor au fost bune, foarte bune, dar sa nu uitam ca de fapt ele doar au deschis portile cinematografiei pe genul horror, nu constituie un model ci mai degraba un stalp. Nu stiu cine a zis de "Shining"... e ok, dar cartea ai citit-o? da ok vbim de filme... si sa o luam din aceeasi serie... Ce spuneti de Carrie?? Mai ales de faza celebra de la bal... ;) Marfa nu? =)) Genialitatea pentru mine se gaseste in originalitate si da, si in efectele speciale daca e genul ala de film... si chiar si in alegerea numarului de picaturi de bulion sau grosimea plasticului.
"A Nightmare on Elm Street", seriiously? :)) Foarte tare daca in '84 aveai 20 ani. Plecai dardaind uitandu-te in stanga si in dreapta... dar acum sa ai 20 de ani si sa te uiti la el, sau acum sa ai 45 de ani si sa te uiti DIN NOU la acelasi film care te infiora la 20 de ani.... cat de mult ai sa razi? In hohote :) Cand eram mica ma uitam si da, ma speriam... acum, pana si Twilight e mai scary :))
Si mai spuneti ca ii luam noi la vrajala:))Spre informarea ta sunt foarte tanara,dar aici nu este vorba de varsta ci de educatia cinematografica.Ok!Asta este parerea ta...Dar nu imi spune mie ca te sperie mai mult maimuta din "The Grudge" decat Nosferatu(daca l-ai vazut desigur)!
Sa fim seriosi!Tie astea noi chiar ti se par originale???:))70%Sunt remake-uri palide.Nu este vorba de efecte speciale sau cat de mult gore se foloseste la filmari ci de prestatia actorilor si teama care ti-o transmite un horror.
Stai linistita nu este nimic personal,aici doar discutam despre filme,daca mi-o iei in nume de rau este problema ta...poti sa imi spui cum vrei...multi s-au luat de "superioritatea"mea cu care comentez horroruri dar nu ma intereseaza asta!Bafta,si sper sa ramai mai mult pe forum ca majoritatea se sperie si fug(doar suntem la horror).
TheNewBlack
06 May 2009, 19:51
cam greu un chien andalou dar extrem de expresiv ...opera de arta
Twinsen
06 May 2009, 20:31
Din categoria "horror-uri asiatice putin cunoscute, da' care fac Hollywood-ul de rusine":
Spider forest (Geomi sup)
Whispering Corridors (Yeogo Goedam)
Rule Number One
Kairo
Ekusute
Bloody Reunion (Seuseung-ui eunhye)
Jacey87
07 May 2009, 09:03
de ce?
pun pariu ca asa e
Si mai spuneti ca ii luam noi la vrajala:))Spre informarea ta sunt foarte tanara,dar aici nu este vorba de varsta ci de educatia cinematografica.Ok!Asta este parerea ta...Dar nu imi spune mie ca te sperie mai mult maimuta din "The Grudge" decat Nosferatu(daca l-ai vazut desigur)!
Sa fim seriosi!Tie astea noi chiar ti se par originale???:))70%Sunt remake-uri palide.Nu este vorba de efecte speciale sau cat de mult gore se foloseste la filmari ci de prestatia actorilor si teama care ti-o transmite un horror.
Stai linistita nu este nimic personal,aici doar discutam despre filme,daca mi-o iei in nume de rau este problema ta...poti sa imi spui cum vrei...multi s-au luat de "superioritatea"mea cu care comentez horroruri dar nu ma intereseaza asta!Bafta,si sper sa ramai mai mult pe forum ca majoritatea se sperie si fug(doar suntem la horror).
Nu, The Grudge... :| Ziceam de Mirrors (am eu o problema cu oglinzile, mereu se intampla cate ceva dar mi-e frica de fiecare data :)) ) sau de Amityville, la fel The Omen... :-?? Nosferatu... :| nope :)) The Birds din cate imi aduc aminte m-a speriat la fel de mult dar eram mica, acum... ma indoiesc ca o sa mai simt acelasi lucru... Nu spun ca nu au fost filme extraordinare, au fost dar back in the 90's... Pt ca fara sa vrem, lucrurile evolueaza si remake-urile astea palide mai au pe undeva pe acolo o perspectiva noua, un "costum" nou... si oricum, mie nu-mi plac filmele cu creaturi... gen alien, astea cu maimute, cu vampiri si varcolaci mai merg dar nu le prefer... eu un film horror il gust si il simt daca povestea lui se bazeaza in principiu pe necunoscut (ghosts and stuff care nu se vad, nu sunt materializate, sunt doar ceva...something evil :P).
Eu am vazut The Exorcist dupa ce am vazut Scary Movie 2 si probabil de asta nu a avut efect...:|
Actori, da, clar generatiile trecute au fost si unii inca mai sunt de neegalat.
Imi place "superioritatea" ta, imi place ca am cu cine sa ma contrazic :)) Nu ma sperii asa repede:P.. Doar ca imi pare intr-un fel rau ca nu am cultura ta cinematografica... Nu am timp si cand am timp, s-a dus cheful:))
Cinemania
08 May 2009, 08:27
Astea sunt filme foarte vechi care, da, la vremea lor au fost bune, foarte bune, dar sa nu uitam ca de fapt ele doar au deschis portile cinematografiei pe genul horror, nu constituie un model ci mai degraba un stalp.
si inca sunt foarte bune....de ce li s-ar altera calitatea in timp? probabil te referi la calitatea filmului asa cum evolueaza ea odata cu varsta privitorului...ca asta-i altceva
intrebare: cati ani ar trebui sa am ca sa pot urmari Texas Chain Saw Massacre (cel facut de Tobe Hooper desigur) astfel incat sa plec "dardaind" uitandu-ma in toate partile si facand pe mine la orice zgomot de motor, pardon drujba? oops...pe vremea aparitiei filmului nici nu eram pe portativul perpetuarii speciei :D ....prin urmare voi mai fi asteptat cativa ani ca sa pot sa il vad...din pacate l-am vazut "prea tarziu" (?) si nu m-am speriat deloc..asta e...life sucks...insa ceva ciudat am observat: ca acel tremurici zdravan, acea nesiguranta fata de orice proxim, acea "oroare" menite sa fie trezite la viata eu le caut cu lumanarea si nu sunt altceva decat o pastila necesara (si al naibii de buna) satisfacerii gustului pentru preacurata sa intunecime a mintii umane si a morbidului...acuma poate intelegi si de ce pt mine personal A Nightmare on Elm Street, sa zicem, va avea oricand aceeasi insemnatate...ageless is the pungent smell of death cutting through the air
Jacey87
11 May 2009, 10:37
Astea sunt filme foarte vechi care, da, la vremea lor au fost bune, foarte bune, dar sa nu uitam ca de fapt ele doar au deschis portile cinematografiei pe genul horror, nu constituie un model ci mai degraba un stalp.
si inca sunt foarte bune....de ce li s-ar altera calitatea in timp? probabil te referi la calitatea filmului asa cum evolueaza ea odata cu varsta privitorului...ca asta-i altceva
intrebare: cati ani ar trebui sa am ca sa pot urmari Texas Chain Saw Massacre (cel facut de Tobe Hooper desigur) astfel incat sa plec "dardaind" uitandu-ma in toate partile si facand pe mine la orice zgomot de motor, pardon drujba? oops...pe vremea aparitiei filmului nici nu eram pe portativul perpetuarii speciei :D ....prin urmare voi mai fi asteptat cativa ani ca sa pot sa il vad...din pacate l-am vazut "prea tarziu" (?) si nu m-am speriat deloc..asta e...life sucks...insa ceva ciudat am observat: ca acel tremurici zdravan, acea nesiguranta fata de orice proxim, acea "oroare" menite sa fie trezite la viata eu le caut cu lumanarea si nu sunt altceva decat o pastila necesara (si al naibii de buna) satisfacerii gustului pentru preacurata sa intunecime a mintii umane si a morbidului...acuma poate intelegi si de ce pt mine personal A Nightmare on Elm Street, sa zicem, va avea oricand aceeasi insemnatate...ageless is the pungent smell of death cutting through the air
Asta e altceva :P Asta este genul de filme horror care imi place... aici sunt de acord cu voi, remake-ul lui Jonathan Liebesman = :-&(doar p asta l-am vazut).
Da, dar Freddy, nu e chiar ca Leatherface... In mintea mea, nu se compara...
Uite de Saw... Saw 2 in principiu, mi se pare cel mai reusit... De asta ce spui :))
Cinemania
12 May 2009, 07:37
primul Saw mi-a placut cel mai mult...la al doilea am cam strambat din nas...restul m-au lasat rece...prea fortate si nefolositoare comunitatii
Jacey87
12 May 2009, 08:20
Hehe cu papusa...:)) da, inceputul... dar parca are mai multe idei in saw 2 :D :))
dar parca are mai multe idei in saw 2 :D :))
Si continuarea "...proate" :P
Si mie mi-a placut primul Saw. Al doilea mi s-a parut deja slab, iar de al treilea ce sa mai zic. La al patrulea nici nu m-am mai uitat. Nu cumva a aparut si 5? :))
Cinemania
12 May 2009, 16:10
din pacate da...si mai e si al 6-lea
Un horror bun este "Le locataire" al lui Roman Polanski.
L.E. Nu este numai horror.
Cinemania
13 May 2009, 08:04
@Chambord
ti-am mutat post-ul intr-un topic nou noutz....Alice Doesn't Live Here Anymore :D
ATB4FOREVER
14 May 2009, 02:39
...in ultimii ani??? hhmmmm: Shutter (2004), Alone (2007) si See prang/Phobia (2008) facute de acelasi genial Banjong Pisanthanakun... The Amityville Horror (2005)... si mai slabute un pic Mirrors (2008) The uninvited (2009) si The unborn (2009)...:D
TheNewBlack
18 May 2009, 00:05
nu stiu daca s-a mai discutat, dar ce parere aveti despre masters of horror?
pasagera
25 May 2009, 17:01
am sa incerc si eu ,dar cred ca "casa diavolului" de prin 1986-1988,nu stiu exact a fost cel mai tare film horror
Cinemania
25 May 2009, 21:31
am sa incerc si eu ,dar cred ca "casa diavolului" de prin 1986-1988,nu stiu exact a fost cel mai tare film horror
hm..."casa diavolului"...zici de vreunul din seria Amityville Horror sau altceva?
pasagera
29 May 2009, 22:55
nu am vazut seria aceea,dar e tare de tot. Un grup de adolescenti merg in vacanta la o casa intr-o padure,unde se intimpla toate nenorocirile.
pasagera
31 May 2009, 13:05
tocmai am daunladat de pe dc++ filmul doar ca nu are sub
hoticeandu
06 Jun 2009, 21:02
e vorba de "the evil dead"
Eu am jucat Silent Hill 3 si e de-a dreptul creepy . Filmul nu e chiar inspaimantator fata de joc , trust me !
Nu stiu cum este jocul dar filmul mi-a mers la inima:">
Da . Pyramid Head a fost tare . Si este tare . Se spune ca, [ scuzati cacofonia ] capul lui in forma de piramida spune defapt capetele pe care trebuia sa le i-a cand fusese condamnat la moarte si sunt insemnate niste nume pe piramida . Adica , crimele pe care le-a savarsit.
Texas Chainsaw Massacre (2003) > http://www.youtube.com/watch?v=7l7WLabRkTs
mi-a placut tot la acest film , de la imaginea , povestea (adevarata) , actorii filmului ..
Ronin007
18 Jul 2009, 14:13
Braindead (1992) de Peter Jackson
alextreme93
04 Aug 2009, 17:58
The Shining
Psycho
Trilogia Evil Dead
Saw 1
Ryder64
04 Aug 2009, 20:43
Braindead (1992) de Peter Jackson
Intr-adevar, un bun horror. E si amuzant.
Ar mai fi The Wicker Man (1973).
The Shining
Psycho
Trilogia Evil Dead
Saw 1
pe gustul meu;)
The Shining imi place si mie .
Daca s-ar fi facut film dupa Blackstone Chronicles , cred ca ar fi iesit super .
Twin Peaks imi place , m-a speriat destul :)
Nu neaparat in ordinea aceasta:
-Event Horizon (1997)(unii l-ar incadra in categoria SF, dar nevertheless, are cateva momente memorabile cu hic...);
-In the mouth of madness (1994)(...si sfarsitul carierei cinematografice a lui Carpenter..dupa parerea mea);
-House on Haunted Hill (versiunea din '99 nu aia din '59 care sucks monkey balls big time..).
Halloween-ul lui Carpenter.
(Aproape) tot ce are amprenta Clive Barker: Hellraiser, Nightbreed, Candyman, Lord of Illusions, Saint Sinner...
Abia acum am vazut si eu A tale of two sisters si nu pot spune decat ca e genial si rar folosesc cuvantul asta pentru a descrie ceva. Nu ca horror in sensul ca te sperie, ci ca film, mai degraba psihologic/drama decat ca horror. Oricum e clar ca tot face parte din gen si, cel putin pentru mine, e departe cel mai bun pe care l-am vazut, desi poate il supraevaluez doar pentru ca e ceva pe gustul meu si poate as exagera cand as zice ca e o capodopera a genului.
Am mai vazut si Shutter acum vreo cateva saptamani si am ramas placut surprins de ultima parte a sa. Filmul nu e nicidecum la fel de complex precum cel mai sus mentionat, ba chiar e destul de simplu, dar tot a fost o experienta placuta.
Bineinteles, in ambele cazuri am vorbit de varianta originala, cea coreeana.
Ha...era sa uit de Jacob's Ladder!! silly me...
andreea97
25 Aug 2009, 14:41
pai..filme care sunt cu adevarat horror sunt SAW 1,3,4,5 sh mai recomand Final Destination 3,Tacerea mieilor,Babysitter wanted,The midnight meat train
the ring 1,2 a bagat spaima in mine !
shoortyking
28 Aug 2009, 21:00
The Descent
http://www.imdb.com/title/tt0435625/
Cinemania
31 Aug 2009, 10:37
pai..filme care sunt cu adevarat horror sunt SAW 1,3,4,5 sh mai recomand Final Destination 3,Tacerea mieilor,Babysitter wanted,The midnight meat train
mda...as arunca la gunoi toate Saw-urile de la doi in sus si Final Destination...n-am vazut Babysitter wanted...The midnight meat train e reusit pe alocuri
cat de cinemaniac esti tu dar dar saw si final destinattion sunt tari !
Cinemania
31 Aug 2009, 18:46
iti respect parerea
ps: rezuma-te la a scrie despre filme...we haven't been properly introduced, yet
TheNewBlack
09 Sep 2009, 14:02
puteti sa imi spuneti si mie filme horror noi? :D
cu exceptia uninvited, the unborn, last house on the left, amusement, drag me to hell, haunting in connecticut, the horseman, kill theory (:">)
Cinemania
09 Sep 2009, 18:28
filme horror noi "reusite" sau filme horror noi in general
cateva sunt mentionate la "Upcoming"
vezi si la horror 2009
TheNewBlack
10 Sep 2009, 12:22
Ca filme horror reusite cred ca se pot incadra cele din seria Masters Of Horror, desi nu am terminat inca al doilea sezon. Am vazut ca exista si Fear Itself, un fel de al treilea sezon. ce parere aveti, l-a vazut cineva?
Cinemania
10 Sep 2009, 12:45
Ca filme horror reusite cred ca se pot incadra cele din seria Masters Of Horror, desi nu am terminat inca al doilea sezon. Am vazut ca exista si Fear Itself, un fel de al treilea sezon. ce parere aveti, l-a vazut cineva?
de ce Fear Itself si nu Masters of Horror in continuare...Showtime s-a trezit ca nu mai vrea ca sezonul 3 sa mai fie difuzat...s-a continuat cu NBC...din nou show-ul a fost anulat dupa ceva vreme (http://tvseriesfinale.com/articles/2008-2009-cancelled-shows-nbc-cancels-10-television-series/)
o sa apara pe DVD toata seria noua
inca nu am vazut nici unul din episoade...posibil sa fie mai slabutze decat cele din primele 2 sezoane (sub numele Masters of Horror) avand in vedere calibrul celor care le-au facut pe astea noi (Stuart Gordon e cel mai cel dintre ei :D )...posibil sa ma insel, desigur...da' un lucru-i sigur: no one gives a fuck?!
tot ma voi uita la ele cu placere
on topic:
desigur, se incadreaza la "reusite" cele din seria Masters of Horror
Chiar , ce filme horror mai sunt ?
Apropo , The Last house on the left , nu e horror de nici o culoare , posterul deruta , stiu . :)
Disciple
13 Sep 2009, 22:42
De la regizorii excelentului Shutter(originalul thailandez) si anume Banjong Pisanthanakum si Parkpoom Wongpoom avem si "Alone" un horror lansat in 2007,dar peste care am dat recent.
Cu un subiect cat se poate de interesant si anume relatia dintre doua surori siameze despartite printr-o operatie care se soldeaza cu moartea uneia dintre ele.
Deci poveste cu o fantoma ce isi terorizeaza sora.Toate ingredientele scolii asiatice de horror le veti gasi in acest film insa condimentate cu o doza de dramatism.
De vizionat cu volumul dat la maxim deoarece aranjamentele sonore ale filmului sunt de mare angajament.
http://www.cinemagia.ro/filme/alone-19723/
Aveti acolo si trailerul.:)
TheNewBlack
14 Sep 2009, 00:35
adica un fel de A tale of two sisters?
adica un fel de A tale of two sisters?
Ce treaba au fantomele cu A Tale of Two Sisters? Sau la asta te refereai prin "un fel", adica aparent e vorba de fantome?
Medicate
14 Sep 2009, 14:11
Ce parere aveti de filmul The Shining din '80 si mini seria cu acelasi nume si evident cu aceeasi poveste ce a fost transmisa pe protv mai de mult ? Care vi s-a parut mai bun ?
Cinemania
14 Sep 2009, 15:25
o parere foarte buna...tu il consideri un horror reusit ?
n-am vazut seria aia (banuiesc ca zici de varianta din '97)
TheNewBlack
14 Sep 2009, 16:53
Chiar daca nu era practic o poveste cu fantome, asta e impresia pe care mi-a lasat-o pentru ca in final cand realizeaza ca de fapt sora sa este moarta practic parca ar fi fost bantuita in tot timpul asta de ea
Atunci ai zis bine "un fel" :D Oricum nu a realizat in final acest lucru, ci dupa cam doua treimi din film daca nu ma insel si tot degeaba pentru ca pur si simplu a continuat sa respinga ce se intamplase cu adevarat. Oricum "fantome" aparusera si inainte si dupa ce aceasta a realizat ca sora sa era moarta, bineinteles toate in mintea ei si in nici macar un moment in realitate.
Medicate
14 Sep 2009, 21:06
Cinemania , in opinia mea acea mini serie a fost mult mai buna decat filmul din '80 .... mi s-au parut mult mai bune scenele de groaza , dar si jocul actoricesc .... exceptand rolul lui J. Nickolson jucat magistral !
Medicate
14 Sep 2009, 21:10
Inca un atu ce apare in favoarea mea este faptul ca Shiningul lui Kubrick a avut si 2 nominalizari la "zmeura de aur" in timp ce mini seria a castigat 2 emmy !
Zmeura de aur este un "premiu" total aiurea. Daca nu ma insel anul trecut pana si Al Pacino a fost nominalizat... In plus, as putea sa-ti dau zeci de exemple in care filme foarte bune n-au primit nici macar o nominalizare importanta. Oscar-urile sunt overrated.
Nu ca as fi un mare fan al filmului, ba chiar il consider putin cam supraevaluat, dar pentru genul din care face parte mi se pare destul de bun.
Cinemania
14 Sep 2009, 22:15
Inca un atu ce apare in favoarea mea este faptul ca Shiningul lui Kubrick a avut si 2 nominalizari la "zmeura de aur" in timp ce mini seria a castigat 2 emmy !
acuma ce sa-i faci ? nu te poti rahati in gusturile omului, vorba aia....dar in zmeurile lor io tot ma rahatesc...ca ursul...pentru Vineri 13 a lui Cunningham si Cruising (Friedkin)...si in rest...sta-le-ar in grumaz
Medicate
15 Sep 2009, 23:15
Vineri 13 .... nu l-am vazut . Momentan ma uit la o mini - serie Wolf Lake ( 2001 , gen : Horror ) foarte tare , vi-l recomand !
15 Sep 2009, 23:19
Vineri 13 .... nu l-am vazut . Momentan ma uit la o mini - serie Wolf Lake ( 2001 , gen : Horror ) foarte tare , vi-l recomand !
thx pt recomandare...nu stiam de serial
TheNewBlack
19 Sep 2009, 02:51
am vazut fear itself :D asa cum ma asteptam este mai slab decat masters of horror, un episod este gen scarry movie :)))
demmonika
03 Oct 2009, 23:09
cateva filme...nu stiu daca le-ai vazut si nu stiu daca o sa ti se para foarte de groaza dar.. the descent,the haunting in connecticut sau sorrority row.sau white noise desi ultimmult nu e foarte horror..dar daca vrei sa afli cum sa -ti fie frica e atunci cand esti intr-o situatie aproape de moarte gen accident cu masina...atunci sa vezi ce iti creste adrenalina....sau sa ai un accident unde cineva apropiat a murit langa tine si tu ai supravietuit....atunci e adrenalina mai mare decat orice film de groaza ...pe bune
Seria Saw mi s-a parut excelenta, dar mai mult decat horror mi se pare psihologic.Ar mai fi cateva: Silence of the lambs, Qube , The exorcization of Emily Rose :"> !
Cinemania
08 Oct 2009, 10:51
pt mine Saw a murit odata cu primul sequel cu care filmul a inceput sa se copieze pe el insusi si de unde a luat-o cu viteza in jos
pt mine Saw a murit odata cu primul sequel cu care filmul a inceput sa se copieze pe el insusi si de unde a luat-o cu viteza in jos
Ai dreptate, si mie primul mi s`a parut cel mai bun din serie , dar tot m`am uitat si la celelalte si astept cu nerabdare si 6 , ideea in sine a filmului mi se pare buna!
Cinemania
08 Oct 2009, 11:07
de vazut le vedem cam toti, sau macar astia fanatici, chiar cu riscul de a da in constipatie, insa Saw de la 2 incoace a incetat sa mai fie un horror reusit
in mare, imprumuta cate ceva din reteta slasher-ului clasic si are momente bune (destul de putine), insa si alea nu sunt altceva decat niste incercari seci de reinventare sau mai bine zis regurgitare a unei tocanite expirate
Un horror clasic care mi a placut foarte mult este Cannibal Holocaust (1980) regizat de Ruggero Deodato.Mi-a placut in special pt. mesajul pe care-l lasa acest film si anume:suntem mai salbatici decit acei zisi canibali.Un aspect pe care poate unii dintre care ati vazut acest film,si nu l-ati stiut este faptul ca animalele ucise in film sunt ucise pe bune fara nici un trucaj.Pt. acest film regizorul italian a avut multe probleme cu justitia.
Alte filme:The Hills Have Eyes,primul ca al doilea e cam varza.
Wrong Turn 1 si2;Faces of Death(fetele mortii),care sunt toate niste filmari reale ,putind spune ca asta este un snuff adevarat.,e.t.c.
Apropos stiati ca filmul Mirrors a fost filmat o mare parte din el in Romania ?
Cinemania
10 Oct 2009, 11:18
respect :D
mai treci pe la noi
Un horror clasic care mi a placut foarte mult este Cannibal Holocaust (1980) regizat de Ruggero Deodato.Mi-a placut in special pt. mesajul pe care-l lasa acest film si anume:suntem mai salbatici decit acei zisi canibali.Un aspect pe care poate unii dintre care ati vazut acest film,si nu l-ati stiut este faptul ca animalele ucise in film sunt ucise pe bune fara nici un trucaj.Pt. acest film regizorul italian a avut multe probleme cu justitia.
Wrong Turn 1 si2;Faces of Death(fetele mortii),care sunt toate niste filmari reale ,putind spune ca asta este un snuff adevarat.,e.t.c.
Nu , nu stiam :o, cinemaniac tu stiai?:)
Cinemania
10 Oct 2009, 23:01
da
Nu , nu stiam :o, cinemaniac tu stiai?:)
Ba chiar young Anna este jucata foarte bine de Adina Rapiteanu,ii prevad un viitor stralucit in cinematografie.
Disciple
12 Oct 2009, 20:38
Capitala are locatii bune pt horror,dar mai avem nevoie si de un regizor/scenarist inventinv.:D
si "Pulse" a fost filmat prin rectoratul politehnicii si a iesit o mare varza...acum vezi,depinde si de regizori si actori...
CosminHorrorMaster
05 Sep 2011, 13:02
Halloween si The Thing (John Carpenter)
Cristina_
09 Sep 2011, 11:37
Horror Express cred ca a fost primul meu film horror pe care l-am vazut.Nu voi uita niciodata acei ochi albi pe care ii aveau oamenii din tren.:-&
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.