PDA

View Full Version : Hilary Duff

criss robi
11 Aug 2008, 15:58
:D Buna.Vreau sa stiu si eu daca mai sunt fani Hilary Duff pe cinemagia.Lasati-va parerea despre ea. :D :love:

EgOisM
11 Aug 2008, 20:19
mi se pare destul de fake:P

legardere
13 Aug 2008, 08:55
mi se pare destul de fake:P

Hei, :shock: omu voia laude, nu acuzatii

de aia a punctat, DACA EXISTA FANI.

Pauline Kael
13 Aug 2008, 09:49
Lagardere,chiar e tzoapa Hillary,n-are voie nimeni sa nu-i placa o actrita de mana a doua? Sau si asta e colega si prietena ta? :D
Pt tine toti actorii sunt talentati,ia-i acasa.
Ma leshi.

legardere
13 Aug 2008, 10:56
Lagardere,chiar e tzoapa Hillary,n-are voie nimeni sa nu-i placa o actrita de mana a doua? Sau si asta e colega si prietena ta? :D
Ma leshi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu am zis ma niciodata ca ar fi un geniu actoricesc, un mare talent sau orice altceva, dar era treaba ca omu a vrut sa vada si el cum ii este laudata febletea. In caz ca nu te-ai prins el nu era incantat de nimic altceva decat de aspectul fetei.
Cine genaralizeaza acum?
Daca era sa o consider talentata o ziceam, dar nu am zis asta (ma rog zis=scris). Da lasa si tu fata ca poate are si ea un dram de talent (pe care inca nu l-am vazut nici eu nici tu :shock: na ca aici suntem de acord, si mai e si prim data).

Pana una alta, astept sa ma critici si pe mine, ca oricum stiu ca pentru tine nu am si nici nu voi avea talent.

Spune-mi de prin ce zona a tarii esti ca sa te anunt cand voi veni sa joc pe aproape.

Pauline Kael
13 Aug 2008, 11:02
Cavalere scump,cand am zis eu ca n-ai talent? Am zis ca sa repeti si iti urez succes.
Buzau,exista teatrul "George Ciprian' dar nu stiu daca se joaca sau sunt spectatori.Sa ma anunti sa vin sa-mi dai un autograf.
Sunt sigura ca pui suflet si esti un perfectionist.Actoria si medicina cred ca sunt printre cele mai grele si devoratoare meserii.Si eu am o mare admiratie pt actorii romani(cei mai experimentati e drept,pt ca tinerii nu sunt lasati sa fie cunoscuti,nu sunt incurajati),sau polonezi de ex pe care ii consider mult mai buni decat aia americani..

criss robi
13 Aug 2008, 12:12
Ma leshi.

Se scrie Hilary cu un singur L. :D

punkdiana
13 Aug 2008, 12:17
da intradevar hilary duff e o actrita foarte priceputa si foarte frumoasa sunt un fan al ei asa mai mic dar sunt cel mai deosebit film in care a jucat ea si mia placut e ,,A cinderella story" :D

criss robi
13 Aug 2008, 12:34
A Cinderella Story e si filmul meu preferat de la Hilary Duff. :D :D :D :lol:

punkdiana
13 Aug 2008, 12:43
da e si filmul meu preferat :love:

criss robi
13 Aug 2008, 12:43
Muzica ei o asculti?
:D :D

punkdiana
13 Aug 2008, 12:44
da o ask :oops:

Pauline Kael
13 Aug 2008, 13:25
Copii,vad ca sunteti din Petrosani.De ce nu va intalniti?
Scuze ca n-am stiut cum se scrie Hilary si ok e simpatica.

criss robi
13 Aug 2008, 13:26
Nu este nimica.Si eu am gresit de multe ori pe acest forum. :)

yolumy
13 Aug 2008, 14:06
imi place hilary duff imi place cum joaca in filme si cum canta o ador :love:

C.Ioana
14 Aug 2008, 22:48
si mie imi place hilary duff... :)

criss robi
15 Aug 2008, 12:04
Daca vreti sa va uitati si la cateva triler-uri (filme Hilary Duff)

Cinderella Story:

http://www.cinemagia.ro/movie.php/A_Cinderella_Story?movie_id=7155&wnd=_default&hist=1

Material Girl(super)

http://www.youtube.com/watch?v=RGW_3lw7Ko4

Raise Your Voice:

http://www.youtube.com/watch?v=7sx0RySN3B0

Lizzie McGuire Pop Star:

http://www.youtube.com/watch?v=E-MTM-gSY2I

just_mee
30 Aug 2008, 11:33
si mie imi place de Hilary Duff
imi place cum canta si cum joaca in filme :P

Gerrard831
12 Feb 2010, 16:06
Hai sa nu fiu rautacios ,daca tot este un topic al fanilor ei sa zic ca este o actrita buna.

Vorador
04 Jul 2011, 19:19
Este frumoasa dar majoritatea filmelor cu ea au acelasi subiect.