View Full Version : ?tie cineva?
Salmoksis
10 Aug 2008, 20:05
ªtie cineva care este titlul original al filmului Vaporul alb, ecranizare dupã nuvela cu acelaºi nume scrisã de Cinghiz Aitmatov?
Pitbull
10 Aug 2008, 20:19
Yote-l:
http://www.imdb.com/title/tt0169601/
punkdiana
13 Aug 2008, 23:46
Ajutor ..... Va rog frumos sa ma ajutati.Acuma ceva timp am vazut un film despre o intamplare care se tot repeta , dar erau zile diferite de parca erau vise .Dar din nefericire nu mai imi amintesc cum se numea .Va rog frumos sa ma ajutati
punkdiana cred ca ai visat...ia vezi c ai facut ieri??poate ai facut si alaltaieri...cine stie ce ai facut azi...sau ce vei face maine....cat despre film...doar l-ai vazut akum cateva zile..dao Doamne iarta-ma ca ai doar 13 ani...daca de la varsta asta te lasa memoria.....
Proletar
14 Aug 2008, 22:24
Ajutor ..... Va rog frumos sa ma ajutati.Acuma ceva timp am vazut un film despre o intamplare care se tot repeta , dar erau zile diferite de parca erau vise .Dar din nefericire nu mai imi amintesc cum se numea .Va rog frumos sa ma ajutati
poate ca "Ziua cartitzei"?
Pitbull
14 Aug 2008, 22:32
Sau "Premonition"...? (Nu l-am väzut, da' am impresia cä si pe-acolo era ceva de soiul ästa...)
Cä episodul "Vacantele domnului Steed", din "The Avengers", seria cu Tara King, sigur nu era.
cate informatii...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.