PDA

View Full Version : Help

Pauline Kael
05 Aug 2008, 21:21
Daca ati putea sa ma ajutati sa gasesc un titlu de film..
L-am vazut la cinema,eram copil,foarte mica,imi amintesc doar niste faze...
Cred ca era un film sci -fi,sigur de prin anii '70,'80,desi am rasfoit Google si Wikipedia sa-l gasesc in lista cu filme science fiction.E vorba despre un baietel (parca blond) care ajunge pe Pamant dintr-o nava spatiala ,tin minte o lumina albastra ceva,si are o chestie importanta,un fel de aparat,ceva asa cat a macheta de masina,care face minuni,pustiul reuseste sa faca si curatenie in cateva secunde,mi-amintesc faza cand se intorc adultii si era totul luna,parca pusese si flori intr-o vaza rosii.Sper ca n-am incurcat filmele.Pe urma parca baietelul pleaca cu nava aia spatiala cu lumina foarte albastra ,se asaza in lumina aia ca un laser,etc...Daca stiti vreun film asa...
Si mai sper ca n-are legatura cu vreun Piedone,am amestecat amintirile...E de pe vremea cand se dadeau multe filme indiene si chinezesti("Sora13","Lovitura fulgeratoare","King -Kong" si "Karate Kid",si in sala se striga "Pup-o ,ba" ,"Sonoruuu',"A luat lumina",dar era taiata faza de aia care cenzurau..puteti sa radeti :D
Multumesc.(Stiti cand i se pune omului pata,tocmai am revizionat E.T. si mi-am adus aminte...)

Pitbull
05 Aug 2008, 21:31
http://www.imdb.com/title/tt0079859/
DACA e ästa, are legäturä si cu Piedone! ,)

Pauline Kael
05 Aug 2008, 21:33
S-ar putea,caut pe youtube imagini,multumesc,pupici :love:

Pauline Kael
06 Aug 2008, 09:07
Exista cumva seriale pe net? Am vazut la tv" Moll Flanders",serial,cred si " Vanity Fair" tot serial,cred ca amandoua BBC,mi-au placut f mult,mai reusite decat filmele..(cartile sunt o incantare,Defoe si Thackeray)
Si caut disperata,nu stiu unde se poate vedea" Amadeus' cu Razvan Vasilescu=Mozart si Saglieri=Radu Beligan.Piesa de teatru din anii'90.
Daca stiti ceva...

mafalda
07 Aug 2008, 11:09
Acum vreo 20 de ani am vazut un film strain care m-a impresionat teribil. Cred ca se numea "LANTUL" dar nu sunt sigura. Era vorba despre solidaritatea dintre doi detinuti, unul alb si altul negru, evadati dintr-o puscarie. Doi oameni intr-o situatie limita, uita de deferentele de rasa, de cultura. As vrea sa aflu numele regizorului filmului acela ca poate incerc sa-l gasesc pe undeva (poate la Arhiva Nationala de Filme)

nibo
07 Aug 2008, 12:08
Acum vreo 20 de ani am vazut un film strain care m-a impresionat teribil. Cred ca se numea "LANTUL" dar nu sunt sigura. Era vorba despre solidaritatea dintre doi detinuti, unul alb si altul negru, evadati dintr-o puscarie. Doi oameni intr-o situatie limita, uita de deferentele de rasa, de cultura. As vrea sa aflu numele regizorului filmului acela ca poate incerc sa-l gasesc pe undeva (poate la Arhiva Nationala de Filme)

Lantul - Stanley Kramer

ricutza
08 Aug 2008, 10:56
Exista cumva seriale pe net? Am vazut la tv" Moll Flanders",serial,cred si " Vanity Fair" tot serial,cred ca amandoua BBC,mi-au placut f mult,mai reusite decat filmele..(cartile sunt o incantare,Defoe si Thackeray)
Si caut disperata,nu stiu unde se poate vedea" Amadeus' cu Razvan Vasilescu=Mozart si Saglieri=Radu Beligan.Piesa de teatru din anii'90.
Daca stiti ceva...

le poti gasi pe diverse torrente sa le downloadezi sau le poti da search pe un amazon ceva, si poti sa le cumperi. alegi varianta care iti place mai mult! :P

Pauline Kael
08 Aug 2008, 11:30
Daca stiti ceva...

le poti gasi pe diverse torrente sa le downloadezi sau le poti da search pe un amazon ceva, si poti sa le cumperi. alegi varianta care iti place mai mult! :P
Nu cred ca se gasesc pe torrente."Amadeus" chiar l-as cumpara.
Si multe nu se gasesc cu torrente,Le diner des cons" de exemplu,etc.