View Full Version : Pulse
Am vazut de curand Pulse-tras prin rectoratul politehnicii...whateva'
...vreau sa stiu parerea voastra despre el pentru ca pe mine nu ma impresionat deloc.. :hmm: am crezut k dak este fakut in romania ma va impresiona plakut insa a fost invers...pe tot parcursul filmului m-am simtsit k intr-o ghena....tot decorul filmului....de fapt tot filmul sa filmat in mizerie...poate asta a fost intentsia insa eu nu vad esentialul acelui deranj...in fine...dupa ce k poli arata asha cum arata...ei au distrus-o si mai mult...[in film]...iar imaginea romaniei a fost distrusa si de data asta...bucuresti-un oras din europa balcanica.... :hmm: :hmm:
criss robi
11 Aug 2008, 20:17
Un virus ce mananca oameni.Am vazut filmul si nu este asa stralucit :D
punkdiana
13 Aug 2008, 18:56
Mi-a placut mult filmul.
Pentru detali:
http://www.imdb.com/title/tt0454919/
punkdiana spune-mi macar un motiv pentru care consideri tu filmul acesta ca fiind unul bun :P cum l-ai vinde?
punkdiana
13 Aug 2008, 22:23
Intradevar filmul pulse este unul deosebit de interesant am auzit de el si mi-a placut.Cred ca l-am vazut de 4 ori .
E tare :P :happy: :D :)
punkdiana
13 Aug 2008, 22:25
Nu am un motiv anume pur si simplu m-ia placu
punkdiana
13 Aug 2008, 22:25
Nu am un motiv anume pur si simplu m-ia placut
nu poti sa nu ai motiv.parerea mea este ca a facut de ras romania respectiv bucuresti:Psi scenariul nu mi s-a parut original.Pentru un film apocaliptic este sub zero barat.
punkdiana
14 Aug 2008, 19:46
Gusturile nu se discuta.Apropo mi-a placut filmul pentru ca indeea este ingenioasa.Si mi-e imi plac SF si Pulse are o legatura cu SF(virus care omoara oameni) :D
u're right gusturile nu se discuta .,,,probabil ca nu ai vazut multe horror-uri si de aceea nu poti critica nimic la el..
Senseless
24 Aug 2008, 12:44
ooohhh god, un :sick: :sick: :sick: (nici nush cum sa'l numesc)...VOOOMAAA !!!
sunt total de acord cu tine Senseless:D
Cinemania
03 Oct 2008, 18:59
iti trebuie ceva curaj sa indraznesti sa te uiti la asa ceva :D
viata-i scurta totusi
Pauline Kael
03 Oct 2008, 21:41
EgOism,candva mi-ai zis ca ai avut niste probl medicale cu inima( desi esti tanara,frumoasa,pasionata ,talentata).Cum rezisti fata sa vezi grozavenii? Eu mor de frica si ma bantuie cosmaruri :P Take care.
@Pauline
eu am vazut de mica grozaviile astea de pe la 8-9 ani le vedeam cu tata,si filme bune si mari nu orice gogomanie,acum cand vad ce iese pe marile ecrane ma apuca plansul si rasul.
Un sfat:cand vezi un film de genul,nu te mai gandi ca asa este in realitate ca exista fantome,entitati etc,pur si simplu imagineaza-ti ca esti acolo cand se filmeaza,ca esti prezenta la make-up,ca vezi glumele facute de actori in timpul filmarilor,asa ca sa prinzi curaj,dar asta fa-o doar la primele 2-3 filme ca daca te gandesti intruna la c am mentionat anterior nu mai intelegi nimic.
Cat despre Pulse,nu ma sperie ca sunt in fiecare zi prezenta in poli(unde s-a tras) si nu m-a ingrozit mai deloc!
Pauline Kael
03 Oct 2008, 21:52
Desi mi-ai zis ca esti pasionata de romana...o explicatie pseudo-stiintifica ar fi ca partea stanga cerebrala care proceseaza stiintele exacte e dornica sa vada filme horror,iar cei cu emisfera dreapta mai profunda(a creativitatii,artelor ,stiintelor umaniste) prefera fantasy,animatii...
Acum mie imi plac si filmele cu bataie,si thrillere psihologice...
Iar sfatul tau nu-l pot pune in aplicare: la orice film ma uit,chiar daca stiu ca aia e Angelina si ala Brad,tot cred ca sunt personajele alea...Cred ca totul e real,e pe bune,ca sa ma bucur de film...Monstralaii si freacksii...sunt infioratori,ma urmaresc dupa aia peste tot,sunt...in mine.So,thx,but no thx.
Cam devreme la 8-9 ani,dur tata ai :)
eu sunt exceptia de la regula,sincer ma plictisesc intr-un mod brutal astea cu fantasy,lalaieli.
cand savuram un horror tata glumea pe seama lor spunand tot felul de replici haioase ca sa ma faca pe mine sa imi dau seama ca nu este real.Este bine ca atunci ma uitam la horror radeam si acum le analizez printr-un ochi critic,my opinion.in rest nu stiu ce sa iti mai zic sa iti invingi teama asta pentru horror :( vorbeste cu SIR-ul poate are ceva sfaturi mai intelepte! :)
Pauline Kael
03 Oct 2008, 22:04
Your dad rulz.E super tare...
Al meu in schimb...e chiar un film horror..Explicatia mea ar fi ..ca viata mea e cam horror si in mine sunt niste demonei care vor sa iasa si daca vad filme horror demoneii aia o iau razna(emoticon cu zambet amar).
SIR ce sa zica,nu-l intereseaza.O sa zica ceva de sex,si la sex ma pricep f bine :P :)
pe mine cel mai rau m-a speriat THE RING!si ca sa fie totul perfect in seara in care l-am vazut am fost jefuiti,iti dai seama ce cosmaruri m-au urmarit?? :(
off topic: Avaratul tau este GENIAL!!! :love: :love:
Pauline Kael
03 Oct 2008, 22:14
Imi pare rau de jaf,ce sa zic,shoking.
Ailaviuverimaci. :love: 8)
mitulaviu Pauline :love:
ca tot iti plac astea psihologice take a look la "a tale of two sisters"(sper sa nu devin addicted de filmul asta ca senseless)este GENIAL!
tocmai ce am vazut... :shock: :shock: a aparut pulse 2 pe dvd :shock: :shock:
DOAMNEEE!!!!lumineaza-ma la ce ne mai trebuia un sequel?????
Senseless
13 Dec 2008, 17:04
ma bucur ca esti de acord cu mine Ego (A Tale Of Two Sisters) :P
nu consider ca este bun, dar este interesant sa ne gandim cum am mai putea supravietui intr-o lume fara calculatoare, internet, televizor sau telefon mobil. mi-a placut ideea..iar filmul mi s-a parut bunicel
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.