Log in

View Full Version : reply PROLETAR !

frumosu
28 Jul 2008, 23:09
In primul rand tin sa-mi cer scuze pentru utilizarea in mod excesiv a tastei ''CAPS LOCK'',totul a fost pur involuntar va garantez dar totodata tin sa-i multumesc celui care a reusit sa-mi aminteasca denumirea filmului!Referitor la aceasta afirmatie seaca din punctul meu de vedere nu am nici un comentariu,pot sa bag mana in parjol ca aceasta apartine unui copilas de 3 anisori care-l strang prea tare ciorapii si incearca sa se elibereze!FRATE daca habar n-ai cum se numeste filmul stai in banca ta si nu mai veni cu comentarii OFF TOPIC ca nu devii u interesant si nici nu pari mai tare in CEREBEL cu o exprimare de puscarias!NO OFENCE dar prea m-ai instigat!INCA o data multumiri celor care chiar isi fac treaba pe acest site si nu-l folosesc pe post de MIRC!APROPO PROLETAR o intrebare:''esti cumva sustras din POEZIA LUI EMINESCU ''IMPARAT SI PROLETAR''??????=))))REPLY TO DIRECT OFENCE!IT'S MY RIGHT!BYE!

Suspect de bizar
28 Jul 2008, 23:12
Fromos frumosule,dar daca vroiai sa-l jignesti,mai bine in cafenea nu?

illotempore2002
29 Jul 2008, 10:11
alt isteric.....
sa stii ca avem destui isterici si destule isterice pe aici nu ne mai trebuie unul

si cine ti-a zis ca e enervant caps-lock-ul ala are dreptate, e ca un semn de agresiune vizuala, suna a disperare....nu ti-a luat nimeni nici un rinichi ca ti-a atras atentia deci hai, liniste!

frumosu
29 Jul 2008, 14:42
alt isteric.....
sa stii ca avem destui isterici si destule isterice pe aici nu ne mai trebuie unul

si cine ti-a zis ca e enervant caps-lock-ul ala are dreptate, e ca un semn de agresiune vizuala, suna a disperare....nu ti-a luat nimeni nici un rinichi ca ti-a atras atentia deci hai, liniste!
Daca u consideri ca acel limbaj este adecvat ''atragerii atentitei'' te isneli amarnic,zici ca e un limbaj sustras din ''scary movie 5''!