View Full Version : VA IMPLOR AJUTATI-MA IAKR,CAUT UN ALT FILM!
frumosu
28 Jul 2008, 11:04
Sall din nou si inca o data multumesc ptr ajutorul acordat odinioara adica acum 5 zile!am revenit cu oa ceeasi problema:CAUT UN FILM A FOST TELEVIZAT ACUM MULT TIMP SI DE ATUNCI NU MAIJIU MAI NIK DESPRE EL!DOI ADOLESCENTI INTR-O CAMERA ,UNUL DIN EI REUSISE SA REALIZEZE O MASINA DE CLONAT DIN CATE IMI AMINETSC SI AU CLONAT-O CHIAR PE FATA DORITA ,PE FATA DE CARE LE PLACEA APOI ICNEPE COMEDIA,CLONA EBA BERE PRECUM BARBATII,ARE O POFTA NEBUNA DE S.X,SARE PE EI,CU RANDUL,SI ACESTIA DOI FAC TOT POSIBILUL CA AUTENTICUL SA NU SE INTALNEASCA CU CLONA INSA IN CELE DIN URMA CELE DOUA SE INTALNESC ,FATA RAMANE CU UNUL DIN BAIETI SIA SA SE TERMINA TOT,SPER CA ACESTE DETALII V-AU FCT SA VA REAMINTIT NUMELE FILMULUI CA EU SUNT IN CEATA DE TOT,VA IMPLOR AJUTATI-MA DIN NOU!MULTUMESC ANTICIPAT!
StefanDo
28 Jul 2008, 11:20
repli-kate?
http://www.imdb.com/title/tt0260320/
un sfat: caps-urile nu ne ajuta sa citim mai bine
Proletar
28 Jul 2008, 12:05
@frumosu
eu cred ca esti sechestrat undeva si, ca sa-ti mai slabeasca funia de gat, teroristii iti dau cate trei indicii dupa care sa le ghicesti filmele.
prea esti disperat, tata!
Pauline Kael
28 Jul 2008, 15:20
Mie mi se pare simpatic Frumosu si are nick ..frumos.Daca ati fi doar unu ,doi pe forumul asta nu v-ati plictisi?
Cat snobism.
frumosu
28 Jul 2008, 23:05
@frumosu
eu cred ca esti sechestrat undeva si, ca sa-ti mai slabeasca funia de gat, teroristii iti dau cate trei indicii dupa care sa le ghicesti filmele.
In primul rand tin sa-mi cer scuze pentru utilizarea in mod excesiv a tastei ''CAPS LOCK'',totul a fost pur involuntar va garantez dar totodata tin sa-i multumesc celui care a reusit sa-mi aminteasca denumirea filmului!Referitor la aceasta afirmatie seaca din punctul meu de vedere nu am nici un comentariu,pot sa bag mana in parjol ca aceasta apartine unui copilas de 3 anisori care-l strang prea tare ciorapii si incearca sa se elibereze!FRATE daca habar n-ai cum se numeste filmul stai in banca ta si nu mai veni cu comentarii OFF TOPIC ca nu devii u interesant si nici nu pari mai tare in CEREBEL cu o exprimare de puscarias!NO OFENCE dar prea m-ai instigat!INCA o data multumiri celor care chiar isi fac treaba pe acest site si nu-l folosesc pe post de MIRC!
Suspect de bizar
28 Jul 2008, 23:07
@frumosu
In primul rand tin sa-mi cer scuze pentru utilizarea in mod excesiv a tastei ''CAPS LOCK'',totul a fost pur involuntar va garantez dar totodata tin sa-i multumesc celui care a reusit sa-mi aminteasca denumirea filmului!Referitor la aceasta afirmatie seaca din punctul meu de vedere nu am nici un comentariu,pot sa bag mana in parjol ca aceasta apartine unui copilas de 3 anisori care-l strang prea tare ciorapii si incearca sa se elibereze!FRATE daca habar n-ai cum se numeste filmul stai in banca ta si nu mai veni cu comentarii OFF TOPIC ca nu devii u interesant si nici nu pari mai tare in CEREBEL cu o exprimare de puscarias!NO OFENCE dar prea m-ai instigat!INCA o data multumiri celor care chiar isi fac treaba pe acest site si nu-l folosesc pe post de MIRC!
Tot nu te-ai abtinut la caps lock.
frumosu
28 Jul 2008, 23:20
@frumosu
Tot nu te-ai abtinut la caps lock.Pentru a sublinia lucrurile esentiale,intr-un fel sau altul!:)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.