PDA

View Full Version : Vrei sa participi la Grand Spoof 2008? Noi iti oferim sansa

giovana
24 Jul 2008, 14:08
Cautam urgent studenti dar nu numai care sa detina o camera de filmat profi (semi-profi) si arta folosirii ei (semi-arta ), in vederea filmarii unui spoof (reclama parodie dupa o alta).. ce va urma sa participe la editia 2008 a Grand Spoof-ului. Ne aflam deasemenea in cautarea a patru persoane (2 fete , 2 baieti)...care sa joace in reclama de mai sus. Mai multe informatii despre concurs le puteti gasi pe site-ul Iqads (http://www.iqads.ro/stire_8940/iqads_lanseaza_a_doua_editie_grand_spoof.html).

djinjis
24 Jul 2008, 20:25
hm, deci aveti nevoie de producator, regizor, actori si oferiti la schimb sansa... vreau sa-mi exprim recunostinta pentru aceasta oportunitate in numele tuturor celor care coplesiti de emotie nu au reustit sa ingaime vreun cuvant de multumire.

sau, pe de alta parte, anuntul vostru ar fi putut suna asa:

tineri sarmani neavand de nici unele, nici dupa ce bea apa, posedand o anumita idee, facem apel la un suflet milostiv...

p.s. daca cu o camera semi-profi poti sa-ti faci treaba, cu semi-arta...

giovana
24 Jul 2008, 22:09
Daca ai stii cateceva despre festivalul asta ti-ai da seama despre ce vorbesc... Suntem un grup de tineri amarati (ca si tine)...care incearca sa faca ceva.. Faptul de a intreba daca cineva s-ar baga sa filmeze nu mai mult de o ora(chiar si amator e mai mult decat suficient pt ce vrem noi sa facem), nu cred ca a jignit pe careva.. Am ales sa ne lasam pe mana unor oameni care au ceva habar .. Este o sansa ..clar! Au sansa, daca spoof-ul trece de acest concurs, sa participe la festivalul Adfel....dar astea sunt detalii pe care cei ce cunosc fenomenul le stiu deja..
Mersi oricum de reply si astept sugestiile tale in continuare..

Gengar
24 Jul 2008, 23:58
Aspectul fizic conteazã? :?

djinjis
25 Jul 2008, 01:49
sa nu ne zbatem acum pe titlurile nobiliare...

daca pui linkul fara sa-l lipesti de paranteze o sa observi cu uimire ca se poate accesa printr-un simplu clic.

"nimic nu dureaza o ora de filmare" vechi proverb sumerian.

"Am ales sa ne lasam pe mana unor oameni care au ceva habar .. Este o sansa ..clar!" - nu e clar pentru cine, danfine... asa, de curiozitate, ce optiuni ati mai avut?

avand in vedere ca fisierul tre sa fie sub 10 mg filmul se poate face si cu un aparat foto mai jmecher [ cu zoom optic mare, 10x] doar ca va trebui sa filmati la lumina naturala, iar sonorul suprapus ulterior. probabil imaginea va fi mai estetica, din cauza depthtofieldului, decat cu o camera semi-profi care nici nu indrazneste sa viseze ca ar putea avea asa obiectiv. daca nu va faceti rost de camera...

trai baftalo