View Full Version : Jason Statham
mie imi place cum joaca Jason Statham in filme , parerea mea este ca e dintre cei mai tari actori ...... astept si parerile voastre :)
Pauline Kael
23 Jul 2008, 12:59
E bun in actiune si e sexy si istet. :w00t: :oops:
Ce filme ai vazut cu el?
Eu "Adrenaline'(urmeaza2).N-am vazut Curierul1,2.O sa le vad.
am vazut : Crank , The bank job , war ......me-au placut foarte mult si vreaa sa vad si eu toate partile din transporter ca nu leam vazut si abia astept sa apara Death race
Pauline Kael
24 Jul 2008, 12:18
am vazut : Crank , The bank job , war ......me-au placut foarte mult si vreaa sa vad si eu toate partile din transporter ca nu leam vazut si abia astept sa apara Death race
Mi-ai dat o idee,sa le descarc.
De ce iti place Jason? Mie imi place cum arata,si ca are si talent si inteligenta....Stii ca l-au propus pt Gladiatorul2?Cum ar fi?
pur si simplu imi place cum joaca are talent , toate filmele care leam vazut cu el meau placut si dak ar fi sa joace in gladiatorul 2 ar fi prea tare :)
Pitbull
24 Jul 2008, 15:26
meau
meorlau
esti culmea Pitbull de ficare data trebuie sa gasesti cate ceva :))
Pauline Kael
25 Jul 2008, 01:02
S-ar putea sa joace,ai vazut "In the name of the King"?S-ar preta .
Pitbull se joaca,sa ne ferim de rotweillerii sau pitbulii care maraie,nu care miauna.Zic si eu. :P :happy:
n-am vazut In The Name Of the king , da e klumea filmu ?? :)
Pauline Kael
25 Jul 2008, 01:16
E bunisor,nu e de 10 nici pe departe.Nu ti-l povestesc,e asa ,"cu batai",dar medievale,cu razboi...cu magie neagra.Parca asa imi amintesc.
Off,dar bunutz mai e Jason :oops:
Trailer:
http://www.imdb.com/title/tt0460780/trailers-screenplay-vi2794520857
am vazut traileru si nu mi se pare cine stie ce film :hmm:
Pauline Kael
25 Jul 2008, 01:33
Nu e,dar e cu Statham,si cu Lelee Sobieski si Kristana Locken care sunt mai inalte cu un cap decat el.Asta e intr-o dupa amiaza cand n-ai ce face.Daca nu te "inerveaza" orcile " alea ,baiatu' trage bine la geoale.
Alt film?
apare Death Race in august , am vazut traileru si pare klumea filmu :)
Pitbull
25 Jul 2008, 19:09
Pitbull se joaca,sa ne ferim de rotweillerii sau pitbulii care maraie,nu care miauna.Zic si eu. :P :happy:
Eu nu miaun, eu meaun.
Ce sä-ti fac, Nary, dacä din "mi" faci "me"? Atunci, la "mie" (pron. pers., dativ) cum zici, "mee"? Sau "be-he-heee"? Sau poate "muuu"?
Pauline Kael
25 Jul 2008, 19:55
Eu nu miaun, eu meaun.
Ce sä-ti fac, Nary, dacä din "mi" faci "me"? Atunci, la "mie" (pron. pers., dativ) cum zici, "mee"? Sau "be-he-heee"? Sau poate "muuu"?
Gluma sau rautacizm?
Pauline Kael
13 Aug 2008, 11:49
Apai Nary,am vazut "War" cu Statham si Jet Li.Nu mi-a placut scenariul,ca si "Chaos" parca era asa ,artificial.Si la fel ,in amandoua acelasi final"imprevizibil"(ai vazut "Hero"?)
Cele mai bune cu Statham cred ca sunt pana acum "Crank" si "Transporter"2."Transporter1"mi-a placut in prima parte si scenele de lupta si tot dar spre final scenariul a dat-o rau in balareala.
Vad ca Jason se perfectioneaza asa ca m-astept ca filmele lui s a fie din ce in ce mai bune.
n-am vazut Hero si nici chaos dar in schimb am reusit sa vad si eu transporter 1 si e smecher filmu , oricum urmeaza acuma sa apara Death race dak nu a aparut deja abia astept sa il vad dupa trailer pare klmuea ...aaa da si sa te uiti la THE BANK JOB tot cu Jason Statham ca e super :) ;)
Pauline Kael
14 Aug 2008, 11:41
A,ce fel de fan esti matale :D
Hero e doar cu Jet Li,daca iti place genul cu arte martiale.
Sa te uiti la Transporter2 mi s-a parut mai tare decat primul.
"War"(cu Jason Statham si Jet Li) si Chaos(Jason) sunt si ele de actiune.
Promit sa vad "The bank job"(nu e si Italian job,etc.?)
Pana la Death Race...mai e,stii ca e remake?
Urmeaza si Crank2 si Transporter 3.
Jason Statham e asa si in realitate,dur si nonsalant,a fost campion olimpic la scufundari,isi face singur toate cascadoriile,e expert in kick-boxing,a fost fotomodel si a ajuns din greseala actor,a facut afaceri pe piata neagra,dracu' gol si improvizeaza ceva super..
Si daca esti dragut sa intri aici sa votezi cea mai rea sau dura,ti pup:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=16428
legardere
14 Aug 2008, 13:08
Hai sa te dezamagesc:
"The bank job" e un film inspirat din fapte reale, si nu are nici un fel de treaba cu
"The italian job" e un remake si e cu totul alta branzica dar mai ales nu are nici o treaba cu "Bank jobul".
Pauline Kael
14 Aug 2008, 13:14
Nu ma dezamagesti.Am citit candva fugitiv despre filmele astea.Tie cum ti se pare Statham & filmele?
legardere
14 Aug 2008, 13:51
Stratham e un actor de actiune care mai si joaca, mai are de muncit pana cand va iesi din categoria actorilor de actiune.
In ce priveste filmele amintite sunt filme care le-am vazut o data si imi ajunge.
Pauline Kael
17 Aug 2008, 12:13
Stratham e un actor de actiune care mai si joaca, mai are de muncit pana cand va iesi din categoria actorilor de actiune.
In ce priveste filmele amintite sunt filme care le-am vazut o data si imi ajunge.
Statham a spus cu gurita lui ca niciodata nu va lua un Oscar pt genul asta de filme.Cum spunea Jackie Chan ,actorii de filme de actiune n-au viata lunga,si trebuie sa fii pregatit sa joci orice.Asta daca ai noroc sa fi distribuit,si valorificat de un regizor.
Nu sunt filme proaste.Mie imi place sa revad filmele care mi-au placut,dar n-am timp.Si calcul si dvd-ul au inceput sa-mi dea cosmaruri,cred ca ma apuc de carti :P
Pauline Kael
23 Aug 2008, 15:56
n-am vazut Hero si nici chaos dar in schimb am reusit sa vad si eu transporter 1 si e smecher filmu , oricum urmeaza acuma sa apara Death race dak nu a aparut deja abia astept sa il vad dupa trailer pare klmuea ...aaa da si sa te uiti la THE BANK JOB tot cu Jason Statham ca e super :) ;)
Nary sa te mananc.Nu mi-a placut "The bank job" ,n-a avut actiune,too much english talk,stiu ca e inspirat dintr-un fapt real,dar Statham n-a facut mare lucru.M-ai suparat. :P
Si uita-te la Transporter2 ,mi-a placut mai mult decat 1.
am vazut si transporter 2 ai dreptate e mai smecher ca transporter 1 ;)
Neuptolem
25 Aug 2008, 23:50
meau
meorlau
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha haaa...
:lol: :lol: :lol: :lol:
(Un ras sanatos si zgomotos nu strica nici dupa treiiji de zile.)
Pauline Kael
28 Aug 2008, 12:47
am vazut si transporter 2 ai dreptate e mai smecher ca transporter 1 ;)
A aparut "Death race".Pi net. :D 8)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.