View Full Version : The Mist 2007
mie me-a placut foarte mult acest film ......mai ales la final ....nici nu ma asteptam la acest final ....filmu e super....astept pareri :)
Senseless
03 Jul 2008, 12:16
pai si mie numai finalul m'a impresionat, in schimb a fost prea "tras de coada" ...:w00t:
5/10
Finalul face tot filmul, si nu ma refer numai la faza cu impuscaturile din ultimele minute, ci si la tensiunea care se acumuleaza in conflictul dintre doamna fanatica din hypermaket si oamenii care mai au cat de cat capul pe umeri. Pe final acea tensiune se descarca brusc si violent, iar deznodamantul conflictului parca iti da o oarecare senzatie de satisfactie.
Pitbull
01 Jan 2009, 21:59
Câteva luni m-am tot coit sä-i fac analiza, si pânä la urmä am zis pas... Totusi - hai asa, pe puncte:
Inceputul: bunicel, creeazä un crescendo de tensiune ca la carte
Mijlocul: so and so; formulaic, dar încä folosibil, conceptul de "microcosm al societätii", revelat prin claustrare în fata agresiunii.
Foarte bunä latura fanatismului religios.
Foarte prost cliseul scepticismului (e evident cä äia refuzä sä creadä numai fiindcä-n coispe mii de filme s-a procedat la fel).
Foarte proastä ideea de a ne aräta atât de explicit bâzdâgäniile.
Finalul: so and so again; bunä cresterea de tensiune, bunä rästurnarea de situatie. DAR le potriveste atât de la fix, încât devine complet necredibil; ar fi trebuit sä joace mai abil si mai parsiv pe factorul temporal.
Amidome_1one
02 Mar 2009, 22:39
mie mi-a placut The mist...pentru ca de fapt subliniaza prostia omeneasca in situatii de criza, si faptul ca nu exista rationament ci doar panica...finalul e genial....King e genial...pur si simplu dupa ce se termina totu, tipu ramane cu cea mai mare pedeapsa posibila...sa fie un mort in viata....cu remuscari si tot tacamu...nu altii au murit de fapt ci doar el
shadowofnight
26 Jun 2009, 00:24
lol mia placut foarte mult
nush dc lam gasit la horror though:D
ATB4FOREVER
27 Jun 2009, 06:13
e bun, dar ca si restul filmelor realizate dupa carti de Stephen King, parca nu reuseste sa trezeasca acelasi sentiment ca si atunci cand citesti cartea... poate si din cauza ca sunt low buget... desi aici s'ar putea sa gresesc... un buget mare nefiind necesar... si doar un scenariu foarte bine adaptat, un regizor echivalent talentului lui King si un casting bun...
de ex. nici Desperation [2006] nu e chiar rau, dar nu e nici incantator... e in mediocritatea filmelor ecranizate dupa SK...
...mie unul nu mi'a placut The Shining (desi sunt un mare fan a lui JN)... 1408 [2007] folosind ingredientele enuntate de mine e entertaining... app imi poate spune cineva dc 1408 are 2 endinguri diferite?
claudiu-daniel-lugoj
14 Nov 2009, 12:03
Foarte bun film,la fel si finalul,recunosc ca nu ma asteptam la un asa final tragic dar a fost foarte reusit acest film.
marcusARCUS
15 Nov 2009, 08:34
Film OK.Pana la final.Deci finalul este un caca cum n-am mai vazut!:-& Cum naiba poti sa fii asa de prost ca omul ala!
CosminHorrorMaster
05 Sep 2011, 13:01
A fost un film foarte bun. Nu m-as fi asteptat.
Cristina_
09 Sep 2011, 11:44
Finalul a fost prost.Restul filmului a fost bun iar efectele speciale au fost reusite.Iar Thomas Jane mi se pare ca seamana tot mai mult cu Christopher Lambert.
CosminHorrorMaster
17 Sep 2011, 12:39
Finalul a fost prost.Restul filmului a fost bun iar efectele speciale au fost reusite.Iar Thomas Jane mi se pare ca seamana tot mai mult cu Christopher Lambert.
Nu a fost prost, mai degraba trist.
Medicate
24 Sep 2011, 21:47
Tocmai finalul a facut din filmul asta unul de neuitat...Coloana sonora este una exceptionala :
http://www.youtube.com/watch?v=f09FV5QANrg (pentru o delectare acustica).
In ceea ce-l priveste pe Jane, iti dau dreptate, inca din The Punisher mi s-a parut ca e o sosie a lui Lambert. Oricum e un actor destul de bun, carismatic si foarte "maleabil". Toate rolurile i s-au potrivit ca o manusa.
Cristina_
25 Sep 2011, 13:49
Tocmai finalul a facut din filmul asta unul de neuitat...Coloana sonora este una exceptionala :
http://www.youtube.com/watch?v=f09FV5QANrg (pentru o delectare acustica).
In ceea ce-l priveste pe Jane, iti dau dreptate, inca din The Punisher mi s-a parut ca e o sosie a lui Lambert. Oricum e un actor destul de bun, carismatic si foarte "maleabil". Toate rolurile i s-au potrivit ca o manusa.
Da exact finalul a fost foarte socant.Socant in sensul ca a fost tragic si prost.El nu trebuia sa recurga la asa ceva sa impuste copilul.De aceea urasc acest film.
tonymaestrul
24 Nov 2011, 17:52
Eu nu vad filmul asta ca pe un horror. Mai mult ca o drama avand in vedere finalul.:|
Theodor2011
25 Feb 2012, 12:30
Foarte bun filmul,ma captivat din primul pana in ultimul minut,un film ce a avut un final neasteptat si dureros:(
inception_II
17 Oct 2012, 19:21
Dupa parerea mea, unul dintre cele mai reusite filme horror a ultimilor 10 ani. Filmul este foarte subapreciat, merita mai multa apreciere decat ce i se ofera. Pe langa ca este un film horror destul de caustrofobic, mai are si o latura psihiologica inter-umana foarte profunda, ea dezvoltandu-se lent, dar "frumos si armonios". La sfarsit avem si un verdict: cei cu spirit conservationist s-au salvat, au reusit sa supravietuiasca, pe cand cei "fara de credinta" au murit. Nu are nicio legatura credinta cu supravietuirea, asta fiind decat o intamplare, dar merita punctat. Acest film mai scoate in evidenta ignoranta, prostia si barbarismul oamenilor care au ca principiu RELIGIA. Nu poti gandi dupa biblie sau cine stie ce carti sfinte, se alege praful de tot, aproape inevitabil ajungandu-se la astfel de acte de barbarism... biblia fiind plina de lucruri cu adevarat ABOMINABILE in CONTEXTUL secolului 21.
Sfarsitul a fost ceva nou si revolutionar, nu am mai vazut un sfarsit asemanator, chiar nu ma asteptam la asa ceva.
Desi imi place genul acesta de filme, recunosc ca acest film nu prea m-a dat pe spate.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.