PDA

View Full Version : carmine galante

Proletar
01 Jun 2008, 17:09
Unde a disparut carmine galante? :)

Pitbull
01 Jun 2008, 17:15
A fost bannat temporar la cererea lui A.L.S. de bannare definitivä.
Drept pen' care, A.L.S. ne-a läsat cu ochii-n soare, da' Carmine tot bannat e.
A'ta e'te.

Supastar
01 Jun 2008, 17:19
A fost bannat temporar la cererea lui A.L.S. de bannare definitivä.
Drept pen' care, A.L.S. ne-a läsat cu ochii-n soare

induci lumea in eroare cu o cauzalitate abuziva care nu poate fi trecuta cu vederea nici macar in numele unei rime:

mai degraba a.l.s. a plecat pentru ca a fost si el bannat temporar la randul lui...

Pitbull
01 Jun 2008, 17:20
Da' mä lasi?

Supastar
01 Jun 2008, 17:30
nu-ti dai seama k it ain't funny anymore cand nu stiu cati au fost pe buna dreptate jigniti de bannarea temporara primita si au hotarat sa nu mai dea pe aici?

Pitbull
01 Jun 2008, 17:34
Treaba lor. Dacä EU as fi bannat temporar PE BUNA DREPTATE (si motive s-ar gäsi, cä nu mä dau sfânt! I-am insultat si tratat abuziv pe atâtia: Bubu, Mistah J, Ambra Blu, Sergiu Puiu, Djinjis, Mel, Marge Gunderson, Peter Jackson - nu conteazä cä erau niste papagali veniti cu pluta, faptul cä m-am coborât la nivelul lor a fost suficient ca sä mä descalifice), as accepta-o cu fruntea sus, si as deveni mai civilizat si disciplinat. Si nu sunt singurul în situatia asta. Asa cä ia sä-si mai punä orgoliile-n cui si sä fie mai demni. Respect & self respect!

mirodoni
14 Jun 2008, 22:01
Pe mine nu consideri cã m-ai jignit, sau nu intru la categoria... papagali ?
Nu m-am putut abþine. Nu trebuie sã-mi rãspunzi...

Pitbull
14 Jun 2008, 22:14
Cu ce? :huh:
Sub influenta lui Neuptolem, si pe baza câtorva asemänäri partiale, te-am suspectat de a fi clona lui Mistah J, asa cä m-am abtinut de la dialog. Imediat ce am aflat cine esti de fapt, mi-am recunoscut public eroarea, afirmând clar cä nu esti clona nimänui. Pe urmä, n-am dialogat cä nu s-a prea legat - atât.
In rest...? :?

mirodoni
20 Jun 2008, 20:32
Suficient ºi ... asemãnãri parþiale. N-am mai dialogat nu pentru cã nu s-a mai legat, ci pentru cã s-a rupt filmu’. Din momentul în care ai recunoscut public, eu n-am mai apãrut pe CineMagia. Spun asta pentru eventualii... novici. Dupã fix douã luni am mai încercat o provocare la „Concurs CNC ...”. Aici nu s-a legat pentru cã pe acest forum se discutã despre orice, mai puþin despre film. Nu eºti singurul moderator, dar eºti unul dintre ei. În rest....

Pitbull
20 Jun 2008, 21:17
Mä rog.

vyanna
21 Jun 2008, 23:24
Pitbull sa-nteleg ca tu esti oaia neagra? :)))

Pitbull
22 Jun 2008, 00:01
Nu, iubi, sunt doar intransigent, si-mi asum riscurile.
Tii minte ce s-a-ntâmplat pe VV forum din cauza asta (oricum, nu regret cä n-am acceptat compromisul... "Pereat mundus, fiat justitia.")
Oricum, din fericire, cu Mirodoni a fost doar o confuzie.