View Full Version : Pitbull, StefanDo,Gloria, v? rog dac? pute?i, ajuta?i-m? !
grecu25
25 May 2008, 18:32
Doresc sã aflu(mãcar) titlul, unei piese de teatru ! ªtiu doar câteva detalii, din amintiri..., piesa a fost difuzatã la TVR prin '91 sau'92, avea ca protagoniºti pe Mircea Diaconu, care in piesã era supranumit "nenãscutul"
ºi pe Horaþiu Mãlãele, el fiind un fel de ºef de cadre sau secretar de partid,ceva în genul ãsta. Mai þin minte cã secretarã era Camelia Zorlescu. Era o comedie scrisã cam în stilul Baranga dar nu cred ca el sã fie autorul. Mai multe nu-mi aduc aminte ! Vã rog, poate voi ºtiþi titlul mãcar ca sã pot "râma" pe NET dupã ea, ºi vã mulþumesc mult dacã-mi daþi mãcar un fir pe care sã-l urmãresc.
Cu respect, Grecu25.
Pitbull
25 May 2008, 18:48
Mon cher, ti-am retinut întrebarea, încä din topicul de-aläturi... Din päcate, datele nu-mi spun nimic - si, dupä cum îmi cunosc propria memorie (nu RAM), asta-nseamnä un singur lucru: n-am väzut-o... Poate avem noroc si, din Google-n Google, ajungem undeva...
grecu25
25 May 2008, 19:07
Mulþumesc, ca întotdeauna eºti pe "recepþie"! Cu topicul de dincolo am greºit ca postare, deci, " dã-i Doamne unui grec mintea de pe urmã", trebuia sã creez subiect nou, cã aºa sunã a replicã non sens la DVD Cloverfield ! M-am trezit târziu ! Sper sã nu fi deranjat moderatorii !?
Regret cã nu-mi aduc aminte mai multe detalii despre piesã, însã am vãzut-o numai o singurã datã ºi þin minte cã am "prins-o" la cca. 5 min.dupã generic. Am urmãrit dacã se va relua, dar... nimic! Vã mulþumesc pt. eforturi, credeþi-mã, meritã sã o vizionaþi !
Grecu25.
grecu25
25 May 2008, 19:26
...Mi-am mai adus aminte ceva care poate...ajutã ! Piesa a fost filmatã în
timpul unei reprezentaþii, nu a fost realizatã în TVR. Cred cã era vorba de sala teatrului Nottara, dupã cum arãta. Poate conteazã, poate existã vreo "condicã de sugestii ºi reclamaþii" a stagiunilor! Deci, toamna '91...sau '92 !
Grecu25.
Supastar
25 May 2008, 21:43
Deci io ºtiu, dar cum nu mi te-ai adresat nu-þi zic! :( :(
stii o laie! :x
StefanDo
25 May 2008, 21:58
dragomara, esti foarte aproape de un ban
grecu25
25 May 2008, 21:58
Te rog sã nu te superi, dar de la ultimul nostru dialog, unde am spus ºi nu am glumit, nu am sã mã mai adresez þie, indiferent despre ce problemã ar fi vorba. Voi continua doar sã-þi rãspund(doar dacã este cazul), o voi face tot cu respect ºi asta în primul rând pentru cã eºti femeie, deºi am primit sfatul cum cã n-ar merita gestul. Eu sunt totuºi consecvent ºi nu abdic de la acest procedeu care mi se pare singurul corect în comportamentul meu. Cu alte cuvinte, de fapt, îþi urmez sfatul pe care chiar tu mi l-ai dat apropo de dialoguri civilizate ! Pãcat cã ai uitat, trecând la ironii gratuite, rãutãþi nejustificate, mã rog, aºa ai crezut tu cã e bine. Închei urându-þi toate cele bune, cu respect, respectul pe care l-ai luat puþin în balon(ºi chiar nu înþeleg de ce) dar dacã aºa înþelegi tu sã rãspunzi, sã fi sãnãtoasã!
Cu respect,numa' bine,
Grecu25
P.S. Sper sã nu te superi cã þi-am rãspuns sincer, fãrã alte interpretãri ºi fãrã ghilimele sau subânþelesuri.
grecu25
25 May 2008, 22:06
...Dacã am deranjat cumva pentru faptul cã m-am adresat direct celor trei moderatori ai acestui forum, îmi cer scuze nu am vrut sã creez neplãceri nimãnui ! Vã rog sã mã scuzaþi, dacã este cazul, nu se va repeta.
Cu stimã Grecu25
Supastar
25 May 2008, 22:10
nu-ti fa griji. numai dragomara a interpretat atat de istericoid gestul tau! ;)
grecu25
25 May 2008, 22:14
Doamne-ajutã, începusem chiar sã mã îndoiesc de mine ! Mulþumesc Supy !
Supastar
25 May 2008, 22:30
- nu-mi plac cei care nu au nimic de spus dar totuºi þin sã o facã
just don't be too hard on yourself! :lol:
- nu-mi plac cei a cãror coloanã vertebralã e doar bãþul din C-u-r,
- nu-mi plac lingãii.
ce intelege ea din "bun-simt" si "politete" ... :shock:
grecu25
25 May 2008, 22:43
Da iubita, mi-a scãpat liniuþa de la -uri, ºtiu, nu e neºtiinþã. Spune---mi, tu
locuieºti aproape de reactor, cã poate se explicã...? Altfel cred cã ai cam
merita cum spune ALS, sã urc frumos în maºinã, sã vin la Cernavodã ºi sã-þi faci rost de la mine de o mare palmã, cã poate aºa nu mai scrii tâmpeniile din capul tãu pe forum!
P.S Nu ºtiu despre informator vorbeºti, iar ca vârstã îmi pari cam micã
pentru subiectul ãsta! D.P.D.V. , pt. mine, OFF-TOPIC.
dragomara, esti foarte aproape de un ban
Eu sunt dispus sa aduc o persoana pe forum in locul dragomarei :lol: se mai baga careva ?
StefanDo
26 May 2008, 09:14
dragomara, banata 3 zile
lista de motive e prea lunga
Ana_Romana
26 May 2008, 17:51
"Subînþelesuri". Aºa e corect în Limba Românã. (Vezi ortografia cuvintelor compuse). Uite un link: http://dexonline.ro/search.php?cuv=informator
grecu25
26 May 2008, 20:51
Vã mulþumesc pentru precizare, stimatã(bãnuiesc)doamnã ! Dragomara,
cãci despre ea este vorba aici, sau ACI, cum se exprimã de obicei, cred cã are frustrãri multiple. Pitbull, intr-un post pe o altã temã, e drept, mult mai sensibilã,la topicul Cronica unei morþi (ne)anunþate, nu ºtiu ce cãuta ea pe acolo. A încercat sã o tempereze, spunându-i : "Bine, suntem ipocriþi!", doar,doar se va liniºtii ! Aº, þi-ai gãsit !
Domniºoara, cu pãrere de rãu pentru ea, cred cã uitându-se în DEX sau pe unde se documenteazã ea, face confuzie între TILDÃ ºi CRATIMÃ ! Asta e, ce sã-i faci ! Am zis cã dacã îi dau stisfacþie cu " - uri" poate se culcã liniºtitã ºi "scap" . Regret cã s-a lãsat cu o banare de 3 zile, dupã mine trebuie eliminatã total ! Pe site-ul SOFTPEDIA, de exemplu, pentru o "virgulã" folositã in scopuri "ciudate", DISPARI INSTANT, fãrã drept de replicã dacã "sari calul", cum spune românul. Aici, cu Dragomara se verificã permanent o idee, aceea cã "Iertarea cheamã noi pãcate". Cu dãunãtoarea asta nici când "te dai" vinovat nu scapi!
Cu respect,(care o deranjeazã pe ea,sâc!)
tot Grecu25.
P.S.
Am calculat cât mã costã benzina pânã la Cernavodã ºi nu meritã !
Unde pui cã mã ºi expun la radiaþii!...ºi dacã se ia ?!?
Pitbull
26 May 2008, 21:03
(bãnuiesc)doamnã ! Dragomara
Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP
Dragomara [ 15 Mesaje ]
Ana_Romana [ 1 Mesaj ]
grecu25
26 May 2008, 21:20
...Adicã profa de Limba Românã care a prins ideea cu î din a la mijloc e aceiaºi cu Drago... ! Hai cã e tare, deci nici cu - uri nu scap de beleua asta nici cu î din a ... atunci poate tot ALS-ul are dreptate ?!?
Supastar
26 May 2008, 21:30
Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP
Dragomara [ 15 Mesaje ]
Ana_Romana [ 1 Mesaj ]
de ce nu i s-a dat ban de ip ??? :x
Pitbull
26 May 2008, 21:40
Ar fi fost greu... M-am uitat acum, are o listä de IP-uri lungä cât bratul lui Miron Mitrea...
grecu25
26 May 2008, 21:55
E clar mãi oameni buni, fata vrrrea ! De ce nu-i fac moderatorii un topic
maaaare, numai al ei dar sã fie cu adresã via Burkuina Faso, sã scrie ea acolo muuuult ºi poezii ºi prozã cã ãia tot nu înþeleg expresiile ei docte referitoare la beþe în c** ºi multe altele, cã aºa a educato pe ea MAMA EI! ªi cu Î din A ºi cu Î din I tot nu a înþeles ideea de respect... mai ales când începe ea fraza cu acel sublim ...Ãããã ! Doamne cât bun-simþ ºi câtã educaþie ! ªi cât rafinament... poate se mãritã, poate scãpãm.
Supastar
26 May 2008, 22:12
grecule, "ignore her, maybe she'll go away!"
grecu25
26 May 2008, 22:40
Supy, ai dreptate! Am omorâ(î)t tastatura degeaba !Dacã ºtia Einstein ce efecte largi au radiaþiile astea pentru mintea (care minte in cazul ºtiut ???)
omului cred cã renunþa! ªi uite aºa ne-am pricopsit cu o MUTANTÃ ! Eu mã retrag, vã pupã Grecu'l pe toþi! Bye, bye !
viezure
27 May 2008, 14:01
Poate sa fie cumva una din piesele astea:
1 (http://www.imdb.com/title/tt0179631/)
2 (http://www.imdb.com/title/tt0235177/)
3 (http://www.imdb.com/title/tt0236159/)
?
CineMagia1
27 May 2008, 16:03
Pitbull, informatori au fost, informatori sunt încã, felicitãri, vãd cã eºti mai eficient decât îþi este reputaþia! Ti pup!
Partea bunã e cã poate cu ocazia asta o sã citesc ºi eu legile acelea privitoare la Net, le-am printat acum vreo 2 ani, ºi cred cã ar fi timpul sã aflu ce ºi cât au dreptul unii sã dea pe Net despre tine.
În încheiere o sã fiu iar fatã rea ºi-am sã te arãt cu deºtu' dupã cum ºi meriþi, ce listã de IP-uri dragule?! Dacã ar fi fost diferite chiar nu þi-ai fi dat seama cã cã sunt eu! E la mintea cocoºului cã oricâte IDuri aº avea pe acest site, unde folosesc doar PCul de-acasã pt a le accesa în "registrele" tale figurazã un sigur IP! :) Oricum, eu mã amuz întotdeauna verificându-l, sau poate cã programele/ site-urile prin care-o fac sunt prea slabe, întotdeauna mã "vãd" la Bucureºti. :P
Grecule, scuze, dar iar nu te citii în întregime, însã afirmaþia cu radiaþiile din Cernavodã mã fãcu sã-þi mai scad 20 de puncte din IQ. Când aci va exista nivel-de radiaþii în afara Centralei nici mãcar idioþii_din Timiºoara nu_ vor_fi ok, crede-mã.
StefanDo
27 May 2008, 16:07
de la peter jackson n-a mai vazut pe cineva sa-si faca doua clone in aceeasi zi
ban pe IP
Pitbull
27 May 2008, 16:21
Culmea - chiar îmi pare räu. :(
Din päcate, si-a fäcut-o cu mâna ei... :((
Acu' sä te tii la înjuräturi pe mess! :o
StefanDo
27 May 2008, 16:27
be a gentleman and... ignore
Culmea - chiar îmi pare räu. :(
Din päcate, si-a fäcut-o cu mâna ei... :((
pai tu i-ai dat adresa ta de mess? cea adevarata? :o
Pitbull
27 May 2008, 16:42
Da, pentru cä la început chiar pärea o persoanä de calitate, si mi-a trimis niste mesaje private destul de prietenoase.
Pe mess e cu totul altfel, mult mai ponderatä, rezonabilä si normal-comunicativä (în unele momente, chiar OPUSUL celei de aici). Cum am spus de-atâtea ori - nu e DELOC rea, dar combinä în mod nefericit zäpäceala, neatentia, ignoranta si violenta... Mäcar trei din astea ar putea fi charming, în unele situatii - dar, luate la un loc, efectul e apocaliptic...
Si mai are si obiceiul problematic de a nu suporta bunätatea celor din jur. Ori de câte ori m-am purtat frumos cu ea, blând, întelegätor, nu putea concepe cä sunt sincer, automat mä acuza de ipocrizie... Regret cä a fost adusä în starea asta, si as da putin de toti peretii cu cei care au ränit-o asa în trecut - dar nici n-am resurse sä devin eu targetul tuturor acestor descärcäri. Toate au o limitä.
Sigur, pot s-o blochez - dar asa nu-mi plac trädärile astea... Imi taie tot cheful... :(( Fac orice ca sä le evit - din päcate, pentru unii oameni sunt ca aerul...
L.E. Nu pe mess, ci în inbox. Am preferat sä sterg e-mail-ul färä sä-l deschid. Din respect pentru ea.
L.L.E. ...Si a urmat altul, cu mesajul continut chiar din titlu - contestându-mi afirmatia cä-i sterg e-mail-urile färä sä le deschid. Nu e în stare sä creadä cä efectiv NU DORESC sä citesc acele reprosuri halucinante, pe care le cunosc atât de bine din câteva cazuri anterioare. Nu sunt deloc curios, si nici masochist, sä mä expun asa unor chestii care stiu dinainte cä-mi vor täia tot cheful.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.