View Full Version : Ceva Recomandari HORROR Filme Noi
Hey all !!!
Poate numai stiu eu niste filme bune de horror CEVA 2000-2008 poate stiti voi , dar sa fie cva ADEVARAT HORROR :shock: sau sint io in pana de inspiratie daca ma puteti ajuta cu cva filme sa ma sperii pe mine de frica ar fi B'TON ;)
Pitbull
16 May 2008, 14:50
"Poveste de cartier"
Cristi Weed
16 May 2008, 15:42
Hmmmm uitate la Wind Chill sau The Exorcist of Gail Bowers ( la care vei rade ) .
"Poveste de cartier"
Cum le zici tu ... cutzule :D
The Exorcist of Gail Bowers ( la care vei rade ) .
De fapt se numeste Exorcism: The Possession of Gail Bowers.Si daca e de ras de ce sa se uite la el ? Ca e facut prost filmul ? Omu` vrea sa se cace pe el de frica n`auzisi ?
Sa se sperie pe el de frica pardon :lol:
Cristi Weed
17 May 2008, 10:45
:)) cum zici tu !
Deci cva idei , recomandari totusi ... ? :P
Batoru rowaiaru,The Others,28 Days Later,Ôdishon,Dawn of the Dead.
Cristi Weed
20 May 2008, 19:34
bai frate eu zic sa te uiti la Pulse , care e filmat si in romania !
Sa te sperii de blocurile prezente in unele cartiere marginase si de ce apartamente extraordinare sunt prin ele :)) !
Un singur lucru mi s-a parut destul de fals :)) autobuzele pareau sa nu aiba nimic ( intre noi fie vorba , eu nu am mai vazut un autobuz intact de ceva timp ) !
th3kinslayer
21 May 2008, 18:29
Dead Man's Shoes, Batoru rowaiaru, The Birds al lui Hitchcock;
INSIDE si FRONTIERES. Francezii au rupt gura tirgului cu astea doua. Atroce ambele, in special INSIDE. Nu-s pentru cei slabi de inger.
Ar mai fi.......
Wolf Creek
filmele lui Buttgereit, Nacho Cerda, Karim Hussein + Shocking Asia
Cristi Weed
22 May 2008, 18:25
ar mai fi : Vampires ( cu James Woods ) ; Dracula ( din 1992 ) ; They ; The Others , etc .
Cauta si tu la sectiunea horror de pe site !
Planmaker
22 May 2008, 21:14
ar mai fi si: "El Orfanato" (2007)
Ar mai fi.......
Shocking Asia
asta e horror?
eu stiu ca e un documentar
si sunt sigur ca nu ma insel pentru ca m'am uitat si eu la o parte din el;)
si din cate imi amintesc m'am uitat mai demult al un horror care atunci m'i s'a parut bun: Stigmata.
Shocking Asia - toate filmele horror care intra in aceasta categorie (Miike & Co)
Stigmata mi s-a parut destul de slab.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.