View Full Version : split - vreau sa fac un scurt metraj
Dragomara
09 May 2008, 21:53
Azi am fost la bibliotecã. 2 dintre cãrþile noi pe care le-am rãsfoit erau despre extratereºtii, una dintre ele chiar un raport al diverselor specii! :-)) 2 despre fetiþe de câte 12 ani rãpite/ sechestrate. :D iar cea cu no. 5 îi aparþinea lui Nostradamus. Am râs, ºi mi-am zis "cu ce-oi fi greºit?!".
---
On topic: ca sã faci un scurt metraj ai nevoie de:
- scenariu,
- actori,
- ceva bani,
- timp,
- inspiraþie,
- rãbdare,
- ºi CREDINÞÃ, cã cicã dac-o ai p'asta le ai pe toate. Mã rog, mai exact încredere.
Baftã.
Alex Leo Serban
09 May 2008, 22:35
degeaba t duci la bibliotek, probabil stergi prafu dp carti, pt k altminteri esti total agramata: 'extraterestri' (in ac context) s scrie cu un singur 'i' ! :P
Dragomara
09 May 2008, 22:46
Cum spui tu. L-aº ºterge de pe-a ta, dacã ea ar exista.
:P
grecu25
09 May 2008, 22:53
Cum spui tu. L-aº ºterge de pe-a ta, dacã ea ar exista.
:P
Dar vãd cã nici tu nu te laºi prea mult aºteptatã !?...cred cã îþi cam meriþi
soarta, pânã la urmã!
Alex Leo Serban
09 May 2008, 22:55
am 3, da nu s asterne prafu p ele, k sint citite :P
Dragomara
09 May 2008, 22:59
Grecule - ce-i aia soartã? ce-i ãla merit?! ºi cine eºti tu, cel care n-ai habar de tine, dar PARI a avea de ceilalþi?! :x
Alex - noapte bunã! Scuze, da' iar m-ai adormit, mânca-te-ar mama, cum þii tu la tenul meu! :sick:
Planmaker
09 May 2008, 23:03
Dragomara, TATA, nu mai polua si tu topicul omului :(
Dragomara
09 May 2008, 23:04
Fãcãtorule de planuri - io ºtiam cã toate scurt-metrajele se fac la fel! :D
Mã rog - uitai sã scriu cã dacã eºti regizor, încã potent, te poþi culca (în scopul documentãrii, evident) cu protagonista, minorã, eventual etc...
Dragomara
09 May 2008, 23:06
Dragomara, TATA, nu mai polua si tu topicul omului :(
Da' cine-l mai polueazã, tati?!
PS: io cred cã sunt singura care a ºi RÃSPUNS ON TOPIC.
Alex Leo Serban
09 May 2008, 23:08
obsesia, obsesia AIA, dragomara taik, cum nu t lasa ea sa dormi! :lol:
la mine aici, la paris, e cu o ora mai putin, asha k pot sa mai stau... :P
grecu25
09 May 2008, 23:12
Doamnã, eu sunt "ãla" cãruia mai ieri îi spuneai cã a gresit site-ul, dacã intenþioneazã sã poarte dialoguri civilizate aici.
1. Soartã, e ceva pe care de multe ori ne "ajutãm" singuri sã ne fie mai grea.
2. Eu nu judec pe nimeni, doar constat.
3. Merit, pãi dacã semeni vânt culegi furtunã, nu crezi cã asta se ºi întâmlã?
4. Dacã te deranjazã ceva, spune, nu e mare lucru sã nu mã mai adresez
þie.
5. Am ºi eu dreptul la pereri?
Cu respect chiar real,
Grecu25
Planmaker
09 May 2008, 23:17
[ironie oarecare la adresa Dragomarei]
uuu... uite ce-am scris mai sus!! hai, raspunde-mi acum! :w00t:
*(of course, dupa ce raspunde Dragomara, cer unui moderator sa stearga tot ce e off-topic aici :)... DAR numai dupa ce imi raspunde Dragomara in stilul ei specific :oops: )
Dragomara
09 May 2008, 23:25
Doamnã, eu sunt "ãla" cãruia mai ieri îi spuneai cã a gresit site-ul, dacã intenþioneazã sã poarte dialoguri civilizate aici.
1. Soartã, e ceva pe care de multe ori ne "ajutãm" singuri sã ne fie mai grea.
2. Eu nu judec pe nimeni, doar constat.
3. Merit, pãi dacã semeni vânt culegi furtunã, nu crezi cã asta se ºi întâmlã?
4. Dacã te deranjazã ceva, spune, nu e mare lucru sã nu mã mai adresez
þie.
5. Am ºi eu dreptul la pereri?
Cu respect chiar real,
Grecu25
Adicã:
1. Digestia.
2. A CONSTATÁ constát tranz. (adevãrul, realitatea) A identifica prin experienþã directã ca fiind real sau adevãrat; a stabili. /<fr. constater
Ãããã... ce experienþã realã ºi drectã ai tu cu mine?! Sã nu-mi zici cã eºti alteregoul meu cã te trimit sã calci mormanul de rufe!
3. Adicã furtuna aia care mi-a smuls þiglele de pe bloc ºi-a proiectat teiu-n maºina cea nouã a vechiului vecin fu semãnatã de cineva?! De cãtre Dumnezeu, sau de cãtre cine?! Vai, nu poci sã cred.
4. Mã deranjeazã încãlzirea globablã, creditul pe 10 ani, kilogramele în plus, ºi apa platã! Adreseazã-mi-te, poate se va schimba ceva!
5. Probabil. Întreabã-l pe D-zeu el ºtie cel mai bine cine ºi ce are.
Probabil cã nu-s suficient de bãtrânã, unde nu am întâlnit încã respect... ireal. :((
Alex Leo Serban
09 May 2008, 23:29
it's so funny, she's soooo hooked :lol:
n-are si ea p cinva s-o keme-n pat... :((
Planmaker
09 May 2008, 23:32
Mi-am gasit o noua distractie: obervarea perseverentei Dragomarei. De-abia astept sa vad prin ce topic mai apare numele ei
I'm soo effin' hooked! :w00t:
grecu25
09 May 2008, 23:35
Bravo ! Ai înþeles tot !!! Am impresia cã þie de fapt îþi place aºa.
Rãmâi sãnãtoasã in superbele dialoguri cu ALS, poate cã þi se potrivesc.
Cu acelaºi recspect(cred cã chiar nu ºtii ce e ãla),Grecu25
PS. ªtiu sã calc (ºi)rufe! sâc!
Supastar
09 May 2008, 23:37
@grecu
nu-ti irosi respectul pe ea!
Dragomara
09 May 2008, 23:43
Supa - LOL!
Ei vezi aci o daþi voi în barã, mã rog, nu numai aci! :D Respecul TE sporeºte când îl împarþi, ºi el ar trebui sã fie implicit. Eu una aºa am fost învãþatã: te respect împlicit pânã când... o dai în barã în relaþia cu mine. of.
grecu25
09 May 2008, 23:45
@grecu
Sincer, chiar îmi pare rãu, dar cred cã aveþi dreptate ºi vechime in "experienþa" asta! Eu am avut intenþii bune dar renunþ. Vã mulþumesc de sfat! ALS-ule, dãi bãtaie înainte! Cred cã vrrrea!
Vã pupã Grecu'l pe toþi, eu mã retrag, bye,bye!
Planmaker
09 May 2008, 23:47
Cred cã vrrrea!
;) vrrrrrreaaaa!! :w00t:
Dragomara
09 May 2008, 23:51
@grecu
Sincer, chiar îmi pare rãu, dar cred cã aveþi dreptate ºi vechime in "experienþa" asta! Eu am avut intenþii bune dar renunþ. Vã mulþumesc de sfat! ALS-ule, dãi bãtaie înainte! Cred cã vrrrea!
Vã pupã Grecu'l pe toþi, eu mã retrag, bye,bye!
Într-una din cãrþile pe care le-am "ºters" de praf scria ceva de genul ãsta "când toþi proºtii îºi vor da mâna împotriva celui sincer vei ºti cã þi-a fost dat sã-l cunoºti ºi...". :)
Alex Leo Serban
09 May 2008, 23:55
mdea... blabla
c nu intelege indi-vida asta e k nimeni n-o respecta (k n-are dc)!
Dragomara
10 May 2008, 00:02
ªi ceea ce nu pricepi tu, tataie, e cã respectul necondiþionat este NUMAI apanajul educaþiei ºi al celor 3 biblioteci ale tale, DOAR ºterse de praf!
Eudcaþia/ cultura îþi impun acelaºi tip de cumportament ºi cu regele ºi cu portarul.
Oricum, fii pe pace, când le voi face educaþia copiilor mei te invit ºi pe tine la un curs intensiv, nu cã ai mai putea învãþa ceva, dar va fi educativ sã te dau ca exemplu negativ. :D
Planmaker
10 May 2008, 00:07
well, ai ramas singura pe forum... na! :P
Dragomara
10 May 2008, 00:13
LOL! Doamne ajutã! Tb sã fac ºi duº, ºi va curge 1mc de apã caldã, rece pânã voi întra sun duº!...
Planmaker
10 May 2008, 00:24
Totusi, zic eu, e de bun simt ca un moderator sa stearga tot in afara de primul post din acest thread. La urma urmei, saracul Nostradamus n-are nici o vina pentru apucaturile si hobby-urile celor care au postat pe threadul lui.
Sau nu sa stearga... pentru ca ar fi chiar pacat sa se piarda din intelepciunea acumulata pe aceste pagini... dar macar sa fie mutate altundeva ;)
Dragomara
10 May 2008, 00:31
No, d'apãi scuzã-te pentru ale tale ºi acu' ºterg restul. Ia sã vãd, poþi, adicãtelea le vezi! :D
Planmaker
10 May 2008, 00:33
Stai calma, ca la mine nu-ti merge vrajala ;)
Dragomara
10 May 2008, 16:10
No, d'apãi ce fel de camerã fãcãtorule de planuri, de hotel, de bicicletã, obscurã, sau de recluziune?! :D
Oricum, râsei la faza cu timpul, asearã pãrea sã-þi prisoseascã. :P
---
key words:
1, scenariu
2, regie
3, actori neamatori
3, profesioniºti ai imaginii, suntelui, machiajului.
Dragomara
13 May 2008, 21:35
Fãcãtorule de planuri mi-au dat lacrimile, ºi nu m-am putut împiedica sã nu mã întreb "omu' ãsta unde ºi pentru cine o candida?!". :)
Oricum, de la mine începe sã se vadã cam aºa: prezicãtorul aista vrea sã scrie o carte, dar habar n-are ce-i aia ºi nu cunoaºte nici alfabetul. :D
Optimism ºi bani? No, hai cã am râs iar! Zilele astea am vãzut o comedie despre extratereºtri, pe HBO, ºi m-am gândit la Nostradamus ºi la "visul" lui de pe CineMagia, mã rog, ãla nu e un scurt-metraj, dar e o idee de film DESPRE un film foarte bine fãcut.
Pitbull
13 May 2008, 21:52
Te rog mult, linisteste-te.
Stiu cä n-o faci din räutate, tu crezi sincer cä e bine sä te bagi asa mereu ca musca-n zer, dar insist: ai încredere-n mine si acceptä cä e cazul sä te temperezi (dau astfel curs rugämintii tale, de când am conversat ultima oarä). Si la topicul de decese ai postat adineaori niste comentarii complet nelalocul lor - si pe urmä, te miri când A.L.S., Marx, Supi si alti câtiva dau cu tine de toti peretii. Mä doare sufletul când îi väd cum îti vorbesc - dar nu-i pot contrazice.
Deci, te rog. Pune putin frâna. Doar putin. Iti multumesc.
Dragomara
13 May 2008, 22:01
Auzi, acum la faza cu durutul sufletului chiar eºti ipocrit, :sick: oricum mesajele de genul celui de mai sus, când sunt bine inteþionate (la tine nu cred cã este vreodatã cazul) se scriu în privat. În rest rãmâne cum am scris.
PS: data viitoare dacã vrei ceva credibilitate ªI din partea mea scrie-mi în privat, sau ia atitudine când trebuie sã o faci. :sick:
Pitbull
13 May 2008, 22:06
Tin bine minte: când m-ai rugat, am spus cä o voi face prin mesaje private, iar tu ai räspuns cä nu e nevoie, se poate si public, nu te deranjeazä.
Retine cä eu salvez aproape toate chat-urile pe mess - nu din paranoia, ci din spirit practic (memoria mea nu e perfectä!) si, recunosc, din sentimentalism.
Acea discutie a avut loc în 10 aprilie. Nu fac public aici fragmentul respectiv, dar ti-l trimit pe privat, întru aducere aminte.)
Deci, te rog încä o datä: ai încredere în sfatul "ipocritului", si potoleste-te. Nu e bine ce faci.
Dragomara
13 May 2008, 22:29
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Fãceam acum o statisticã ºi constatam cu tristeþe cã pe Net dacã n-am dat peste paranoici, m-am ales cu obsedaþi sexual, dacã stau bine sã mã gândesc procentele sunt cam egale. :D Continuu sã mã întreb unde mama dracului se ascund oamenii normali, da' a mai existã cineva normal pe Net?!
Oricum, ceea ce detest cel mai tare, ºi nu iert niciodatã sunt discuþiile private COMENTATE public / postate pe forum. Chestiile astea mi se par culmea þãtismului!
Despre caracter, sinceritate, onoare, nobile inteþii, prietenie sã nu mai vorbim - ele se înscriu aici pe NET, în genul SF-ului.
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Pitbull
13 May 2008, 22:32
Bine, te-ai räcorit. OK.
Hai, acum fii cuminte. Te rog frumos.
Dragomara
13 May 2008, 22:49
NU e bine, nu m-am rãcorit, nu e OK, ºi din adolescenþã am încetat a fi cuminte! :P
"Te rog frumos" o sã aibã mai mult sens când vei recunoaºte cã ai greºit, însã asta e o chestie atât de... greu de afirmat de cãtre bãrbaþi! ªi habar n-am dacã pricep de ce! :)
---
Cât ne-am "duelat" am fi putut sã-i dam o idee de scenariu, omului. Ufff...
Io încã mã gândesc la autopsia extraterestrului ãluia.
Pitbull
13 May 2008, 22:54
Bine, am gresit.
Acum suntem cuminti, da?
Dragomara
13 May 2008, 22:59
Nþþþ, acum suntem ipocriþi - story of my "life"! :D :D
Pitbull
13 May 2008, 23:01
Bine, suntem ipocriti.
Vä rog, un split cu TOATE bäläriile de-aici. Nu sterse, mutate doar la "Condicä" si încuiate. Multumesc.
Dragomara
14 May 2008, 20:28
Nostradamuse despre care domn vorbeºti tu acolo?! Ce urmeazã acum?! :D Io aº zice sã mã eutanasiezi, asta ca sã-mi curmi suferinþa, ºi dupã poþi vorbi liniºtit despre scenariu.
Oricum, io încã mã gândesc la extratereºtri, mai ales unde auzii la radio cã ºi Vaticanu' îi recunoscu oficial! :P
Ce-ai zice de un SF? Ããã... vorbii cu Pitbull ºi-mi zise cã e dispus sã jace rolul alien-ului.
nostradamus
14 May 2008, 20:31
Dragomara!? vad ca nu te mai suporti pe forumul acesta,ce-i cu tine tata?
Supastar
14 May 2008, 21:51
e a 2-a oara cand dragomara se ia de useri noi perfect civilizati!!!
chiar nu o baneaza nimeni??
Ce`aveti cu lumea ? Nu stiati ca Dragomara promoveaza stand down comedy in Romania ? :lol:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.