Log in

View Full Version : auditie ca la AndreiSerban pentru un rol

mafalda
13 Aug 2008, 10:58
Eu am participat la repetitiile lui Andrei Serban la "Trilogia Antica" in 1990, la TNB, incerca sa-l imite pe Peter Brook dar Serban nu e nici la degetul mic a lui Brook. Oedip rege montat de el la Opera Romana m-a dezamagit total! Astept cu rezerve premiera de la Bulandra cu "Regele Lear" vazuta de Andrei Serban cu o distributie exclusiv feminina ( in rolul regelui Lear va fi Mariana Mihut !?)

legardere
13 Aug 2008, 11:01
Am participat la o auditie (ca profa) la Andrei Serban. 3 MINUTE cantec, 3 minute rol Shakespeare, Caragiale si 3 minute dans.
Film cu masini

Nu cumva filmu era despre cum au fost invatati Shakespeare si Caragiale sa conduca cantand si dansand?

Pauline Kael
13 Aug 2008, 11:05
Mie distributia exclusiv feminina nu mi se pare o idee rea(sa nu uitam ca pe vremea lui Will erau actori numai barbati,prostituate numai barbati :D etc).
Dar A Serban are si lucruri pozitive,nu numai anacronisme.Din pacate cred ca isi propune prea multe si nu reuseste mereu sa-si exprime ideile prea clar..
@Mafaldo,cum le stii tu pe toate ca ..Mafalda.Critici cam mult,dar tu ce ai realizat?

Pitbull
13 Aug 2008, 13:09
Paulina tatii, dacä mä iubesti, renuntä la acest tip de argument: "tu ce ai realizat, ca sä critici"? Competenta criticä si creativitatea sunt douä chestii esentialmente separate. Chiar dacä ele coexistä uneori, o fac mai degrabä fortuit, decât legic.
Altfel, si eu astept cu neräbdare si, în principiu, încredere, Lear-ul feminin. Cred cä Mihuta e o alegere foarte bunä - dar... vom vedea. In mare parte, îl admir pe Andrei Serban. E drept cä Brook e categoric mai bun ca el, dar am exagera comparatia spunând cä-l are "la degetul cel mic".

Pauline Kael
13 Aug 2008, 13:22
Da ,imi cer scuze fata de Mafalda,mai ales ca lucreaza in domeniu.
Dar critica(sa nu zic autocritica) si creativitatea merg de minune de manuta.In cazuri rare.

mafalda
13 Aug 2008, 14:17
Fac si eu ce pot prin cinematografia romana! :P