View Full Version : a little bit of guidance
salut, ma numesc dan si as dori sa scriu un scenariu pt un scurt metraj. nu prea am mai avut contact pana acum cu asa ceva si de aceea as dori sa cer un pic de ajutor constand in ceea ce ar trebui sa contina un scenariu de acest gen. de la incipit pana la sfarsit, modul in care ar trebui scris, lucrurile pe acer ar trebui sa le mentionez.. nu stiu.. chestii tehnice. nu mi se pare un lucru foarte greu doar ca nu prea am mai scris pana acum si nu as vrea sa uit sa mentionez ceva sau sa imi scape vreun detaliu.. just a littble bit of advice :D
... scz daca suna stupida cererea.. eu am inceput sa il scriu oricum momentan, dar n-as vrea sa imi scape ceva:D
multumesc anticipat
Proletar
07 May 2008, 21:38
salut, ma numesc dan si as dori sa scriu un scenariu pt un scurt metraj. nu prea am mai avut contact pana acum cu asa ceva si de aceea as dori sa cer un pic de ajutor constand in ceea ce ar trebui sa contina un scenariu de acest gen. de la incipit pana la sfarsit, modul in care ar trebui scris, lucrurile pe acer ar trebui sa le mentionez.. nu stiu.. chestii tehnice. nu mi se pare un lucru foarte greu doar ca nu prea am mai scris pana acum si nu as vrea sa uit sa mentionez ceva sau sa imi scape vreun detaliu.. just a littble bit of advice :D
... scz daca suna stupida cererea.. eu am inceput sa il scriu oricum momentan, dar n-as vrea sa imi scape ceva:D
multumesc anticipat
Intra pe "Atelierul de scenaristica" si vei gasi cate ceva care te-ar putea ajuta.
Planmaker
07 May 2008, 21:40
Pai, in primul rand, arunca un ochi pe forum, la Atelierul de scenaristica. Apoi, du-te la sectiunea "Pe Platoul de Filmare, Jurnal" intra in topicul "Jurnal", da-i la ultima pagina si vezi, poate te intereseaza ce facem noi acolo :P
LATER EDIT: care topic a disparut in mod miraculos ca si multe altele din sectiunea aia :x So, nops, poti sa te duci pe sectiunea aia, dar n-o sa mai gasesti nimic relevant, ca deh.. acolo dispar topicuri ca in codru! :hmm:
Ah, ce neatent am fost, se pare ca ar fi trebuit sa "rasfoiesc" putin forumul inainte de a fi postat. Oricum, multam mult de indrumare, sper sa gasesc ceva informatii utile in "Ateleriul de scenaristica".
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.