Alex Leo Serban
04 May 2008, 00:52
p mine nu ma deranjeaza k 'fac trafic' (greu), ba kiar imi face placere sa stiu k fac cva util pt cinemagia :P
am invatat dintr-o experienta fortuita k bad publicity = good publicity, k o pers controversata e mai interesanta (pt media etc) decit una oarekre (so i cater to it cit pot...) & k nu conteaza k unii oameni s folosesc d mine, atita timp cit stiu si eu sa ma folosesc d ei ;)
so: dk dragomara pleak = paguba-n ciuperci! a fost o paguba colaterala from day 1, cu c ar fi mai breaza acum??
in c il priveste p tovu marx: incepe sa-mi fie kiar mila d el... e clar k are probl mentale grave, inventeaza & proiecteaza kestii, ajunge sa creada el insusi in nascocirile lui... in fine. saracu, e d compatimit :(( p bune!
adik, eu ma joc (cu imaginea mea & cu naturelu lui simtitor), da el o ia (sus/jos - vezi 'coitza'/muitza') in serios...
Supastar
04 May 2008, 11:16
nu inteleg nimic:
- ce trafic faci tu?
- cand si unde pleaca dragomara?
- in legatura cu ce minte marx?
in c il priveste p tovu marx: incepe sa-mi fie kiar mila d el... e clar k are probl mentale grave, inventeaza & proiecteaza kestii, ajunge sa creada el insusi in nascocirile lui... in fine. saracu, e d compatimit :(( p bune!
adik, eu ma joc (cu imaginea mea & cu naturelu lui simtitor), da el o ia (sus/jos - vezi 'coitza'/muitza') in serios...
mda, nu numai ca esti de o nesimtire patologica, si ma minti in fatza (am inteles ca ai mai facut si cu altii asa), dar acum kiar esti dezgustator sa ma acuzi ca eu as inventa anumite situatii....care mi-ar fi scopul?! toata lumea te cunoaste cat esti de labil psihic, nu are sens sa o mai fac si eu.
deci, prin toamna 2003, polemizam civilizat cu tine intr-un topic, pe tema criteriilor in arta, parca, si mi-ai trimis un mp in care imi cereai sa ne oprim pt ca abuzam de neologisme & filosofii pe un forum de cinema, apoi ai zis ca vrei sa ne intalnim si mi-ai dat numarul tau de tel (erai pe orange, 074....), eu ti-am replicat ca nu pot, ca aveam in perioada aia rezidentatitul, si tu ai replicat ca si tu esti in pregatiri de voiaj la salonic, dar mi-ai dat adresa ta de e-mail. acel mp l-a vazut si altcineva, un forumist care te cunoaste si cu care te intalnisesi deja. so, tre sa recunosc ca eram incantat sa vb cu o persoana care parea "burdusita" cu cinema, eram si eu mai novice si aveam multe de intrebat. am vb o perioada pe e-mail, fara invective, si apoi ti-am spus ca am realizat o baza de date a cinematografiei romanesti si ti-am cerut ajutorul. mi-ai recomandat sa o scot sub forma de carte ( :sick: ), apoi ai zis ca propui proiectul la o fundatie ce finanta proiecte culturale. intre timp ai inceput sa te duelezi cu mine pe forum si de aici povestea e mai simpla.
iar despre liternet, penescu mi-a preluat un prim articol (doar nu e asa greu sa publice cineva pe acel site), vroia sa mai preia si alte articole scrise de colaboratorii mei, dar dupa 2-3 zile de corespondenta asidua se opreste brusc si nu-mi mai raspunde la e-mailuri, desi il avertizasem ca o sa vii tu si-ai sa ma "drapezi" in negru, cum ti-e obiceiul. well, peste un timp, la insistenteel mele, mi-a spus acea colaborare cu mine ii era daunatoare ( :sick: :sick: :sick: ), dar viata merge mai departe, doar nu stau eu in isteriile tale si ale lui penescu!
si ca paranoia ta sa fie completa, ani de zile ai intrebat de mine pe unii si pe altii, cum arat, daca kiar sunt medic, daca ei ma cunosc etc & etc, si kiar nu inteleg de ce te apucai sa ma ponegresti fatza de persoane care ma cunosc?! atat de prost poti sa fii, sa nu-ti dai seama ca eu pot afla si ca oricum ce spuneai tu nu avea niciun efect asupra lor?!
si ai uitat, ca atunci cand ai venit prima data pe acest forum, majoritatea te-a luat la injuraturi, replicile tale starneau ilaritate si provocau si mai mult, iar eu ti-am dat ideea sa postezi articole si mai bune si mai slabutze ca sa te "injuram" tematic, si asa au aparut doua topice "cu mana dreapta" & "cu mana stanga" care au atenuat mult din zarva. dar ai uitat si asta. cum ai uitat ca ti-am tinut partea si la scandalul cu pozele naked, cand la inceput erai f speriat si nu stiai ce sa mai faci.
deci, eu in afara forumului nu te-am atacat, nu te-am injurat, nu m-am dus (nici n-as fi avut cum) sa-ti pun bete in roate.
nici acum nu inteleg de ce te-ai luat de saracu Nemescu pt acel interviu pe care mi l-a dat. e kiar injositor sa impui cuiva ce sa faca si ce nu.
Alex Leo Serban
04 May 2008, 11:39
tre sa citesti 'in suturi 2 (temporar)' k sa intelegi... ;)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.