ingerasul_alb
30 Apr 2008, 08:26
CAUT UN FILM DESPRE CARE NU STIU MAI NIMIK :( :( :( VA ROG SA MA AJUTATI SA AFLU CUM SE NUMESTE!!!!l-am vazut cand eram mai mica.... este italienesc, tip poveste.Este vorba de o fata de imparat care este data la o parte de sora ei vitrega care vine pe lume,si care este mai indragita k ea.fata de care zic avea multe papusi printre care si una fermecata cu care vorbea.cand vine sora vitrega,i se iau toate papusile si ramane doar cu cea fermecata care nu era prea frumoasa,era din carpa. (aceasta papusa o ajuta in viitor implinindu-i trei dorinte).fata este alungata de la castel cand se face mai mare,ramanand la tron sora vitrega si rea,care avea si puteri malefice.eroina se indragosteste de un tanar care este prins in mrejele surorii vitrege... in final dupa multe lupte si neplaceri tanarul trebuie sa foloseasca o sabie pentru a salva regatul.sabia o ia din fundul lacului , de la craiasa apelor.sabia i se da cu o conditie:sa o utilizeze in scop bun,si doar o data dupa care sa o aduca inapoi si sa ramana acolo.cand afla eroina noastra, se intristeaza si fara sa vrea spune a treia dorinta cu voce tare, ceva de genu : "mi-ar placea sa ramai cu mine"....papusica se trensforma in print si merge in adancul aplor iar fata ramane cu tanarul....