PDA

View Full Version : CAUT UN FILM...... NU STIU TITLUL....

equilibrium_soft
20 Apr 2008, 04:56
Am apucat sa vad doar un trailer.......
ideea e ca sunt cativa pusti de 9-12 ani, si unul dintre ei danseaza(break-dance cred) si la un moment dat la o demonstratie cade de pe scena si intra in coma, se trezeste la o varsta mai inaintata -20-30 ani probabil.....evident acesta nu stie absolut nimic din ce s-a perecut intre timp iar prietenii din copilarie incearca sa il aduca cu picioarele pe pamant....

am incercat diverse surse si nu am gasit nik. nu am idee nici de titlu nici de actori.

equilibrium_soft
23 Apr 2008, 01:30
IAR FILMUL E DESTUL DE RECENT....2006...2007

legardere
24 Apr 2008, 10:13
Nu mai tipa asa.

Eu personal l-am vazut, dar dat fiind faptul ca "a fost prea bun" nu am retinut titlul. Nu mai detaliez.

velocity766
25 Apr 2008, 15:18
rasuceste si tu cutitul mai rau in rana:P

fashion_icon
25 Apr 2008, 17:46
poate ma ajutati si p mn..va rog.....

deci..este un filmuletz..cu adolescenti..defapt copii pana in 15 ani...in state...e filmu asta dat f f f f des pe hallmark..dar n lam vazut niciodata pana la capat..si n stiu qm se numeste sau cn joaca:">
totu se concentreaza asupra unui grup de fetitze care se culca cu diferiti tipi..un dintre ele ia sifilis....iar mama ei..incearca sa le convinga pe celalalte mama sa vb despre problemele q ficele lor..sa n se mai ascunda....asa...beau fumeaza se drogheaza...au relatii sexuale q dif tipi...organizeaza petreceri q zeci de persoane..in dif case und se petrec lucruri ingrozitoare..

StefanDo
25 Apr 2008, 18:10
si e f. des dat pe hallmark, ce frumos... :D
bann

fashion_icon
25 Apr 2008, 18:16
si e f. des dat pe hallmark, ce frumos... :D
bann
deci qm se keama