PDA

View Full Version : Charlton Heston

Lino
14 Apr 2008, 19:27
Vad ca ati uitat sa-l mentionati pe acest minunat actor, care , s-a stins din viata pe 5 aprilie anul acesta. Cunoscut pentru filmele :Ben-Hur, Planeta Maimutelor, Moise , Charlton Heston s-a stins din viata la varsta de 84 de ani . RIP

redmen
14 Apr 2008, 20:17
Vezi topicul asta :Cronica unei morþi (ne)anunþate.

ulrich
24 Apr 2008, 18:57
si merita altceva in afara de uitare acest mi-nu-nat actor?

de fapt,dragul de m.moore i-a dat ultimul cuvant :lol:

Alex Leo Serban
24 Apr 2008, 20:15
si merita altceva in afara de uitare acest mi-nu-nat actor?

de fapt,dragul de m.moore i-a dat ultimul cuvant :lol:

bai comunist-dogmaticule, afla d aicea k charlton heston kiar A FOST un actor mi-nu-nat (cum ar fi putut fi altfel cinva kre i-a interpretat p moise, ben hur, marc antoniu?...), iar cel mai bun lucru p kre l-ar putea face 'dragul' tau d mmoore, k sa n devina simpatic, ar fi s-o ia iute p urmele marelui charlton! - eventual, cu o pushk imprumutata d la national rifle association 8)

ulrich
24 Apr 2008, 20:44
bai comunist-dogmaticule..

:shock: daca pe coshava si pe marx crezi ca-i ofensezi cu apelative d-astea...eu le mananc ca pe un baton de mars :D nici nu vreau sa fiu socotit altceca!
revenind la topic:iti urez sa-ti cheltuiesti restul vietii uitandu-te la filme cu c. heston;nu-mi inchipui tortura mai crancena :lol:

Alex Leo Serban
24 Apr 2008, 20:50
nu pot sa spun k ma dau in vint dupa filmele lui, dar asta n-are leg cu el: el facea bine c facea...
si totusi, la 'planeta maimutelor' m-as putea uita oricind - si poate si la un pic din 'antoniu & cleopatra'; tortura cu adevarat ar fi sa mi s dea meniu fix cu vacutza mmoore pt tot restu vietii - asta, da, ar fi mai rau decit in infern!!! :sick:

ps oricum, tot e cva k ai recunoscut k ai un bias din pdv politico-ideologic; in c ma priveste, eu nu amestec niciodata kestiile astea: faptu d a fi d dreapta nu are niciun efect asupra gusturilor mele estetice 8)

ulrich
25 Apr 2008, 15:10
daca ai fi vrut sa-mi inchizi gura,puteai sa spui doar 3 cuvinte:"touch of evil"(care,ptr.mine,e "filmul filmelor",cum spunea o proasta pe aici despre...nu mai stiu despre ce).acolo s-au aliniat planetele.
dar nici tu nu te-ai gandit mai departe de rolurile care l-au definit

Alex Leo Serban
25 Apr 2008, 16:20
da, pt k pt mine 'touch of evil' e orson + marlene = 'u ain't got any' 8)