View Full Version : the eyes
sperantzzza
31 Mar 2008, 10:15
erorile in acest film sint atit de enervante incit iti vine sa pleci din cinematograf ...jessica alba e minunata chiar si fara machiaj,ar fi singurul motiv al barbatilor sa vada filmul,iar femeile pot croseta ciorapei si s-a simti mai bine
savoria
31 Mar 2008, 12:08
am avut inspiratia de a vedea filmul acasa si chiar nu imi pare rau.
filmul seamana putin cu "al saselea simt" si "profetiile omului molie".
idea e ok, si din punct de vedere medical, e posibil ca o persoana care face transplant de cornee sa aiba "imagini" ale persoanei de la care au fost preluate. dar parca e prea exagerat.
e ok filmul, dar parca se putea mai bine ;)
sperantzzza
31 Mar 2008, 12:57
tesuturile transplantate pastreaza memoria organismului si nu amintirile,cu atit mai putin pastreaza capacitatea paranormala a cuiva de a vedea ce se va intimpla,se facuse un trasnplant de cornee,cum putea o cornee sa pastreze capacitatea fetei moarte de a vedea lucruri paranormale? e putin cam prea exagerat si mult prea uzata ideea,poate si pentru ca sint oftalmolog de profesie am fost dezamagita,dar....ma bucur insa ca unii au apreciat filmul.
Mda ... de fapt e vorba despre filmul The Eye nu the eyes.
Pitbull
31 Mar 2008, 14:31
"The Eye" = "Ochii" :? De aici, confuzia.
Intru totul de acord cu Sperantzzza. De retinut cä acele cornee aveau si aplicatii audio, cä ea de-acum si AUZEA cum se väicäreau mortii äia, iar "mesagerii" veniti sä-i ia dincolo, când se prindeau cä-i vede cineva, se strâmbau la el si fäceau: "HNRRRRRRR!" :x
Altfel filmul e complet idiot. N-am apucat sä-i fac analiza, da' nu-l iert, i-o scriu zilele astea. Va fi scurtä si pontoasä.
Se pare ca publicul s-a speriat. Vorbeam cu cineva care l-a vazut ieri, pasionat de filme totusi, si caruia filmul i s-a parut "super", povestind ca publicul a reactionat. Ma intreb daca filmul asta, vazut fara sonor, iti mai provoaca vreo tresarire. Ma indoiesc.
Filmul mi-a trezit o usoara grimasa de tristete pentru inutilitatea lui si timpul meu investit prost; mi-a provocat o singura dilema, ce-i drept; dar nu suficient ca sa-l apreciez: de ce au reprezentat acei Caroni / calauze spre taramul de dincolo in felul acela: erau horror, intr-adevar; singurele chestii horror din tot filmul; adica daca asa arata de fapt, chiar ca nu e de murit. :w00t: Si de ce nu au nuantat: pe aia buni sa-i ia umbre albe; mi-am amintit imediat de reprezentarea Raului in The Passion of the Christ de Mel Gibson: o imagine cu adevarat puternica: acel avorton tinut in brate; ravasitoare si inedita imagine.
Dupa mine horrorul este cel care la nivel psihologic terorizeaza, gen The Ring, si chiar ideea din seria Saw: aceea de a fi obligat sa participi la un joc, care nu e al tau, in care exista o entitate ce face cartile etc.
Supastar
31 Mar 2008, 21:38
Va fi scurtä
nu te cred. minti! :P
Pitbull
31 Mar 2008, 22:11
Las-cä vezi tu.
(Mi s-au adunat vreo sase filme neanalizate, în ultimele douä säptämâni, asa cä va trebui sä mä comprim. Plus cä, trecând timpul, am mai uitat unele detalii, deci voi fi analitico-synthetic.)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.