PDA

View Full Version : Cum intram in posesia premiilor?

crisdany75
18 Mar 2008, 08:39
Buna ziua. Am castigat la doua din concursurile dvs., mai exact o carte (acum o saptamana si jumatate) si un DVD. Am trimis mail cu datele mele si premiul castigat, dar nu am primit nici un raspuns si nici o alta informatie?
Imi puteti spune daca sunt alti pasi pe care trebuie sa-i urmez....sau trebuie doar sa am rabdare?
Multumesc.

Gloria
19 Mar 2008, 22:02
si noi, la randul nostru asteptam de la edituri, respectiv distribuitorii de DVDuri - partenerii nostri la concursuri - sa ne expedieze premiile; ei nu intarzie de obicei; iar noi, cum le primim, cum vi le trimitem.

crisdany75
20 Mar 2008, 07:46
Multumesc pentru raspuns. Voi avea rabdare.

crisdany75
03 Apr 2008, 10:04
Multumesc pentru premii. Apreciez corectitudinea. Mult succes in continuare.

smarian21
22 May 2008, 19:13
Am castigat si eu un dvd pe data de 14 mai si vreau sa stiu cand si cum pot intra in posesia acestuia?

valik
29 Jul 2008, 21:05
Inclusiv cei din Bucuresti primesc premiile prin posta? Si eu am castigat un DVD si il astept.... Insa am o oarecare reticenta fata de serviciile postei romane, pentru ca am mai primit un dvd prin ei si a ajuns cu carcasa rupta, coperta la fel, plin de praf, inclusiv discul avea praf si era zgariat iar raspunsul lor a fost ca nu a fost ambalat corespunzator, respectiv ar fi trebuit invelit intr-o folie din aceea cu bule de aer, cum sunt invelite majoritatea produselor electrocasnice.... Asadar pentru castigatorii din Bucuresti cum se procedeaza?