View Full Version : Cum intram in posesia premiilor?
crisdany75
18 Mar 2008, 08:39
Buna ziua. Am castigat la doua din concursurile dvs., mai exact o carte (acum o saptamana si jumatate) si un DVD. Am trimis mail cu datele mele si premiul castigat, dar nu am primit nici un raspuns si nici o alta informatie?
Imi puteti spune daca sunt alti pasi pe care trebuie sa-i urmez....sau trebuie doar sa am rabdare?
Multumesc.
si noi, la randul nostru asteptam de la edituri, respectiv distribuitorii de DVDuri - partenerii nostri la concursuri - sa ne expedieze premiile; ei nu intarzie de obicei; iar noi, cum le primim, cum vi le trimitem.
crisdany75
20 Mar 2008, 07:46
Multumesc pentru raspuns. Voi avea rabdare.
crisdany75
03 Apr 2008, 10:04
Multumesc pentru premii. Apreciez corectitudinea. Mult succes in continuare.
smarian21
22 May 2008, 19:13
Am castigat si eu un dvd pe data de 14 mai si vreau sa stiu cand si cum pot intra in posesia acestuia?
Inclusiv cei din Bucuresti primesc premiile prin posta? Si eu am castigat un DVD si il astept.... Insa am o oarecare reticenta fata de serviciile postei romane, pentru ca am mai primit un dvd prin ei si a ajuns cu carcasa rupta, coperta la fel, plin de praf, inclusiv discul avea praf si era zgariat iar raspunsul lor a fost ca nu a fost ambalat corespunzator, respectiv ar fi trebuit invelit intr-o folie din aceea cu bule de aer, cum sunt invelite majoritatea produselor electrocasnice.... Asadar pentru castigatorii din Bucuresti cum se procedeaza?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.