View Full Version : Scandal adevärat, nu fals / Cu Dragomara si cu ALS
Dragomara
06 Mar 2008, 18:03
jkhjdjksa
Supastar
06 Mar 2008, 19:03
ªi cum le FRUNCTIFICI (traducerea, vã rog!) în alte sefre decât cea politicã?!
scrie corect macar in fraza in care ii critici pe altii!
pentru k altfel e extrem de penibil :?
Supastar
06 Mar 2008, 19:40
sa mor io daca inteleg ce vrei sa zici.
eu n-am facut decat sa citez o fraza de-ale tale (care se termina in "?!") din cadrul unui mesaj in care "criticai" (aici am in vedere primul sens dintre cele prezentate de tine, acela de a aprecia calitatile si defectele unui om) tocmai o kestie pe care ai gresit-o si tu in aceeasi fraza, in speta ortografia.
si inca ceva: te plangi peste tot cum k toata lumea d p forum t injura si nimeni nu discuta nimic, doar ii critica pe ceilalti. uite k oamenii aia 2 discutau in sensul k faceau un schimb de idei/opinii pe o tema desprinsa pe marginea filmului 432. si tu CE FACI??? vorbesti ampulea! mai bine ai fi spus ceva constructiv. sau macar referitor la tema abordata.
gionloc
06 Mar 2008, 22:21
als chiar se plictiseste inainte de plecare 8)
Cazeemeer
06 Mar 2008, 22:22
Oricum, postãrile mele aici nu sunt ale mele. Cineva are mereu grijã sã le "editeze" în punctele "cheie".
Eu cred ca cineva, sau mai bine zis "Cineva", elimina constant anumite pasaje din postarile celorlalti, ca sa te faca sa crezi ca mesajele respective sunt mai scurte, astfel incat sa nu vezi niciodata tot ce s-a scris si sa postezi in necunostinta de cauza, apoi aceiasi oameni din umbra reintroduc mesajele complete pentru a te discredita.
Cred de asemenea ca cineva posteaza in locul tau mesaje lipsite de continut pentru a-ti atrage dispretul celorlalti.
Si nu vreau sa par paranoic, dar am indoieli serioase ca astia au construit pur si simplu dintr-o intamplare un reactor nuclear la Cernavoda, tocmai unde locuiesti tu. Nu exista coincidente, astia ar face orice, vor sa te iradieze, ca securistii (si stiu si cine se afla in spate, dar mi-e frica sa dau nume).
Pitbull
06 Mar 2008, 22:43
(si stiu si cine se afla in spate, dar mi-e frica sa dau nume).
Te gândesti la cine mä gândesc si eu?
(AVIZ: Aici se contureazä un posibil split pentru "Condicutä".)
Alex Leo Serban
06 Mar 2008, 23:04
este limpede k lumina zilei cine s ascunde in spatele acestui nume...
Pitbull
06 Mar 2008, 23:09
Dacä TU te gândesti la cine bänuiesc eu, sunt nevoit sä te contrazic: am probe irefutabile si nonfutäcioase cä el nu a participat la proiectul reactorului nuclear.
Alex Leo Serban
08 Mar 2008, 05:36
ok, deci am ajuns aseara la salonic - unde, desi hotelu e d 5 stele, wirelessu e p bani!! :x :sick: :(( (si eu sint notoriously stingy ;) )
asha k voi lua o pauza la raspunsuri - plus k am atitea cit sa furnizeze materie pt un eseu, p kre il voi scrie & publik (probabil, in 'idei in dialog'...)
intre timp, insa, rog moderatorii sa fak cva cu individa incontrolabila d mai sus; sigur, dk ar fi aici, la salonic, as rezolva-o rpd cu un cap in gura... :lol:
pina atunci insa, somati-o sa dea exemple d 'dezacord' in postarile mele; iar dk nu va gasi (sau va gasi, dar s va dovedi k habar n-are d gramatik), sa fie banata!
Alex Leo Serban
08 Mar 2008, 09:38
mda; iar nr mesajului meu este 94110 :P
Proletar
08 Mar 2008, 09:40
al meu e 90210 :sleep:
Alex Leo Serban
08 Mar 2008, 09:48
maestre, inainte de '47 Romanica ta suava trecuse prin doua dictaturi: una regala, alta militara si oricum, la nivel de coruptie perioada interbelica bate orice alt spatiu temporal din istoria noastra recenta.
DA, NUMAI K EU NU MA REFEREAM LA DICTATURA, NICI LA CORUPTIE, DECI 'AMENDAMENTU' E IRELEVANT...
dap, e cam greu de acceptat cum progenitura ideologului no 1 al stalinismului feroce pozeaza acum in intelectuala fina si ocupa o functie bine renumerata de capitalism.
IARASI - ESTE IRELEVANT; SA-NTELEG K AI DORI K 'PROGENITURILE' COMUNISTILOR SA NU MUNCEASK IN ROMANIA CAPITALISTA?! SA LUCREZE 'LA STAT', POATE, SAU C?! POSTAREA TRADEAZA - IMI PARE RAU S-O SPUN - UN RESENTIMENT DELOC CONTROLAT...
dar n-au mai existat cazuri de trecere de la dictatura la "libertate"?
REPET: ESTE IRELEVANT. NU REGIMU D 'DICTATURA', NICI CEL D 'LIBERTATE' SINT IN DISCUTIE AICI, CI FAPTU (REPET: FARA PRECEDENT!) CIND O PARTE A OMENIRII S 'INTOARCE', DINTR-UN REGIM CONSIDERAT 'CULMEA PROGRESULUI/CEA MAI INALTA IMPLINIRE A OMULUI/VISUL D AUR AL OMENIRII' ETC ETC (= COMUNISMU), INTR-UN REGIM CONSIDERAT 'DEPASIT' (= CAPITALISMU)...
nu OMUL NOU (ma refer la nivel de mase, nu de cei indoctrinati si pusi in functii) s-a adaptat la comunism, ci GENERATIILE NOI s-au alienat la sistemul rosu.
EVIDENT K NU 'OMU NOU', CI OMU... VEKI: EL A DEVENIT 'NOU' IN TIMP, INVATIND SA S ADAPTEZE LA RAU & SA S DESCURCE - POATE - MAI BINE K IN CAPITALISM, TOCMAI PT K SISTEMUL MERITOCRATIC ERA IN SUFERINTA...
de ce razi? tocmai tu, mai sus, ai demonstrat ca "natura umana" a fost viciata de comunism.
N-AM SPUS/SCRIS ASTA; AM SPUS/SCRIS K COMUNISMU A 'CULTIVAT' TARELE NATURII UMANE. ASTA NU INSEAMNA, INSA, K A FACUT DIN NATURA UMANA UN 'CONSTRUCT CULTURAL'! SINCER, NU VAD CUM NATURA POATE DEVENI CULTURA... (DECIT, POATE, NATURA ITALIEI! :) NATURA UMANA (ASA CUM O VAD EU) A RAMAS NESKIMBATA DIN CELE MAI VEKI TIMPURI; EA POATE FI DOAR 'CORECTATA' (IN SOCIETATILE RESPONSABILE) SAU 'VICIATA' (IN CELE IRESPONSABILE)...
PS: e asa greu sa inveti sa editezi un text?
DA!
costobocus
08 Mar 2008, 10:18
sigur, dk ar fi aici, la salonic, as rezolva-o rpd cu un cap in gura...
serios? ai uitat cand simpla prezenta a lui Nume iti trezea fiori ? vrei sa ajungi iar in halu' ala ?-intrebari retorice-
esti tare ca femeia la telefon...
costobocus
08 Mar 2008, 14:31
N'are cum. Lui nu'i cad cu tronc femeile.
Mai cauta pe google!
:)
SI TOPICU' LU' 432 CHIAR NU MERITA TOATE ABERATIILE ASTEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alex Leo Serban
09 Mar 2008, 09:08
sigur, dk ar fi aici, la salonic, as rezolva-o rpd cu un cap in gura...
serios? ai uitat cand simpla prezenta a lui Nume iti trezea fiori ?
NU, NU FIORI 'DIN AIA' ;) PUR SI SIMPLU IMI PLACEA SA MA IAU D EL (DA STIU, ERA RECIPROC HAHA)... AS PUTEA SPUNE K IMI LIPSESTE: DRAGOMRRA ASTA NU ARE WHAT IT TAKES: AGRESIVITATEA EI E BLEAGA :P
vrei sa ajungi iar in halu' ala ?-intrebari retorice-
'HALU'?? EU MA DISTRAM BIG TIME :happy:
esti tare ca femeia la telefon...
IS THAT SUPPOSED TO MEAN ANYTHING?
SI TOPICU' LU' 432 CHIAR NU MERITA TOATE ABERATIILE ASTEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sint total d acord! :((
Alex Leo Serban
09 Mar 2008, 09:48
tu vbesti, fa?!
mai bine uita-te la birna din okiu tau: cum i-ai scris prof. pruteanu - 'imi se' (in loc d 'mi se'), kre nici nu exista in lba romana! :w00t: si t mai dai 'gramaticalizata'... :lol:
eu, makr, scriu special asha, p forumuri, nu fac astfel d greseli atunci cind scriu articolele & cartile publikte; esti nu varza, ci TUFA - si nu d venetia, ci d... cernavoda! :sick: :lol:
StefanDo
09 Mar 2008, 16:25
Din acest moment, orice mesaj care nu are ca subiect filmul 432 va fi sters
Alex Leo Serban
09 Mar 2008, 17:00
conditia ar fi k individa cu pricina sa NU mai intervina deloc...
a propos: a numarat cinva nr d postari direct legate d '432' p kre le-a comis aici?? ;)
Pitbull
09 Mar 2008, 17:31
Cä fin'cä nu v-ati potolit,
A trebuit sä dau cu split.
Dar fii pe pace, Drago, fatä,
Acuma esti evidentiatä!
Retine: Dura lex, sed lex!
...C-oi fi tu, sau Leo Alex.
Mutatu-v-am aici, mai jos,
Deci hai: certati-vä frumos.
Pitbull
09 Mar 2008, 20:22
O spun pentru ultima oarä:
NU AM MODIFICAT NICI MACAR UN SEMN DE PUNCTUATIE IN MESAJELE TALE (cu exceptia acelui accident când am clicat pe butonul "edit" în loc de "quote", si-n loc sä te citez, te-am editat - dar, din fericite, am reusit apoi sä recuperez din cookies continutul mesajului täu si l-am restituit, într-un mesaj ulterior, cu explicatiile si scuzele de rigoare).
Sunt convins cä nici alti moderatori, sau administratorii, nu o fac; n-au timp, si nici nu le stä în fire. Nu editäm mesajele userilor decât când päcätuiesc prin injurii, divulgäri de date confidentiale, etc. Rareori a fot cazul - iar cu tine, niciodatä.
Personal, am umblat în interiorul mesajelor altora, modificându-le sensul, doar în cazul unor trolii, ca Peter Jackson, încercând ca pe calea asta sä-i descurajez. (Si în cazul unui fost user de pe-aici, acum bannat, care mä ataca personal, într-un mod foarte incoerent si comic (involuntar), desi se voia hiper-violent si super-ofensiv; înainte de a-i sterge mesajele, îmi pläcea sä mä joc cu ele; ca orice prostänac, era ultra-orgolios si se înfuria la culme.)
Deci, îti garantz: NIMENI NU A UMBLAT IN INTERIORUL MESAJELOR TALE.
Pitbull
09 Mar 2008, 21:03
Imi pare räu pentru tine.
Dacä ai accepta ideea cä eu nu mint niciodatä, tu ai câstiga, nu eu.
Dar asa...
Fie, crezi ce vrei.
Pitbull
09 Mar 2008, 21:31
Bine, rämâne cum vrei tu.
silver_boy
09 Mar 2008, 22:45
Tataia Alex - ai îmbãtrânit degeaba,...l.
cine..."p.u.l.a lu' fratii Coen" mai e si telurica asta cu nickname de tzatza iradiata...?
Cazeemeer
09 Mar 2008, 22:54
nu mã ºtii, un webcam de 5 minute ºi 50 de postãri nu-s nimic
Se complica intriga.
legardere
10 Mar 2008, 08:48
Tataia Alex - ai îmbãtrânit degeaba,...l.
cine..."p.u.l.a lu' fratii Coen" mai e si telurica asta cu nickname de tzatza iradiata...?
Hai sa-ti raspund eu, ca am stat pe margine si am privit discutia, chiar daca cunosc unle persoane cheie.
"Telurica" asta e o fata calcata pe coada, care are tupeu si spune ce are de spus indiferent de consecinte, pacat ca nu au aceasta capacitate mai multi oameni pe aici.
costobocus
10 Mar 2008, 21:22
nu mã ºtii, un webcam de 5 minute ºi 50 de postãri nu-s nimic
Se complica intriga.
auzi, ce-ti mai face dihoru? l-ai operat de cataracta ? mai baga si tu o poza ... :)
nu vrei sa-l inscrii pe cinemagia ? :D
ce probleme grave au unii pe aici...
Alex Leo Serban
14 Mar 2008, 10:56
as dori sa profit d acest topic (kre, in parte, imi este dedikt :P ), pt a cere BANAREA LUI COSTOBOCUS!
motivatia: p topicul legat d 'banarea dragomarei' (p kre NU am cerut-o, dar nu m-ar fi deranjat o secunda dk s-ar fi intimplat... :lol: ), acesta a indraznit sa s exprime in ac termeni dspr mine - citez: 'FRUSTRATUL d als' :hmm:; consider - p buna dreptate - k este o injurie (cu atit mai nemeritata cu cit este complet nefondata: am avut mai multi parteneri d sex la viata mea decit au unii par in cap!), asha k astept sa s ia masuri in consecinta.
va multumesc
ps si mai precizez k, d aci inainte, nu voi lasa NICIO INJURIE nereclamata!
Alex Leo Serban
14 Mar 2008, 17:12
IESI, FA, AFARA! :lol:
nu stiti d unde vine?
o fosta colega d facultate (fata desteapta si descurcareata, a facut 3 copii cu un sirb, apoi l-a parasit k sirbu era km mafiot...) si-a deskis un magazin undva prin centru. numai marfa d calitate - covoare persane kiar d la ele d acolo, buhara, kilimuri autentice etc.
intr-o zi era in magazin si intra una... s uita cit s uita, dupa kre o intreaba: asta-i tot c aveti?!
ex-colega, crezind k vrea cva 'SI mai special', ii spune: 'nu - dar stiti, sint covoare autentice, nu kitschuri!'
la kre individa, oarecum cu parapon: 'da d-ale noastre dc nu aveti, nu's bune??'
raspunsu ex-colegei e cel cu majuscule...
cine are minte va intelege 'parabola'; cine nu - nici nu merita sa inteleaga :lol:
ps precizez, pt 'galbenele' grele d cap, k nu raspund si nu voi raspunde mp-urilor istericoide (nici mai putin istericoide, for that matter...)! asta s numeste igiena comunicationala: imi aleg interlocutorii p kre-i consider egalii mei, nu stau d vba kiar cu oricine! 8)
herbert
14 Mar 2008, 18:37
de ce Dragomara are o prestatie atat de colorata?! ma dor ochelarii.
dar poate mai intai, cine p... mea e Dragomara asta?!
costobocus
14 Mar 2008, 19:45
de ce Dragomara are o prestatie atat de colorata?! ma dor ochelarii.
dar poate mai intai, cine p... mea e Dragomara asta?!
da' tu cine p... mea esti ?
intrebare retorica !
costobocus
14 Mar 2008, 20:09
as dori sa profit d acest topic (kre, in parte, imi este dedikt :P ), pt a cere BANAREA LUI COSTOBOCUS!
motivatia: p topicul legat d 'banarea dragomarei' (p kre NU am cerut-o, dar nu m-ar fi deranjat o secunda dk s-ar fi intimplat... :lol: ), acesta a indraznit sa s exprime in ac termeni dspr mine - citez: 'FRUSTRATUL d als' :hmm:; consider - p buna dreptate - k este o injurie (cu atit mai nemeritata cu cit este complet nefondata: am avut mai multi parteneri d sex la viata mea decit au unii par in cap!), asha k astept sa s ia masuri in consecinta.
va multumesc
ps si mai precizez k, d aci inainte, nu voi lasa NICIO INJURIE nereclamata!
Multumesc de gandurile bune! M-am obisnuit sa te vad cerand banarea userilor care mai au coloana vertebrala ... dar motivele tale sunt din ce in ce mai fantastice ...
Si parerea mea despre tine nu avea conotatii sexuale, ma bazam doar pe ideea ca un individ care se comporta ca un pusti razgaiat, si care nu a realizat foarte multe in viata -din punctul meu de vedere- poate fi considerat frustrat.
Si sper ca iti dai seama ca recunosc influenta pe care o ai prin cercurile cinemagice, insa nu ma afecteaza asta prea mult ... nu sunt genu' care sa stea agatat de un user pe un site despre filme .. pot intra cu 1001 de useri sa vad lucrurile interesante care se discuta pe aci...
Ca sa intelegi totusi de ce imi place cinemagia:
1. aici am descoperit cele mai tari filme
2. aici am citit cele mai tari comentarii despre ele
3. aici am 'cunoscut' oameni extraordinari
... si ar mai fi multe..atat negative, cat si pozitive ...
Ideea e ca in 2004 acest forum gemea de informatii de calitate (inclusiv postarile tale). De atunci, conflictele intre useri au tot eliminat din partea buna de pe site. A plecat gasca lui Emanuel, si a venit alta, mult mai slaba calitativ -parere personala-. De atunci, sectiunile mele preferate au luat-o in jos, singurele pe carele mai citesc sunt cinematografia romaneasca - are informatii bune -, atelierul si cafeneaua + condica (la capitolu barfe).
Si cand vad tot felul de p.u.la.lai, sa-mi fie scuzata expresia, ca vin si se sparg in figuri pe aci, sa nu ma distrez cu ei?
Whatever, de injuraturi in timpu liber n-am nevoie, asa ca ma pot lipsi de aceste delicii cinemagice (desi tre sa recunosti ...certurile dintre tine si nume erau delicioase...)
Si asa, ca o ironie, cred ca esti primu critic de film pe care l-am citit... asta era prin libertatea ..acum ..muuuuulti ani, cand nu intelegeam de ce tipu ala nu comenta filmele din cinematografe si baga in coloana aia alte ciudatenii.. pe care le-am descoperit cand s-a inventat kazaa si pe la noi..
Ave!
costobocus
14 Mar 2008, 20:25
Costo ce e aia "kazaa"?
(Am primit ieri o invitaþie pe un site http://karagarga.net ºi mã întrebam cine de pe-aci mi-o fi trimis-o?)
kazaa sau kaaza, ca nu mai stiu cum se scrie, e tata'lu'tata'lu'tata'lu' DC++ :) (acu' a fost depashit fizic si moral de dc++)
Alex Leo Serban
15 Mar 2008, 08:52
sa-nteleg k userii kre ma atak au 'coloana vertebrala', sau kre e ideea?!
e f simplu (&, probabil, satisfacator din pdv psihologic) sa ataci oamenii cu notorietate: iti da un sentiment reconfortant k 'ii poti face din vbe' p un forum, k anonim...
nu stiu dc invoci 'mirc'-u - am auzit dspr el, dar n-am intrat niciodata... idem pt 'kazaa' (!?)
t asigur (dk iti poate oferi si mai multa munitie :P ) k nu am decit o singura frustrare: aceea d a nu fi un dictator full time - as intemeia domnia bunului plac & al bunului gust, vba lui mateiu... :happy:
cit priveste parerea ta dspr c am realizat eu in viata - c sa zic, whatever; dk ai fi o pers p kre sa o cunosc & respect m-ar afecta... asha, u r just another 'word on a wind' :lol:
(iar cei p kre ii cunosc & p kre ii respect au o parere buna dspr c am realizat in viata - incl cei kre m-au votat p ac site! :P )
acestea fiind zise, CER IN CONTINUARE BANAREA LUI COSTOBOCUS! :)
Alex Leo Serban
16 Mar 2008, 09:03
vai msi (iata k stiu sa si raspund, atunci cind sint laudat :happy: !), kiar mi s-ar parea f binevenita o tzara NUMAI pt mine - in kre sa-mi invit doar prietenii apropiati 8) asta m-ar feri d ciocnirea cotidiana & inevitabila cu tot felu d idioti a caror prezenta imi repugna... si, da, ar fi o tzara a bunului plac & a bunului gust: buna crestere & bunul simt sint DOAR pt cei kre l merita!
din fericire, stiu sa ma pun la adapost d ciocniri reale nefrecventind decit - rareori - locurile publice; 'ciocnirile' virtuale (precum cele dp ac forum) sint singurele p kre l gust, pt k imi dau posibilitatea sa tin la distanta indivizi (sau individe) p kre in ruptu capului nu mi-as dori sa-i intilnesc in realitate - cum spuneam, o forma d igiena comunicationala :P (ma rog, unii traiesc la... cernavoda (!), asha k nu e niciun pericol k drumurile noastre sa s intersecteze vreodata! :lol: )
cit dspr realizarile mele, ele sint mult prea cunoscute pt a mai fi inshirate aici... sa spun, doar, k am bifat - gratios & fara efort - tot c mi-am propus sa fac (din pdv profesional), fara sa-mi sacrific viata privata (kre, oricit d 'dezordonata', ma caracterizeaza, nefiind d felu meu un pudibond - ba kiar un pic exhibitionist :oops:; pt mine, sexu e doar un sport & e total lipsit d culpabilitate...).
in ac timp, fiind o pers cu o afectivitate limitata, ma simt cel mai bine by myself, fara altii kre sa-mi bruieze starea egoista d bine; ideea d 'cuplu' mi-e straina; tinjesc d f multe ori dupa singuratate (singura mea 'frustrare' este k sint mult prea solicitat & nu-mi gasesc destul timp numai pt mine...); nu regret nimic - si, in orice caz, nu regret ceea c am facut!
c ma deranjeaza este k sint judekt dupa valorile turmei, si nu dupa cele ale mele, personale & specifice. dar NU mi-as dori k turma sa adopte valorile mele!
si acum, dupa acest mic exercitiu d vanitate (ma simt atit d bine cind il practic! :love: ), CER IN CONTINUARE BANAREA LUI COSTOBOCUS, DAR SI A DRAGOMAREI: primul pt k m-a facut 'frustrat' (cum s vd, fara motive temeinice), a doua pt simplu fapt k exista: prezenta ei (kiar si in forma virtuala) este o insulta continua... :sick: nu ma-ndoiesc k, in viata reala, este o nasoala la kre nu s-ar uita niciun barbat, darmite un gay! :lol:
Proletar
16 Mar 2008, 12:16
in ac timp, fiind o pers cu o afectivitate limitata, ma simt cel mai bine by myself, fara altii kre sa-mi bruieze starea egoista d bine; ideea d 'cuplu' mi-e straina; tinjesc d f multe ori dupa singuratate (singura mea 'frustrare' este k sint mult prea solicitat & nu-mi gasesc destul timp numai pt mine...); nu regret nimic - si, in orice caz, nu regret ceea c am facut!
c ma deranjeaza este k sint judekt dupa valorile turmei, si nu dupa cele ale mele, personale & specifice. dar NU mi-as dori k turma sa adopte valorile mele!
Imi place partea asta. Chiar imi place....
Alex Leo Serban
16 Mar 2008, 15:33
nu
a fi in cuplu inseamna a da din tine (timpu tau, sentimentele tale etc) celui d lga tine... eu nu accept sa fac asta, sint mult prea egoist - si ma simt mult prea bine eu cu egoismu meu :P
plus k nu simt nevoia sa iubesc p cinva - such a waste of time!
cre k iubirea a fost inventata (si sper k nimeni nu s indoieste k a fost inventata! - adik nu e cva 'natural'...) k sa tina omu in sclavie: afectiv, intelectual, moral.
puah! :sick:
Far Darrig
04 Apr 2008, 00:57
cre k iubirea a fost inventata (si sper k nimeni nu s indoieste k a fost inventata! - adik nu e cva 'natural'...) k sa tina omu in sclavie: afectiv, intelectual, moral.
Nu pot sa imi retin un ropot de aplauze si o incuviintare; iar crima asta e cu atit mai atroce cu cit sunt mai evidente placerea si entuziasmul celui/celei care te-a prins, comparabile cu scirboasa voiosie a copiilor ce dezmembreaza insecte.
> Dragomara. Sincer, din ce am citit pina acum, imi pari o fiinta cu multe frustrari, probabil o libidinoasa ascunsa. Sa nu imi iei cuvintele in nume de rau.
Alex Leo Serban
09 Apr 2008, 05:37
vaaaai, c frumos spus: 'ura e sete d dragoste' (nu mi-e clar dk e spus d pavese sau d tine, k n-ai inkis ghilimelele... sa inteleg k ai citat tot pasaju ala lung din memorie!??); pai, eu nu prea beau, deci nu prea s potriveste!
unde s potriveste e k, fiind f zgircit, nu-mi place sa dau... deci, da, nu pot 'oferi dragoste'; o tin numa pt mine, mmm :love:
(Primul cadoul pe care mi l-a fãcut unul dintre prietenii mei a fost o Biblie, ori de câte ori vorbim la telefon sau pe Net mã "ameninþã": "cu prima ocazie când ne vom vedea am sã-þi citesc "Cântarea Cântãrilor", pasajul meu preferat din Biblie", însã de fiecare datã ne luãm cu altceva ºi uitãm de asta. Desearã am sã deschid Biblia.)
Asta da distractie.
gheorghe orban si baba
09 Apr 2008, 14:01
eu cred ca pastorul cel bun care scrie cu portocaliu este Ovidiu Bufnila :shock:
Supastar
09 Apr 2008, 19:03
"Fereºte-te de omul care nu e nici cald, nici rece, ci e doar cãldicel".
( Desearã am sã deschid Biblia.)
deschide-o si uita-te mai bine, citatul invocat de tine nu exista!
StefanDo
09 Apr 2008, 19:06
oare nu era in harap alb? :D
sau o fi o traducere postmoderna a bibliei
Depinde carei religii apartine Biblia :)
selamaur
14 Apr 2008, 14:05
nu
a fi in cuplu inseamna a da din tine (timpu tau, sentimentele tale etc) celui d lga tine... eu nu accept sa fac asta, sint mult prea egoist - si ma simt mult prea bine eu cu egoismu meu :P
NU! Principalul nostru scop in viata este sa supravietuim. Al doilea scop in viata este sa ne inmultim.
De aici avem principalele noastre instincte (instinctele primare). Toata lumea le are fie ca el crede in ele sau nu.
Femeia are mai multa valoare de replicare : dorinta de a fi protejata, solduri largi, sani pentru alaptat, gandire intuitiv-emotionala etc. .
Barbatul are valoare de supravietuire mai mare : sistem muscular mai dezvoltat, gandire proeminent pe logica-matematica , dorinta da a proteja etc. .
Atractia fizica - pentru femeie: barbat inalt, puternic, brunet ;
- pentru barbat: femeie slaba, corpul in forma de amfora, blonda ;
In rest este o chestie de autoritate si indicatori de interes . Sa ne amintim , suntem inruditi cu maimutele, deci limbajul non verbal este asemanator. Presiunea sociala fiind mai mare asupra femeii va trebui sa iti dai seama dupa limbajul corpului daca te place sau nu.
De aici se naste un cuplu. Barbatul nu are ce are femeia iar femeia nu are ce are barbatul. Daca iti neglijezi aceste dorinte primare care se afla in fiecare dintre noi te vei simti prost si nici nu vei sti de ce!
Replicarea nu este decat o continuare a vietii. Daca nu ai urmasi e ca si cum ai pierde acest joc al vietii. Tot ceea ce facem in viata este pentru cele 2 scopuri primare.
"Daca nu poti atrage o femeie , esti prin definitie steril" .
[quote=Alex Leo Serban] Atractia fizica - pentru femeie: barbat inalt, puternic, brunet ;
- pentru barbat: femeie slaba, corpul in forma de amfora, blonda ;
Yeah right.Ce esti tu .. antropolog ? :lol:
StefanDo
14 Apr 2008, 14:38
este uimitor cum unii useri noi se indreapta exact spre topicurile fierbinti care, prin natura lor, sunt interesante numai pentru cei vechi.
hai sa fim seriosi, miroase a clona de la o posta
Pitbull
14 Apr 2008, 14:39
Femeia n-are barbä si mustatä, bärbatul are.
Femeia are pärul lung, bärbatul are pärul scurt.
Femeia se fardeazä, bärbatul nu.
Femeia poartä rochie, fustä sau pantaloni, bärbatul poartä numai pantaloni. 3-1 pentru ea.
Femeia are dreptul sä fie scutitä de sport la ciclu. Bärbatul nu.
Femeia face pipi ciuci, bärbatul de-a-mpicioarelea.
Femeia când se bate dä croseuri cu palma deschisä, bärbatul dä directe cu pumnul strâns.
Pe femeie o cheamä cu a-n coadä: Safta, Joita, Marghioala, Leana.
Pe bärbat îl cheamä cu elu-n coadä: Nelu, Relu, Gelu, Chelu, Mielu.
Femeia n-a avut drept de vot la fel de mult ca bärbatul.
Femeia...
Femeia...
Cu ea sä nu te pui!
Cäci, domnilor, femeia... e datä dracului!
Cherchez la femme!
("Supravietuitorul" - Sergiu Nicolaescu)
Femeia si marinäria se potrivesc ca aripile heruvimilor cu coada lui Sarsailä.
("Toate pânzele sus!", Radu Tudoran)
Io voglio una donna!
("Amarcord", Federico Fellini)
selamaur
14 Apr 2008, 14:48
E vorba de predominanta. Nu e vorba de specificitate. Daca tu imi spui mie ca iti plac femeile grase si fara sani, e posibil sa iti cada vreuna cu tronc , insa statistic vorbind nu e general valabil! Daca nu ar fi adevarat, Pamela Anderson nu ar mai fi aparut in toate revistele Playboy , papusa Barbie ar fi facuta dupa Mrs Doubtfire iar Action Man dupa Piedone !
Blondul este mai atractiv pentru barbati , deoarece exprima vulnerabilitatea ( in plus , rezoneaza cu soarele, asa cum aurul este atractiv asa si culoarea galbena).
Vine o femeie grasa de peste 40 de ani la tine, nu ai nici o problema sa vorbesti cu ea. Dar daca vine o bunaciune de douazeci si ceva sa vezi ce timid devii si ii faci toate voile, chiar daca nici nu o cunosti. Sa nu-mi spui ca discuti la fel cu amandoua ca nu te cred! Deja daca vine si iti cere ceva una tanara incepi sa presupui ca de fapt vrea sa te cunoasca si ca te place, pe cand la cea in varsta consideri ca e o simpla intrebare la care trebuie sa raspunzi!
selamaur
14 Apr 2008, 14:55
este uimitor cum unii useri noi se indreapta exact spre topicurile fierbinti care, prin natura lor, sunt interesante numai pentru cei vechi.
hai sa fim seriosi, miroase a clona de la o posta
Nu , chiar nu ma intereseaza daca tu si Pitbull sunteti aceeasi persoana!
Pitbull
14 Apr 2008, 14:56
Da' predominanta Dragomarei (Drageimaro) fatä de A.L.S. care-i?
(Ca sä fim on-topic.)
selamaur
14 Apr 2008, 15:07
Oh , aici il avem pe ALS care este oficial vorbind o autoritate in domeniul criticii de film. Vei putea deveni masculul alfa numai atacand masculul alfa al gruparii. Ma rog , in cazul acesta femela alfa. Deci in mod constant ALS primeste atacuri din partea celorlalti pentru a i se scadea valoarea sociala si pentru ca ceilalti sa ii ia locul in ochii celorlalti. E un instict al nostru de a-l contrazice pe cel mai puternic pentru a ne spori valoarea noastra sociala!
StefanDo
14 Apr 2008, 15:27
selamaur, mersi ca te-ai deconspirat atat de repede
uite-un ban cu miros de... m***
pentru pitbull: era "toujours la femme" :D
A luat ban antropologul ? Nuuuuu :lol:
StefanDo
14 Apr 2008, 17:40
propun sa asteptam o zi cu ploaie (hm, de fapt si azi e bine) si sa le provocam pe dragomara si imm la o tranta in namol. Pana mai ieri, as fi pariat pe imm. Acum nu mai sunt asa sigur... :D
Implicit insemnand ca tu esti critic de film :lol:
Alex Leo Serban
14 Apr 2008, 18:01
mmm, c ma bucur k dragomara 'nutreste' (k s pare k are mult nutretz duduia asta) astfel d sentimente fata d mine! :happy:
sa fie oare un semn k, in fine, o sa ma lase in pace cu insistentele ei torentiale? n-as baga mina-n foc... :(
dar faptu k o fiinta atit d 'buna, iubitoare & cu drag d dzeu' (cum s auto-prezinta) a ajuns sa deteste/urask p cinva ma umple d bucurie!! inseamna k influenta mea malefik (singuru motiv pt kre merita sa traiesti p lume!) a atins-o :P
k nu stiu altii cum sint, dar eu nu ma simt bine decit cind fac rau! ;)
Alex Leo Serban
14 Apr 2008, 18:09
it's hopeless - e d neoprit! :((
park ar fi portile d fier & noi toti, insula ada kaleh...
Nu am mai citit de ceva vreme comentarii inteligente ºi de bun-simþ, mã rog, nu în aceeaºi postare ºi scrise de-acelaºi om!
Sau asa de lungi ca ale tale :)
Implicit insemnand ca tu esti critic de film :lol:
Nu ca n`am facut facultatea de critici de film :lol:
Alex Leo Serban
15 Apr 2008, 05:52
uau, femeia asta are raspunsuri la toate...
te-ai gindit vreodata sa-ti aduni perlele intr-un volum, sa-i fericesti si p altii cu intelepciunea ta buna la toate? vbesc serios: dk vrei, iti pun pila la humanitas - pt colectia 'gurei' tale aurelia marinescu! :P
orice proiect e bun, numa sa n lasi in pace...
Alex Leo Serban
15 Apr 2008, 07:11
tu vbesti d 'sufocat' fa, kre-ai ocupat tot forumu?!?
da stiu k ai tupeu...
hai, mai bine fa un joggind scurt p ulitele cernavodai, intre un reactor & altu - sint convins k ai nevoie :P
Mãi Redmene ce bãrbat ai fi tu dacã ai avea ºi ceva în cutia craniana, nu numai în pantaloni, ce bãrbat!! :P :P
Ce te iei de pantalonii omului ? :lol:
Mãi Redmene ce bãrbat ai fi tu dacã ai avea ºi ceva în cutia craniana, nu numai în pantaloni, ce bãrbat!! :P :P
---
selamaur - am râs când am citit cã femeile sunt atrase de bãrbaþii bruneþi, înalþi ºi muschiuloºi, am un astfel de amic, problema e cã atunci când omu' deschide gura ori o iei la fugã, ori îþi pui antifoane, deci dragã, femeile sunt atrase de inteligenþã, umor ºi un soi aparte de blândeþe ºi de înþelegere a vieþii/ lumii (genul acela aparte de bãrbat, din opera lui Marin Preda), "chestii" care nu-ºi pierd din vigoare cu timpul, da dimporivã, sunt precum vinul BUN, cel cãruia-i sporesc calitãþile cu vremea.
Right, de parca voi femeile veti recunoaste vreodata ca vreti unu dotat cu un baston de 20 de com. :P . Dupa spusele tale aia de la Chippendales predau filosofia la showurile lor de se duc femeile buluc! :happy:
@selamaur - ai auzit, daca vrei un barbat inalt , brunet si musculos iti face lipeala dragomara
Well, dragostea nu se afla in neocortex . Cat despre ceea ce vrei tu , sunt luat deja! :lol:
Eu stiu ca voi femeile nu l-ati da pe Patapievici pe Mutu niciodata. :P
Ma lasi? Niciodata astia cu "bun simt si creier" nu vor avea succes la femei! Daca vezi vreun slabanog cu ochelari care recita din Eminescu e cel mai probabil singur. Ala nici nu are tupeu sa abordeze vreo fata dapai sa se integreze in vreun grup de oameni altii decat cei de literatura sau alte domenii in care e strict interesat!
Spune-mi si mie un mare cuceritor de femei cu "bun simt si creier"!Ca eu iti dau exemplu de vreo duzina de fotbalisti de pe la noi!
Mi-ai dat numai vedete exemplu . Puteai spune si Florin Calinescu ca nu ma surprindea. Casanova si-a dedicat viata pentru a seduce femei . Era profesia lui sa zic asa, se invartea in cercuri mar, era mason. . Iar ceilalti 2 nici intr-un caz nu sunt baieti cuminti si cu creier. Au sharm da, dar nu poti sa ii numesti altceva. Cine apare in filme au si bani si faima , sunt prin definitie seducatori! Poti sa dai exemplu de orice actor si sa zici ca intra in categorie "cuminte si cu creier" insa de fapt nu intra nici unul! Delon a fost parashutist si a sedus o producatoare de film , nu mai stiu exact si aia l-a propulsat! E un sex simbol, deci intra in categoria mea nu a ta! Anthony Quinn , fost boxer , nu a fost "cuminte si cu creier".
Abia Woody Allen intra in categoria ta , a baietilor care le este frica de umbra lor si care s-au remarcat prin munca si nu talent!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.