PDA

View Full Version : cea mai celebra serie horror

Suspect de bizar
07 Mar 2008, 21:50
vainvit sa votatzi seria de filme ceamai terifianta si reusita care atzi vazuto

redmen
08 Mar 2008, 14:15
Addicted to Alien !

Jaws prima parte unul dintre cele mai bune filme.Imi da palpitatii de fiecare data cand il vad.

morphego
08 Mar 2008, 21:44
Eu as mai fi inclus pe-acolo seria lui George A. Romero cu zombi, inceputa prin anii '60 daca nu ma insel, cu Night of the living dead ... pentru a fi ceva mai completa lista, ar mai intra si recentele (si slabutele) Resident Evil ... si poate, tot de la capitolul zombi, 28 days/weeks later ... poate si months in viitor ... eu unul n-as refuza :D

Votez si eu tot Alien ... cel putin primele trei filme ... foarte bine facute si de referinta in istorie ...

savoria
08 Mar 2008, 21:48
si Alien a fost bun.
desi nu e serie, mi-a placut filmul cu Emily Rose. chiar nu imi aduc aminte titlul complet :D

morphego
08 Mar 2008, 22:13
The Exorcism of Emily Rose - 2005 ;)

Mult prea asemanator cu The Exorcist pentru a-mi atrage atentia dincolo de vizionarea propriu-zisa a filmului....

redmen
08 Mar 2008, 22:16
Intr`adevar filmele marca George A. Romero ar fi trebuit incluse aici.

Suspect de bizar
08 Mar 2008, 22:55
din pacate nu mai pot pune optiuni

savoria
09 Mar 2008, 15:49
The Exorcism of Emily Rose - 2005 ;)

Mult prea asemanator cu The Exorcist pentru a-mi atrage atentia dincolo de vizionarea propriu-zisa a filmului....

multam de ajutor, nu imi mai aduceam aminte

redmen
09 Mar 2008, 16:05
Pacat .. doar 5 voturi pana acuma.Pe imdb daca era un asemenea pool erau peste 10k de voturi :)

savoria
09 Mar 2008, 20:45
din pacate nu suntem pe imbd.
poate daca era un topic cu cea mai buna telenovela, erau "n" voturi :D .
corect?

Pitbull
10 Mar 2008, 01:23
Unde-i Frankenstein?
Unde-i Dracula?

florryinn
10 Mar 2008, 10:33
Alien ar fi cea mai tare serie d p d v calitativ.
Dracula si Frankenstein nu stiu daca se pot numi serii, deoarece sunt mai multe interpretari ale unei carti (in plus filmele din aceste doua "serii" se aseamana) :D

Suspect de bizar
15 Mar 2008, 12:00
10 voturi,cam putzin , ma asteptam la maimult entuziasm

redmen
15 Mar 2008, 15:44
me too.

Mehico
22 Mar 2008, 12:52
Nightmare on Elm street :X

redmen
22 Mar 2008, 13:52
Guinea Pig :shock:

tibzone
23 Mar 2008, 13:27
:D am votat Scream toate cele 3 au fost superbe .. si oricum povestea e ok , dupa aceea daca as mai fi puttu vota as fi votat pe Saw .. care e si el superb .. dar na ma cam eneveaza ca o cam intide acum am auzit ca mai scoate inca un film ..

Suspect de bizar
01 May 2008, 16:10
mai da cum Saw ii cea mai buna serie horror??????

Pitbull
02 May 2008, 17:30
N-a iesit cea mai "bunä", a iesit (implicit) cea mai cunoscutä, din motive de recentititutudidine - cä publicul popcornaut are memoria scurtä.
Apropo, eu votez cu:

"Frankenstein" (3 voate)
"Dracula" (2 votzi)
"The Omen" (1 vot)

redmen
02 May 2008, 20:02
The Omen .. very scary :)

Pitbull
02 May 2008, 20:52
"The Omen" (primul) e un horror foarte bun - implicit, very scary, dar nu la modul visceral ieftin, ci rafinat si de continut.
Drept e cä a respectat traditia: II-III-IV au coborât lejer dar sigur în penibil.
Oricum, e mult mai scary decât "The Exorcist" care-i scary foarte putin - e socant si repulsiv mai mult pe alte coordonate (de fapt, stricto sensu, e doar un cvasi-horror; este un film realist despre posesiunile demonice, cu singura licentä cä aglomereazä într-un unic caz majoritatea tipurilor de manifestäri - ceea ce e foarte improbabil).
Seriile Frankenstein (cea cu Boris Karloff) si Dracula (cu Christopher Lee), nu pot lipsi. NU POT. Sunt coloanele clasice ale genului. E ca si cum ai spune:
"Care a fost cel mai mare domnitor al principatelor române?" / Mircea cel Bätrân, Alexandru cel Bun, Vlad Tepes, Iancu de Hunedoara, Matei Corvin, Petru Rares, Ion Vodä cel Cumplit, Matei Basarab, Vasile Lupu, Constantin Brâncoveanu. / Si Mihai Viteazul si Stefan cel Mare unde-s? / A, päi nu se pun, cä Mihai a fost domnitor al TUTUROR celor trei principate, iar Stefan a fost si SFANT!

redmen
02 May 2008, 20:56
De acord .. in primul rand ar trebui marit numarul de optiuni de la 10 la mai mult .. si documentat bine inainte sa incepi un poll de genu` asta.

Suspect de bizar
02 May 2008, 21:17
am inlocuit filmele vara nici un vot cu cele propuse.

PoliFanAthic
19 May 2008, 02:13
Alien, NotLD, Exorcist. Si 28 Days/Weeks a fost tare.

In rest, daca Saw ajunge sa "controleze" o categorie cu atatea filme de reala calitate, fie ele si horror... :?

Cristi Weed
19 May 2008, 10:04
In opinia mea cea mai buna serie de filme horror a fost The Exorcist ! Apoi ar fi Nightmare .... (mi-s sila) :) si pe un loc 3 s-ar pozitiona Alien !

dhae
23 May 2008, 07:39
Eu as mai fi inclus pe-acolo seria lui George A. Romero cu zombi, inceputa prin anii '60 daca nu ma insel, cu Night of the living dead ... pentru a fi ceva mai completa lista, ar mai intra si recentele (si slabutele) Resident Evil ... si poate, tot de la capitolul zombi, 28 days/weeks later ... poate si months in viitor ... eu unul n-as refuza :D

Votez si eu tot Alien ... cel putin primele trei filme ... foarte bine facute si de referinta in istorie ...
resident evil?nu mi se pare film horror..cel putin pe mine nu ma lasat cu zgribulici:D

morphego
27 Jun 2008, 12:05
Ehh, e dupa reteta horror, cel putin .. rezultatul nu e intotdeauna fericit, din pacate... :D

"Saw" are cele mai multe voturi? What's going on here? :?

nary
02 Jul 2008, 15:11
Saw cea mai tare serie

Suspect de bizar
02 Jul 2008, 17:21
Saw cea mai tare serie

De ce spui asta??? :shock:

yssis
18 Jul 2008, 15:06
saw mi se pare cea mai celebra dar si cea mai proasta serie de filme horror..iar cea mai buna serie d filme hannibal lecter

Cinemania
25 Sep 2008, 14:58
pana si seria Hellraiser, cu toate pacatele variantelor mai noi, e mai buna decat pacaliciul de Saw

vlad4s
31 Mar 2010, 07:46
:D Ba or fi ele cele mai celebre,dar nu cele mai bune!

foxyroxy
31 Mar 2010, 11:13
Am votat cu Dracula pentru ca filmele cu vampiri sunt la fel de misto ca si cele cu zombii?sau extraterestrii. Right;)
Mie-mi place saw.nu zic ca e extraordinara dar nici cea mai proasta serie.
Mi s- facut dor de Hannibal Lecter asa ca aseara am revazut Red Dragon si acum vad Hannibal :D

horatiu_trand
05 Apr 2010, 15:38
as zice saw

BLACK-SPIDER
06 Apr 2010, 17:10
Cum ai putut sa uiti de Hallowen? :(

otonis
08 Apr 2010, 02:26
Mie Alien (toate 4) imi plac de mic copil. Chiar inainte de Pasti le-am revazut. :x \m/ \m/

danny18
08 Apr 2010, 09:59
Am votat Saw...dar si The final destination erau potrivite aici:P care imi plac enorm de mult!

psihologu
14 Apr 2010, 16:50
Putine voturi...inseamna k printre cei care viziteaza forumul noi suntem mai inclinati spre morbid, groaza, teroare, frica, dezgust sau oroare. Sa speram ca suntem si ramanem cu aceste sentimente doar in fata ecranului.....

RomaniaMare
18 Apr 2010, 22:50
Saw

NightChild
19 Apr 2010, 15:53
Ati uitat Halloween, Hellraiser si Wishmaster(asta e mai slab).

Sa nu aude de Saw, in afara de primele 3, restu is plictisitoare.

guess87
20 Apr 2010, 09:50
SAW.......cea mai buna serie horror ....:) dupa parerea mea:).....

kanibalo
13 Jun 2010, 14:45
Nightmare on elm street si Saw cred ca sunt cele mai bune

Medicate
14 Jun 2010, 23:07
Da' de cand Saw e horror /:) ?

Pana mea! Daca a fi un criminal in umbra, prinzand oamenii precum soarecii si torturandu-i pentru a scoate in evidenta ce e in stare omul sa faca la nevoie e un scenariu horror ce merita sa fie castigator in cadrul unui poll ce se vrea a fi decent ... atunci eu imi fac zeci de cruci si 2 tumbe si ma transform in iepurasul de paste!

Poate nu sunt un atat de bun cunoscator al filmelor horror, dar fratele meu, am vazut zeci de astfel de filme, iar Saw nu merita bagat aici.
Oricum ... doar primele 3 filme au fost acceptabile, restu' ... bull crap ! Si ce e si mai stresant : Cat mai au de gand sa lungeasca spagheta?

copila_satanista
24 Jun 2010, 14:25
Da' de cand Saw e horror /:) ?
de cand s-a facut :-?

Medicate
25 Jun 2010, 15:48
....saw nu caracterizeaza deloc genul horror ( in opinia mea ) , nu inteleg cum de a reusit sa intreaca seriile mult mai celebre si mult mai bune din punct de vedere cinematografic ...

Windom
25 Jun 2010, 17:06
Pai cam ce caracterizeaza horror-ul in opinia ta?

Medicate
26 Jun 2010, 11:26
Cand spun horror ma gandesc la ceva supranatural , ireal , iar saw nu se incadreaza aici ! Este un thriller psihologic ... cel putin primele 3 filme . Seria a devenit , cu fiecare film scos, din ce in ce mai slaba !
Trag de macaroana , parca trag de guma ! Nu este o serie ce ar merita sa fie in fata mult mai celebrelor : Nightmare on Elm Street, Night of the living dead etc.

Windom
26 Jun 2010, 12:35
Cand spun horror ma gandesc la ceva supranatural , ireal
N-ai auzit ca the real horror is the true horror?
(de acord, primul Saw conteaza, a reinventat genul chiar, restul sint condamnate la Shift-Delete)

Medicate
26 Jun 2010, 13:13
Ce ma deranjeaza si mai mult este faptul ca nu se mai opresc din lansat continuari peste continuari! Au stricat tot ... la fel s-a intamplat si cu Hostel , au bagat o continuare mai mult de umplutura.

copila_satanista
01 Jul 2010, 15:53
Cand spun horror ma gandesc la ceva supranatural , ireal te gandesti tu la supranatural dar "horror" caracterizeaza filmele care sunt menite sa provoace stari de groaza, shoc, frica, anxietate etc si care pot imita intamplari reale si naturale. saw se incadreaza perfect in acest gen chiar daca in special primul are si accente psihologice. la fel de bine o comedie poate fi si sf etc

Medicate
01 Jul 2010, 18:16
Nu mi-a provocat nici un sentiment de genu' ... saw sux , 1 film mediocru + 12313123 continuari de cacao. E un film sadic si ATAT : Blood Blood Blood ... the end ! hope you really enjoyed that movie !

Windom
02 Jul 2010, 10:45
“A horror film’s job is to scare you, is to get your pulse going, is to make you scream and yell. It’s to make you be afraid. That’s its main purpose, and creeping you out. And that can be an enjoyable experience.”
John Carpenter.

Medicate
02 Jul 2010, 11:02
Exactement ! Saw nu m-a facut sa tremur nici macar de foarte mult ras !

Windom
02 Jul 2010, 11:04
Pai exista horror care te face sa tremuri si horror care te face sa zici: "Ptii drace!";)

Medicate
02 Jul 2010, 11:22
:)) dar si filme horror care te fac sa iti schimbi genul preferat ..., jeguri d.p.d.v. scenaristic si vizual !

alexcretu75
11 Sep 2010, 18:32
Pe mine:
Friday the 13th
A Nightmare on Elm Street
si Scream:D :D

psihologu
17 Sep 2010, 08:38
The ring, The grudge, sunt cele mai horror...

iuli_blade09
07 Apr 2011, 01:00
mai da cum Saw ii cea mai buna serie horror??????

parerea mea este ca saw este cel mai naspa film de groaza,chiar nu-mi dau seama ce va place asa de mult la seria asta de filme

Cristina_
07 Apr 2011, 16:18
Din acest clasament am votat Alien.

KrissKringle
07 Apr 2011, 16:37
Halloween de ce nu e in lista?:-?
Unde e horror-ul in seria Saw?Sunt doar filme in care se prezinta sute de metode de a tortura/ucide persoane si doar atat.Intradevar,primul a fost cel mai bun si la vremea aia era ceva mai aparte.In momentul de fata filmele horror sunt moarte in USA pentru ca nu mai exista nimic din ce-a definit genul,vezi numai gore,gore si iarasi gore fara pic de suspans,fara atmosfera,fara nimic!

chuckyfan
07 Apr 2011, 18:19
Halloween de ce nu e in lista?:-?
Unde e horror-ul in seria Saw?Sunt doar filme in care se prezinta sute de metode de a tortura/ucide persoane si doar atat.Intradevar,primul a fost cel mai bun si la vremea aia era ceva mai aparte.In momentul de fata filmele horror sunt moarte in USA pentru ca nu mai exista nimic din ce-a definit genul,vezi numai gore,gore si iarasi gore fara pic de suspans,fara atmosfera,fara nimic!

Aha. Hororul modern apartine europei si asiei. Pentru mine-s buni si americanii doar sunt un gore freak or something>:)

Allexandra90
03 Jun 2011, 20:45
Pentru mine ramane clasic si pentru totdeauna: Nightmare on Elm Street

chuckyfan
04 Jun 2011, 06:27
L-am vazut pe primul acu, cateva zile si nu m-a impresionat cu nimic:|

paul2000
04 Jun 2011, 18:25
Depinde foarte mult de gusturi! Insa daca va ganditi la anul in care a fost facut, cu siguranta il veti aprecia la adevarata lui valoare. Ideea filmului a fost revolutionara pentru genul horror si nu numai, de asemenea, cu talentul deosebit al lui Robert Englund, s-a nascut unul dintre cele mai apreciate personaje de film din istoria cinematografiei mondiale! Va puteti imagina genul horror fara Freddy Krueger si degetele lui lungi de la mana dreapta?

arnoldroland
04 Jun 2011, 19:05
dintre actorii legendari de filme horror, cred ca, intr-adevar Robert Englund merita apreciat cel mai mult!

chuckyfan
04 Jun 2011, 20:15
Depinde foarte mult de gusturi! Insa daca va ganditi la anul in care a fost facut, cu siguranta il veti aprecia la adevarata lui valoare. Ideea filmului a fost revolutionara pentru genul horror si nu numai, de asemenea, cu talentul deosebit al lui Robert Englund, s-a nascut unul dintre cele mai apreciate personaje de film din istoria cinematografiei mondiale! Va puteti imagina genul horror fara Freddy Krueger si degetele lui lungi de la mana dreapta?

Nu e vorba de asta, am vazut filme mult mai vechi care mi-au placut mai mult decat remakeurile ( EX: House of Wax ). Problema e ca n-a reusit sa-mi atinga coarde mea sensibila horror.
Poate asta din 2010 o sa fie altceva, desi la ce gusturi am nu prea cred:|

arnoldroland
04 Jun 2011, 20:59

Nu e vorba de asta, am vazut filme mult mai vechi care mi-au placut mai mult decat remakeurile ( EX: House of Wax ). Problema e ca n-a reusit sa-mi atinga coarde mea sensibila horror.
asculta-ma ce-ti spun, asta din 2010 e un nimic, nu cred ca are rost sa-l vezi, dar totusi, daca esti curios, chiar te invit sa faci ce am facut si eu :P

Cinemania
05 Jun 2011, 12:59

Ultimul Nightmare... e o porcarie.

paul2000
05 Jun 2011, 13:01
Mda... nu se compara cu nici unul din serie! Nici macar cu Freddy vs. Jason! Este slab calitativ, povestea este schimbata, iar actorul care il joaca pe Freddy este cu mult sub cel original!

Ca o recomandare, incearca celalalte filme din serie... poate vor exista surprize placute!

octavinspector
09 Jul 2011, 01:28
Lipsesc filme ca The Ring, The Texas Chainsaw Massacre sa fim seriosi...X( X( X(