View Full Version : Banarea lui Dragomara
StefanDo
07 Mar 2008, 12:09
mai multe rugaminti (de genul "calmeaz-o, bai, pe-aia") ma obliga sa lansez acest vot. Aveti trei zile pentru a decide daca prezenta Dragomarei este binevenita pe acest forum. Votul se inchide luni la ora 14.00.
Votez NU cu toate ca si pe mine m`a cam disperat acu` ceva timp .. dar am inteles ca asa e felul ei de a fi .. si cel mai bun lucru pe care il poti face cand cineva te enerveaza e sa`l ignori :)
Pitbull
07 Mar 2008, 14:11
Am votat NU, pentru cä:
1) E fatä de treabä.
2) Nu face cu intentii rele ceea ce face.
3) Actiile si reactiile ei agresive nimeresc obligatoriu pe-aläturi întotdeauna (e neatentä si când citeste, si când scrie), deci nu pot fi vätämätoare.
4) Am väzut-o pe webcam si nu-i Anton Chigurh.
5) Are papagal si la propriu (cum si eu am pitbulli si la propriu).
6) Vibrez empatic si afinic cu romantismul orasului Cernavodä.
7) Mä învioreazä si fortificä exercitiul pästrärii calmului si ratiunii în dialog cu ea.
8 ) Cine n-are räbdarea mea poate oricând s-o ignore...
9) ...sau sä se amuze.
10) Comunicä foarte dinamic cu Neuptolem.
11) Imi place sä-l väd pe Leo luptând.
12) Imi place sä-l întärât(e cineva).
13) Imi place s-o întärât splitând când posteazä off-topic (adicä f. des).
14) Ador când zice "Läsati omul în pace".
15) Juisez când zice "Ce topic tembel :(( :(( :(( :(( :(( "
16) Ne iubim.
StefanDo
07 Mar 2008, 14:29
16) Ne iubim.
si esti sigur ca papagalul ei va supravietui pitbull-ului tau? :)
legardere
07 Mar 2008, 14:52
Pitbull ai uitat un detaliu,
ceeea ce a condus la acest topic e agresivitatea ei PROVOCATA, daca ea e banata (ceea ce sper sa nu se intample) ar trebuii ce putin avertizati instigatorii, daca nu mai rau chiar, pentru ca ei poarta minim 70% din vina.
Cine se aboneaza la esafod alaturi de Drag"a"mara? Mai are sineva bunul simt sa recunoasca ca vina pe care o are in aceasta problema?
Sunt chiar curios.
Pitbull
07 Mar 2008, 14:52
Pitbullitele mele (nu "...ul meu") iubesc, adoptä si ocrotesc tot ce-i mai mic si mai slab ca ele: copiii, cätei, mâte, maidanezi, hamsteri, päsärele, päsärici, etc.
Dar nu se pune problema - n-am zis cä sä ne si luäm. Nu ne iubim josnic, vulgar, lumesc, carnal, osos, cartilaginos, umoral, imoral si amoral, ci platonic, spiritual, superior, elevat, la nivel înalt, prin mansarde... (cä tot e luna lui Marte)...
savoria
07 Mar 2008, 15:18
si eu votez NU. sunt inregistrata pe site de putina vreme dar am avut timp sa citesc ce a scris si imi place de ea :)
si cu atat mai mult cu cat pitbull scrie "ne iubim". de ce sa banam o astfel de "relatie"? 8)
Pitbull
07 Mar 2008, 15:31
Ca sä fim obiectivi.
De foarte multe ori, Dragomara atacä spontan, neprovocatä.
Dar, cam tot de-atâtea ori, ripostele sunt foarte over-reacting. Si cum nici ea nu se lasä, se lasä... cu luat la omor.
ceeea ce a condus la acest topic e agresivitatea ei PROVOCATA, daca ea e banata (ceea ce sper sa nu se intample) ar trebuii ce putin avertizati instigatorii, daca nu mai rau chiar, pentru ca ei poarta minim 70% din vina.
in afara de als, care kiar s-a comportat plebeu (ca sa evit alta "distinctie"), nimeni nu a provocat-o pe dracumara, doar ca ea priveste viata (kiar si filmul) printr-o lentila ftizica ce-o impinge spre periferia ratiunii (vezi isteria ei despre filmul de arta).
dar in compensatia la tratamentul primitiv la care a supus-o als, eu ma abtin de la vot.
savoria
07 Mar 2008, 15:36
Ca sä fim obiectivi.
De foarte multe ori, Dragomara atacä spontan, neprovocatä.
Dar, cam tot de-atâtea ori, ripostele sunt foarte over-reacting. Si cum nici ea nu se lasä, se lasä... cu luat la omor.
so what? go girl!
Cazeemeer
07 Mar 2008, 18:30
nimeni nu a provocat-o pe dracumara
buey, miss isteria, nu mai face scandal ca-ti inkid topicul.
More to the point, chestia cu banatul incepe sa fie folosita excesiv. Da, tipa e incoerenta si nu deosebit de luminata dpdv cinematografic, dar e dreptul ei sa se exprime si e obligatia moderatorilor si adminastratorilor sa elimine sau sa mute mesajele ei offtopic.
Insa contributia ei negativa nu e atat de ampla incat sa justifice o banare.
Dragomara
07 Mar 2008, 22:26
Vai, nu vãzusem chestia asta! Mulþumesc celor care au comentat favorabil, tocmai vroiam sã-mi tai venele! Glumesc.
Cazimire - ai crescut în ochii mei.
----
Despre voturi sã nu mai vorbim, suntem încã-n România.
----
Pitbull - într-un cu totul alt context þi-aº fi mulþumit. :love:
----
ªtefane - fã ceva pentru mine: redã-mi sexul ºi salveazã Limba Românã, te rog! Hai sã corectãm: Banarea Dragomarei!
...ºi acum iar am sã fiu "rea" dacã aº putea sã mã întorc în timp nu aº modifica ºi nu aº scoate din context absolut nicio postarea de-a mea. ªtiu, ºtiu, numai boul are idei fixe! LOL! Dar dacã mãcar noi nu suntem consecveþi în afirmaþii ºi fapte, nimeni nu o va face-n locul nostru.
costobocus
08 Mar 2008, 10:10
Iti dai seama ca frustratul de alecs a cerut banarea ta, nu?
Asa face cand e bagat in corzi..
Cat despre limbajul de cartier pe care-l foloseste, aici nu se mai sesizeaza nimeni? Si va mirati ca Nume era sa-l ia la bataie ?
Cat despre calitatea moderatorilor-redactori pe cinemagia, asta se vede!!
Dar trebuie sa intelegi ca ei sunt legati de als precum otv-ul de dan diaconescu!! Oricum e demn de mila noastra... la 60 de ani o freaca pe mirc si e facut varza de pustoaice pe forumuri.. :)
Viata e frumoasa !!!!!!!!
Dragomara
08 Mar 2008, 12:08
Costo - habar n-am avut ce vârstã au "formatorii de opinie" de pe-aici! :D Mã rog, ºtiam de Pitbull, pentru cã el mi-a zis-o, ºi chiar a rãmas oarecum mirat cã nu am cãutat informaþii despre el pe Net. La urma urmei de ce aº face-o, ar trebui sã fii abslolut identic pe oricare site ºi forum ai posta, nu?
Acu'mã puse dracu' sã dau un Google pentru nenea Alex, ºi nu micã mi-a fost mirarea sã aflu cã mai are 1 an ºi împlineºte 50! Personal nu i-aº fi dat nici mãcar 15 ani! ªi colac peste pupãzã mai e ºi zodia mea! Îi ºtiam foarte romantici ºi iubãreþi, puþin înzestraþi intelectual, fãrã umor, foarte calzi ºi devotaþi, da'totuºi deloc mitocani, pe bãrbaþii din Rac!
-----
Sunt de-a dreptul ºocatã, ºi-am sã urmez îndemnurile unor puºti:"tristeþea e atunci când un om merge pe la alt om ºi beau mult". :((
votat impotriva,la fel ca in cazul lui neuptolem(din principiu nu agreez genul asta de pedeapsa),dar prevad ca va fi exmatriculata.
nu e problema de langaj sau de atitudine(ca vorbeste civilizat,comparativ cu abundenta de horori si de cuvinte de 4 litere pe care le presaram noi pe aici)insa tine pe loc topicuri,obliga lumea sa-i dea atentie...chestii care obosesc si plictisesc in cele din urma.asa cum au facut-o si neuptolem,bubu...etc.
Neuptolem
08 Mar 2008, 19:21
Comunicä foarte dinamic cu Neuptolem.
Asta Neuptolem decide, ma mai gandesc, desi s-ar putea sa fie adevarat.
Vot 17 - NU!
Tac si le fac, ma'am. ;) (' = d).
(Revin si-o next week, sunt plecat sa-mi regasesc inspiratia existentiala a scrisului.)
Cazeemeer
08 Mar 2008, 20:24
Revin si-o next week, sunt plecat sa-mi regasesc inspiratia existentiala a scrisului.
Nu-i nicio graba.
StefanDo
10 Mar 2008, 14:15
Rezultatul s-a notat, subiectul este inchis.
Pitbull
11 Jun 2009, 15:47
Din päcate, subiectul a revenit în actualitate. Stefan (cred) l-a atentionat pe Judex, apropo de un anumit mesaj, cä Dragomara se îndreaptä spre bannare.
In toate cazurile trecute, ea a crezut cä eu as fi instrumentat (prin culise) bannärile ei (din motive pe care nu le dezvälui aici - oricum, nu au nici o legäturä cu mine, ci cu anumite antecedente dureroase).
Ca atare, acum declar cu toatä täria.
Fatä de modul cum se comportä în ultima vreme, NU sunt de acord sä fie bannatä.
Motivatii:
- chiar si când atacä, foloseste un limbaj civilizat (cu exceptia cuvântului "prost / prosti", care e un automatism infantil, usor de trecut cu vederea; si Dem. Rädulescu, într-un scheci la TVR, zicea: "Prostule!", si nici chiar comunistii nu l-au cenzurat);
- remarcele ei jignitoare, prin care-i face pe ceilalti (incomparabil) mai prosti si mai imorali decât ea, sunt involuntare si inocente (nu-si dä seama cä jigneste, crede sincer cä are dreptul legitim de a emite asemenea judecäti, în folosul societätii), si oricum nu au decât valente abstracte; nimeni nu i le ia în serios; dimpotrivä, sunt foarte amuzante;
- faptul cä e împrästiatä, distratä, neatentä, este inefabilul ei, farmecul ei; mesajele off-topic, în care încurcä andrisantii, räspunde unor mesaje färä sä le fi citit (total, partial sau mäcar atent), etc., are un haz irezistibil - iar atunci când întrece mäsura, se remediazä usor, prin merge, move, edit sau delete.
In fine, mai am si un argument personal:
- Imi place mult sä-i räspund rational. E un exercitiu intelectual foarte antrenant.
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 15:59
eu sint PRO bannarea ei - definitiva, daca se poate!
iar motivul nu tbuie cautat prea departe: she's a disaster about to happen...
a fost bannata & reprimita & iar bannata de enshpe ori - ce sperati, sa devina mai echilibrata?!
ma rog, faceti ce vreti, da eu va spun k va jucati cu focul: she's NOT going to get well :-S
eu am gasit solutia = o ignor
asta, dupa ce m-a spamat pe bloguri diverse, mi-a trimis emailuri peste emailuri & mp-uri & linkuri spre blogu ei (multe dintre ele, devastatoare in ceea ce va priveste!) - ce mai, hartuiala in toata regula...
e nuci :D
corinka
11 Jun 2009, 16:05
Atata vreme cat nu sare calul, nu.
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 16:07
corinka, ea sare TOT TIMPUL calu!
are un ciclu nonstop :))
corinka
11 Jun 2009, 16:13
Macar nu este adepta limbajului de birjar. Cum a spus Pitbull, pastreaza niste limite. Sunt destui care isi dau aere de intelectuali, dar, dupa modul in care se manifesta, nu par deloc asa cum vor sa dea impresia!
illotempore2002
11 Jun 2009, 16:16
te-ai constipat? de cand ti-am zis ca ai un creier ? pai ti-am facut un compliment, nu am zis ca NU ai creier.
illotempore2002
11 Jun 2009, 16:18
eu nu tzin musai sa fie banata Dragomara. sincer. pt ca asa cum zice als, am gasit solutia ignorarii.
nu am vrut banarea nimanui.
dar faceti o confuzie crasa intre agresivitatea verbala activa si agresivitatea verbala pasiva. credeti ca doar prima este rea?
zic sa mai analizati subiectul. ele sunt la fel de rele.
corinka
11 Jun 2009, 16:18
te-ai constipat? de cand ti-am zis ca ai un creier ? pai ti-am facut un compliment, nu am zis ca NU ai creier.
Ce ai, Illo? Am zis eu ceva despre tine? Ma rog, daca tu consideri ca te incadrezi in categoria mentionata de mine, tu stii mai bine. Eu nu te contrazic.
Dragomara
11 Jun 2009, 16:19
vai, ce-am râs!! =)) =)) =))
apropo de provocările intelectuale, Pitbull, te rog frumos, adu aci acel mesaj şi fă analiza pe text. tare mi-s curioasă de unde ai dedus tu că Ştefan se referea la o acţiune viitoare, când de fapt omul vorbise despre trecutul meu, şi mi se adresase strict mie?! :-O
cât despre restul chiar îţi piezi vremea, m-au convins de ceva vreme acţiunile tale. oricum, tu poţi continua, tb să ai şi tu o ocupaţie, însă aş vrea să ştii că am devenit imună. din nefericire am încetat să-ţi mai citesc până şi cronicile, nu că ai mai fi postat vreuna recent. aş putea totuşi încerca să citesc ceva poezie, numai să nu fie de-a ta.
nu vreau să înţelegi de-aci că sunt supărată pe tine, nu, pur şi simplu nu-mi mai spui nimic. îmi pare rău. tu fii însă pe pace, io nu contez, nici măcar nu vreau să plac. :|
illotempore2002
11 Jun 2009, 16:20
@corinka
am zis eu ca ai zis ceva despre mine?
:)
am zis doar ca pari constipata devreme ce zici despre altii (oricare) ca folosesc limbaj de birjar si se cred intelectuale. sunt sigura ca nu vorbeai despre mine. asa ai crezut, ca te acuz ca te referi la mine?
:-/
corinka
11 Jun 2009, 16:24
Nu sunt constipata. Intamplator, chiar imi plac fructele, legumele si cerealele integrale. Prefer si painea neagra celei albe. Deci, nicio sansa!
Dragomara
11 Jun 2009, 16:31
corinka, ea sare TOT TIMPUL calu!
are un ciclu nonstop :))
te rog frumos ca înainte de a-i judeca pe alţii să probezi pe tine acele raţionamente. atât. nimic nu te caracterizează mai bine decât faptele, şi cuvintele frumoase pe care le adresezi celor pe care nu-i cunoşti!
ar tb să publicăm o carte, cred că ai avea mult succes cu îmbogăţirea argoului, decât cu critica de film; şi apoi e şi păcat să se piardă asemenea perle!
eşti un adevărat exemplu! te admir enorm! ţine-o tot aşa!
Pit, nu ma mai baga la mijloc. Chiar nu avea legatura postarea aia pt care m-a taxat Stef cu Dragomara. Poate s-a inteles gresit datorita succesiunii imediate.
StefanDo
11 Jun 2009, 17:07
dragomara sau nu, ai si tu mai multa grija la cum vorbesti
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:09
totusi, ati vazut ca lumea o vrea pe dragomara?
asta da paradox!
boborul a votat cu ea!
:-S
Pitbull
11 Jun 2009, 17:13
@Judex:
Da, stiu de confuzia respectivä. Nu tu o fäcusesi. Nu aia conta, ci primejdia dragobannärii, care eu nu vreau.
@Illo:
Da, uneori boboru' le mai si nimereste.
@Drago:
Nu-mi mai tot cere dovezi, cä n-am timp. Sunt pe forum. Bucurä-te cä te sustin (asa, "ipocrit" cum mä crezi; Missirruppi - eu tot te sustin!)
dragomara sau nu, ai si tu mai multa grija la cum vorbesti
Eh... Am eu grija. :D
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:15
acuma si tu exagerezi, Pit.
te caci pe tine, sincer.
nu intzeleg de ce atata sustinere.....nu sunt nici pro banare cum am spus dar nici s-o aperi asa, doar ca sa nu te ia lumea drept ipocrit si sapator....toate eforturile tale de a o sustine par a avea legatura cu imaginea ta decat cu ea.
penca nu ai motive rationale sa o sustii, la ce comportament are.
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 17:16
e clar k userilor le e mila de dragomara...
mie, recunosc, nu
si kiar nu inteleg dc se incapatineaza sa ramina pe ac forum... inteleg k e singura-cucu & se plictiseste (btw, stie cineva daca are vreo meserie? sau e pensionata pe caz de boala?), dar ar putea sa se plimbe prin cernavoda la caderea noptii, she might get lucky ;)
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:17
ce mila, dom'ne?
nu avem mila de nimeni aici
>:)
Dragomara
11 Jun 2009, 17:24
@ pitbull - dacă REdeschiderea acestui topic e susţinere, atunci de rog frumos nu mă mai susţine, niciodată! :((
(de ce-mi jigneşti continuu inteligenţa cu chestii din astea, pe bune?!:(( nu mă ştii, nu mă înţelegi, nu mă accepţi, şi categoric nu dai 2 bani pe mine! nu ştiu unde vrei să ajungi cu chestiile astea?!
te rog cel mai frumos cu putinţă haide să o lăsăm aşa cum este: nu te cunosc, nu mă cunoşti! nu vreau nimic de la tine, nu vrei nimic de la mine! consideră că io nu exist, te rog măcar încearcă asta :"> .)
Banarea Dragomarei! Asta da titlu de topic! Parca hotaram daca sa-i taiem sau nu capul:)) Eu am votat NU, pt ca am incredere in puterea libertatii de expresie si pt ca imi place sa descopar ratiunea din oameni. Poate ca nu sunt eu veterana pe forum, dar am citit mult din ce a scris ea, si am constatat ca e o persoana cu activitate cerebrala, lucru demn de apreciat!
Si cine sunt eu sa judec pe cineva?!
Daca nu-mi place ce am in fata ochilor ignor. Mai bine asa, pt ca sunt convinsa ca nici eu nu trezesc aprobare unanima pt fiecare mesaj...
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:28
cine esti tu sa judeci pe cineva?
you just did it: ai judecat-o si ai votat NU
Dragomara
11 Jun 2009, 17:35
of, of, of! cu toţii avem tristeţile, neîmplinirile, singurătăţile, micile sau marile noastre eşecuri, însă când mă uit în câte un sufleţel de pe-aci constat că e mai arid decât în Sahara. dacă aş plânge toată Marea Moartă şi tot mai mi-ar rămâne încă destule lacrimi pentru oamenii într-al căror suflet nu mai creşte chiar nimic!
:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:37
Dragomara,
te intreb si eu ceva, asa, daca esti amabila sa-mi raspunzi: tu inafara de a te vaicari IN CONTINUU mai stii sa mai faci ceva?
Hmmm....nu stiu daca am judecat-o sau mi-am exercitat dreptul de a vota. Sunt 2 chestii diferite. Daca as fi judecat-o i-as fi insirat neajunsurile si as fi comentat in maniera "clasica". Dar cum a spus si Pitbull, defectele ii dau farmec, lucru valabil pt noi toti.
:)
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 17:45
omg, ideea (= emanatie dragomarica) k tre sa ai un suflet k sa 'creasca' ceva in el... da ce plm e sufletu, pamint de flori??? :-&
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:45
@dovey
adica ai votat fara sa judeci?
:-O
Am votat cu un singur gand: ca noi povestim pe un forum, unde logarea e facuta pe baza de parola, nu pe testare psihologica, si mi se pare normal ca ea sa ramana; dar asta e parerea mea:P
Fiecare aduce cate ceva prin opiniile sale, posibilitatea de a vota DA sau NU pentru o persoana e doar o confirmare a acestui lucru.
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:51
dar faceti o confuzie crasa intre agresivitatea verbala activa si agresivitatea verbala pasiva. credeti ca doar prima este rea?
zic sa mai analizati subiectul. ele sunt la fel de rele.
@ naivii care cred ca daca cineva, printr-un limbaj politicos, denigreaza pe altii, este in regula
@pitbull: nu esti corect! despre Mistah J, spuneai in alta parte ca ii ataca, prin cuvinte frumoase, pe ceilalti si ca e prin asta, foarte pervers.
acelasi lucru e valabil si cu dra Dragomara.
sa vin si cu citate, sau recunosti singur ca am dreptate?
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:52
Am votat cu un singur gand: ca noi povestim pe un forum, unde logarea e facuta pe baza de parola, nu pe testare psihologica, si mi se pare normal ca ea sa ramana; dar asta e parerea mea:P
Fiecare aduce cate ceva prin opiniile sale, posibilitatea de a vota DA sau NU pentru o persoana e doar o confirmare a acestui lucru.
ai votat cu un gand: deci ai gandit - judecat.
atunci, nu e frumos deloc sa ne judeci pe noi ca ii judecam pe altii.
ba daca ma gandesc bine, you are the most judgemental here: ai judecat-o si pe Dragomara si pe noi!
:-*
Si daca tot judecam cu totii pe aici, si daca tot nu-i frumos sa facem asta, atunci de ce mai avem un asemenea topic? Pe masura ce scriu imi dau seama ca e tot mai inutil. Parerile tot impartite raman.
Si daca zic ca imi place sau ca nu tot judecata se cheama. Suntem la fel de vinovati!
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:56
ei, asa mai vii de acasa. acum e o diferentza.
la inceput tu te-ai situat de o parte a baricadei - cum ca tu nu o judeci si pe noi ne-ai bagat in aceeasi oala, cum ca noi nu o judecam.
e bine!
:-*
Oare ce gandeste Dragomara? Ii place cum arbitram?
:))
Dragomara
11 Jun 2009, 18:13
Dragomara,
te intreb si eu ceva, asa, daca esti amabila sa-mi raspunzi: tu inafara de a te vaicari IN CONTINUU mai stii sa mai faci ceva?
am scris mai sus că io nu exist, deci nu am cum să mă văicăresc, şi nici cum să ştiu ceva.
dacă ar fi să vreau să ştiu să fac ceva mi-aş alege să fac precum munţii. nimeni nu se aşteaptă să crească ceva în sufletul lor.
pot să fiu sinceră, unde tot nu exist?! eşti una dintre cel mai puţin delicate femei pe care am avut nefericirea să le cunosc. ce, şi cine te-a rănit atât de adânc încât a uitat să mângâi?!
(aaa... nu pentru mine plângeam io acolo. :D)
Dragomara
11 Jun 2009, 18:20
Oare ce gandeste Dragomara? Ii place cum arbitram?
eu sunt foarte tristă. răutatea îmi aminteşte de tristeţea cumulată, a tuturor vieţilor mele trecute. :D
am citit azi un articol cum că lumea s-ar putea să dispară in 2012, LOL, dar că am putea învinge asta dacă ne-am iubi mai mult unii pe alţii, am gândi pozitiv etc. după care o colega ne-a făcut capul calendar cum că trebuie să avem câţi mai mulţi copii, că numai prin familie putem exista, ea va fi singura care va supravieţui individualismului exacerbat al societăţii contemporane. :(
illotempore2002
11 Jun 2009, 19:08
Fatä de modul cum se comportä în ultima vreme, NU sunt de acord sä fie bannatä.
Motivatii:
- chiar si când atacä, foloseste un limbaj civilizat (cu exceptia cuvântului "prost / prosti", care e un automatism infantil, usor de trecut cu vederea; si Dem. Rädulescu, într-un scheci la TVR, zicea: "Prostule!", si nici chiar comunistii nu l-au cenzurat);
- remarcele ei jignitoare, prin care-i face pe ceilalti (incomparabil) mai prosti si mai imorali decât ea, sunt involuntare si inocente (nu-si dä seama cä jigneste, crede sincer cä are dreptul legitim de a emite asemenea judecäti, în folosul societätii), si oricum nu au decât valente abstracte; nimeni nu i le ia în serios; dimpotrivä, sunt foarte amuzante;
si acum, despre Mistah
[SIZE=4][Sub aparentele de urbanitate si calm, e disruptiv, destructiv, extrem de perturbator. Strecoarä atacuri si insulte perfide, insidioase (desi exprimate aparent "civilizat" - dar cu atât mai perverse) unde si când te astepti mai putin; e arogant, egocentric, bolnav de sine însusi, ranchiunos, de un spirit räzbunätor maladiv. E capabil sä tacä si sä ti-o coacä luni de zile, si sä te înjunghie tocmai când crezi c-ai ajuns la un acord cu el. Practicä si tactica ipocritä de a simula politetea;
ei, deci Dragomara este discriminata pozitiv, iar Mistah discriminat negativ.
ce parere aveti?
Parerea mea? Pai culmea absurdului in cazul tau: nu esti in stare sa judeci oamenii corect. De pilda, noi stam de vorba de atata vreme si nu ti-ai dat seama ce fac eu de fapt.
illotempore2002
11 Jun 2009, 19:49
@ Pitbull
sa nu crezi ca am ceva cu tine personal.
poti sa ma consideri amica/prietena in continuare. iti atac rationamentul de ce?
pt ca forumul asta a devenit foarte inchistant. parca suntem la manastire!
cuvinte obscene nu mai e voie sa folosim. agresivi nu mai e voie sa fim. pasivi agresivi nu mai e voie sa fim. ironiile sunt sanctionate. luatul la misto la fel. fratilor, nu suntem cei 40 de mucenici (ca suntem prea putini) mai lasati si voi putina libertate de expresie. si libertate personalitatii pe care o avem fiecare din noi.
in concluzie, nici Dragomara si nici Mistah nu trebuie banati.
Ce lumina senzationala e afara!!! :-O
Pitbull
11 Jun 2009, 20:05
Nu, dragä, sä nu facem comparatii deplasate si superficiale.
Gafele ei au haz si farmec. Nu au la origine nici räutate, nici perfidie.
Iar de imagine mä doare fix în pix.
Rämân un dragofil si un alakazamofob.
illotempore2002
11 Jun 2009, 20:08
gafele ei au haz si farmec. asta e o axioma, nu?
ca ramai dragofil, in ciuda descrierii identice pe care o dai celor doi, si a atitudinii lor identice nu demonstreaza decat discriminarea de care vbeam :D
dar e ok, cu totii discriminam....
daca ma intrebi pe mine, Mistah e de o mie de ori mai amuzant, inteligent si poate de aia, periculos???
si da, Dragomara e inofensiva (plus ca se repeta, ceea ce Mistah nu face)
dar atitudinile lor sunt identice.
Doamne, cat de tampita esti.
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 20:12
eu vreau sa fie bannati amin2, nu se poate?
dragomara - nu mai e nevoie sa spun dc;
mistah j - pt k m-am recunoscut in portretul pe care i l-a facut pitbull & m-am indispus: NU e nevoie de un doppelganger de-al meu pe ac forum, EU sint suficient!! X(
illotempore2002
11 Jun 2009, 20:15
=))
adica tu ....nu te suporti pe tine insuti?
:D
Dragomara
11 Jun 2009, 20:18
eu vreau sa fie bannati amin2, nu se poate?
dragomara - nu mai e nevoie sa spun dc;
mistah j - pt k m-am recunoscut in portretul pe care i l-a facut pitbull & m-am indispus: NU e nevoie de un doppelganger de-al meu pe ac forum, EU sint suficient!! X(
şi eu vreau să te iubescă şi pe tine cineva! măcar o dată în, mâine-poimâine, 50 de ani de viaţă! să-ţi acorde şi ţie altcineva atenţie! m-aş autobanna din 5 în 5 minute dacă te-ar putea accepta cineva lângă el/ ea mai mult de 5 minute aşa cum eşti cu adevărat, mic, sărac şi urât sufleteşte! :((
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 20:21
acum inteleg dc duduia i.t. nu intelege dc maria dinulescu e-o actrita f buna - de fapt, nu intelege nimic! =))
ps pe silabe, k pt prosti: 'eu-ma-simt-f-bine-in-pie-lea-mea-dar-nu-su-port-u-nul-la-fel-ca-mi-ne-ca-re-sa-mi-fa-ca-um-bra-im-par-tind-per-so-na-li-ta-tea-mea-u-ni-ca-la-doi' :-S
ps of, luati-o pe baloasa asta de mai sus dp mine, iar vine cu ideile ei vomitive dspr dragoste & such, imi vine sa vomit - yuk-yuk-yuk :-&
illotempore2002
11 Jun 2009, 20:23
hai ca esti dus cu pluta pe siret.
glumeam tantalaule! :-O nu te-ai prins? ai ajuns sa iei in serios totul?
hai ca nu pricepi nimic! nici mascar o gluma simpla pt cei de la scoala ajutatoare!
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 20:24
ignore the peanuts
Dragomara
11 Jun 2009, 20:29
acum inteleg dc duduia i.t. nu intelege dc maria dinulescu e-o actrita f buna - de fapt, nu intelege nimic! =))
ps pe silabe, k pt prosti: 'eu-ma-simt-f-bine-in-pie-lea-mea-dar-nu-su-port-u-nul-la-fel-ca-mi-ne-ca-re-sa-mi-fa-ca-um-bra-im-par-tind-per-so-na-li-ta-tea-mea-u-ni-ca-la-doi' :-S
ps of, luati-o pe baloasa asta de mai sus dp mine, iar vine cu ideile ei vomitive dspr dragoste & such, imi vine sa vomit - yuk-yuk-yuk :-&
fii serios! în mai bine de 6 miliarde nu există nimeni care să te accepte şi preţuiască (LOL) aşa cum eşti. şi tu ştii asta. de fapt asta e unica ta problemă. restul sunt adiacente.
te compătimesc. recomand psihanaliza. e la modă printre VIP din Ro. :P
---
LE: nu de alta, dar chiar nu pot crede că o viaţă profesională, socială şi sexuală satisfăcătoare ar putea avea un asemenea... final nefericit. deci: psihanaliză - buba e în trecut!
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 20:40
ignore ALL the peanuts!
& especially the mother of all peanuts =))
Dragomara
11 Jun 2009, 20:45
ignore ALL the peanuts!
& especially the mother of all peanuts =))
no, dream on! şi tu şi noi ştim că nu poţi trăi fără... peanuts. altminteri chiar nu exişti.
illotempore2002
11 Jun 2009, 21:15
ce inseamna hodobocofog?
Pitbull
11 Jun 2009, 21:37
Ask J.
illotempore2002
11 Jun 2009, 21:39
te-ai suparat pe mine.
Pitbull
11 Jun 2009, 22:18
Nu, da' J. m-a rugat sä nu spun.
illotempore2002
11 Jun 2009, 22:22
am aflat ce-nseamna.
esti supara pe mine?
Pitbull
11 Jun 2009, 22:28
Nu, de ce?
illotempore2002
11 Jun 2009, 22:41
am inteles.
deci esti suparat pe mine.
Pitbull
11 Jun 2009, 23:03
Da, am zis cä nu, deci sunt. Logic.
illotempore2002
11 Jun 2009, 23:13
vezi?????
ti-am zis io!!!
Pitbull
11 Jun 2009, 23:46
Da, da' de fapt nu sunt, am zis doar io asa: sunt, adicä nu. Metalogic.
Tot eu te-am päcälit. Sâck!
illotempore2002
11 Jun 2009, 23:54
nu ma istetzule.....
mai citeste odata....
si eu ma prinsesem ca zici special ceva total ilogic (sunt deci nu sunt)
Pitbull
11 Jun 2009, 23:57
Nu sunt istetz.
Sunt şugubătz.
Asa de mult s`a vorbit astazi pe acest topic aiurea ? Chiar nu aveti ce face.
Pitbull
12 Jun 2009, 00:32
Ba avem ce face, dar eu o vreau pe Dragomara.
Pe forum, nu altundeva!
halebardul
12 Jun 2009, 09:14
Cum s-o bannati? Si noi ce ne facem? Ea vorbeste frumos, chiar daca pe alaturi.
Mai bine bannati-ma pe mine.
Iar voturile de acum se aduna la cele de anul trecut? Si de ce se vad numai cei care au votat NU? Si in general: ce v-a venit?
thequietsurfer
12 Jun 2009, 14:13
Sa fie banata definitiv!
illotempore2002
12 Jun 2009, 14:21
boborul a notat ca NU.
ce va e neclar?
iar pt cei care intra foarte foarte rar pe forum, cu atat mai ptuni nu pricep de ce ii deranjeaza Drago. ce zici, surfertacut?
thequietsurfer
12 Jun 2009, 14:27
O sa intru mai des pe forum.
Chambord
12 Jun 2009, 14:29
Boborul a votat cu Iliescu
Cinemania
12 Jun 2009, 14:34
au botat si cei fara boletin?
Pitbull
12 Jun 2009, 14:40
Nu conteazä cine voteazä.
Conteazä cine BOTEAZA!
(Barul Electoral Central)
Dragomara
12 Jun 2009, 16:12
Nu conteazä cine voteazä.
Conteazä cine BOTEAZA!
(Barul Electoral Central)
ohh, da... şi-am cumpărat ultimele 2 sticle de spumant Prahova Valley, şi cum el are febră, nu am cu cine să beau, başca a început să nu-mi mai placă vinu'. :-S
illotempore2002
12 Jun 2009, 16:15
e bun Prahova Valley dar iti recomand Rhein Brut Imperial-ul, e much better si e facut tot la Hallewood / Azuga.
ai 3 sortimente, Brut ( evident, sec), Roze si inca unul pe care nu l-am baut, si nu stiu cum e numele.
zi=-mi daca ti-a placut.
ultima data cand am baut o sticla a fost undeva pe la ora 12, in mijlocul zilei B-)
halebardul
12 Jun 2009, 16:22
Ce =)) cum discutati voi in tihna despre vinuri, la topicul Banarea lui Dragomara.
e asa, ca ultima tigara langa esafod?
corinka
12 Jun 2009, 16:24
Cred ca orice ar spune Dragomara aici, ea este oricum ontopic. :D
Dragomara
12 Jun 2009, 16:26
e bun Prahova Valley dar iti recomand Rhein Brut Imperial-ul, e much better si e facut tot la Hallewood / Azuga.
ai 3 sortimente, Brut ( evident, sec), Roze si inca unul pe care nu l-am baut, si nu stiu cum e numele.
zi=-mi daca ti-a placut.
ultima data cand am baut o sticla a fost undeva pe la ora 12, in mijlocul zilei B-)
îmi place spumantul brut. (prietenii mei spun că numai adevăraţii cunoscători (LOL) preferă vinul sec. în ceea ce mă priveşte de vină sunt numai prietenii mei tătari! da, da, da... musulmanii care cică nu beau! :))
StefanDo
12 Jun 2009, 16:28
dragomara, te bannez!
halebardul
12 Jun 2009, 16:28
da' ar putea sa se cheme Imbatarea lui Dragomara.
(da de ce "lui" si nu "Dragomarei"? de la poza cu mustata? :D )
halebardul
12 Jun 2009, 16:29
dragomara, te bannez!
:-O
illotempore2002
12 Jun 2009, 16:30
deci: Rhein Brut Imperial rulz! si da, evident ca sec!
vinurile dulci sunt pt frustratii care au lipsuri de zaharuri in sange si care facand crize de isterie, au nevoie de zahar sa se linisteasca.>:)
Lacrima lui Ovidiu e printre vinurile mele preferate pt ca ramane cu tine mult timp dupe ca l-ai baut.
Dar in alta ordine de idei, sunt curioasa daca asistam la ultimele zile ale Dragomarei pe forum...
Sper ca nu:(
halebardul
12 Jun 2009, 16:52
ultimele zile ale Dragomarei pe forum...
ultimele zile ale LUI Dragomara.
Va fi banat El Dragomara, ramane Ea Dragomara.
sunt doi.
baiatul are mustata :D
Dragomara
12 Jun 2009, 16:57
Lacrima lui Ovidiu e printre vinurile mele preferate pt ca ramane cu tine mult timp dupe ca l-ai baut.
Dar in alta ordine de idei, sunt curioasa daca asistam la ultimele zile ale Dragomarei pe forum...
Sper ca nu:(
nu, că nu are motive. ;)
acum se citeşte regulamentul. şi nu mor caii când vor câinii, chiar dacă e vb numai de un căluţ micuţ-micuţ şi vai de steaua lui...
mulţumesc frumos pentru cuvinte şi pentru atitudine! :"> :-*
îmi palce Lacrima lui Ovidiu pentru că este un vin tare şi dens, însă-l beau rar, pt că e un pic prea dulce pt mine. :">
:-* ai sprijinul meu, si te aprob in legatura cu vinul, e intens si merita savurat in conditii speciale
corinka
12 Jun 2009, 17:22
dragomara, te bannez!
De ce s-o bannezi? Chiar n-a zis nimic rau aici. Sau nu e voie sa promoveze bauturi alcoolice pe forum? Nici nu cred ca ea a inceput...
StefanDo
12 Jun 2009, 17:30
grrr, era doar o revenire on-topic :)
halebardul
12 Jun 2009, 18:46
A, deci e rost de joaca! Bun! I like it!
<:-P
Dragomara, te banez si eu, fire-ai tu sa fii! Si banez toata Cernavoda daca ma pun. :D
illotempore2002
12 Jun 2009, 21:17
deci m-am convins.
trebuie banata. e proasta de ingheatza apele. ii lipseste logica cea mai simpla. e efectiv debila.
Alex Leo Serban
12 Jun 2009, 21:29
ooo, nuuu! ce rea e lumea, tz-tz... dragomara e ceea ce italienii numesc deficiente :))
ps ma-ntreb totusi cita minte iti tbuie k sa-ti dai seama de asta dupa enshpe postari...
illotempore2002
12 Jun 2009, 21:30
mai, eu sunt mai generoasa din fire, ce vrei.....inchid ochii la multe.
:P
Pitbull
12 Jun 2009, 21:34
Doamne, ce-as mânca un bulz!
Dragomara, însä, rulz!
Alex Leo Serban
12 Jun 2009, 21:35
'rulz' la ea in cernavoda,
frunza verde de nu-i loboda
illotempore2002
12 Jun 2009, 21:36
loboda milosevici,
banati-o, in pisici.
Pitbull
12 Jun 2009, 21:57
Leo, Illo, fiti de treabä,
Ajustati cu o silabä.
Alex Leo Serban
12 Jun 2009, 21:59
nu-i nevoie de silaba,
poezia se vrea slaba :D
Pitbull
12 Jun 2009, 22:05
Si atunci, acum, de ce
Metrica perfectä e?
Dragomara
12 Jun 2009, 22:08
of, of, of! cât mă iubiţi voi pe mine! câte vieţi, câte forumuri, câţi useri mi-ar tb să recompensez atât amar de dragoste?! :x
Pitbull
12 Jun 2009, 22:10
Stati, c-abia picat-a fisa
De un inversatu-mi-s-a!
Cum cäci am putea avea
Leotempore, cumva,
Si, complementând avan,
Si-un Alex Illo Serban!
illotempore2002
12 Jun 2009, 22:27
are sa moara de inima sau de turbare cand o sa vada ca l-ai pus in aceeasi poesea cu mine :))
halebardul
12 Jun 2009, 23:36
cum puteti, mai, sa-i cereti banarea?
http://img13.imageshack.us/img13/7434/gomora1.jpg
nu vedeti ca mustatile ii pun in evidenta parca si mai mult surasul giocondian?
unde mai gasiti asa ceva? Lasati fata (omul?) in pace!
illotempore2002
12 Jun 2009, 23:38
doamne, ce inumani suntetzi.....
nu stiu unde incape atata rautate. ea care-i o fata asa de buna....
Dragomara
12 Jun 2009, 23:45
doamne, ce inumani suntetzi.....
nu stiu unde incape atata rautate. ea care-i o fata asa de buna....
---
ohhh... da! şi următoare poză va fi fără baveţică şi fără sutien, ca să vb şi tu din ce-ai văzut u ochii tăi.
illotempore2002
12 Jun 2009, 23:47
vrei tu?
Dragomara
12 Jun 2009, 23:55
vrei tu?
nu. dar detest să vorbeşti despre ce nu ai habar. în popor se spune "ca proasta-n târg".
illotempore2002
13 Jun 2009, 00:00
ce am spus de care nu am habar?
nu stiu la ce te referi - fii mai explicita si dupa aia te lamuresc eu.
te referi la aspectul tau fizic? nu am spus niciodata ca esti urata, nu m-am legat de fizicul tau, dimpotriva, o data am spus ca am auzit ca ai un corp frumos.
de ce imi pui vorbe in gura? :-/
tu esti cea care ma tot innebuneste ca arat naspa, ca nu arat a femeie, ca am fata de baiat etc, iar eu nu stau sa ma cert pe acest subiect, al infatzisarii. pt ca nu conteaza cum arati tu sau eu sau oricine.
Pitbull
13 Jun 2009, 00:01
detest să vorbeşti despre ce nu ai habar. în popor se spune "ca proasta-n târg".
Nu nu - e asa:
Râzi ca proasta-n târg!
(Cä proasta-n târg râde. Nu vorbeste.)
Plângi ca proasta-n bisericä!
(Cä proasta-n bisericä plânge. Asa face.)
Dragomara
13 Jun 2009, 00:03
ce am spus de care nu am habar?
nu stiu la ce te referi - fii mai explicita si dupa aia te lamuresc eu.
te referi la aspectul tau fizic? nu am spus niciodata ca esti urata, nu m-am legat de fizicul tau, dimpotriva, o data am spus ca am auzit ca ai un corp frumos.
de ce imi pui vorbe in gura? :-/
tu esti cea care ma tot innebuneste ca arat naspa, ca nu arat a femeie, ca am fata de baiat etc, iar eu nu stau sa ma cert pe acest subiect, al infatzisarii. pt ca nu conteaza cum arati tu sau eu sau oricine.
ha? babe - du-te la somn. mă confunzi deja. pa.
PS: deci mi-ai desfăcut sticla de vin. I hate you more! :((
illotempore2002
13 Jun 2009, 00:05
ai zis ceva din care nu se intzelege nimic. e stilul tau de a comunica - nu pricepe nimeni nimic. tzi-au mai zis si altii. nu e vina mea.
asa ca daca am batut campii mai sus, e ca nu am stiut ce sa inteleg.
Pitbull
13 Jun 2009, 00:06
Illo, i-ai desfäcut sticla de vin?!?... :-O
illotempore2002
13 Jun 2009, 00:09
da, i-am scos dopul.
Pitbull
13 Jun 2009, 00:11
M-am supärat pe tine.
illotempore2002
13 Jun 2009, 00:28
pai te las pe tine sa i-l bagi la loc. dopul.
Alex Leo Serban
13 Jun 2009, 06:11
in poza photoshoppata se vd mai bine cum ii sta cruciulita aia aurarie pe bavetzica vernil cu multe volanashe = SO chic!
si paru cu carare pe mijloc, o latza-n fatza, pe pept, o latza-n spate, sa se vaza (si) din spate...
ce mai, e o strasnica femeie, da cu frica lu dzeu, intelectuala & senzuala, sensibila, de bum gust & very hand-some ;)
@ pitbull:
eu cu illo nu am, kiar,
in comun decit godard,
diferenta fiind k ea
intelege altceva
Pitbull
13 Jun 2009, 08:09
Nu-i topic Illotemporar,
Ci mai degrabä Dragomar!
S-o däm afarä, ori sä stee?
(Si n-are God's fear; e atee.)
Alex Leo Serban
13 Jun 2009, 08:58
nu-i atee - e pantee!
deci mai bine-afar' sa stee...
si ramine-o fat(z) trista
kiar de-o fi si panteista :))
Dragomara
13 Jun 2009, 09:23
in poza photoshoppata se vd mai bine cum ii sta cruciulita aia aurarie pe bavetzica vernil cu multe volanashe = SO chic!
si paru cu carare pe mijloc, o latza-n fatza, pe pept, o latza-n spate, sa se vaza (si) din spate...
ce mai, e o strasnica femeie, da cu frica lu dzeu, intelectuala & senzuala, sensibila, de bum gust & very hand-some ;)
din peste 6 miliarde de oameni pe Terra ai ajuns să nu adormi până nu mă bagi în seamă şi să te trezeşti cu gândul tot la mine. :(( :(( :(( :((
de-a dreptul deprimant. get a life, pls!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.