Log in

View Full Version : Ntz Ntz

jeleu
28 Feb 2008, 09:35
haha, ce a gasit un prieten pe torrents.
nu-i frumos sa te declari antipiraterie sa fii host pentru filme, pe torrents

http://i251.photobucket.com/albums/gg289/jelleu_2008/CINEMAGIA.jpg

legardere
28 Feb 2008, 10:05
haha, ce a gasit un prieten pe torrents.
nu-i frumos sa te declari antipiraterie sa fii host pentru filme, pe torrents

http://i251.photobucket.com/albums/gg289/jelleu_2008/CINEMAGIA.jpg

Stimate, ala e un link, pe care l-a adaugat omu ca sa vada aiai care downloadeaza filmu ce si cum e cu el.

jeleu
28 Feb 2008, 10:15
da-ti doua palme si culca-te.

linkul paginii filmului http://www.cinemagia.ro/movie.php/Imagination?movie_id=25979&wnd=_default&hist=1

cred ca esti mai chior asa, citeste ca lumea linkul din poza.

legardere
28 Feb 2008, 10:20
Da ai direptate, da te intreb exista linku ala de care e vorba?
Nu am nici timp, nici chef si nici nervii necesari sa stau sa butonez toata adresa (si oricum mai am de puricat ceva -vreo 80 de pagini- dupa o preluare de text din scan in Word).

vixen
28 Feb 2008, 10:23
(si oricum mai am de puricat ceva -vreo 80 de pagini- dupa o preluare de text din scan in Word).
Tu ma obosesti cand ma pui sa citesc asa ceva. Nu ma intereseaza pe mine ce ai tu de facut.
PUSCARIAAAAAAAAAAAAA!
chiar asa ? sa va gasesc gazduind filme ?

StefanDo
28 Feb 2008, 11:51
vixen, la primul tau mesaj pe cinemagia ma asteptam la un ton mai politicos ;)

in ceea ce priveste "semnalul de alarma" al lui Jeleu, acel link e o prostie. Cinemagia nu gazduieste filme piratate, iar link-ul (redactat gresit) nu face decat sa duca la pagina filmului de pe site.

vixen
28 Feb 2008, 11:56
ton mai politicos ? ce ma intereseaza pe mine ce are dansul x de facut? aberant.
totusi, pentru trafic, gazduirea de filme nu mi se pare ceva frumOS.
acum am fost ? destul, de ... politicOS ?

StefanDo
28 Feb 2008, 12:03
nu, tonul tau nu e suficient de politicos, vixen (sau sa-ti zic cr. p.?)
ban permanent

pentru cei care cred ca sunt prea... harsh, domnul vixen este o clona

Pitbull
28 Feb 2008, 12:54
L-am mirosit (si la propriu, si la figurat) încä din text, pânä sä precizezi tu. Acelasi stil de clonare ca-n "Sade".
O clonä papaguliceascä (nu-i mistypig, e doar misconceiving.)

L.E.
Vitele alea nici mäcar nu stiu sä însceneze un machiaverlâc. Il cos cu frânghie albä, si vor sä-l ia lumea de bun. Apropo, fac un pronostic: Rozätorul Cäcäniu (adicä "prietenul" - citeste: mânuitorul - lui Bagä-Strâmbe, aka Spune-Mi-Cu-Cine-Te-Insotesti) s-a cäcärezat acolo la ora 9:21. Acum e 14:08, si deja s-a fäcut de râs lamentabil. Si totusi, SIGUR vor continua cu chiräiala si hähäiala, incapabili sä înteleagä ce penibili sunt - cioace d-astea puerile si stângace, doar-doar s-o mai trezi vreun neuron la viatä în Morga domnului Läzärescu.
Na, cä le-am gäsit si-un nume! :D
(Acu' sä vezi cum sar! Topicul cu "La multi ani...", hopa-sus - pun pariu! ;) Sau altul, la fel de furibund/muribund, care are nevoie de-o gurä de gaz intestinal proaspät.)
Apropo, regret tot mai mult cä am închis ochii si am fost în continuare prietenos si încurajator cu Bagä-Strâmbe... E clar cä nu meritä... Si tot nu-ntelege cä tocmai aia e, strâmbele NU INTRA, neam! Cä-s strâmbe, si nu se potrivesc!