PDA

View Full Version : TCM in grila RDS

Cazeemeer
15 Feb 2008, 17:22
"Vaca si puiul"? Mie mi-e dor nu de vremea cand chestiile astea doar existau pe CN, ci de cea cand erau in engleza. Si de cea chiar mai dinainte, cu Jonny Quest, varianta 1960, cu Space Ghost Coast to Coast si cu diverse alte chestii din arhivele (adesea extrem de dubioase calitativ) ale Hanna-Barbera/Ruby-Spears etc.

norww3
15 Feb 2008, 17:31
Vad ca TCM intra dupa ce Cartoon Network -CN- isi incheie programul ... poate pe viitor le separa ... cum e corect ;)

norww3
15 Feb 2008, 19:34
Pai ... zilele trecute m-am surprins ca ma uitam si eu la Tom si Jerry pe CN , ce sa zic ... imi amintesc de zilele bune ... good old times ... :love:

Prospero
16 Feb 2008, 19:43
Mie mi-ar place sa fie ambele variante ale Cartoon-ului in pachetul de programe... In aceeasi masura in care imi place sa le urmaresc in original, ma amuza teribil stradania romanilor de a scoate voci cat mai asemanatoare si de a adapta replicile... :lol: Ar fi chiar interesant sa pot urmari versiunile in paralel.
ªi da, am observat ca mai nou intrerup CN-ul cu TCM-ul de la 10 seara... Foarte enervant. ªi sunt suficient de rataþi incat sa intrerupa in mijlocul episodului, direct la 10.00 ... <_<

norww3
16 Feb 2008, 19:47
... ca asa-i in Romania ... :shock:

Sylver Cheetah 53
18 Feb 2008, 11:17
Cazimir fã rost de ele ºi ne uitãm împreunã.
ªi dacã fac eu rost de ele, te uiþi cu mine? :w00t:

Planmaker
20 Feb 2008, 03:25
Hai ca ma bag si io la o partida de... uhm... uitat la desene d-alea vechi...

Hotarati cand si unde si ma anuntati si pe mine ;)