View Full Version : Vă place Maria Dinulescu?
Sylver Cheetah 53
12 Feb 2008, 20:16
Eu o ador. :P
sergiu puiu
13 Feb 2008, 17:58
nu.
dar asa se pot initia inca alte 100 de topicuri.
va place stela popescu?
va place arsinel?
etc
:)
democratie frate dar nici chiar asa!
:)
Sylver Cheetah 53
14 Feb 2008, 18:44
Vezi de treaba ta. ;)
De ce nu-þi place? Motiveazã! :? Nu-þi place cum aratã sau cum joacã sau ce te nemulþumeºte? Cum se poate sã nu-þi placã? :shock:
mafalda
09 Sep 2008, 14:17
Astept sa o vad in "Dincolo de America"
mafalda
12 Sep 2008, 14:12
Da', chiar! Ce ar fi interesant de urmarit la fatuca asta?
ricutza
15 Sep 2008, 10:10
poate ca daca n-as fi vazut-o si altfel decat in filme (respectiv in interviuri) mi-ar fi placut mai mult. asa mi se pare ca ar o parere prea buna despre propria persoana, ceea ce o face incapabila sa se transpuna corespunzator in rolurile pe care le joaca.
mafalda
15 Sep 2008, 10:13
Nu are talentul de a ajunge la personajele pe care le interpreteaza, aduce personajele la ea.
Pitbull
15 Sep 2008, 14:59
Astept sa o vad in "Dincolo de America"
Joi. :hmm:
mafalda
17 Sep 2008, 14:22
Adica la conferinta de presa!
Premiera filmului va fi pe 26 septembrie la Cinema Studio!
corinka
06 Jun 2009, 10:28
E draguta, dar nu imi place cum joaca. Are o intonatie ciudata si parca mananca cuvintele.
Pitbull
06 Jun 2009, 10:52
Eu, invers. Nu mä omor dupä fizicul ei, dar cum joacä, îmi place. Mi s-a pärut mediocrä, pânä la "Pescuit sportiv", unde... chapeau!
Simpatica, da joaca penal , Pitbull iti place cum joaca? omg ia explica si mie :| .
Pitbull
06 Jun 2009, 18:31
Jocul unui actor nu se explicä, se vede.
Ia de undeva "Pescuit sportiv" si vezi-l.
Mi se pare o fata bine articulata, ceea ce conteaza enorm pt un actor. In Pescuit Sportiv a croit un personaj complex, cu toate ca la prima vedere nu pare a fi.
Am urmarit un interviu cu ea si am fost placut impresionata sa constat ca pastreaza si inafara filmului acea "scanteie".
Ca fizic nu se evidentiaza, dar restul surprinde....
Pai asta am incercat si eu , sa vad ce`i poate capu in "Pescuit Sportiv" dar m`a lasat rece.Scuza-ma , intradevar greseala mea, daca tie ti se pare o actrita buna asta e !
Intrebarea nu se pune numai asa: e sau nu e o actrita buna?
Intrebarea asta e doar o forma pt o alta: ce se intampla cu ceilalti studenti la actorie, care poate sunt mai buni si mai frumosi ca Dinulescu, dar care raman ilustri anonimi pt publicul larg?
Ce a facut Maria mai special ca ei?
Poate ca intr-adevar adevaratul talent al actorului e sa atraga sanse, nu doar proiecte bune...
Omg, chiar ma`i surprins placut cu aceasta intrebare dovey.
Degeaba atragi sansa daca dupa aceea dezamagesti , e egal cu 0.
Ce a facut mai special? Poi poate ce fac toti care sunt mai slabuti in meseria aleasa dar au bani!
Majoritatea tinerilor care vor sa se indrepte spre actorie renunta la vis tocmai fiindca stiu ce jungla e mediul asta, si ce bani iti trebuie ca sa resusesti!
Toti avem acel "ceva" special, care ne face unici si interesanti, dar la un actor asta nu mai e suficient. Ori Maria Dinulescu nu e o femeie iesita din comun, dar e o femeie care a stiu sa-si construiasca o strategie, si mai mutl ca sigur ca a avut cu ce!
Cati actori slabi nu insfaca rolurile mari de sub nasul celor buni?...
Si sa ne mai miram de ce tara ramane fara artisti...
illotempore2002
06 Jun 2009, 20:18
ii lipseste carisma complet.
pare mediocra, banala, stearsa. nu stiu de ce, dar efectiv nu pot sa o iau in considerare. cred ca a avut o carutza de noroc dat fiind ca Nemescu a distribuit-o in filmele lui.
e genul de piloasa.
corinka
06 Jun 2009, 23:22
Jocul unui actor nu se explicä, se vede.
Ia de undeva "Pescuit sportiv" si vezi-l.
Inca nu am vazut Pescuit sportiv, dar am vazut niste scene din film si asa am remarcat ca si acolo vorbeste ca intotdeauna, parca inghite cuvintele, parca incepe sa rosteasca mai tare, dupa care vorbeste tot mai incet. In plus, are tendinta sa vorbeasca prea repede si nu are fluenta, ea rosteste grupuri de cuvinte, nu intoneaza fraze.
Pitbull
07 Jun 2009, 00:48
Astea pot fi rele, neutre sau bune - numai în context le poti aprecia just.
miercuri
07 Jun 2009, 01:03
Eu nu mai stiu in ce filme am vazut-o, dar are o gramada de bile negre de la mine pentru simplul motiv ca mi-a dat din senin add pe facebook si se foloseste de pagina ei personala de facebook ca de o pagina publica, totodata invadandu-mi mie spatiul personal virtual, Asa ca am sters-o dupa vreo saptamana in care mi-a invadat homepage-ul cu feeduri insipide urmate de comentarii kilometrice de la zeci de mii de fani care o pupa in cur.
O sa ma uit la Pescuit Sportiv, dar nu pentru ea, ci pentru ca voiam oricum sa-l vad.
illotempore2002
07 Jun 2009, 01:06
Pescuit Sportiv este excelent, si personajul mariei Dinulescu este superb, insa toanta asta il face sa .... sa rateze.....si chiar are problema aceea de dictie, de care zicea Corina, vbeste repezit, nu in sensul bun, asa, parca nu se poate stapani, she's not professional, you can feel that
Alex Leo Serban
07 Jun 2009, 07:56
asta cu 'ii lipseste charisma complet' e buna de o antologie a umorului involuntar...
pe oriunde trece, maria este 'sorbita din priviri' de oricine nu este orb (se pare k oarbe sint mai degraba femeile = understandably! ;) ); nu doar k are o charisma fenomenala, dar stie sa se joace cu ea - are un mod de a se distanta / reapropia (intr-un mod 'childish'/calculat) de ceea ce stie k este (inca) un talent de-al ei care o face si mai populara
credeti-ma, stiu ce spun: am vazut-o 'in action' la multe festivaluri (venezia, salonic, tiff...) &, pe linga constatarea evidenta - EVERYBODY flocks to her, e k un magnet! -, am observat si acele trasaturi ale magnetismului ei pe care am incercat sa le schitez mai sus
iar ca actrita, daca este bine condusa (vezi 'california dreamin' & 'pescuit...'), poate fi excelentissima; rolul din 'pescuit...' este nu doar cel mai bun al ei de pina acum, dar si cel mai bun rol feminin de anul trecut & pina acum - practic, trofeul gopo 2010 n-are cum sa-i scape B-)
Dragomara
07 Jun 2009, 08:10
Eu nu mai stiu in ce filme am vazut-o, dar are o gramada de bile negre de la mine pentru simplul motiv ca mi-a dat din senin add pe facebook si se foloseste de pagina ei personala de facebook ca de o pagina publica, totodata invadandu-mi mie spatiul personal virtual, Asa ca am sters-o dupa vreo saptamana in care mi-a invadat homepage-ul cu feeduri insipide urmate de comentarii kilometrice de la zeci de mii de fani care o pupa in cur.
O sa ma uit la Pescuit Sportiv, dar nu pentru ea, ci pentru ca voiam oricum sa-l vad.
oare nu asta fac mai toţi actorii tineri români?! ar tb să-i înţelegem, autopromovarea ăsta e sport naţional, şi apoi eşte şi mai ieftin. :)
corinka
07 Jun 2009, 08:56
asta cu 'ii lipseste charisma complet' e buna de o antologie a umorului involuntar...
pe oriunde trece, maria este 'sorbita din priviri' de oricine nu este orb (se pare k oarbe sint mai degraba femeile = understandably! ;) ); nu doar k are o charisma fenomenala, dar stie sa se joace cu ea - are un mod de a se distanta / reapropia (intr-un mod 'childish'/calculat) de ceea ce stie k este (inca) un talent de-al ei care o face si mai populara
Eu nu am spus ca nu are charisma, oricum, asta nu se pupa neaparat cu talentul. Fara a fi o frumusete rapitoare, Maria este draguta si simpatica, sunt convinsa ca stie sa atraga. Nu o cunosc personal, dar pare o fata isteata si are, cu siguranta, multe calitati, dar eu m-am legat de felul in care vorbeste, atat in filme, cat si in interviuri. Dar mai ales in filme! Mi se pare ca are o problema cu dictia.
Eu nu am spus ca nu are charisma, oricum, asta nu se pupa neaparat cu talentul. Fara a fi o frumusete rapitoare, Maria este draguta si simpatica, sunt convinsa ca stie sa atraga. Nu o cunosc personal, dar pare o fata isteata si are, cu siguranta, multe calitati, dar eu m-am legat de felul in care vorbeste, atat in filme, cat si in interviuri. Dar mai ales in filme! Mi se pare ca are o problema cu dictia.
Punct Ochit !
Ambra Blu
07 Jun 2009, 09:56
pleaca ma d-aici
Alex Leo Serban
07 Jun 2009, 10:16
pleaca TU! (btw, n-ai plecat ink? :D)
toata lumea stie k nu o suferi pe maria, asa k nu poti fi obiectiv; valabil si pt toti ceilalti care o critica for the wrong reasons
@ corinka: nu ma refeream la tine re: 'n-are charisma'. cit dspr dictie - numeste tu un actor/o actrita din tinara generatie care n-are probl cu dictia... ;)
http://www.adevarul.ro/articole/cel-mai-bun-film-romanesc.html
hellsteed
07 Jun 2009, 11:49
mie mi se pare destul de repezita... o fi varsta
illotempore2002
07 Jun 2009, 13:02
nu ma intereseaza carisma ei din viata personala
vorbesc de carisma pe ecran, e chiar atat de greu sa intelegi la ce ma refer, ALS? ce relevanta are numarul de barbati pe care ii atrage ea pe unde merge? un argument total irelevant.
deci: pe ecran e o simpla tuta, sau fufa....te intrebi ce dracu cauta asta aici, in filmul asta, sigur a primit rolul pe sub mana.....
si incepe sa ma irite tonul tau arogant de tipul "asta cu 'ii lipseste charisma complet' e buna de o antologie a umorului involuntar..."
ce-ai, s-a umflat taratza-n tine?
l.e. ca sa nu mai spun ca dinuleasca arata, fizic, ca orice bruneta de la tzara venita in bucuresti si cazata in regie, genul de mediocra care frecventeaza discoteca max :-& si nu, nu e invidie feminia, imi plac femeile la fel de mult ca si barbatii.
@ illo:-O
mie imi place MD. O gasesc si naturala si frumoasa, cu lipici pe ecran. in viata reala nu o cunosc si nu ma intereseaza, dar la cinema e superba.
illotempore2002
07 Jun 2009, 13:18
pai tu si ALS sunteti singurii care o placeti
ALS o place ca se cunoaste cu ea, deci parerea lui nu se pune, e subiectiv, mai zice de altii ca-s subiectivi.
iar de tine Klein, ce sa zic.....am mai avut noi pareri contrare.....ca e naturala, o fi, nu zic nu, dar asta nu o ajuta deloc sa fie carismatica si convingatoare... e naturala ca-si joaca propriul rol, acela de fufa / tufa / parasuta si in california si in pescuit sportiv.....
Alex Leo Serban
07 Jun 2009, 15:53
dar PE TINE, illo, ct face sa fii asa de sigura pe tine?! esti si aroganta, si TOTAL subiectiva - cu argumente de femela invidioasa, sincer te credeam mai 'rasarita', dar s vd k m-am inselat... :(
crezi k dk esti fana jlg (desi nu-i poti scrie nici titlu unui film corect, eh...) asta t pune, asa, automat above sea level??
ps pt k se pare k n-ai inteles ce scriam mai sus: eu ma refeream la charisma mariei din viata, care TRANSPARE SI pe ecran! DUH!!
miercuri
07 Jun 2009, 15:58
oare nu asta fac mai toţi actorii tineri români?! ar tb să-i înţelegem, autopromovarea ăsta e sport naţional, şi apoi eşte şi mai ieftin. :)
poate sa-si faca o pagina oficiala de facebook sau un grup, ca multi alti artisti. pagina personala se numeste personala for a reason. de asta apreciez si folosesc facebookul, pentru ca distinctia e mult mai clara decat pe retele gen myspace.
corinka
07 Jun 2009, 18:00
@ corinka: nu ma refeream la tine re: 'n-are charisma'. cit dspr dictie - numeste tu un actor/o actrita din tinara generatie care n-are probl cu dictia... ;)
Stiu ca nu la mine te refereai, ideea era ca nici eu nu ma raliam opiniei referitoare la lipsa de charisma a Mariei.
In ce priveste dictia, Andreea Bosneag, de exemplu, desi nu este [cel putin deocamdata] profesionista, imi pare a sta mai bine la capitolul dictie decat Maria Dinulescu. Sau Anamaria Marinca...
l.e. ca sa nu mai spun ca dinuleasca arata, fizic, ca orice bruneta de la tzara venita in bucuresti si cazata in regie, genul de mediocra care frecventeaza discoteca max :-& si nu, nu e invidie feminia, imi plac femeile la fel de mult ca si barbatii.
Dar ce au brunetele de la tara? Sunt destule mai cizelate si mai dragute decat destule bucurestence get-beget!
Maria sta prost cu dictia, dar nu arata ca o fufa/tuta/parasuta. Sau ce intelegi tu prin parasuta?! :-/
illotempore2002
07 Jun 2009, 19:43
dar PE TINE, illo, ct face sa fii asa de sigura pe tine?! esti si aroganta, si TOTAL subiectiva - cu argumente de femela invidioasa, sincer te credeam mai 'rasarita', dar s vd k m-am inselat... :(
crezi k dk esti fana jlg (desi nu-i poti scrie nici titlu unui film corect, eh...) asta t pune, asa, automat above sea level??
ps pt k se pare k n-ai inteles ce scriam mai sus: eu ma refeream la charisma mariei din viata, care TRANSPARE SI pe ecran! DUH!!
acuma faci niste implicatii si niste deductii de ma doare mintea.....sunt foarte sigura pe mine cand vine vorba de parerea mea asupra Mariei Dinulescu, adica da, mi-e clar ce imi place si ce nu la ea.....nu e normal sa stii lucrurile astea?
in ce priveste greseala numelui unui film de Godard, s-avem pardon, sunt o persoana foarte neatenta care face multe greseli in general, care nu are rabdare cu lucrurile si repezita....nu inteleg, crezi ca folosindu-te de acest argument esti mai convingator?
cat despre evaluarea ta, daca sunt sau nu "rasarita", ma lasa rece....
unde dumnezeu transpare carisma fetei asteia pe ecran? nu vezi ca nimeni nu i-o vede? ai putea trage cioncluzia ca si restul spectatorilor sunt invidiosi nu, si hellsteed, si ambrablu, invidii feminine, presupun
l.e. deci ca sa ne lamurim, draga ALS, sunt 5 barbati care in acest topic au raspuns ca NU, nu le place dinuleasca.....invidii feminine, da?
halebardul
07 Jun 2009, 19:55
lasati mai fata in pace.
poate citeste topicul asta si se nevrozeaza.
daca luam la bani marunti pe fiecare actor, toti au si bune si rele. In Pescuit sportiv si-a facut treaba exceptional, zic eu, cu carisma sau fara.
E si ea la inceput, n-o subapreciati, n-o stresati, poate o sa faca din ce in ce mai bine. Ce, Greta Garbo a fost mirifica de la inceput?
illotempore2002
07 Jun 2009, 19:58
Pescuit Sportiv e unul din filmele mele preferata romanesti. dar Maria nu isi face treaba cum trebuie. dar din cauza succesului pe care il are, nu mai e nimeni in stare sa o evaluzeze cum trebuie. sau pt ca filmul e asa de fain, capata si ea aura asta, de mare actrita.
vai de ea!
Marinca is much better!
Pitbull
07 Jun 2009, 20:14
Topicul ästa a devenit de mult un meci de ting-tong: "Ba da / Ba nu." Cred cä puteti promova deja de la masä, pe teren... ;)
De obicei, în asemenea situatii, mä retrag din discutie dupä ce termin ce am avut de spus, când väd cä minimum unul din doi si-a epuizat argumentele (sau eu, sau interlocutorul), si batem apa-n piuä la nesfârsit.
Alex Leo Serban
07 Jun 2009, 20:55
fleoshc!
maria face EXCEPTIONAL rolul din 'pescuit sportiv', rol pe care - sint convins - anamaria l-ar fi facut altfel, but what's the point here?! DC tre sa-mi plak ori una, ori alta?!
it so happens k sint prieten cu amindoua si gata sa le apar (cu pieptu de arama if necessary >:) ) de orice injurie (si cele emanate de illo t are very close to that...)
si DA, criticile 'masculine' la maria sint TOT produsul invidiei feminine, if u ask me!
orcum, nu agreez expresii gen aia cu taritza (referitoare la mine), let's keep things less 'expressively', shall we?
ps cit dspr povestea 'cartii cu fetze' - eu sint TOTAL insensibil la 'farmecul' popular al facebookului, dar crek e dreptul oricui sa recurga la el & in ce forma/ritmicitate doreste! not my cup of tea in the least, eu am prietenii mei - un cerc exclusiv & exclusivist -, asa k nu mi-i culeg de acolo & nici nu intentionez sa largesc acel cerc...
but then again, care era probl k maria foloseste facebooku?! :-O
halebardul
07 Jun 2009, 21:04
Pescuit Sportiv e unul din filmele mele preferata romanesti. dar Maria nu isi face treaba cum trebuie. dar din cauza succesului pe care il are, nu mai e nimeni in stare sa o evaluzeze cum trebuie. sau pt ca filmul e asa de fain, capata si ea aura asta, de mare actrita.
vai de ea!
cum se poate sa fie unul dintre filmele preferate dar ea sa nu-si faca treaba bine?
cate concesii faci atunci filmului preferat? Tinand cont ca e personaj central.
E ca si cum ai spune ca ti-a placut Actorul si Salbaticii, dar Caragiu a fost cam slab...
Pitbull
07 Jun 2009, 21:45
Obiectiv vorbind, se poate - mie-mi place si acum "Cu mâinile curate", desi am devenit constient cä Serj juca ca curu'. (Desigur, nu e cazul aici: Dinuleasca a fäcut magistral rolul; evident, Illo n-a vibrat - se mai întâmplä. Nici eu n-am suportat, uneori, câte un rol al cuiva bun, läudat de toatä lumea.)
Alex Leo Serban
07 Jun 2009, 21:53
... ar fi interesant de stiu DE CE nu i-a placut m.d. in rol ;)
proasta nu pare, totusi, la filme se descurca binisor, pina la urma; ar mai fi explicatia k era indispusa / cu capsa pusa (ceea ce i se intimpla f des, lately...) sau k, pur si simplu, considera k e mai 'cool' sa fie impotriva curentului (= (:| )
iar daca NICIUNA din ac explicatii nu sta in picioare, nu mai ramine decit fatalitatea: e completamente & definitivamente irationala! :))
halebardul
07 Jun 2009, 21:57
Obiectiv vorbind, se poate - mie-mi place si acum "Cu mâinile curate", desi am devenit constient cä Serj juca ca curu'.
AI DEVENIT constient. Cred ca ti-a placut ATUNCI iar acum iti place din motive de nostalgie.
Si tot acum intelegi ca Serj juca ca curu. E vorba de sentimente, si cu astea nu te pui.
illotempore2002
07 Jun 2009, 22:11
ALS de ce nu zici mah adevarul? Donuleasca a fost colega de facultate cu Nemescu, erau prieteni foarte buni, ala a distribuit-o in filmele lui de studentie si dupa...asta e singurul motiv pt care a ajuns faiomoasa, filmele erau foarte bune, o scoteau in evidentza.....a avut noroc cu carul si o relatie benefica cu un artist de exceptie. mare smekerie. ne tot dam atata de gard ca ce actrita minunata este dinuleasca.
halebardul
07 Jun 2009, 22:23
illo, nu judeci fair.
da, se poate sa fie si asta, dar asta nu scade valoarea impricinatei.
conjunctura in care a ajuns x sa joace in filme nu conteaza, e ca primul milion in afaceri, nu se discuta.
cum crezi ca a ajuns ingrid bergman sa joace? sau cine vrei tu, ia exemplul actritei tale ideale: si ea a avut aceasta sansa, pe care nu trebuie s-o intorci in sens "conspirationist". E sansa pe care s-a sprijinit orice cariera, din orice timp, orice loc.
Alex Leo Serban
07 Jun 2009, 22:27
illo este un vajnic exemplu de rrromanca conspiratista & egal-eshanjista: unii au noroc, altii nu, iar cei care au noroc nu pot avea si talent de bine ce cei care nu au noroc au tot talentul :))
illotempore2002
07 Jun 2009, 22:32
pai asta face diferenta. unele care au noroc au si talent, asta nu are. e o actrita care joaca de mana a doua. e slaba. vorbeste prost. joaca superficial. ramane o distanta cat casa intre ea si rolul pe care il are de jucat.
ce teorie conspirationista ca stiu sigur ca asa e cu distribuirea ei in rol?
ALS tu esti genul care pt ca e prieten cu o celebritate ii atribuie automat acelei celebritati calitati maxime, doar pt ca esti tu prieten cu ea (celebritatea). asta e egal cu zero. probabil ca pe aia cu care nu esti prieten ii critici negativ.
am sa justific de ce nu imi place individa. nu ma intereseaza cum a ajuns celebra, nu e treaba mea.
nu-mi place pt ca atunci cand joaca un rol, nu se suprapune perfect pe rol. mare parte din interpretarea ei tine de ea insasi, nu de caracteristicile personajului. ca sa ma fac mai explicita, se joaca mai mult pe ea decat pe personaj. cand rememorez filmul, pescuit Sportiv, imi aduc aminte de maria dinulescu, ea, actrita, iar nu de personajul prostituatei. este debarasata de rol, distantata, nu se suprapun. in schimb, Mihai, protagonistul masculin al filmului, cand ma gandesc la el nu ma gandesc la actor (nici nu stiu cum il cheama) ci ma gandesc la personaj, la proful pasionat de pescuit si la genul acela de tip prafuit din invatamant, incuiat oarecum.
halebardul
07 Jun 2009, 22:38
illo,
unele fete pierd distribuirea in film pentru ca trenul a intarziat si ele n-au ajuns la timp la casting.
astea-s conditionari si necunoscute de care trebuie sa tii cont.
nici Rebengiuc nu trebuia sa fie Moromete, initial... Vrei sa dezvoltam subiectul?
illotempore2002
07 Jun 2009, 22:41
nu am nici o problema cu modalitatea in care a ajuns tipa celebra, ce naiba. imi plac actritele,. imi plac filmele, de obicei nu prea comentez la actori pt ca nu prea ma intereseaza ei in genere, dar in acest caz particular am obiectii concrete, nemotivate de nimic personal.
am explicat mai sus de ce nu-mi place.
nu vreau sa dezvoltam subiectul, mai bine ne focusam pe alte subiecte mai interesante.
miercuri
07 Jun 2009, 23:05
but then again, care era probl k maria foloseste facebooku?! :-O
pai absolut nici una, dar am impresia ca nu intelege cum e compartimentat site-ul asta, nu neaparat ca e rau intentionata.
eu nu sunt her "friend" nici virtual nici real si ma indoiesc ca ceilalti 3000 de oameni din lista ei ar fi. exista optiunea sa-si faca o pagina de publica care e la fel ca o pagina personala, atat ca nu mai ai "friends" ci "fans". si nu-ti poti adauga tu fans, trebuie sa vina ei la tine, ceea ce mi se pare mult mai corect.
illotempore2002
07 Jun 2009, 23:14
... ar fi interesant de stiu DE CE nu i-a placut m.d. in rol ;)
proasta nu pare, totusi, la filme se descurca binisor, pina la urma; ar mai fi explicatia k era indispusa / cu capsa pusa (ceea ce i se intimpla f des, lately...) sau k, pur si simplu, considera k e mai 'cool' sa fie impotriva curentului (= (:| )
iar daca NICIUNA din ac explicatii nu sta in picioare, nu mai ramine decit fatalitatea: e completamente & definitivamente irationala! :))
impotriva carui curent sa fiu? daca e sa ne raportam la acest forum, curentul este unul negativ mariei, adica mai nimeni nu o place....deci iacata, sunt in curent.
halebardul
07 Jun 2009, 23:31
nu-mi place pt ca atunci cand joaca un rol, nu se suprapune perfect pe rol. mare parte din interpretarea ei tine de ea insasi, nu de caracteristicile personajului. ca sa ma fac mai explicita, se joaca mai mult pe ea decat pe personaj. cand rememorez filmul, pescuit Sportiv, imi aduc aminte de maria dinulescu, ea, actrita, iar nu de personajul prostituatei. este debarasata de rol, distantata, nu se suprapun.
si dinica face asta, si de niro, care e problema?
illotempore2002
07 Jun 2009, 23:37
nu, ei nu fac asa ceva. ei devin rolurile pe care le joaca. De Niro devine taximetristul ala obsedat psihotic.....cand ma gandesc la Taxi Driver, ma gandesc la acel caracter nu la de niro.
halebardul
07 Jun 2009, 23:39
long story.
greu de facut short.
sleep tight.
Pitbull
07 Jun 2009, 23:40
Ba da, asa fac - ceea ce nu e neapärat räu, pentru cä au personalitäti artistice foarte puternice; (întâmplätor, chiar zilele astea explicam acelasi lucru pe-aici, dezvoltând un comentariu despre Tamara Buciuceanu).
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1456138
Travis a fost unul dintre primele roluri ale lui De Niro, contribuind la consacrarea lui - de-aia îl retinem mai mult ca personaj, decât ca actor în rol; pe-atunci, "stilul De Niro" încä nu se impusese.
illotempore2002
07 Jun 2009, 23:43
bine, mersi, cand ajungi De Niro joci cum vrei tu....te joci pe tine pana ti se acreste
nu e cazul dinulescai, comparatia a absurda.
dar esti de acord ca pana sa ajunga De Niro cine este, a interpretat roluri, in care prezenta lui personala nu s-a simtit. adica s-a mulat pe personaj, si l-a jucat pe el, pe erou, iara nu pe el.
Dinulescu se joaca pe ea, cine e ea?
Pitbull
07 Jun 2009, 23:51
Topicul ästa a devenit de mult un meci de ting-tong: "Ba da / Ba nu." Cred cä puteti promova deja de la masä, pe teren... ;)
De obicei, în asemenea situatii, mä retrag din discutie dupä ce termin ce am avut de spus, când väd cä minimum unul din doi si-a epuizat argumentele (sau eu, sau interlocutorul), si batem apa-n piuä la nesfârsit.
nu vreau sa dezvoltam subiectul, mai bine ne focusam pe alte subiecte mai interesante.
..
illotempore2002
07 Jun 2009, 23:53
tocmai vroiam sa raspund ca m-am plictisit de subiectul asta.
gata.
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 06:44
eh, ghinionu tau, coz i'm only just beginning :D
dar poti citi mai departe & pastra parerile pt tine, nu ne deranjeaza...
deci, maria a fost declarata - de un critic italian - 'revelatia mostrei de la venezia' de anul trecut, precisely pt rolul din 'pescuit sportiv'...
TOTI criticii (francezi, americani, englezi etc) cu care-am vbit sau pe care i-am citit au fost dati pe spate de interpretarea ei!
TOATA lumea care o intilneste (domni de toate virstele, doamne de o anumita virsta - ;) -, dar kiar si tinere doamne sigure pe ele & obiective) este cucerita de farmecul & naturaletea sa (pt k frumusetea este dja so obvious k e ridicol s-o mai mentionezi!)...
cit priveste kestia cu 'se joaca pe ea' - bette davis si-a facut un stil de a se juca numai pe ea (iar susan sontag aproape k a scris 'notes on camp' pornind de la ea), bogart la fel, jean gabin tot p-acolo, so i don't see where's the problem...
illotempore2002
08 Jun 2009, 13:13
;;)
bine.
ca sa nu mai zic draga Alex, ca modalitatea ta de a convinge este una defectuoasa. te folosesti de un sofism ieftin, sofismul apelului la autoritate (ceilalti critici o considera nu stiu cum, in unanimitate etc) - asta nu e o demonstratie logica ci sofistica. si oricum, nu avem cum sa verificam validitatea acestui lucru (ca toti criticii nu stiu ce).
Astept de la Maria un rol mai serios, mai complex, pt ca in Pescuit Sportiv nu a avut mare bataie de cap, daca e sa o vedem pe aia dreapta. Si da, are trasaturi interesante, dar poate fi foarte usor vulgara. Nu era sarmul discret al unei actrite capabile de roluri diferite.
Fiecare parere e diferita, si toate trebuie respectate.
Pacat ca nu auzim si de alte tinere actrite, de alte fete care sunt poate mai talentate, mai frumoase, dar care nu au acelasi noroc, sau pe romaneste, pile:d
illotempore2002
08 Jun 2009, 14:26
ai vrut sa zici
NU ARE SARMUL DISCRET AL UNEI ACTRITE
nu-i asa?
:D
Asta am vrut sa zic, dar am scris in graba, si am tastat gresit!
Scuze:P
Pitbull
08 Jun 2009, 14:43
(ca toti criticii nu stiu ce).
stiu = pers. I sg., sau pers. a III-a pl.? (Cä nu-i tot-aia, îti întoarce sensu' fräjii pe dos.)
toate trebuie respectate.
Pacat ca nu auzim si de alte tinere actrite, de alte fete care sunt poate mai talentate, mai frumoase, dar care nu au acelasi noroc, sau pe romaneste, pile:d
- trebuie sä fie respectate'
- Anamaria Marinca, Ioana Flora, Ana Ularu, Meda Victor... etc., etc.
(Dincolo de detaliile astea, Porumbito, postezi misto, cred cä esti un real câstig pentru forum! Never give up!)
illotempore2002
08 Jun 2009, 14:48
toti criticii spun chestia aia (nu stiu e, pers 1 sig, in ideea de a prescurta toata polologhia)
mai, ce sa mai incolo si-ncoace, publicul nu o place pe Dinuleasca....asa cum reiese de pe acest forum, bineinteles.
Multumesc de aprecieri Pitbull, venind de la tine sunt cu atat mai valoroase.
Nu am nimic cu nimeni, dar e un lucru bine stiut ca filmul e o jungla a celor puternici. O fi talentul important, dar norocul e pus si el la loc de cinste.
Astept totusi roluri mai semnificative, si acum vorbesc la modul general; inca nu am vazut un film sustinut de personajul feminin. Pana acum femeia era sustinatoarea din umbra a barbatului, dar nu piatra de temelie.
Noi romanii suntem inca incepatori, succesele de peste hotare sunt inca fructe necoapte, dar ce conteaza e ca avem un copac de muguri, de idei, de oameni curajosi.
Pitbull
08 Jun 2009, 14:52
polologhia
Poliloghia.
(Poli + logos = multe vorbe)
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 15:10
@ illo: kiar nu-ti dai seama k e ridicol ce faci?! ai spus 'gata!', acu continui... buba (:|
deci: da, este rapel la autoritate, numai k el n-are nimic 'sofistic', ci logic-matematic: daca stai sa numeri criticii & jurnalistii & festivalurile (pr. de interpretare de la salonic & buenos aires etc) care au apreciat performantele actoricesti ale mariei - si in 'california...', si in 'pescuit...', vei ajunge la o cifra statistic-concludenta... k iti convine sau nu, 'publicul' @ large (ala care se pricepe!) o apreciaza pe maria dinulescu!
primo tempo.
seondo tempo: TU nu poti spune 'publicul nu o place pe dinuleasca' pt k nu te bazezi pe nimic: nu esti nici autoritate, nici nu ai la dispozitie rezultatele unui sondaj; te bazezi doar pe idiosincrazia TA la m.d. - care nu intereseaza pe nimeni pt k nu e semnificativa (desi e simptomatica)...
@ dovey: asta cu 'pilele' e rasuflata, in actorie NU functioneaza... ce 'pile' poti avea la festivaluri straine, unde lumea nu te cunoaste decit dp ecran?!
Pilele o sa fie mereu actuale! Si nu ma refeream la festivaluri sau la recenzii, sau la pareri personale!
Dar socotind ca in generatia Mariei mai sunt inca zeci de fete, nu pot sa nu ma intreb: ce a adus-o tocmai pe ea in centrul atentiei? Cine poate sa garanteze ca nu au fost si niste sfori trase in spatele camerei de filmat?
Peste tot, in orice domeniu, ideea de recomandare sau de relatii ale relatiilor functioneaza de minune! Mai ales in lumea filmului, unde miza nu e doar un salar mai mare, cat recunoastere si apreciere mediatica...
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 15:31
intrebare: esti actrita?
k in materie de teoria conspiratiei nu esti originala deloc, sa stii! (:|
in viziunea mea, 'pilele' sint vesnica scuza a tuturor luzarilor...
halebardul
08 Jun 2009, 16:40
Dar socotind ca in generatia Mariei mai sunt inca zeci de fete, nu pot sa nu ma intreb: ce a adus-o tocmai pe ea in centrul atentiei?
O proba de casting o fi adus-o, ca doar nu Marele Maestru al Salatei Orientale sau Bubulii lui Pavel Corut. O simpla proba de casting, la care s-a dovedit a fi corespunzatoare.
illotempore2002
08 Jun 2009, 16:57
@ illo: kiar nu-ti dai seama k e ridicol ce faci?! ai spus 'gata!', acu continui... buba (:|
deci: da, este rapel la autoritate, numai k el n-are nimic 'sofistic', ci logic-matematic: daca stai sa numeri criticii & jurnalistii & festivalurile (pr. de interpretare de la salonic & buenos aires etc) care au apreciat performantele actoricesti ale mariei - si in 'california...', si in 'pescuit...', vei ajunge la o cifra statistic-concludenta... k iti convine sau nu, 'publicul' @ large (ala care se pricepe!) o apreciaza pe maria dinulescu!
primo tempo.
seondo tempo: TU nu poti spune 'publicul nu o place pe dinuleasca' pt k nu te bazezi pe nimic: nu esti nici autoritate, nici nu ai la dispozitie rezultatele unui sondaj; te bazezi doar pe idiosincrazia TA la m.d. - care nu intereseaza pe nimeni pt k nu e semnificativa (desi e simptomatica)...
@ dovey: asta cu 'pilele' e rasuflata, in actorie NU functioneaza... ce 'pile' poti avea la festivaluri straine, unde lumea nu te cunoaste decit dp ecran?!
Mai Alex, tu esti nebun?
Unu la mana ca nu ai auzit, se pare, in viata ta de sofismul apelului la autoritate, asa ca te trimit la acest link sa inveti ceva nou azi http://exegeza.net/Sofismele_argumentarii.htm
ai acolo'sa ai sofismul apelului la autoritate daca nu ai pus pana acum mana pe o carte de logica elementara. esti critic de film, tre sa ai argumente tot timpul, pune mana si invata. no offence!
2. de ce mama ma-ti treci la atacuri la persoana? de ce incerci sa ma minimalizezi si desfiintzezi pe mine ,personal, adica pe mine illotempore, si nu parerea mea? (prin mitocanisme de genul ca nu intereseaza pe nimeni ce am eu de zis, ca sunt nesemnificativa, ca nu sunt o autoritate?) Vorbim despre mine aici sau despre maria dinulescu? Nu ma deranjeaza ca ma minimalizezi, sunt ok, stiu cat valorez, dar devii mitocan si ai parasit demult teritoriul dezbaterii.
Am zis, draga ALS, ca publicul nu o place pe m.d. bazandu-ma strict pe ce se scrie la acest topic. am avut bunul simt sa mentionez explicit: publicul nu o place pe m.d. cel putin asa cum se vede pe acest topic (deci vezi bine ma bazez pe ceva concret si care se vede chiar aici, spre deosebire de tine care te bazezi pe niste critici de care nu stim, pe parerea lor de care noi nu am auzit).
Vad ca ti-a sarit tzandara si ai devenit agresiv, de ce oare?
illotempore2002
08 Jun 2009, 17:09
toti criticii spun chestia aia (nu stiu e, pers 1 sig, in ideea de a prescurta toata poliloghia)
mai, ce sa mai incolo si-ncoace, publicul nu o place pe Dinuleasca....asa cum reiese de pe acest forum, bineinteles.
ma autocitez, ca sa vada orbul de ALS ca nu m-am referit la tot publicul de pe toata planeta.....X(
nu imi mai segmenta mesajele ca sa ai tu argumente pardon sofisme ieftine.
Pitbull
08 Jun 2009, 17:13
toata polologhia
ma autocitez
Si eu:
polologhia
Poliloghia.
(Poli + logos = multe vorbe)
illotempore2002
08 Jun 2009, 17:14
am corectat.
mersi, chiar nu stiam ca folosesc gresit cuvantul.
Pitbull
08 Jun 2009, 17:17
We are here to serve. O:-)
illotempore2002
08 Jun 2009, 17:19
Dar socotind ca in generatia Mariei mai sunt inca zeci de fete, nu pot sa nu ma intreb: ce a adus-o tocmai pe ea in centrul atentiei?
O proba de casting o fi adus-o, ca doar nu Marele Maestru al Salatei Orientale sau Bubulii lui Pavel Corut. O simpla proba de casting, la care s-a dovedit a fi corespunzatoare.
nu mai dragilor. ce nu pricepeti? m.d. era prietena cu nemescu. si colega de facultate, si prieteni buni. nu a inceput sa aiba dinuleasca succes cu california? nu e california dreamin' filmul lui nemescu? nu a dat nici o proba de casting. mare smecherie. dar nu asta e problema. filmele sunt de exceptie, rolurile de senzatie, but she sucks.
Hale, vorbesti de parca ai creierii spalati. tot crezi in teoria aia cu succesul la casting, nu baby, nu se aplica aici. e ok sa crezi si sa speri in valori ideale, pozitive, dar nu tre sa fii si naiv. in aceasta situatie, esti naiv :-* but this makes you sweeter.
Mai conteaza cu adevarat ce crede unu si altu de Maria Dinulescu?! Eu nu cred! Fiecare avem dreptul sa ne placa sau sa ne displaca un film, un personaj, un actor.
Si daca este un topic special pentru Dinulescu atunci ei ii merge bine! Pentru ca orice actor vrea sa aiba scena lui, indiferent ca e aclamat sau nu.
Asa ca Dinulescu sa traiasca si la cat mai multe filme in continuare! Timpul va decide daca ea merita sau nu aplauzele.
gionloc
09 Jun 2009, 19:33
pina se racoreste lumea,
noi putem vedea ultimul clip depeche mode,
in care joaca maria dinulesscu:
peace (http://tape.tv/client/depechemode/)
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 19:41
tocma vroiam sa-l postez si eu! ;))
eu il am asa:
http://tape.tv/
enjoy!
keepwalking
09 Jun 2009, 20:35
ati vazut?
in cateva cadre din clip apare faianta aia bleu din 432 :)
chiar si privitul in oglinda face trimitere la film...
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 21:38
normal k am remarcat
crek baia aia a devenit muzeu, se filmeaza 'in baia din 432' :))
illotempore2002
09 Jun 2009, 21:46
deci ca actrita de videoclipuri este perfecta. m-a convins, ce sa mai. chiar m-a impresionat. videoclipul e bestial. really. tre sa recunosc.
mie imi place mai mult cand se joaca pe ea. tufa/fufa parca-asa. (desi nu o consider nici tufa nici fufa). postura asta dramatica de soldat ranit mi se pare prea "jucata", "cautata". in fine, sper sa nu fiu data in judecata de als :-SS
illotempore2002
09 Jun 2009, 22:04
:D
bun comment.
corinka
09 Jun 2009, 23:15
Titlul topicului este Va place Maria Dinulescu? Deci intrebarea nu era daca este buna sau nu. :) Asa ca nu are rost sa facem atata tam-tam pe tema asta. Totusi, locul Mariei nu este la Staruri? O revendic! :)
illotempore2002
09 Jun 2009, 23:17
corinka, spune-mi si mie cand s-a tinut cont permanent de titlul topicului?
in topicul cu cei mai antipatici useri se vorbeste despre ochelari 3d :)) si mi se pare foarte fun
ce naiba, nu suntem la armata aici!
corinka
09 Jun 2009, 23:21
Incercam si eu sa fiu impaciuitoare. Pana la urma eu am fost cea care a aruncat "momeala" din care s-a iscat cearta, eu fiind cea care a "scos topicul de la naftalina".
Pit, ALS, Stefan, n-o mutati pe Maria la Staruri? Sau credeti ca nu merita?!
Pitbull
09 Jun 2009, 23:28
Ba meritä - ia hai!
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 06:06
@ klein: eu recunosc k sint procesoman - mai mult: imi indemn toti amicii & cunostintele sa faca la fel k mine ;)
(am cistigat procesul cu o mizerie de publicatie care-mi publicase & photoshoppase niste poze, pe urma am incercat s-o conving pe raduleask sa-l dea in judecata pe debilul ala care i-a traficat imaginea din campania anti-fumat - da ea, inima generoasa, n-a facut-o... :( )
ieri tocmai am aflat o kestie geniala: un tip (mai procesoman k mine) care intrase in cartea recordurilor din ac motiv a... dat in judecata cartea recordurilor!!!
as vrea sa fiu k el :">
Mie mi se pare o tipa f frumoasa si o actrita buna. "Taranca arsa de soare, venita in Bucuresti"? no way. Citind atatea mizerii despre "pilele" ei, ma astept sa aud curand ca s-a culcat cu X sau Y pt vreun rol :-&
In videoclipul DM nu-mi place; rolul de tipa dura nu o prinde, seamana cu un caniche care incearca sa fie agresiv.
illotempore2002
10 Jun 2009, 10:16
deci acum sunteti 3 care o placeti :))
cu cine s-a culcat e irelevant. evaluam doar prestatia pe ecran
deocamdata, singurul film in care a jucat bine este acest videoclip :D
corinka
10 Jun 2009, 10:19
ieri tocmai am aflat o kestie geniala: un tip (mai procesoman k mine) care intrase in cartea recordurilor din ac motiv a... dat in judecata cartea recordurilor!!!
=)) Asta e mai tare decat cel care se credea presedintele lumii si avea pretentii salariale!
On-topic: ALS, vroiai sa ii trimiti Mariei un link la topicul acesta. Poate o convingi [daca vrei] sa vina si ea pe forum... Ar fi o prezenta interesanta.
StefanDo
10 Jun 2009, 11:46
ca veni vorba de videoclipul lu' depeche, nu vi se pare ca faianta din baie seamana cu o faianta dintr-o baie palmdorizata?
keepwalking
10 Jun 2009, 11:57
ca veni vorba de videoclipul lu' depeche, nu vi se pare ca faianta din baie seamana cu o faianta dintr-o baie palmdorizata?
citeste pe pagina anterioara :)
StefanDo
10 Jun 2009, 12:03
ah :D
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 12:38
cristi nemescu, dzeu sa-l ierte, era un tip f fin & f inteligent; daca EL a vz in maria un star sau, in orice caz, o actrita buna - pe lga o muza & o partenera egala de discutii -, she shd be good enough for anyone!
... well, not just 'anyone': unii nu vor recunoaste valoarea cuiva nici dk primeste nobelul, palme d'or-ul, oscarul, cesarul, bafta, goya & ce s-o mai gasi ;)
Chambord
10 Jun 2009, 13:01
videoclipul e fain, Maria e meseriasha in el ... dar piesa e slabutza, Depeche a cam ajuns la fundul sacului cu idei.
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 13:42
dap, nici mie nu-mi place - nici piesa, nici clipu :(
da mi-a placut asta cu 'maria e meseriasha' :)
Chambord
10 Jun 2009, 14:49
Pauline face o observatie interesanta. Maria seamana bine cu Natalie Wood.
http://img3.imageshack.us/img3/4332/05561503rr0.jpg
corinka
10 Jun 2009, 14:51
In poza asta, parca, un pic. Numai ca aici nu mai seamana cu ea insasi! :D Nu i se vede nici alunita de pe barbie.
fiindca e nathalie wood ;)
corinka
10 Jun 2009, 15:01
nu mai dragilor. ce nu pricepeti? m.d. era prietena cu nemescu. si colega de facultate, si prieteni buni. nu a inceput sa aiba dinuleasca succes cu california? nu e california dreamin' filmul lui nemescu? nu a dat nici o proba de casting. mare smecherie. dar nu asta e problema. filmele sunt de exceptie, rolurile de senzatie, but she sucks.
La celebritatea Mariei [pe plan national] au contribuit si telenovelele. Eu am auzit de ea inainte sa o vad in California Dreamin'. Nu stiam cum arata, dar auzisem de ea. Prima oara am vazut-o in TV Mania alaturi de alte telenoveliste. Cred ca Nemescu - Dumnezeu sa-l odihneasca! - a ajutat-o sa scape de telenovele, dar nu a lansat-o el. Oricum, sunt colegi de generatie, si el era tanar si la debut, nu e ca si cand un regizor cu nume deja consacrat a ridicat-o. Or, consacrarea lui Nemescu a venit postum, din pacate.
Eu tot tin la parerea mea ca nu i-ar strica niste lectii/exercitii de dictie. Din contra!
corinka
10 Jun 2009, 15:02
fiindca e nathalie wood ;)
Si eu care credeam ca Maria facuse o poza a la Nathalie Wood. Nu prea seamana! Sunt amandoua brunete cu ochi caprui si cam atat.
Chambord
10 Jun 2009, 15:10
Da, poza era obviously cu Natalie, am pus-o pt comparatie cu titulara topicului :D , dar observatia Paulinei mi se pare totusi justa. Seamana ... macar umpic :P
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 15:10
@ corinka: dar maria, pre-telenovele, jucase deja intr-un scurt al lu nemescu - 'poveste la scara c' -, culmea!, tot cu alex marginean din 'california...' ;) ; si era excelenta acolo!
apoi tot cristi o kemase sa joace rolul prostituatei (ei da) din 'marilena de la p6', dar rolul nu i se potrivea (haha) asa k a fost aleasa madalina ghitescu (care e f buna)...
ok, n-a 'descoperit-o' nemescu, a descoperit-o mitulescu (vezi 'trafic'), dar nemescu a fost prietenu ei de suflet & mentoru ei... beautiful minds think alike
corinka
10 Jun 2009, 15:31
Stiu ca nu 'California' a fost prima ei colaborare cu Nemescu, stiam de scurt-metraje, dar realitatea mai mult sau mai putin trista este ca telenovelele au avut un rol important in promovarea ei.
Am vrut si eu sa o apar 'umpic' de acuzele ca ar fi pila lui Nemescu. :)
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 16:31
Stiu ca nu 'California' a fost prima ei colaborare cu Nemescu, stiam de scurt-metraje, dar realitatea mai mult sau mai putin trista este ca telenovelele au avut un rol important in promovarea ei.
Am vrut si eu sa o apar 'umpic' de acuzele ca ar fi pila lui Nemescu. :)
of, inteleg, clar nu era vba dspr tine...
dar DC sa cobori totul, intotdeauna, la 'legenda asta urbana' cu 'pilele'?!
nu inteleg si pace cum poti avea 'pile' intr-o meserie k asta: daca nu esti bun, nu te mai ia nici dracu, oricite 'pile' ai avea!
cei care vad numai 'pile' peste tot sint frustrati rau de tot, imi pare mie...
da e o boala romaneask, n-ai ce-i face :(
corinka
10 Jun 2009, 17:24
Peste tot exista si pile, nu numai in Romania. Am spus si pile, deci nu inseamna ca nu poti reusi fara ele!
MD nu a fost singura colega a lui Cristian Nemescu, ma gandesc ca a avut de unde alege si a ales-o pe ea pentru ca a placut-o.
:) http://www.youtube.com/watch?v=ZHrFzzeCiXU&feature=related
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 17:28
EXACT - 'pt k a placut-o'!
se poate considera asta o 'pila'??
crek doar cei f frustrati (pt k nu au aceeasi frumusete, charisma, talent etc) ar putea raspunde k 'da'...
deci, iata (cam) ce scrisesem eu inainte sa pice netu si sa se duca in balarii mesajul meu
1. m.d mi se pare genul care atrage, in nici un caz "deloc carismatica". mie imi place cum arata, e chiar sexy cu alunita aia, iar in clipul depeche are o freza "cool". in general alura ei e un amestec de inocenta si vulgaritate bine dozate.
apoi, faza cu pilele se intampla si e naspa (mai ales cand sunt promovate nulitati pe principiul, " ca sa te ajut, trebe sa te fut"). dar, maria nu a facut decat sa fie prietena cu nemescu, acesta a apreciat-o (ma gandesc ca un om ca el nu ar fi promovat - mai ales in filmele sale - pe cineva in care sa nu creada) si s-a gandit sa o ajute..nah. adica voi daca ati avea un prieten bun, care sa aibe incredere in talentul vostru si care ar putea in vreun fel sa va faca "o intrare", nu ati accepta? c'moon! nu e o pila, e o sansa pur si simplu. oricum, in timp, se va vedea daca a fost un simplu "boom" de moment sau daca are valoare cu adevarat. eu una nu am vazut-o pe maria decat in california (si mi-a placut), pescuitu' il astept la hbo.
illotempore2002
11 Jun 2009, 11:11
am vazut-o intr-un interviu astazi dimi. am facut gestul asta, de a vedea-o intr-un interviu, pt a vedea in ce masura imi pot revizui parerea. nu sunt genul fixist.
pe scurt, simpaticutza, ca si persoana (repet, pana acum m-am referit la actritza m.d.), are o voce dragutza, uneori spune lucruri amuzante ceea ce ii poate oferi o anumita carisma. insa overall e o fata obisnuita. ceea ce nu e musai rau. a spus si bazaconii, precum ca Gigi Becali e un om foarte sensibil :-& .
Cred ca e mai faina persoana m.d. decat actritza m.d. poate de aia o apara als, pt ca o cunoaste personal. ceea ce e cu totul autre chose.
poate ca am eu prea multa nevoie de senzational si sunt insensibila la tot ce e mediocru & obisnuit.
in continuare, ca actrita, prin prisma filmelor pe care le-am vazut cu ea, ramane aceeasi. nu intra bine in pieile personajelor. si pantofii eroinelor pe care le joaca ii sunt prea mari.
De unde pula mea stii tu sa apreciezi calitatile actoricesti?????????????????????:-&
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 11:24
iar ne crucim
deci, practic, ORICITE DOVEZI ai aduce k m.d. e o ACTRITA F BUNA (k le aduce juriul de profesionisti & personalitati de la salonic (printre care paul auster), k le aduce cel de la buenos aires, k o lauda presa franceza & cea italiana la un loc (lucru rar!), k o lauda klein, bogie,pitbull, nae caranfil sau als, persoana 'nefixista' o tine una & buna (= rea): maria dinulescu 'nu e actrita buna'! :-O
nici nemescu, nici mitulescu, nici grecii-argentinienii-italienii-francezii & lumea @ large nu au dreptate, are 'dreptate' cineva care scrie 'ca si persoana'
what's there to say?
decit k nu exista (in cazul contestarii) 'argumente', exista umori
& k, oricite argumente PRO ai aduce, ele se izbesc de zidul (incasabil) al umorilor...
illotempore2002
11 Jun 2009, 11:27
Apelul la autoritate
Acest argument (ad verecundiam) presupune în mod greşit că există o legătură între adevărul unei afirmaţii şi autoritatea persoanei sau grupului care o face. Dacă cineva este într-o poziţie suspusă, este celebru sau realizat atunci el trebuie să fie o garanţie sigură că o anumită concluzie pe care o susţine este adevărată.
illotempore2002
11 Jun 2009, 11:28
Argumentul mulţimii (ad populum)
Acest sofism implică apelarea la "popor" mai degrabă decât la raţiune. Acordul la concluzie este câştigat nu prin oferirea de argumente valide, ci prin stârnirea sentimentelor mulţimii. În viaţa modernă, propagandiştii, demagogii, politicienii şi cei ce se ocupă de reclame fac mereu acest tip de apel. Dacă “oricine" crede sau face un lucru, sau adeziunea este "majoritară", acel lucru trebuie să fie corect. Este un fapt dovedit însă în istorie că ideile populare s-au dovedit adesea eronate.
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 11:47
acu citeva zile invoca sofismul (= (non)argumentul) recursului la autoritate (which made sense: auster, nemescu, pitbull, als :P ); acum o da pe 'multimi' & pe 'populism' :-/
kiar consider k e o pierdere de vreme a continua sa reason with her...
illotempore2002
11 Jun 2009, 12:05
eu nu inteleg de ce nu am voie sa nu-mi placa cineva.
in acest topic mai sunt o gramada de persoane care nu o plac pe m.d. ca actritza. adica ce e gresit in asta?
nu am voie sa nu-mi placa?
ma lasa si pe mine cineva sa optez ce-mi place si ce nu???????
hellooooooo!
wake up!
illotempore2002
11 Jun 2009, 12:06
poate ca daca n-as fi vazut-o si altfel decat in filme (respectiv in interviuri) mi-ar fi placut mai mult. asa mi se pare ca ar o parere prea buna despre propria persoana, ceea ce o face incapabila sa se transpuna corespunzator in rolurile pe care le joaca.
par exemple.
iar ricutza chiar lucreaza in industria asta. so?
illotempore2002
11 Jun 2009, 12:07
Simpatica, da joaca penal , Pitbull iti place cum joaca? omg ia explica si mie :| .
al doilea exemplu.
si ma opresc aici.
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 12:33
cu ARGUMENTEEE!!, ce e asa greu de inteles?!? :-/
alea (= ale lu illo) nu-s argumente, sint nervi...
sau mofturi de gica-contra (:|
ps daca am sta sa numaram persoanele care o plac (= k actrita) pe m.d. vs cele care nu o plac (= dintr-un amestec de 'nu-mi place si gata!' transferat asupra ei k actrita) sint convins k ar fi mai multe... OOPS!, dar asta nu oare e 'argumentul multimii'!? si nu ASTA e ceea ce face, mai sus, illo, cu 'hai sa numaram anti-fanii mariei dinulescu' (ricutza 1, gospin 2, illo 3...)?? :-O
so confusing... :-/
StefanDo
11 Jun 2009, 12:59
oricine are dreptul sa NU-i placa maria dinulescu si NIMENI n-are dreptul sa-i ceara socoteala pentru asta :))
corinka
11 Jun 2009, 13:01
Nici mie nu-mi prea place actrita Maria Dinulescu, ca si altora, dar nu e corect sa fie catalogata drept fufa!
illotempore2002
11 Jun 2009, 13:02
cu ARGUMENTEEE!!, ce e asa greu de inteles?!? :-/
alea (= ale lu illo) nu-s argumente, sint nervi...
sau mofturi de gica-contra (:|
ps daca am sta sa numaram persoanele care o plac (= k actrita) pe m.d. vs cele care nu o plac (= dintr-un amestec de 'nu-mi place si gata!' transferat asupra ei k actrita) sint convins k ar fi mai multe... OOPS!, dar asta nu oare e 'argumentul multimii'!? si nu ASTA e ceea ce face, mai sus, illo, cu 'hai sa numaram anti-fanii mariei dinulescu' (ricutza 1, gospin 2, illo 3...)?? :-O
so confusing... :-/
als, nu ai oferit un argument pt care m.d. e buna. ai facut doar apel la premii si critica favorabila.
eu am argumentat macar asa, cat de cat. am spus, cu perceptia mea de om limitat si incapabil sa evalueze, de ce nu mi se pare ca joaca bine. am recunoscut ca poate in viata personala m.d. are carisma. ce e aatat de inadmisibil in pozitia pe care o sustin?
in plus, ca sa vezi cat esti de partinitor, eu sunt singura pe care ai atacat-o, desi alti useri au zis ca m.d. e o nasola.
mersi Stefan de sustinere - mi se pare normal sa pot opta cine-mi place si cine nu.
q.e.d.
p.s. ca sa nu mai spun ca daca m-as apuca sa caut si eu critici care NU o plac pe M.D. si cronici nefavorabile, as gasi mai mult ca sigur cateva. dar eu nu despre perceptia altora vbesc, ci despre a mea.
este clar? se aude acolo-n fundu clasei?
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 13:08
@ stefan: ok, pai daca mergem pe 'k asa vrea muschii mei', pot face un topic 'Nu-i asa k nu va place illo tempore?'
oops - da ea nu-i celebra, damn! >:)
ps nu e vba d faptu k cineva n-ar avea 'dreptul' de a nu place pe altcineva, e vba dspr a aduce argumente & de a le accepta pe ale altora!
illo n-a facut nici una, nici alta, k atare ac discutie s-a invirtit in cerc (vicios) :(
daca nu era atit de inversunata s-o desfiinteze pe maria, nu stirnea aceasta reactie vehementa de respingere (absolut intemeiata!)
illotempore2002
11 Jun 2009, 13:09
ok, si cine ma poate obliga sa accept argumentele pro?????
:-/
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 13:15
intr-o dezbatere cedeaza intotdeauna cel puternic, iar din fata incapatinarii orbesti e mai bine sa te retragi
so i rest my case :|
Pitbull
11 Jun 2009, 13:26
Atâta v-ati tot sucit si-nvârtit, c-azi noapte am visat-o pe Maria Dinulescu. Eram la un forumeeting CineMagia.
john_gotti
11 Jun 2009, 14:18
Nu-mi place! E o fitzoasa si jumatate, se vede ca adora sa fie bagata in seama, e o "bastinasa" autentica.
illotempore2002
11 Jun 2009, 14:19
dar nu-ti place cum joaca?
in ce filme ai vazut-o?
Imi place jocul actoricesc al M.D. ,are si cateva perceptii care te fac sa o consideri ingamfata,dar ma rog,fiecare are defecte.Mie mi-a placut ce a spus intr-un interviu:
"Ce limite ai în actorie? Dar ca om?
În actorie am limita unui corp care nu mă lasă să zbor atunci când îmi vine. Uneori acest corp oferă informaţii înşelătoare lumii superficiale în care trăiesc şi mi se întâmplă să nu fiu lăsată să reuşesc atât cât simt că pot. Ca om mă supun societăţii atât cât este necesar şi păstrez cu sfinţenie fiecare secundă de proprie libertate.
De ce eşti frumoasă?
Pentru că părinţii mei s-au iubit atunci când m-au creat, pentru că tot ei au dorit să fie curaţi sufleteşte în faţa copiilor lor şi pentru că eu am grijă de mine.
Îţi cunoşti limitele sau le ignori?
Pe unele le cunosc, de altele îmi e teamă şi pe cele mai multe vreau să le înving. De multe ori reuşesc ce îmi propun. Acum sunt în perioada de maturizare şi cred că uşor, uşor am să accept ceea ce sunt şi am să respect viaţa. "
cotidianul.ro
Cum a spus si ea..este in perioada de maturizare,si cred ca mai are multe de invatat,eu cel putin am invatat sa numai critic oamenii ci parerile.
PEACE!
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 15:49
am invatat sa numai critic oamenii ci parerile.
este EXACT ce nu a facut illo tempore: s-a repezit din prima sa spuna k e 'piloasa' (! = fara argumente, 'pila' fiind k era prietena de suflet a lui nemescu...) & k e 'tzarancutza' (! = look who's talkin =)) ) - & de aici a pornit la vale toata discutia... :((
illotempore2002
11 Jun 2009, 16:55
et voila!
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 17:08
fleoshc
prefer sa fiu in 'grupu auster /nae c / criticii francezi & italieni' - &, in general, a celor care stiu B-)
ps sint 'fundamentate' pe umori, asta ziceam si eu...
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:20
ca sa fie clar
An ipse-dixitism is an unsupported or dogmatic assertion; it is a term sometimes used to point out a missing argument.
>:)
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 17:39
flawed argument: nu e niciun 'missing argument' - argumentele sint KIAR numele noastre!
i don't need to bring forth any argument, i AM an argument :)
illotempore2002
11 Jun 2009, 18:05
deci pana la urma argumentul lui este: C-ASA ZIC IO!
well, very persuading!
credeam ca au trecut vremurile alea in care ce zicea Secretarul Partidului Comunist era litera de lege.
pai cu forta vrei tu mah sa ne convingi?
:))
Bai ce incapatanata poti fi!
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 20:07
fiind un arbitru al gustului, nu e nevoie sa uzez de 'forta': persoanele de gust se prind cum bate vintul dupa miscarile nasucului meu ;;)
orcum, este stupid acest refuz al autoritatii - imatur, teribilist, gaunos...
democratia n-are nimic de-a face cu cultura!
cei care lanseaza trenduri, care se pricep etc, sint putini - & we cater to those happy few B-)
illotempore2002
11 Jun 2009, 20:13
fiind un arbitru al gustului, nu e nevoie sa uzez de 'forta': persoanele de gust se prind cum bate vintul dupa miscarile nasucului meu ;;)
orcum, este stupid acest refuz al autoritatii - imatur, teribilist, gaunos...
democratia n-are nimic de-a face cu cultura!
cei care lanseaza trenduri, care se pricep etc, sint putini - & we cater to those happy few B-)
cultura nu are a face cu democratia?
ei, serios?
atunci are a face cu dictatura: dictatura (a ta si a secretarului PC) limiteaza accesul la cultura!
lansarea trendurilor nu cumva are legatura cu.....influentza maselor?
\
daca e sa vbim de trenduri, in acest topic sunt 2 trenduri: unul pro si unul contra :D iar trendul contra s-a creat fara a exista o "autoritate" care sa o denigreze pe m.d. adica s-a creat in mod natural, de la sine! pe cand trendul pozitiv poate fi suspectat de influentza sofismelor alora, ale autoritatzii!
B-)
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 20:16
trendul PRO este al oamenilor de gust, profesionisti, care se pricep;
trendul ANTI este al masselor largi, populare, care sint clueless...
tertium non datur :P
illotempore2002
11 Jun 2009, 20:20
:-B trendul PRO este al oamenilor de gust, profesionisti, care se pricep;
trendul ANTI este al masselor largi, populare, care sint clueless...
tertium non datur :P
auzi, si daca iti gasesc recenzii / articole de critic celebri care o considera pe m.d. o actritza slaba, ce te faci?
nu ma enerva (nu ai reusit pana acum) ca ma pun si fac research pana iti gasesc exemple de AUTORITATI care nu o apreciaza >:)
p.s. cu alte cuvinte, noi, cei carora nu ne place m.d. adica ( eu, AmbraBlu, Mistah - pe care il consideri la fel de bun ca tine, si alti catziva pe care i-am uitat) suntem incapabili de o evaluare. da? (:|
(evident, stiu ce ai sa zici, ai sa zici ca DA),
Esti democrata ma????????????????
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 20:25
judex, take my advice: ignore the peanuts! :))
illotempore2002
11 Jun 2009, 20:29
judex, take my advice: ignore the peanuts! :))
Da doamne sa te asculte! Da doamne sa asculte sfatul lui als, da doamne sa ma ignore! 8->
deci daca te asculta, ma jur ca devin fan m.d. si fac si campanie de promovare a imaginii ei printre cei care nu o suporta, vai, ma jur!
=))
Deci te recunosti in peanuts. Stai linistita, nu esti nici pe departe Jenny McCarthy.
illotempore2002
11 Jun 2009, 20:50
pai el abia pricepe notiunea de relativitate a esteticului, a degustibus-ului. daramite notiuni avansate ca cele prezentate de tine mai sus.
zic ca s-a nascut ieri. nu acu juma' de secol.
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 21:06
'relativitatea esteticului', loooooooooool
@ mistah j: nu, arta (cultura, in general) NU are nici in clin, nici in mineca cu democratia; democratia o fi buna in politica (desi si asta e discutabil - a se vedea disfunctiile ei, lately...), dar in cultura este o pacoste!
nu ma refer, fireste, la difuzarea culturii - care e bine sa fie democratica -, ci la ceea ce este valoare reala (care poate sa nu fie pe gustul publicului!) si la avangarda. omul de rind este intotdeauna cu o generatie-doua in urma lucrurilor cu adevarat inovatoare. directia (incl in cultura) o dau elitele - a se vedea, mai ales, arta plastica, literatura, muzica (simfonica), unde expertii stabilesc noutatea adusa de un artist &, implicit, cota lui (in cinema, din pacate - arta cea mai populara -, lucrul acesta se intimpla din ce in ce mai putin...)
gusturile se schimba, evident (de la o generatie la alta, darmite de la un secol la altul), dar va exista intotdeauna bunul gust & prostul gust. iar acestea nu sint negociabile
de altfel, te contrazici: spui k revolutiile estetice au fost intotdeauna benefice, dar bagi in fata tot democratia. or, democratia (culturala) este pastratoarea canonului, nu a revoltelor!
illotempore2002
11 Jun 2009, 21:08
as raspunde, dar vorba lui Mistah, nivelul acestei discutii este de gradi.
iar enormitatile de mai sus - prea enorme!
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 21:11
nici nu-si da seama cit de 'enorma' este contradictia in care se gaseste: cf 'democratiei' (incl celei dp ac forum ;) ), un artist k godard nu va fi niciodata plebiscitat k un 'artist popular'...
cei care-l 'gusta' pe godard sint reprezentantii elitelor!
(ma rog, exista si exceptii - date de teribilism etc)
illotempore2002
11 Jun 2009, 21:19
wrong. exista foarte multi fani Godard.
e doar impresia unora ca doar elitele il gusta. e doar o iluzie. altfel, cum se explica tonele de carti care se scriu anual despre el, si faptul ca toata lumea a vazut macar un film de el????
sa fim seriosi si sa nu se mai dea unii pe aici drept exemplare rare.
Godard e unul din bulevardele mari ale culturii cinematografice.
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 21:28
bullshit
e un 'mare bulevard' pe care trec 2 masini la o saptamina :))
cartile sint scrise de experti in godard & citite de experti in godard
filmele lui - vazute de o mina de oameni (dar unii f influenti - vezi tarantino)
prin anii 60 era 'pop' (= smart move de self-image), acum e 'cult', dar nu crek va mai fi vreodata 'pop'...
mai ales - asta o stiu toti expertii in jlg - e mult mai cunoscut k 'icon' nouvelle vague decit sint vazute filmele lui...
cine spune altceva bate cimpii
illotempore2002
11 Jun 2009, 21:35
totusi, eu nu cunosc pe nimeni si nu am nici macar un prieten/a care sa nu fi vazut filme de G. pe cuvant. iar faptul ca se vand ca painea calda cartile despre el (ma rog, in Ro nu au fost carti despre el, ci despre Truffaut, in colectia Taschen, dar una peste alta sa zicem cine cumpara carti de T cumpara si de G), faptul ca e controversat pe forum, ca are fani si anti-fani, si insusi faptul ca a fost odata pop(ular), arata ca Godard a avut si are in cotninuare expunere. Mare.
ca nu stie toata lumea in detaliu cum e cu filmele lui, e altceva.
l.e. vai, sa nu ma deochi cat de civilizata sunt de la o vreme incoace! =))
Bai, potoleste-te, fiinta!!!
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 21:47
acum am inteles - vbeam dspr 2 lucruri diferite...
dar eu am alta parere in legatura cu parerile democratice; parerea mea (pe care am enuntat-o dja intr-o carte) suna asa: oricine are dreptul sa-si spuna parerea, dar nu tbuie tinut cont de parerea oricui
daca un cinefil, dupa ce citeste carti de teorie etc, ajunge la concluzia k wayans bros sint peste coen bros, inseamna k acele carti nu i-au folosit la nimic - sau k este, iremediabil, lipsit de gust... & n-am dc sa-l 'respect' pt asta!
caci gustul nu e democratic!
cum zice un amic de-al meu (pictor & scriitor, om f fin): 'gusturile nu se discuta, se e-xe-cu-ta!' :P
ricutza
14 Jun 2009, 17:44
Am vazut si eu azi videoclipul Depeche Mode care nu mi-a placut absolut deloc. Mi s-a parut ceva incredibil de sec si m-as fi asteptat la mult mai mult de atat. Bine, nu ca melodia ar fi neaparat o capodopera.
M-am bucurat insa ca a fost filmat in Romania si ca a avut-o star pe Maria Dinulescu. Sunt convinsa ca e o sansa importanta pentru ea.
Indiferent de cat de mult nu-mi place mie de ea ca persoana, e clar ca are un farmec aparte ca altfel nu se explica cum de fascineaza atattia oameni.
Tot azi insa am citit un articol despre o declaratie facuta de ea in direct pe Antena 1 legata de filmul 'Un Casanova feminin" (desi probabil nu e asta numele, asta e ce mi-a ramas mie in cap). Si in declaratie, recomanda cinefililor sa nu se duca la film. Asta fiind din seria "California Dreaming a avut un scenariu de Oscar dar filmarea a dezamagit-o" (alta minune pe care a spus-o tot intr-un interviu). De ce sa faci faze de genul asta? Eu pur si simplu nu pot sa o inteleg....
Pitbull
14 Jun 2009, 22:21
Tot azi insa am citit un articol despre o declaratie facuta de ea in direct pe Antena 1 legata de filmul 'Un Casanova feminin" (desi probabil nu e asta numele, asta e ce mi-a ramas mie in cap).
E de Barna.
S-a desteptat fata.
halebardul
15 Jun 2009, 11:18
ciudat ca nu si-a dat seama inca de la dincolodeamericaca. :-/
Alex Leo Serban
15 Jun 2009, 11:45
stai linistit, stie ff bine k e un kkt
a facut-o pt bani (lucru pe care are onestitatea sa-l recunoasca!)
illotempore2002
15 Jun 2009, 11:48
da, a si zis "da-mi 30 mii de euro si joc in ce vreti voi"
ricutza
15 Jun 2009, 18:08
stai linistit, stie ff bine k e un kkt
a facut-o pt bani (lucru pe care are onestitatea sa-l recunoasca!)
Perfect de acord. Presupun ca tuturor ni se intampla sa facem si lucruri care nu ne incanta dar care sunt relativ bine platite. Si presupun ca toti ne plangem. Dar nu in fata camerelor de filmat. Putea sa nu zica nimic, sau sa spuna ca nu e unul din rorlurile ei preferate. Putea sa fie cel putin subtila.
Alex Leo Serban
16 Jun 2009, 12:45
dc?
ti se pare k traim intr-o lume 'subtila'?
poate a vrut sa se stie k stie - si sa stie si barnabuthu ala de regizor k stie ;)
ricutza
17 Jun 2009, 14:55
dc?
ti se pare k traim intr-o lume 'subtila'?
poate a vrut sa se stie k stie - si sa stie si barnabuthu ala de regizor k stie ;)
Dar totusi si ea a jucat in filmul respectiv. Motivul pentru care lumea nu are NIMIC de vazut in filmul lui Barna, este si pentru ca ea nu a fost in stare sa faca un rol mai bun. Spune public ca filmul e varza, ca sa abata cumva atentia de la propriul ei esec. Ma mir ca nu apare si regizorul sa se planga eventual de cat de prost era scenariul, si cum el (desi e genial) nu a putut sa faca nimic sa-l salveze.
De fapt problema e ca multa lume va vedea videoclipul de la Depeche Mode (ca si in interviu de fapt tot despre asta e vorba). Si lumea va incepe sa caute ce a facut Maria Dinulescu. Si se vor duce probabil la ultimul film (care urmeaza acum sa apara) si care este varza. De unde vor trage concluzia ca si Maria Dinulescu este de fapt varza. Declaratia ei, pe de-o parte face ca lumea sa nu mai mearga la film intr-un numar asa de mare (chestie care probabil s-ar fi intamplat datorita videoclipului Depeche), si pe de alta parte face ca cei care vad totusi filmul, sa nu-l considere reprezentativ pentru talentul si cariera sa.
Eu inteleg ca nu e intr-o situatie prea roza. Si inteleg ca si filmul va profita oarecum de numele ei. Dar pana la urma, cu chestia asta se confrunta o gramada de actori. Nu e ea prima. E de asteptat insa sa depaseasca momentul prin talent, nu prin declaratii prin care se "spala pe maini" de ce-a facut.
In fond, adevaratii actori talentati reusesc sa straluceasca si in cele mai proaste filme.
piranha
17 Jun 2009, 17:14
Am pe birou revista FHM din martie 2009 cu Maria Dinulescu topless pe coperta! Nu stiu cat de bine joaca, dar nu cred ca la asta ma uit cand o vad in vreun film.B-)
halebardul
17 Jun 2009, 18:33
Hoochie mama! @-)
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/2/7250/4004334/14/martie2009.jpg
parerea mea definitiva e ca joaca bine. :D
corinka
17 Jun 2009, 19:07
Nu am auzit-o criticand filmele in care a jucat, dar daca a facut-o, foarte urat din partea ei. Parerea mea este ca daca faci un compromis pentru bani, atunci taci din gura. Daca ai ales sa mananci rahat, atunci mesteca-l in liniste si nu te mai tot scuza de ce-ti miroase gura.
halebardul
17 Jun 2009, 19:14
nu e chiar asa, corinka.
e posibil sa fi intrat in sistemul barna-besc inainte sa stie ce si cum, pt ca astea doua filme au castigat concursul la date apropiate (n-am verificat dar asa imi amintesc)
a semnat contracte, nu putea sa mai dea inapoi
s-a lamurit deja cu dincolode, s-a mai lamurit odata la cassanova, si-a spus parerea acum. E dreptul ei, si e chiar un act de curaj pt ca va intampina exact asemenea opinii ca a ta.
e o presupunere de-a mea doar.
Alex Leo Serban
17 Jun 2009, 19:44
nici eu nu vad care e probl k a jucat intr-un film de kkt & are the balls sa o spuna...
adik, hello, nici asta sa nu poata sa faca?! :-O
orcum, ult ei film - pina in clipa de fata - este 'pescuit sportiv', asa k n-are dc sa se jeneze...
ps ieri am cinat cu fabio ferzetti, critic de film & curatorul sectiunii 'venice days' in care a fost aratat 'pescuitul' anu trecut - si era si el still impressed by her talent & charisma ;)
same for jay weissberg, critic la 'variety'
corinka
17 Jun 2009, 19:53
Criticii mentionati sunt straini si presupun ca nu vorbesc romana. Deci nu i-au sesizat problema de dictie.
halebardul
17 Jun 2009, 23:01
si fleosc cu polenta-n termopan!
Nu am auzit-o criticand filmele in care a jucat, dar daca a facut-o, foarte urat din partea ei. Parerea mea este ca daca faci un compromis pentru bani, atunci taci din gura. Daca ai ales sa mananci rahat, atunci mesteca-l in liniste si nu te mai tot scuza de ce-ti miroase gura.
ba eu zic ca e bine ca recunoscut ca a jucat in filme de kk. decat sa de ascunda dupa deget ca altele. lucrurile astea tb zise pe fata, da frate, am jucat in filme naspa, am pozat in tzatele goale, am jucat in telenovele ca sa ma bag in seama si apoi va arat eu ce pot. si ne-a aratat...!
acu cateva saptamani, am vazut- la tv pe cosmina pasarin si imi venea s-o bat, bai, ce lebada alba se dadea. nici nu era ea aia care isi aratase pasari(n)ca prin toate playboy-urile. si ea nu-i singuru' exemplu care vrea sa-si ingroape trecutu', nu ca in prezent ar face ceva prea valoros (adica, de fapt cu ce se ocupa acu' cosmina???). cred ca e o mare diferenta intre tipe de genu asta si m d
Alex Leo Serban
18 Jun 2009, 10:44
TOTAL de acord!
cit dspr 'probl de dictie' - nu mi se pare k la m.d. e mai mare decit la colegii/ele ei de generatie... eu sint usor surd, da-nteleg tot ce zice maria ;)
ricutza
18 Jun 2009, 11:03
ok, sa inteleg ca numai eu am o problema cu atitudinea ei...
:P
StefanDo
18 Jun 2009, 16:30
asa simetrie n-am mai vazut de mult
banuiesc un copy sanul drept, paste as new image, flip horizontal, select all, copy si imediat paste in stanga :)
halebardul
18 Jun 2009, 16:32
si alunita?
nu aia de pe barbie...
StefanDo
18 Jun 2009, 16:34
brush, baby
halebardul
18 Jun 2009, 16:45
ei, pensula!
StefanDo
18 Jun 2009, 16:51
bine, spray fin
corinka
18 Jun 2009, 18:29
@ricutza
Eu nu am auzit-o personal criticand filmele in care a jucat, am citit doar ce ai scris tu, depinde pe ce ton a facut-o. Daca a spus ceva de genul recunosc ca am jucat si in filme de kk pt bani nu e nimic de condamnat, dar nu mai e ok daca spune proiectul parea ok si m-am implicat serios, dar in final a iesit ce-a iesit pentru ca restul persoanelor implicate in film a facut un kkt.
@ALS
Da, mai sunt si altii certati cu dictia, dar topicul acesta este despre Maria Dinulescu. Problema nu-i chiar asa grava, incat sa nu inteleg ce spune, desi nici eu nu stau excelent cu auzul.
@Stefan
Ce insinuezi? Ca are tzitzi contrafacute?? :-/
StefanDo
19 Jun 2009, 09:42
în FHM da :) vorba unui prieten: "zici că-s sâni de manechin de plastic"
halebardul
19 Jun 2009, 10:23
gresit.
sanii manechinelor de plastic sunt facuti dupa modelul astora naturali, considerati perfecti.
Gata, am lesinat.
Eu am vazut-o-n Pescuit Sportiv si mi-a placut foarte mult cum a jucat.
ricutza
20 Sep 2009, 01:36
mda, ulterior si eu am vazut-o in Pescuit Sportiv si trebuie sa recunosc ca si mie mi-a placut de ea. mi s-a parut chiar dulcica in anumite momente.
Tocmai and era cu capu-n nori :)
jl_rona
13 Feb 2010, 23:40
Eu nu ma uit la filme, as ca habar n-aveam cine e asta, pana cand a venit la Antena 3 cu Mircea Badea, cu Gadea si cu cine mai era acolo.
Mi s-a parut ca are clasa, mi s-a parut foarte deosebita tipa, dar se pare ca macar ceva din asta i-o dadea coafura. Ii sta foarte bine cu parul scurt, pentru ca are o fatza rotunda si un chip proaspat. Cand avea parul lung arata ca o tarancuta-tarancuta... Are bratele groase si pufoase si picioarele la fel. E grasuta. Nu are un corp frumos. Tatele ei nu ma intereseaza, iar Lesko pe care o huiduie atatia, inclusiv ea, ba ca e urata daca ii dai machiajul jos, ba ca nu stiu ce, are mai multa clasa ca ea, din pacate. Eu pe aia n-am auzit-o sa faca scandaluri cum face Maria.
Aia isi vede de treaba ei, cu Poponet, cu cine poate si ea, la nivelul ei intelectual se comporta foarte bine. Maria e mai sclipitoare, dar da cu batu-n balta rau de tot.
In ce priveste corpul, Lesko ii e total superioara. Fatza lui Lesko e mai dura, adevarat, dar Maria daca se mai ingrasa un pic, va fi nasol de ea, pe cand Lesko, asa ofilita cum e, poate sa mai reziste ani de zile printre femeile "bune", cu un machiaj profesionist pe fatza.
Dupa parerea nemaipomenita pe care mi-o facusem despre Maria, am cautat pe aici pe net insa si am gasit o persoana care nu prea stie ce-i cu ea: ba se plimba cu Poponet la "Atene", pe urma se baga in "miscarea de rezistenta" cu toti loserii folkisti, ba se face de cacao in emisiune la antena 2 unde a fost mult sub tiganca Carmen Serban. S-a comportat penibil, facand-o pe prezentatoare sa-i sara inima din piept. Chestii d-astea nu se fac intr-o emisiune. Poti sa fii tu rezistenta la manele cat oi fi. Taci din gura si inghiti pana cand se termina emisiunea si gata. Era mult mai frumos si mai civilizat asa.
P-orma s-a imbracat in animal print (nu stiu ce are asta cu manelele, mie personal imi place foarte mult animal printul, care a fost unul din trendurile principale in iarna 2008-2009), ca sa ne arate noua ce grozav se imbraca ea in camasa de noapte si cu sacul hippie de Laptaria lui Enache la spinare si ce clasa are ea. Mie personal nu-mi place cum se imbraca. Poarta rochii cu talie inalta care o fac sa para mai grasa decat este. In costumul de manelista ii statea cel mai bine. Ii punea in evidenta corpul si o facea mai supla.
Si in final am vazut si pescuitul. Pai rolul n-a fost greu deloc. De fapt asta este ea: o mica prostituata (ma rog, cu pretentii de intelectuala), din moment ce se afiseaza cu ghiolbani de Dorobanti. Mi se pare ca cealalta doamna a avut un rol mai greu pe care l-a jucat destul de bine. Filmul per total e mediocru. Mie nu mi-a spus nimic.
Eu inteleg ca da la inceput senzatia de mare intelectuala si ca barbatii fug de ea, speriati fiind de maretia pe care o degaja. Asta nu inseamna ca nu poate sa ramana singura un timp. Daca nu-si poate controla instinctele incat sa ajunga la Poponel, atunci nu e grozava.
E pripita, nu se controleaza deloc nici pe la televizor. Admir sinceritatea ei, insa limita dintre sinceritate si grosolanie e foarte sensibila, iar ea a dat dovada mare de grosolanie si s-a compromis oribil in fatza unei tiganci care a castigat mult capital politic in seara aia de pe urma ei.
Punea mainile pe ea, o jignea in fel si chip, ca si cum cine stie ce dracu ii facuse aia.
Eu NU ascult manele, repet, si urasc comportamentul tiganilor. Insa se putea iesi din chestia aia mult mai elegant. Daca te face tiganca obraznicuta, e grav. Admir totusi curajul (inconstienta) pe care o are cand se ia de tigani. Poate o iau astia la bataie de o lasa lata. Doamne fereste!
In Depeche Mode a jucat binisor, dar ma rog, alti regizori, alte camere, ce pot face aia din tine, nici nu te mai recunosti.
In concluzie e o fata cu un chip dragut, cu un corp care lasa de dorit, exuberanta si impulsiva, careia ii vorbeste gura fara ea. Eu cred ca asta se trage de la faptul ca e foarte plina de sine si crede ca toata lumea o sa-i ierte absolut tot numai pentru ca are ea un chip dragut. Viata nu este asa de simpla, iar ea dovedeste ca inca este foarte copil, un copil rasfatat, comportandu-se ca atare.
Ori se va maturiza suficient incat sa devina o actrita buna, ori se va pierde in propriul amor. Ceva potential are, insa orbirea asta a inceput sa-i dauneze. Faptul ca nu mai vede nimic in jurul ei. A orbit-o gloria si se iubeste prea mult in vazul tuturor. O actrita buna stie sa se si iubeasca, dar sa joace si roluri sociale de valoare. E usor sa joci un rol bun la televizor cu niste manelisti. Cum nu e in stare de atat? Eu nu inteleg.
manwithamoviecamera
14 Feb 2010, 21:49
am ras. ar fi fost bine scris daca subiectul era interesant. dar nu e deloc. culmea, ca mie nu-mi place foarte tare fatza, dar e buna la corp=))
Moderator: Am sters citatul, pentru ca nu avea rost, din moment ce te-ai referit la mesajul anterior.
SoricicaMov
14 Feb 2010, 23:39
Dorotheea Petre e infinit mai frumoasa
manwithamoviecamera
14 Feb 2010, 23:57
Moderator: Am sters citatul, pentru ca nu avea rost, din moment ce te-ai referit la mesajul anterior.[/SIZE]
:P din fericire, nu e un forum atat de populat incat sa ma enerveze moderatorii, dar e ridicol.
Eu nu ma uit la filme, as ca habar n-aveam cine e asta, pana cand a venit la Antena 3 cu Mircea Badea, cu Gadea si cu cine mai era acolo.
Mi s-a parut ca are clasa, mi s-a parut foarte deosebita tipa, dar se pare ca macar ceva din asta i-o dadea coafura. Ii sta foarte bine cu parul scurt, pentru ca are o fatza rotunda si un chip proaspat. Cand avea parul lung arata ca o tarancuta-tarancuta... Are bratele groase si pufoase si picioarele la fel. E grasuta. Nu are un corp frumos. Tatele ei nu ma intereseaza, iar Lesko pe care o huiduie atatia, inclusiv ea, ba ca e urata daca ii dai machiajul jos, ba ca nu stiu ce, are mai multa clasa ca ea, din pacate. Eu pe aia n-am auzit-o sa faca scandaluri cum face Maria.
Aia isi vede de treaba ei, cu Poponet, cu cine poate si ea, la nivelul ei intelectual se comporta foarte bine. Maria e mai sclipitoare, dar da cu batu-n balta rau de tot.
In ce priveste corpul, Lesko ii e total superioara. Fatza lui Lesko e mai dura, adevarat, dar Maria daca se mai ingrasa un pic, va fi nasol de ea, pe cand Lesko, asa ofilita cum e, poate sa mai reziste ani de zile printre femeile "bune", cu un machiaj profesionist pe fatza.
Dupa parerea nemaipomenita pe care mi-o facusem despre Maria, am cautat pe aici pe net insa si am gasit o persoana care nu prea stie ce-i cu ea: ba se plimba cu Poponet la "Atene", pe urma se baga in "miscarea de rezistenta" cu toti loserii folkisti, ba se face de cacao in emisiune la antena 2 unde a fost mult sub tiganca Carmen Serban. S-a comportat penibil, facand-o pe prezentatoare sa-i sara inima din piept. Chestii d-astea nu se fac intr-o emisiune. Poti sa fii tu rezistenta la manele cat oi fi. Taci din gura si inghiti pana cand se termina emisiunea si gata. Era mult mai frumos si mai civilizat asa.
P-orma s-a imbracat in animal print (nu stiu ce are asta cu manelele, mie personal imi place foarte mult animal printul, care a fost unul din trendurile principale in iarna 2008-2009), ca sa ne arate noua ce grozav se imbraca ea in camasa de noapte si cu sacul hippie de Laptaria lui Enache la spinare si ce clasa are ea. Mie personal nu-mi place cum se imbraca. Poarta rochii cu talie inalta care o fac sa para mai grasa decat este. In costumul de manelista ii statea cel mai bine. Ii punea in evidenta corpul si o facea mai supla.
Si in final am vazut si pescuitul. Pai rolul n-a fost greu deloc. De fapt asta este ea: o mica prostituata (ma rog, cu pretentii de intelectuala), din moment ce se afiseaza cu ghiolbani de Dorobanti. Mi se pare ca cealalta doamna a avut un rol mai greu pe care l-a jucat destul de bine. Filmul per total e mediocru. Mie nu mi-a spus nimic.
Eu inteleg ca da la inceput senzatia de mare intelectuala si ca barbatii fug de ea, speriati fiind de maretia pe care o degaja. Asta nu inseamna ca nu poate sa ramana singura un timp. Daca nu-si poate controla instinctele incat sa ajunga la Poponel, atunci nu e grozava.
E pripita, nu se controleaza deloc nici pe la televizor. Admir sinceritatea ei, insa limita dintre sinceritate si grosolanie e foarte sensibila, iar ea a dat dovada mare de grosolanie si s-a compromis oribil in fatza unei tiganci care a castigat mult capital politic in seara aia de pe urma ei.
Punea mainile pe ea, o jignea in fel si chip, ca si cum cine stie ce dracu ii facuse aia.
Eu NU ascult manele, repet, si urasc comportamentul tiganilor. Insa se putea iesi din chestia aia mult mai elegant. Daca te face tiganca obraznicuta, e grav. Admir totusi curajul (inconstienta) pe care o are cand se ia de tigani. Poate o iau astia la bataie de o lasa lata. Doamne fereste!
In Depeche Mode a jucat binisor, dar ma rog, alti regizori, alte camere, ce pot face aia din tine, nici nu te mai recunosti.
In concluzie e o fata cu un chip dragut, cu un corp care lasa de dorit, exuberanta si impulsiva, careia ii vorbeste gura fara ea. Eu cred ca asta se trage de la faptul ca e foarte plina de sine si crede ca toata lumea o sa-i ierte absolut tot numai pentru ca are ea un chip dragut. Viata nu este asa de simpla, iar ea dovedeste ca inca este foarte copil, un copil rasfatat, comportandu-se ca atare.
Ori se va maturiza suficient incat sa devina o actrita buna, ori se va pierde in propriul amor. Ceva potential are, insa orbirea asta a inceput sa-i dauneze. Faptul ca nu mai vede nimic in jurul ei. A orbit-o gloria si se iubeste prea mult in vazul tuturor. O actrita buna stie sa se si iubeasca, dar sa joace si roluri sociale de valoare. E usor sa joci un rol bun la televizor cu niste manelisti. Cum nu e in stare de atat? Eu nu inteleg.
sper sa posteze si ALS ceva la comentariu asta.. asa cum nea obishnuit
jumate in engleza jumate in romana cu aere de superstarism si cunostinte celebre..
e in lumea lui ('intrun cerc exclusiv si exclusivist")
jenant sa dai atat din degete pentru nimic.. adica m.d = nimic
jl_rona
15 Feb 2010, 21:02
Nu, nu, nu e chiar nimic. Daca pe mine, femeie fiind, si m-a atras gagica. Are ea ceva, dar e spoiala. Au tuns-o Americanii, creca asta e, ca daca as fi vazut-o aici:
http://www.youtube.com/watch#v=I4QTbamG_kQ&feature=related
#-o
N-o stiu p-asta. O sa dau un google. :P
manwithamoviecamera
15 Feb 2010, 23:57
Nu, nu, nu e chiar nimic. Daca pe mine, femeie fiind, si m-a atras gagica. Are ea ceva, dar e spoiala. Au tuns-o Americanii, creca asta e, ca daca as fi vazut-o aici:
http://www.youtube.com/watch#v=I4QTbamG_kQ&feature=related
#-o
N-o stiu p-asta. O sa dau un google. :P
bine, am intzeles, eshti lesbiana si n-o potzi intalni. te intriga, alea. (:| atentzia ta merita alt subiectB-)
Eu nu ma uit la filme,
Admir sinceritatea ei, insa limita dintre sinceritate si grosolanie e foarte sensibila, iar ea a dat dovada mare de grosolanie si s-a compromis oribil in fatza unei tiganci care a castigat mult capital politic in seara aia de pe urma ei.
NU te uiti la filme, dar te uiti la emisiuni cu manelisti si "tiganci". Apoi ii faci portretul Mariei Dinulescu... Jalnic!
jl_rona banata pentru ca nu vede filme, dar face un portret licentios Mariei Dinulescu. Isi da cu parerea pe forumul acesta de cinema, dar "habar n-are" cine este Doroteea Petre... Cum se numeste persoana care "habar n-are"?... Habarnist?
manwithamoviecamera banat pentru limbaj indecent.
Limbaj indecent???:-O Pentru ca a zis "lesbiana"? Asta e din topuri...=))
nu inteleg daca tu vrei sa te pui bine cu sustinatorii mariei dinulescu sau esti doar incompatibila cu functia unui moderator obiectiv..
auzi motiv de ban: habarnism
noroc cu avataru ala.. vedem si noi de ce stai ascunsa dupa taste si in fata televizorului
ne uimesti si pe forum.. ne uimesti si in cronicile tale jenante :-& :-& :-& :-&
(cel mai tare a fost postu ala cu corintieni de pe book of eli, da vad ca lai sters :()
DUMNEZEU FIE CU TINE!
POTI SA PLECI
Hater, pentru cum mi te-ai adresat, nu meriti sa-ti raspund. Dar inainte "sa pleci" tu, cu un ban pe 3 zile, iti voi spune punctual:
nu inteleg daca tu vrei sa te pui bine cu sustinatorii mariei dinulescu sau esti doar incompatibila cu functia unui moderator obiectiv..
auzi motiv de ban: habarnism
1. Maria Dinulescu a fost facuta prostituata in acest topic de catre userita pe care am banat-o acum cateva ore, care - intr-adevar- sufera de habarnism la capitolul Cinematografie romaneasca, de vreme ce nu stia nici cine este Dororteea Petre.
noroc cu avataru ala.. vedem si noi de ce stai ascunsa dupa taste si in fata televizorului
Nu cred ca am inteles ce ai vrut sa spui, dar sunt sigura ca nu vrei sa intri in detalii...
ne uimesti si pe forum.. ne uimesti si in cronicile tale jenante :-& :-& :-& :-&
(cel mai tare a fost postu ala cu corintieni de pe book of eli, da vad ca lai sters :()
Iata linkul de la cronica Book of Eli, pentru rechizitoriu. Daca mai impartaseste cineva opinia lui Hater, poate sa o spuna chiar aici.
http://www.cinemagia.ro/stiri/prima-cronica-the-book-of-eli-14615/
Cat priveste "postu ala" cu citatul din Corinteni - a fost un comentariu adaugat la cronica filmului. Citatul meu preferat din Biblie. De ce ar fi deplasata aceasta citare, cand filmul despre puterea Bibliei vorbeste? Acel pasaj din Corinteni are din punctul meu de vedere o forta aparte.
DUMNEZEU FIE CU TINE!
Multumesc!
claudiu-daniel-lugoj
15 Mar 2010, 15:40
Da imi place si e si foarte frumoasa.Ii sta bine tunsa scurt.;)
marius_em
30 Mar 2010, 10:48
Da, imi place. E futabila.
djinjis
30 Mar 2010, 12:46
poponetz. un cuvant care echivaleaza o argumentatie de o suta de pagini.
Neuptolem
30 Mar 2010, 18:54
Maria Dinulescu a declarat ca e in stare sa si-o traga cu un regizor/ producator de la Hollywood ca sa ajunga acolo. Nu stiu ce mai asteapta facand filme de arta cand ar scurta drumul vertiginos daca se baga la ceva erotism cenzurat ori o sedinta foto in Playboy apoi trimitand numarul revistei prin posta unui producator + un dvd cu "Pescuit sportiv" sa zicem, dublat in engleza.
claudiu-daniel-lugoj
06 Apr 2010, 20:00
Da imi place foarte mult,ii sta bine tunsa scurt.
illotempore2002
12 Apr 2010, 09:49
http://img517.imageshack.us/img517/1391/51779583132742961136742.jpg (http://img517.imageshack.us/i/51779583132742961136742.jpg/)
=)) =))
StefanDo
12 Apr 2010, 09:50
hei, rochia aia e foarte-foarte misto! :P
corinka
12 Apr 2010, 16:21
E misto ca-i vezi picioarele, dar altfel...
De unde e? De la Gopo?
Era si "politia modei" pe acolo? Are toate sansele la premiul "cea mai neinspirata tinuta".
StefanDo
12 Apr 2010, 17:13
rusine, corinka :)
e pe treptele nationalului din cluj, la ultimul tiff
hellsteed
12 Apr 2010, 17:48
Maria Dinulescu aparuse in videoclipul acelei trupe romanesti ce canta " Floare alba, Floare Neagra" ... pe undeva pe langa 2000 .
L.E : Sweet Kiss -trupa
hellsteed
12 Apr 2010, 19:53
N-are atata intelect sa-si gandeasca pasii. Supravietuieste si ea in jungla aia. Da-i bani si joaca si-n productia ta :) .
corinka
12 Apr 2010, 20:43
rusine, corinka :)
e pe treptele nationalului din cluj, la ultimul tiff
N-am fost atenta...
Ai dreptate, acum am remarcat ca e Piata Avram Iancu in spate.:P
Neuptolem
14 Apr 2010, 21:34
Maria Dinulescu aparuse in videoclipul acelei trupe romanesti ce canta " Floare alba, Floare Neagra" ... pe undeva pe langa 2000 .
L.E : Sweet Kiss -trupa
Bine detectivule! =D> :))
http://www.youtube.com/watch?v=YDmYbFp5Jko
guess87
20 Apr 2010, 09:46
Nuuu imi placeeeeeeeeeeeeeee...:| :|
NU sau nici mie.
Cred si sunt ferm convins ca se poate cu mult mai bine de atat.
Sunt de acord ca gusturile nu se discuta, dar nici nu se pot impune.
Alex Leo Serban
13 Jun 2010, 20:11
din fericire, afara lumea habar n-are cine este 'poponetz', asa k o apreciaza pe maria drept ceea ce este: o femeie frumoasa, o actrita talentata, o persoana plina de farmec, vesela, spirituala & generoasa
oriunde se duce - in cercurile cele mai 'in' de regizori/actori/scenaristi/critici din strainatate -, lumea roieste in jurul ei because she's got it
in fond, si 'noul val' este mai apreciat afara decit in tara B-)
Lived_memories
13 Jun 2010, 20:24
Nu stiu cine e, ce face,nu ma intereseaza
si chiar crezi ca pe noi ne intereseaza parerea ta???
domnule Alex Leo Serban, stiti vorba aia: "necunoasterea legii nu te absolva de vina...".
asa ca, va rog, sa ne permiteti unor dintre noi sa nu ne placa. pur si simplu. asta nu anuleaza in niciun fel acel "vino-ncoace" pe care il recomandati. eu am spus ca se poate mai bine. si cred cu tarie in asta. cum, la fel de bine, cred ca avem o critica asa-zis comerciala foarte snoaba si destructiva.
cum ma deranjeaza cateodata rautatile ieftine pe care ni le impartasiti p-aciulea, niste vendete total neaducatoare de nimic, asa si d-ra in speta are tot dreptul din lume sa ajunga o steluta pe Walk of Fame.
Hai Australia! :) Si numai de bine!
S
Alex Leo Serban
13 Jun 2010, 21:08
din fericire, afara lumea habar n-are cine este 'poponetz', asa k o apreciaza pe maria drept ceea ce este: o femeie frumoasa, o actrita talentata, o persoana plina de farmec, vesela, spirituala & generoasa
oriunde se duce - in cercurile cele mai 'in' de regizori/actori/scenaristi/critici din strainatate -, lumea roieste in jurul ei because she's got it
in fond, si 'noul val' este mai apreciat afara decit in tara B-)
cu siguranta ca e... din pacate eu nu vad dincolo de gambele ei mari ca niste busteni
well, beauty is in the eye of the beholder... dk ai busteni in oki, busteni vezi :P
corinka
14 Jun 2010, 14:27
Nu e corect sa judecati o actrita dupa felul cum arata. In fond, e actrita, nu manechin.
Chiar si comentandu-i aspectul fizic, afirmatia ca are picioarele ca niste busteni mi se pare exagerata si jignitoare. Nu e foarte slaba, dar nici grasa, are un aspect sanatos si e mai bine asa, decat anorexica. Nici Kate Winslet nu are corp de fotomodel, dar asta nu a impiedicat-o sa castige un Oscar si alte premii.
Maria nu este o frumusete, dar are o fata dragalasa, ceea ce poate e chiar mai avantajos in profesia ei decat o frumusete clasica, pentru ca o face mai deosebita.
In continuare imi mentin opinia despre ea, ca actrita, cred ca mai are de lucru la dictie.
Ca persoana, nu o cunosc, o fi proasta si infumurata sau inteligenta si simpatica, nu stiu si nici nu conteaza.
Pitbull
14 Jun 2010, 14:45
Nu stiu cine e, ce face,nu ma intereseaza
Cori, fii bunä si sterge frectia asta.
I-am sters azi ästuia vreo 50 de mesaje la fel de "adânci", de la "Acum pe ecrane", am fäcut scurtä la mânä. E complecktamente pe din afarä, da' se bagä-n seamä.
...Si tâmpeniile lui Iaurtello-Menstruatiu (nu mai dau cu quote). Auzi acolo, "gambe ca butucii, piloni de pod" - individul ästa chiar vrea sä nu mai stim dacä-i mai prost decât orb, sau pidos!
StefanDo
14 Jun 2010, 16:39
actimel, astfel de reactii vor duce la suparare, sa stii ;)
cand nu ai alternative viabile, genunchii aia devin referinta...... din pacate.
sa inteleg ca va place iaurtul? :)
Pitbull
14 Jun 2010, 17:07
Iaurtul îmi place.
Cu menstruatia am eu ce-am (ca toti masculii, dealtfel)...
Totusi, de data asta sunt nevoit sä-i multumesc Menstruatiului. A postat trei poze extrem de reusite, din care reies clar douä lucruri:
- fizicul misto al Mariei
- armonia combinatiei de capsomanie tolomacä si cataracta menstrualä a trogloditului.
danonino
14 Jun 2010, 17:15
Daca si asta e femeie frumoasa...
Alex Leo Serban
14 Jun 2010, 18:44
in prima imagine e absolut superba!
(celelalte poze sint mai putin reusite, dar asta nu e vina ei)
dar vba corinkai: e actrita, nu miss univers!
tbuie sa te si pricepi (la frumusetea feminina) k sa comentezi pertinent, k impertinent stie oricine ;)
si-n fond, nici marilyn nu place la toata lumea... :D
Pitbull
14 Jun 2010, 19:02
(celelalte poze sint mai putin reusite, dar asta nu e vina ei)
Si nici mäcar nu conteazä. Indiferent de reusita pozelor, calitätile "modelului" (în sens tehnic) rämân evidente.
Ce mai tura-vura - Maria e misto.
misto in general sau doar de-o tura? glumesc. nu va aprindeti!
eu ziceam ca se poate cu mult mai bine. dar asta avem, cu asta defilam. posibil sa fie cea mai buna alegere in materie de cinematografie romaneasca. time will tell! i have doubts......
iar faza cu Monroe e deplasata in cazul de fata....... inteleg ca va place arta, dar nici chiar asa....
corinka
14 Jun 2010, 19:49
@ALS & Pitbull
In sfarsit ati cazut si voi de acord intr-o privinta...
@Danone
Daca si ei doi isi dau [indirect] reciproc dreptate, e clar: Maria e fata faina!
:-bd
Pitbull
14 Jun 2010, 19:56
Pipilicä, ce-ar fi sä postezi tu la "Avatar", sau la "Eu când vreau sä fluier, fluier" (unde sä-ti reiterezi si pentru a tâspea oarä dezideratul unei mâini pisterene în tâta condeeascä), si sä lasi în pace topicurile unde esti off-topic?
L.E.
@Cori:
Nu e nici prima, nici ultima oarä când opiniile lui si ale mele coincid, si n-am nici un motiv s-o ascund sub pres. Asta se cheamä obiectivitate.
Dacä sunt de aceeasi pärere cu cineva care altminteri mi-e mai mult sau mai putin dusman, de ce sä n-o spun? Ideea, realitatea, e mai importantä decât râcile personale.
doar atat puteti, domnule draga? slabut....
si inca merg pe ideea ca a fost asa fada imaginea aia..... si cred cu tarie ca Avatar este o CAPODOPERA pe langa multe alte filme, autohtone sau nu.
si cata vreme vad blasfemii de genul - hai sa o comparam pe d-na/d-ra Maria Dinulescu cu Marilyn MONROE - pot sa fiu eu analfabetul analfabetilor, dar voi sunteti departe de realitate. inteleg ca sunteti artisti, dar mai usor cu etnobotanicele sau Bachus. :) ultima parte e un pamflet. rog sa fie tratata ca atare. multumesc.
Pitbull
14 Jun 2010, 20:46
Capodoperele, prin însäsi natura lor, nu se definesc "pe lângä" nimic. Ele SUNT capodopere, si gata.
Duda albasträ e doar un film oarecare, cu unele calitäti importante si unele defecte la fel de importante.
Back on topic.
CAPODÓPERĂ, capodopere, s.f. Operă artistică de o valoare excepțională. – Din it. capo dópera.
Sursa: DEX '98
si daca eu vreau sa zic ca Maria Dinulescu este o "capodopera" autohtona, gresesc?
Pitbull
14 Jun 2010, 21:05
1) Deci, îl emulezi pe Anghelache! Brava!
2) Maria e o PERSOANA, e o FIINTA OMENEASCA, e o CREATOARE DE ARTA, nu o "opera artistica".
Si gata, cä bäturäm destul câmpii.
Eu mä opresc aici. Cori, te rog, nu mai permite continuarea aberatiilor. Multumesc.
domnule draga, nu sunt aberatii! sunt parerile unor oameni care frecventeaza de ceva timp acest forum si pe care dvs. si altii, ce-i drept cu state ceva mai vechi, ii cam jigniti.
daca mie nu-mi place de d-ra Dinulescu si cred ca suntem capabili de mai bine, cu ce gresesc?
mi-am pastrat opiniile nestirbite, dar nici n-am batut campii in anumite sectiuni ale forumului. au fost parerile mele sincere. bineinteles ele se pot imbunati pe parcurs. sau nu.
da, cred ca filmul mai sus mentionat a fost fad, i-a lipsit multe. cat despre talentul actritei din acelasi film chiar am mari dubii, dar sunt convins ca este un om extraordinar. actorul, in schimb, mi s-a parut genial. si sper sa-si aleaga bine filmele de acum incolo. ca tot vorbim de actori romani. si vroiam sa zic asta de ceva timp si nu gaseam prilejul.
la fel sa faca si Maria Dinulescu. si nu e nici pe departe vreo MM, nici macar autohtona.
am incheiat si cu acest subiect.
Bine ca ai incheiat, ca te-ai facut iar de kkt cu Avatardul (eu credeam ca deja s-a asternut praful peste chestia albastra si nu mai auzim de pipes decit la Avatard 2). Si cine a vorbit de o comparatie intre MD si MM? Cind e de circotit, nu va intrece nimeni. Ati vazut vreunul din voi, astia care o huliti, Pescuit Sportiv? Sau i-ati dat verdictul asa, aruncind doar un ochi pe coperta FHM (unde, btw, chiar arata bestial)?
imi pare rau ca trebuie sa zic/em asta o data la 20/40 de ani, dar ne meritam soarta......
Alex Leo Serban
15 Jun 2010, 10:45
consider k acum, dupa ce mi-am facut datoria de prieten sa o 'apar' pe maria d & dupa ce le-am multumit corinkai & lui redmen pt postarile lor din topicul dspr tiff, ma pot retrage dp ac forum, in pofida unei atmosfere mai calme, as zice kiar sedate - pt k am inteles k 'nebuna de serviciu' care viseaza clone, apoi kiar devine clone, a fost zavorita o perioada & i s-a zadarit hiperkinezia :))
la cit de lipsita de eleganta a fost onor conducerea cinemagiei in relatia cu mine, nu vreau k mult-prea-pretioasa mea prezenta & semnatura sa contribuie la ridicarea rating-ului acestui forum
orvoar!
Acuma sincer, tu de ce crezi ca aparut (aproape) goala in FHM? Ca sa arate ce actrita talentata e? Sa arate cat de desteapta e? Sa vorbeasca despre incalzirea globala sau despre pacea mondiala?
Pozatul n-are nimic de-a face cu actoria. Cred ca a facut-o din ratiuni cit se poate de materialiste. Mie mi-a placut in Pescuit Sportiv, imi place in FHM (nu zic ca-i un ideal de frumusete, zic ca imi place, iar gusturile nu se discuta) nu stiu nimic despre restul si nici nu prea ma intereseaza. Poate rolul din film i se potriveste si in realitate, nu stiu, treaba ei (desi, faza cu becali, daca-i adevarata, e destul de penala).
Amantul_Taciturn
15 Jun 2010, 13:08
Uf, ma sperie barbatii care nu am dimensiune pentru ingenuitatea femeilor...;;)
Nu am vazut nici un film cu ea, nici nu am comentat asupra ei din perspectiva actoriei.
Pai asta spune totul, draga danonino! Acum am sa te rog sa taci, ca am inteles ce ai vrut si avut de spus Lasa-i pe cei care AU VAZUT filme cu ea sa vorbeasca despre ea; iti recomand sa intri pe forumuri ca Egirl.ro, petocuri.ro, revistafelicia.ro etc; acolo am inteles ca sunt subiecte de discutie si moduri de a pune problema similare cu cele propuse de tine.
Maria Dinulescu, personaj principal în primul extras de pe albumul „Autistul", al lui Florin Chilian. La link vezi interviu cu actrita si VIDEOCLIPUL "Viata ca o curva".
http://www.cinemagia.ro/stiri/maria-dinulescu-personaj-principal-in-primul-extras-de-pe-albumul-15821/
hellsteed
21 Jun 2010, 17:13
http://www.youtube.com/watch?v=RdZLiORITBg
Observati vreo asemanare ? Eu nu zic ca...
E.Floares
21 Jun 2010, 17:33
E diferenta mare, dom'le, intre clipuri. In primul rand, Maria Dinulescu are voce de barbat, tu n-auzi bine sau ce?
hellsteed
21 Jun 2010, 18:12
E diferenta mare, dom'le, intre clipuri. In primul rand, Maria Dinulescu are voce de barbat, tu n-auzi bine sau ce?
Intrebarea mea a fost daca observati vreo asemanare... si tu-mi suspectezi capacitatile senzoriale.
O asemanare ar fi ca ambele videoclipuri au un background negru. Asta e o asemanare ce n-are nici o legatura cu auzul meu.
corinka
22 Jun 2010, 20:06
Nu............
Nu... ce?!
Va rog ca atunci cand intrati in discutie sa si argumentati raspunsurile, evitati raspunsurile monosilabice.
Interventia lui kanibalo a fost stearsa deoarece doar intinde conversatia fara nicio contributie concreta.
Asemanarea e mai mult cu personajul pe care Maria il face in Peace a lui Depeche Mode.
marius93
27 Jun 2010, 08:07
E o actrita destul de buna.
Vorador
04 Jul 2011, 19:16
Mi-a placut decat in California Dreamin'
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.