PDA

View Full Version : oscar

psycho13
09 Feb 2008, 03:35
singuru film romanesc nominalizat la oscar din inainte de 1989 ...vreau sa stiu titlu va rog ...nu a castigat ceva dar stiu ca a fost nominalizat...multumesc
Spuneti-mi daca gresesc si nu a fost nici un film romanesc nominalizat la oscar ever pls

marx
09 Feb 2008, 08:32
eu zic ca forumul sa fie inkis intre orele 01:00-07:00 pt a nu mai permite unor insomniaci sa confabuleze.

Spuneti-mi daca gresesc si nu a fost nici un film romanesc nominalizat la oscar ever pls
visezi

redmen
16 Mar 2008, 01:05
Citind un articol din "fantasticul" ziar Click mi`am adus aminte de topicul asta.

Filmele sale au participat la Festivalul de la Cannes ºi, patru dintre ele, chiar, au fost nominalizate la Oscar, la categoria “Cel mai bun film strãin”.

Pentru a afla despre cine este vorba :

http://www.click.ro/Vedete/primele-cuvinte-dupa-operatie-desteapta-te-romane

Pitbull
16 Mar 2008, 02:49
Regizor, actor ºi scenarist, Sergiu Nicolaescu este cunoscut marelui public datoritã personajelor cãrora le-a dat viaþã de-a lungul timpului: voievodul Mircea, comisarul Moldovan, Mihai Viteazul, Selim Paºa ºi altele.
Nici nu mai e de râs... :shock: :( :((
Filmele sale au participat la Festivalul de la Cannes ºi, patru dintre ele, chiar, au fost nominalizate la Oscar, la categoria “Cel mai bun film strãin”.
Asta echivaleazä cu:
Sunt o Vacä cu Vî Mare! :oops:
Ce nu stie Vaca de la Click:
Pe Mihai Viteazul l-a jucat Amza Pellea. In filmul äla, Serj l-a jucat NUMAI pe Selim, NU a avut dublu rol.
Filmele TRIMISE spre Oscar nu se numesc "nominalizate". Asa, pot si eu sä trimit caseta video de la botezul lui Collins; nici mäcar n-au sä-mi dea cu ea în cap, vor crede c-a încurcat posta coletele. Si pe urmä, pot sä zic c-a fost "nominalizatä" la Oscar, nu? :P

redmen
16 Mar 2008, 14:12
Am postat asta ... pentru ca asa auzisem si eu acuma cativa ani ca ar fi un film romanesc la oscar ... probabil tot prin zvonistica de`asta gen "click".mai stiam si ca gheorghe zamfir a luat oscaru` pentru melodia din "once upon a time in america" :)