View Full Version : vand forum....
www.fifa-cs.com de vanzare care esti interesat id roooney7
Cazeemeer
08 Feb 2008, 16:16
de vanzare cazan tabla, rata electronica (nu mai macane), volum versuri "Patria. In numele tau, tovarase Ceausescu", DVD serialul "La servici" (ep. 5-9), panza neagra (ideala catafalc si/sau bufet), dihor 2 luni defect vedere minor, detector radar, bibelou tiganca odihnindu-se langa parau cu pastravi etc care esti interesat id ghitzy29
Supastar
08 Feb 2008, 16:19
bibelou tiganca odihnindu-se langa parau cu pastravi
cat ii asta? k i-l cumpar lu pitbull sa si-l puna p noptiera! :w00t:
PS. ti-am dat add pe mess, dar nu esti online! :happy:
de vanzare cazan tabla, rata electronica (nu mai macane), volum versuri "Patria. In numele tau, tovarase Ceausescu", DVD serialul "La servici" (ep. 5-9), panza neagra (ideala catafalc si/sau bufet), dihor 2 luni defect vedere minor, detector radar, bibelou tiganca odihnindu-se langa parau cu pastravi etc care esti interesat id ghitzy29 ce oameni nesimtiti
Supastar
08 Feb 2008, 16:21
de vanzare cazan tabla, rata electronica (nu mai macane), volum versuri "Patria. In numele tau, tovarase Ceausescu", DVD serialul "La servici" (ep. 5-9), panza neagra (ideala catafalc si/sau bufet), dihor 2 luni defect vedere minor, detector radar, bibelou tiganca odihnindu-se langa parau cu pastravi etc care esti interesat id ghitzy29 ce oameni nesimtiti
chiar ca! i-am spus s nu puna dihorul defect la vanzare k il reclam la opc
Cazeemeer
08 Feb 2008, 16:21
bibeloul nu il vand fara dihor ca e singurul obiect pe care il mai poate vedea si e foarte atasat de el daca esti interesat in continuare mp si restu lumii care vreti nu ezitati
Supastar
08 Feb 2008, 16:24
dihorul e folosit (daca intelegi ce vreau sa zic?) sau e sigilat?
nam incredere in mp. io am mai dat odata add pe mess sa fiu sigur k ai primit k poate s-a trmis gresit addu
dihorul e folosit (daca intelegi ce vreau sa zic?) sau e sigilat?
nam incredere in mp. io am mai dat odata add pe mess sa fiu sigur k ai primit k poate s-a trmis gresit addu
ba terminati
Supastar
08 Feb 2008, 16:26
ba frate tu ai auzit de CAPITALISM si de PIATA LIBERA?
ba frate tu ai auzit de CAPITALISM si de PIATA LIBERA?
si tu ai auzit de copii needucati ai :oops: a sunteti voi
Cazeemeer
08 Feb 2008, 16:30
bine ca miai adus aminte am si cartea "Capitalismul, piata libera si alti dusmani ai proletariatului, vol. 1" de acad. economist Virgil Turpes (nascut Zinca)
dihorul e ca nou nu pot sa garantez ca na fost folosit ca a mai fost oameni in vizita la mine si nu il pot supraveghea tot timpul dar defecte (exceptie:ochii) nu are
Supastar
08 Feb 2008, 16:31
io par interesat
si spune ii mai oaches asa? poze nai?
Cazeemeer
08 Feb 2008, 16:35
http://www.gigel.org/cache/13-1179073531908.jpg
se observa inlcusiv la gheare ca e in stare perfecta
Supastar
08 Feb 2008, 16:39
sa mor io ce misto arata.
da. se vede si ochiu din dreapta k are ceva defect acolo. e mai in ceata asa.
da' nu pot sa-ti dau la schimb ceva? mio adus un pretenar deal meu dvd-uri originale cu "SAW 1 2 3 4 Special Edition Limited Edition Only" SIGILATE!
ce zici facem schimbu id dOtAmaistrugg
Pitbull
08 Feb 2008, 16:47
Cazee, cât ceri pe dihor?
Supastar
08 Feb 2008, 16:51
stai frate k io mam interesat primu!
iam dat si add dar vad k nu e online iam dat si buzz
kzymyr spunemi mie primu!
Pitbull
08 Feb 2008, 17:16
OK, OK. Atunci iau cätelu' din dreapta. Cazee, dacä-l iau cu tot cu display, lasi mai ieftin, da?
Cazeemeer
08 Feb 2008, 18:03
scz ca nam rasp mai pica netul da e ok totusi. mai pun o poza cu dihorul sa vedeti (e mai aranjat asa era o ocazie deosebita)
http://orgtheory.files.wordpress.com/2007/10/ferret-lib.jpg
cred ca daca vreti se poate licita dar vam zis ca nu vand bibelou fara dihor si dihoru fara bibelou ca il traumatizez. si va rog sa nu uitati de celellate kesti pe care le vand de ex cazanul sau rata mecanica (desi pt ea am un cumparator care vrea sa faca un fel de canard �* l'orange mécanique).
@supastra suna interesant dvdurile desi am filmele toate de pe dc dar am inteles ca e varianta care arata si cum au facut efectele speciale la chestia cu matele lu ala deci poate mar interesa. ce alte filme mai ai??? poate mai facem schimb ar fi super mai vb pe mess
Supastar
08 Feb 2008, 18:08
atunci ma retrag io. dai dihoru lu pitbull cu conditia sa-si puna artisticul bibelou cu tiganu pe noptiera si sa doarma cu dihoru in brate
Cazeemeer
08 Feb 2008, 18:19
dar supastah cum facem cu dvdurile atunci??? faci schimb pe alceva??? uite mai am asa ceva aduse direct din america originale poate sti altii care vor
http://s7d4.scene7.com/is/image/CollectiblesToday/pdtl-102469001?$pdtl300$
http://s7d4.scene7.com/is/image/CollectiblesToday/pdtl-103056001?$pdtl300$
http://www.collectiblestoday.com/ct/product/prdid-103056001.jsp?_/_prod/_120+903/_/_12/_/_/_Y&endeca=true&abbr=tk
si altele 100% originale aduse din america
Pitbull
08 Feb 2008, 18:23
Okay, voi dormi cu dihorul în brate, ca sä nu se traumatizeze bibeloul de pe noptierä.
Cât oferä äla pe rata mecanicä? Dau mai mult, cä vreau s-o pun în lanturi si s-o botez «Le canard roumain enchaîné».
Carpeta cu crucea n-o vreau cä e cam chicioasä. Aia cu cerbii la Cabana Trei Brazi n-o ai si pe bleo?
Supastar
08 Feb 2008, 18:26
oai cacat! aleas postere? ejti pocait? nu te supara ca teintreb
mie numi trebe din astea k io am postere cu pijde la mine in camera pe toti peretii. :D si unu cu pamela pe tafan ;)
da ma duc so intreb pe maicamea k parca mia zis k incepe sa se ia sclipiciu de pe posteru cu iisus din sufragerie
Pitbull
08 Feb 2008, 18:31
Are si beculete?
Eu am un tablou din acela în relief care Fecioara Maria îti face si cu ochiul, si cu mâna taitai.
Da nu-l dau.
Cazeemeer
08 Feb 2008, 18:41
cum sa fie postere??? sunt sculpturi originale si prima e de vitraliu.
statuie isus cu sclipici??? cam kitsch suna.....astea ce va arat io is de calitatea intaia, aduse chiar de acolo nu se compara cu ce gasesti la noi vedeti si pe site ce scrie aici explicatii: http://www.collectiblestoday.com/ct/product/prdid-900184.jsp?_/_prod/_120+903/_/_6/_/_/_Y&endeca=true&abbr=tk#
cu dvdurile cuma ramas???????
Pitbull
08 Feb 2008, 21:55
Foarte frumoasä päsärica aia cu aripi peizate, e a ta? E vie? Ce-ti dau pe ea? Am asa: afise de la bizionäri, cu "Alien vs. predator 2", "Agentia secretä", "California dreamin' (nesfârsit)", "Testoasele Ninja", "Juno", "Drumul dreptätii". Am si "Roaming,", si "Dupä ea", dar nu le-am pus pe perete, cä filmurile nu sunt bune. Le vrei?
Sylver Cheetah 53
12 Feb 2008, 20:15
www.fifa-cs.com de vanzare care esti interesat id roooney7
Ai mai pus mesajul ãsta ºi pe alte forumuri. :shock: Cine crezi cã e atît de idiot încît sã-þi dea 200 de Euro pentru un forum mediocru? :sleep:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.